Naar een Democratische dictatuur zonder Trump

(Door: Arjan Hebly en Rob Kern)

Gevaarlijke alliantie Democrats en Big Tech

Dinsdag 4 januari 2021 hield president Trump zijn waarschijnlijk laatste rally in Georgia. Hij legt zich niet neer bij de uitslag van de verkiezingen. Trump werkt niet mee aan de overdracht van de macht aan het Biden-team. De verkiezingen zijn volgens Trump gestolen door de heersende elite en Big Tech, die beschikt over massale gepersonaliseerde data van burgers. Arjan Hebly en Rob Kern zien een Democratische dictatuur opdoemen.

De opvolger van Trump als president is de meest impopulaire en fletse oude baas Biden. Hij heeft zich met zijn mondkapje de hele campagne verstopt in zijn basement. Daarbij blijkt de heer Biden ook fabulerende talenten te bezitten. Hij fantaseerde een ontmoeting met voormalig Sovjetleider Brezjnev en een arrestatie, na een poging om de destijds gevangen zittende Nelson Mandela te bezoeken, bij elkaar.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Naar een Democratische dictatuur zonder Trump

 1. vangie1206j zegt:

  Het enige wat ik kan bedenken is

  Like

 2. vangie1206j zegt:

  Vervolg;
  Ik wens jullie veel succes in de de toekomst want het zal jullie nog wel eensfin door de broek lopen.
  Feesten de beest uithangen de nieuwste mobieltje je absolute noodzakelijke merkkleding.
  VERGEET HET MAAR.
  De koek is op droog oud brood is straks jullie deel.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Amerika is nu ook ten prooi gevallen aan de linkse Duivel. Hier in Nederland hetzelfde lied. Op twee na zijn alle politieke partijen een kopie geworden van Groen Links. De overige twee kunnen er ook wat van. Het FVD stemde al met de rest mee om de grenzen open te houden, en is dus niet meer te vertrouwen, terwijl de PVV met de kamer aan het dealen is over de mondkapjes en over de vaccinaties. Geen harde stellingname tegen al die smerige maatregelen, maar wel tot vervelens toe dealen met de rest. Zijn E-mails over dit item bekijk ik al niet meer. Is dit nu de PVV ??? Bah, bah, bah !!! Afgelopen Maart stelde Wilders een nog strengere lockdown voor dan Rutte. En de stembusfraude zal er wederom voor zorgen dat Wilders PVV aan de kleine kant gemaakt gaat worden, compleet met bashen. Onder deze omstandigheden wil ik niet gaan stemmen in Maart.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Big John….Ja joh, het is zo’n beetje lood om oud ijzer, weet ook nog niet wat ik doe , snap niet dat Wilders ook voor het Corona verhaal gaat dus ook onze economie kapot van die kant Haga is wel behoorlijk kritisch over de lockdpwn etc maar ja daar kleven weer andere bezwaren aan

   Like

 4. Jan zegt:

  Cuomo is ook gek

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ja dat zijn die zogenaamde Femakamps, als je daarin komt ben je de lul zijn de new world order concentratiekampen, ze willen hoe dan ook hun depopulatie-plan er door heen jagen. Helaas gaat bij een hoop mensen de wekker pas af als ze van de bank en chips afgerukt worden en dan is het een beeje te laat he.

   Like

 5. Bas zegt:

  Antifa achtervolgd vrouw, vallen haar lastig en hebben haar met eieren bekogeld.
  Politie doet niets….

  Like

  • Bas zegt:

   Beesten

   Aangevallen tijdens een #BLM #Antifa #NyC-rally, ei in mijn hoofd gebroken, geraakt met een paraplu, bespuugd, geslagen met een skateboard terwijl de menigte zegt dat ze haar niet moeten beschermen, ze is voor Trump.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Politie bah… heb het gehad met die luie klootzakken, wat een tyfus zootje als je ze belt omdat er op straat iets gebeurd, hebben ze 500 smoesjes om niet te komen maar o wee als de corrupte leiders hen bellen… om vreedzame protesters neer te sabelen… dan komen die vuile fascisten wel uit alle hoeken en spleten vandaan….Tegen hun eigen burgers… dat ze door de stront mogen zakken, die vuillakken..

   Like

 6. Jan zegt:

  De Dems zijn zelfverklaarde racisten:

  Biden’s keuze om DOJ’s Civil Rights Division te leiden: “ Melanine* schenkt zwarten grotere mentale, fysieke en spirituele vermogens ”

  video

  Kristen Clarke, Joe Biden’s keuze om de Civil Rights Division van het ministerie van Justitie te leiden, gelooft dat zwarte mensen superieur zijn aan blanken omdat ze meer melanine bezitten.

  Fox News-presentator Tucker Carlson kreeg in 1994 schokkende uitspraken van Clarke.

  “Melanine geeft zwarten grotere mentale, fysieke en spirituele vermogens – iets dat niet kan worden gemeten naar eurocentrische normen.” Kristen Clarke schreef.

  * Melanine is de gele, roodbruine of donkerbruine kleurstof die de kleur van de huid bepaalt.

  Kristen Clarke, Biden’s choice to lead the DOJ’s Civil Rights Division, has some truly wild theories about racial differences:
  “Melanin endows blacks with greater mental, physical, and spiritual abilities — something which cannot be measured by Eurocentric standards.” pic.twitter.com/l0W4gteGFL
  — August Takala (@AugustTakala) January 12, 2021

  Op zondag beloofde Joe Biden het zijn prioriteit te maken om zwarten, Latino’s, Aziaten en indianen te helpen hun kleine bedrijfjes te heropenen en weer op te bouwen, niet die van blanken.

  “Onze prioriteit zal zijn kleine bedrijven die eigendom zijn van Black, Latino, Azië en Native American, bedrijven die eigendom zijn van vrouwen, en uiteindelijk gelijke toegang hebben tot middelen die nodig zijn voor heropening en wederopbouw”, zei Biden.

  Blanken hoeven niet te vragen om hulp.

  Klinkt racistisch.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/bidens-choice-lead-dojs-civil-rights-division-melanin-endows-blacks-greater-mental-physical-spiritual-abilities-video/

  In 1977 zei Biden:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s