Farma-gigant Merck schrapt coronavaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is

(Door: “Xander”)

Merck gaat nu in snel tempo medicijnen produceren die overmatige immuunreactie Covid-patiënten tegengaan – Duitse wetenschappers: Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers.

Farma-gigant Merck is gestopt met de ontwikkeling van twee corona vaccins. Uit grondig onderzoek is namelijk gebleken wat wetenschappers zoals hoogleraar (em.) Pierre Capel al maanden roepen, namelijk dat het menselijke immuunsysteem een veel betere bescherming biedt dan een vaccin.

Mercks’ vaccins V590 en V591 zouden ‘goed getolereerd’ worden door proefpersonen, maar in vergelijking met het menselijke afweersysteem een ‘inferieure’ immuunreactie teweeg brengen. Merck gaat zich nu richten op gewone medicijnen tegen corona, die voorlopig zijn aangeduid met MK-7110 en MK-4482. Deze medicijnen moeten coronapatiënten beschermen tegen een overactieve immuunreactie op het virus (cytokine storm).

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Farma-gigant Merck schrapt coronavaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is

 1. bobzelf zegt:

  HOPPA
  NOG ENIGE USA KILL BILL a.s.a.p . .a.k.a. onze bevrijders FANS HIER ??
  u was fan ??

  MOOI DAN GA IK JULLIE NU EFFE KEIHARD UIT LACHEN

  WHWHWHWHWHWHWHWHWHWHWHWHWHWHWH WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
  WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  40 MILJOEN VACCINS AANGESCHAFT , DIE DUS NIET WERKEN

  EFFE APELDOORN BELLEN ???

  STEM VVD … EN HUGO MENSEN .. WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

  RENNEN ANDERS ZIJN ZE OP MISSCHIEN ..

  TIJLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

  NOU EENS KIJKEN HOE UW LEIDERS ZICH HIER UIT GAAN LULLEN

  WAT ALLE JEZUS LEUK

  OOM CYRUS THE VIRUS ( JA OUD PAPIER KOM ER MAAR IN “”WELKE FILM “”

  Geliked door 2 people

 2. LUCIA zegt:

  Als er een gifschaap over een gebroken dam is …volgen er dan meer …of blijft het Spiegeltje spiegeltje aan de wand ..wie heeft straks de grootste Doden-Gif-Stand

  Geliked door 1 persoon

 3. Stef zegt:

  Als werknemers in Afrika bij mij kwamen voor hoofdpijn o.i.d. dan plakte ik met een pleister een asperientje op hun voorhoofd. Klacht ging snel over.

  Geliked door 2 people

  • Rinas zegt:

   vroeger genas mijn overgrootopa zulke kwaaltjes met een karwats dergelijke klachten waren dan ook snel en levenslang verdwenen ook de mensen uit de directe omgeving kregen geen klachten meer eigenlijk ongelooflijk

   Like

  • Harry zegt:

   Ik deed dat met smarties !
   Als ze met klachten bij mij kwamen ,de eerste dag vijf rooie , de volgende dag vijf zwarte ,
   dan vijf gele , vijf groene , etc .
   Na een paar dagen knapten ze zienderogen op !

   Like

 4. Bob zegt:

  Overmatige hygiene laat het immuniteit
  verminderen.
  Je gestel speelt een rol.
  Je wordt nooit immuun tegen de
  overheids maatregelen.

  Like

 5. bobzelf zegt:

  HOPPA , HET GAAT INEENS WEL ERG HARD MIS , WHAHAHAHAHAHAHA

  ►NINEFORNEWS WEBSHOP◄

  Pas na 14.000 Nederlandse coronadoden geven ze toe: we zaten er bij hydroxychloroquine naast
  hydroxychloroquine

  Pas na 14.000 Nederlandse coronadoden geven ze toe: we zaten er bij hydroxychloroquine naast

  in Buitenland 29 januari 2021 16:00 0

  Uit een nieuwe studie die deze maand is verschenen in The American Journal of Medicine blijkt dat een vroege behandeling van coronapatiënten met hydroxychloroquine leidt tot een lagere sterfte, schrijft website The Gateway Pundit. Eerder bleek al uit een studie in 14 Nederlandse ziekenhuizen dat het malariamiddel een gunstig effect heeft bij coronapatiënten. Het risico om op de IC te belanden was ruim de helft (53 procent) lager.
  Foute beslissing

  Een onafhankelijke toezichtraad van Facebook heeft daarnaast geoordeeld dat Facebook een foute beslissing maakte door een bericht over de effectiviteit van hydroxychloroquine te verwijderen. Het bericht, dat betrekking had op het gebruik van het middel in Frankrijk, werd verwijderd vanwege het beleid voor ‘desinformatie en het risico op directe gezondheidsschade’.

  Je kunt je nu afvragen hoeveel mensen er zijn overleden als gevolg van de onjuiste beweringen van techreuzen en gezondheidsinstanties over hydroxychloroquine, aldus The Gateway Pundit. In Nederland zijn inmiddels zo’n 14.000 mensen overleden met corona. Huisarts Rob Elens behandelde zijn patiënten er succesvol mee, maar werd teruggefloten door de inspectie. Hij mocht het niet langer voorschrijven.
  Censuur is dodelijk

  De Amerikaanse arts Simone Gold, al geruime tijd bevlogen pleitbezorger van het middel, reageerde: “Facebook heeft zojuist aangekondigd ‘een fout te hebben gemaakt’ door studies te censureren die aantonen dat HCQ levens redt. Censuur is nooit ‘een fout’. Techdirecteuren hebben er maandenlang bewust voor gekozen om artsen te censureren. Censuur is dodelijk.”

  Thierry Baudet twittert: “Ik weet ook nog goed hoe Hugo de Jonge op mij reageerde toen ik erover begon in de Kamer. ‘Kwakzalverij’. Pff.” De FVD-voorman diende vorig jaar een motie in om hydroxychloroquine beschikbaar te stellen voor huisartsen omdat het een ‘verbluffend middel’ is. Coronaminister De Jonge sprak toen van een ‘kwakzalvermotie’.

  SCHERP DE BLADEN VAN DE GUILLOTIENES
  HAAL ZE MAAR UIT HET VET

  HUGO MAG EERST DE COKE BAAS

  OOM LACHEN MAN

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Prijs de dag niet voor dat het avond is waarom denkt u dat het volgende gif zo snel is goedgekeurd https://www.telegraaf.nl/nieuws/1099051278/ema-geeft-groen-licht-voor-vaccin-astra-zeneca Er moet zo snel mogelijk heel mensen met gif worden ingespoten. De ene producent van gif verschijnt naar de andere ook de Russen kunnen al miljoenen gifprikken leveren vanwege de mislukte inkoop door de EU https://www.telegraaf.nl/nieuws/1458711489/live-rusland-wil-europese-unie-met-vaccin-te-hulp-schieten Dus voorstanders rennen dan bent u in ieder geval weer beschermd tegen de Russische variant. Het gif komt nu uit alle hoeken van de wereld. Hoe geloofwaardig het gaat werkelijk alle spuigaten te buiten. Men moet en zal miljoenen mensen inspuiten met gif over de bijwerkingen wordt totaal niet gesproken zelfs sterker nog het aantal doden na het gif vaccin wordt wijselijk verzwegen maar ondertussen hoppa weer miljarden belastinggeld over de balk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s