Gruwelhuwelijken met kinderen

(Door: Jan A.)

Naar aanleiding van een recent opmerkelijk artikel op “DissidentNL” ben ik gaan nadenken over de gruwel van het kindhuwelijk. Het kindhuwelijk dreigt in de EU-landen ingang te vinden. Het onderwerp van afgedwongen seks tussen een volwassene en een minderjarig kind zal misschien ook wel gevoelig liggen.

Een tijdje geleden zag ik een reportage over kindhuwelijken. De meisjes waren zielsongelukkig met hun gruwelhuwelijk. De periode van voor tot na het huwelijk werd gefilmd. De meisjes huilden, smeekten hun familie om hulp, waren angstig en boos omdat ze het huwelijk absoluut niet wilden aanvaarden. De ouders van de bruidjes probeerden hun kindje te sussen, omdat de bruidsschat zeer aanlokkelijk was. De bruidegom moet, voorafgaand aan het huwelijk, zorgen een bruidsschat. Dat kan geld zijn, maar ook in natura, bijvoorbeeld kamelen en geiten. De bruidegom geeft de bruidsschat aan de bruid, die deze als kind schenkt aan haar ouders. De ouders gebruiken vaak hun kind om op die manier geld binnen te halen. In de reportage huilden de meisjes tot de laatste minuut voor het huwelijk. En dan…

Na de eerste fameuze dagen en nachten van het kindhuwelijk kwamen de meisjes bij hun ouders op bezoek en waren allen dodelijk beschaamd over de verplichte seksuele daden die ze hadden bedreven met ‘hun man’. Schrijnend om te zien.

Het huwelijk houdt de wettelijke PLICHT in tot seks. Bijgevolg waren de meisjes gedwongen om dingen te doen waarvoor ze absoluut niet rijp waren en waar ze ook geen zin in hadden. De kinderen waren niet enkel diep beschaamd over hun gedwongen seksuele daden, maar hadden ook fysiek en mentaal lijden te dragen. Ze leefden in een gevangenis, waarin ze hulpeloos en uitzichtloos onder dwang werden gebruikt/misbruikt, dag na dag en met ‘wettelijke goedkeuring’.

Het probleem van het kindhuwelijk beperkt zich niet enkel tot de verre landen. Door de massamigratie en hun gezinsuitbreiding in de EU veroveren ze steeds meer terrein op onze traditionele waarden en normen en dreigt het kindhuwelijk ook ingang te vinden binnen de EU lidstaten, zoals o.a. in Zweden en Nederland.

Onze deugdelijke traditionele christelijke normen en waarden, die hier honderden jaren in onze EU-landen werden gehandhaafd, worden nu in korte tijd en in toenemende mate door het links beleid bedreigd, vernietigd en vervangen door normen en waarden die de onze niet zijn.

Het kindhuwelijk heeft verstrekkende gevolgen:

Zwangerschap: Complicaties bij de zwangerschap en bevalling zijn de belangrijkste doodsoorzaken bij meisjes jonger dan 18 jaar. Meisjes onder de 15 jaar hebben tot vijf keer meer kans op overlijden tijdens de bevalling dan vrouwen van 20 jaar en ouder.

Bovendien hebben ze een veel hoger risico op fistels, prematuren, doodgeboren kinderen, seksueel overdraagbare aandoeningen, baarmoederhalskanker en huiselijk geweld. Een kind van een minderjarige moeder heeft 60% kans op overlijden in het eerste levensjaar, zo stelt Unicef.

Posttraumatische stress: Naast de lichamelijke risico´s zijn er ook ernstige psychologische gevolgen. Kindbruiden tonen vaak symptomen van seksueel misbruik en posttraumatische stress, zoals gevoelens van hopeloosheid, hulpeloosheid en (ernstige) depressie, zo blijkt uit het rapport.

Wanneer minderjarige meisjes trouwen, kunnen of mogen ze vaak niet langer naar school. Veel ouders zien er overigens niet het nut van in om hun dochters naar school te sturen, aangezien ze toch zullen worden uitgehuwelijkt

Willen we hierover nadenken? Hebben we niet het recht en de plicht respect op te eisen voor onze traditionele waarden en normen? Blijven we onverschillig of bevreesd in ons schuilhoekje zitten en kijken we met ons allen de andere kant op?

Dit is onze cultuur, ons land, het zijn onze kinderen. Als wij blijven zwijgen en bijgevolg stilzwijgend aanvaarden, dan zullen we medeverantwoordelijk worden voor dergelijke gruwelhuwelijken in de EU. Het zou ook wel eens je eigen kind of kleinkind kunnen zijn dat in deze gruwel verzeild raakt!

Door:
Jan A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Gruwelhuwelijken met kinderen

 1. Edwin Vissers zegt:

  Bohemian Grove

  Elk jaar komen de machtige mensen op deze aarde – wereldleiders, politici, media-eigenaars, zakenmannen, topartiesten en corrupte journalisten – samen in een bos, 75 mijl noordwaarts van San Francisco (Californië), langs de Russian River, Sonoma County. Het heet Bohemian Grove.

  Tijdens deze driedaagse samenkomst voeren ze rituelen uit waarbij ze een grote uil aanbidden. Deze uil staat voor Moloch (of Molech) – deGodheid (Entiteit) die eist dat bij voorkeur de eerstgeboren zoon of dochter aan hem wordt geofferd. Aan deze Godheid werden de kinderen verschillende stammen in de oudheid ritueel levend verbrand – en volgens mij gebeurt dit nog steeds, teveel vermiste kinderen worden nooit teruggevonden.

  Nu is het zo dat de ene onderzoeker beweert dat dit ritueel wordt nagespeeld, dat er niet een echt kind maar een pop wordt verbrand; terwijl er aan de andere kant onderzoekers zijn die vertellen dat er werkelijk kinderen levend worden verbrand – de seksslaven die middels Mindcontroll worden geconditioneerd om door de machtige mensen seksueel misbruikt te worden of vermoord te worden tijdens een mensenjacht. Gezien mijn ervaring van de laatste vijftien jaar en wat ik allemaal heb gehoord, gelezen en gezien, ga ik uit van het laatste: dat er werkelijk kinderen worden geofferd aan Moloch – de Uil.

  Een vrijgekomen mindcontroll-slavin, Cathy O’Brien, vertelt in haar boek “Trance-Formation Of Amerika” hoe zij en andere slaven gedwongen werden om op Bohemain Grove mee te doen aan de perversiteiten. Zoals satanische rituelen, kinderoffers, folteringen en het drinken van bloed. Zij zegt dat slaven die te oud zijn of anderszins niet meer voldoen, ritueel worden vermoord in de omliggende bossen. Er zijn op Bohemian Grove verschillende ruimtes voor de verschillende perversiteiten. Zo is er een “Dark Room”, een “Leather Room”, een “Necrophilia Room” en een “Underground Lounge” – volgens het bordje gespeld als “U.N.derground”. (bron: Children of the Matrix – David icke)

  Een lokaal nieuwsblad, The Santa Rosa Sun, berichtte in 1993 over de Cultus van Cannaan en de legende van Moloch in Bohemian Grove, en dat er moorden waren gepleegd. Het politieonderzoek leidde nergens toe, en als je kijkt naar een aantal namen van mensen die geregeld naar Bohemian Grove gaan en gingen, begrijp ik wel waarom…

  George Bush senior en junior, Gerald Ford, Henry Kissinger, Dick Cheney, Alan Greenspan, Alexander Haig, Casper Weinberger, George Schultz,

  Ronald Reagen en Richard Nixon, Jimmy Carter, James Baker, David Rockefeller, Laurence Rockefeller, Nelson Rockefeller, Walter Cronkite, David Gergen, Al Gore, Lyndon Johnson, Herbert Hoover, Teddy Roosevelt, Dan Quayle, Robert Kennedy, Joseph Kennedy, Earl Warren, Mikhail Gorbatchev, William Randolph Hearst, Edward Teller, Burt Bacharach, Bing Crosby, Bob Hope, Mark Twain en nog veel meer perverselingen.

  De openingceremonie van de driedaagse samenkomst heet “The cremation of Care” (De crematie van zorg, of zoals ik het vertaal: de moord op liefde). Deze crematie vindt plaats bij een meer, door mensen gegraven, speciaal voor deze gebeurtenis. Om 9 uur 15 is er een processie van Priesters, zij dragen de doodskist van ene meneer Dull Care vanuit de bossen aan de oostelijke zijde (of komen over het meer aangevaren – het verschilt elk jaar weer). Zij dragen gewaden die bedoeld lijken te zijn voor de Ku Klux Klan. Bij het water aangekomen doven zij hun toortsen.

  Dan worden er aan de zuidelijke kant van het meer, aan de voet van het gigantische beeld van de Uil, een aantal Hamadryaden (Boomgeesten) en een paar andere priesters zichtbaar. Uiteindelijk wordt “Care” verbrand op het altaar voor de Uil om Moloch tevreden te stellen. Tijdens deze verbranding klinkt er gegil, schreeuwen van pijn, uit de luidsprekers. Daarna wordt er gejuigd door de omstanders.

  Of er nu wel of niet een kind wordt geofferd, is natuurlijk van belang; maar stel dat het slechts een spel is, dan is het verontrustend om te weten dat wij wereldwijd worden geregeerd door mensen die dit soort zieke spelletjes spelen. Hoe serieus kunnen we de openbare woorden van George W. Bush nemen als we weten dat hij op Bohemian Grove, gekleed in KKK-achtige kledij, net doet alsof hij kinderen offert aan Moloch, een Godheid uit oude tijden? Daarnaast is er sprake van homofiele- en pedofiele handelingen met meegebrachte seksslaven. Waarom staan we toe dat we door dit soort mensen worden geregeerd?

  Als het waar is dat er werkelijke kinderen levend worden verbrand (zie foto waar een klein negerjongetje op de brancard ligt) voor het plezier van een aantal ongelooflijk machtige zieke geesten, dan is het verschrikkelijk dat de Media hier nog nooit over heeft geschreven. Wanneer heb jij voor het laatst iets over Bohemian Grove in de krant gelezen? Ik heb er nog nooit iets over gelezen, terwijl het verhaal van mythe naar werkelijkheid is gestegen door de filmopnamen die onderzoeker Alex Jones in het jaar 2000 heeft gemaakt tijdens de Cremation of Care. Hierop is zichtbaar hoe de ceremonie uitgevoerd wordt, hoe er een pop of kind op het vuur wordt geplaatst, hoe het gegil uit de speakers klinkt. De Media pikt het niet op, waarschijnlijk omdat ze aan het handje lopen van de mensen die naar Bohemian Grove gaan. Met pijn in mijn hart moet ik toegeven dat het waarschijnlijk nog vreselijker is dan ik hier heb geschetst.

  Zie ook: http://www.infowars.com van Alex Jones of zoek naar “inside bohemian grove” op YouTube.

  Hoe dan ook moeten deze mensen worden gestopt. Dit kan middels een revolutie, maar het kan ook door te laten zien dat democratie van ons is en niet bepaald wordt door hen. Ik stel voor om massaal NIET TE GAAN STEMMEN. Zonder stemuitslag kan er geen regering komen en moet het duidelijk worden dat wij, de bevolking (of het vee, zoals zij ons liefdevol noemen), er genoeg van hebben.

  Zoals we na de Tweede Wereldoorlog tegen de Duitsers zeiden dat we onze fiets terug wilden, zo moeten we tegen de huidige machthebbers zeggen dat we onze kinderen terug willen. Voor minder doe ik het niet.

  Geliked door 4 people

 2. benkokjoodschrpastor zegt:

  Inderdaad gruwelijk Jan A., maar waarom schrijf je er niet bij , dat dit. allemaal uit de islam komt, met Mohammed (moordenaar, verkrachter, pedofiel, polygamist en misleider/leugenaar) als voorbeeld van de beste moslim ooit?
  En ja, met het importeren van economische vluchtelingen in de EU krijgen we de islam er gratis bij , inclusief de toegestane polygamie van 1 man met 4 vrouwen desgewenst en kindhuwelijken en vrouwenbesnijdenis.
  Dat weten die misbaksels van politici in ons land ook , evenals de minkukels van voorgangers en rabbijnen en pastoors en dominees, maar men zwijgt politiek correct.
  Shalom, zie tora-yeshua.nl en zet “islam” in de zoekmachine.
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 8 people

  • M. zegt:

   Volgens mensen die niet verder kunnen kijken dan hun gehersenspoelde mind toelaat heeft het allemaal niets met God en de duivel te maken al laten ze zelf zien dat ze duivel op de troon willen hijsen.

   Misschien moeten ze de stront eens uit hun ogen halen en even kijken en dan even bedenken wie er nou waanzinnig is, de gelovige in god of de goddeloze die blind is voor wat er feitelijk gebeurd en niet eens is te ontkennen valt tenzij er wat demonen over hun geest gaan.
   Geen Godsdienstwaanzin maar ongelovige waanzin.
   Zelfs de waarheid die voor hun ogen uitvouwt ontkennen ze nog.

   De ongelovige doet in zijn verwaandheid geen onderzoek die blijft liever blind voor de werkelijkheid.
   Een wereldwijde werkelijkheid.

   https://www.nicholson1968.com/room-101/scariest-movie-ever-made-2-hour-film

   Geliked door 2 people

   • techhuis zegt:

    Nou het heeft alles met God te maken maar de islam dient de duivel niet de ware God van de bijbel en daar gaat het fout. En God moet bestaan en je leeft zelf in een sprookje want onze natuurwetten laten zien dat energie niet uit zichzelf kan ontstaan noch vernietigd kan worden en daarom gaat je ziel naar de hemel of de hel want moet ergens heen na de dood. En zonder God kan er geen leven bestaan omdat het niet uit zichzelf kan zijn ontstaan en valt evolutie automatisch af en blijft God over.

    Like

   • M. zegt:

    techhuis zegt:

    23 april 2021 om 12:15

    Kan je niet lezen techhuis………met je leeft zelf in een sprookje ?

    Wat staat hier ???

    (Volgens mensen die niet verder kunnen kijken dan hun gehersenspoelde mind) toelaat heeft het allemaal niets met God en de duivel te maken

    Moeilijk he lezen?

    Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Ben Kok, ik heb begrepen dat pedofilie en sex met zuigelingen ook in de Talmud beschreven en gepropageerd wordt en vieze misselijk makende perverse mensen/misdadigers tref je helaas in alle geloven aan.
   Zowel in de staat en de kerk, beide de 2 grootste machtinstituten, hebben de Archons( gevallen engelen) zich natuurlijk meteen genesteld, ik heb geen enkele illusie over welke godsdienst dan ook en als christus zich morgen bekend zou maken gaan ze allen weer pogen hem te vermoorden nog voor de dag voorbij is .
   Ik geloof en weet dat er een schepper is maar van mij mogen ze morgen alle kerken sluiten, mijn schepper, noch ik, hebben een tussenpersoon nodig… .Ik praat dagelijks met hem en ik maak ook grapjes met hem ik vertel hem ook als ik verdriet heb en soms zeg ik hem ook dat hij een beetje naïef was en een aantal zaken beter had kunnen regelen ….zo een band heb ik met hem.

   Geliked door 1 persoon

   • benkokjoodschrpastor zegt:

    Hi Lucia,
    De Talmud is geschreven door rabbijnen tijdens de 2e en 7e eeuw, vaak ook in reactie tot het antisemitisme uit de RK kerk.
    Die rabbijnen beschouwden Yeshua (Jezus) als een valse mashiach (messias) en schreven de nodige leugens over Hem en dachten over een aantal andere zaken zeer onBijbels, dwars tegen de Tora in.
    NB: de Talmud staat dus los van de Bijbel en daarmee los van Tora/Tenach (OT deel vd Bijbel).
    Het kennen van de Schepper kan alleen vanuit het aanvaarden van Yeshua, zie
    https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
    en het dan ook volgen van Hem.
    Shalom,
    Ben Kok (joods-chr. pastor)

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik heb jaren 40 op RK-lagere school gezeten en kreeg tijdens godsdienstlessen anti-semitische stellingen tehoren / te leren.
    Dat officiële anti-semitische leer in die RK is meen ik pas in de jaren 60 opgeheven.

    Like

 3. Bas zegt:

  Bah bah bah…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/andre-hazes-zwaar-onder-vuur-na-bekentenis-rachel-toen-hij-34-was-en-zij-15-hebben-we-seks-gehad/

  André Hazes zwaar onder vuur na bekentenis Rachel: toen hij 34 was en zij 15 ‘hebben we seks gehad’

  André Hazes is al 17 jaar dood (!), maar vandaag is hij opeens tóch onder vuur komen te liggen. Zijn weduwe Rachel heeft in een interview namelijk verteld, in geuren en kleuren, dat ze voor het eerst haar bed met hem deelde toen zij 15 jaar oud was. Hij was toen… 34 jaar oud. En ook nog eens getrouwd op dat moment.

  Geliked door 3 people

  • Alex Delarge zegt:

   Een viespeuk was het.

   Geliked door 3 people

  • Sinyo zegt:

   Effe wat anders over die Hazevoet (nog géén verjaarde story).
   Hij is een keer uit het vliegtuig gezet samen met zoonlief en een Noor. Wat was er gebeurd.
   Verwende zoontje “Dreetje” was stront vervelend (géén economy class). Kon niet stil blijven zitten in zijn fauteuil, Zat die Noor zich dood te ergeren, omdat hij persoonlijk met dit stront-gedrag hinderlijk werd geconfronteerd. Enkele beleefde verzoeken hielpen niets. De Noor pakte toen een tijdschrift en rolde dit om tot een “slagwapen”. Daarmee gaf hij dat stront vervelende joch een klap op zijn kop. Meteen kwam Dré in actie en ging de Noor te lijf met een door merg en been gaande kreet”. NIEMAND SLAAT MIJN DREETJE HOOR JE DAT . . . Gevolg M O O O V E
   Toen ik deze story hoorde. dat hij het vliegtuig uitgeknikkerd werd, was dat voor mij een dijenkletsen, een giller.

   Geliked door 4 people

 4. M. zegt:

  Alleen viespeuken doen aan kind huwelijken en mensen die dat normaal vinden of faciliteren in hun land zijn net zulke viespeuken.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Het handboek van pedofielen is nog steeds niet verboden door Ferd G.
   Daar kun je ook je vraagtekens bij zetten.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Tineke.Onder de “elite” stikt het de moord van kinderverkrachters en kindermoordenaars,dus vreemd is het niet dat het niet verboden wordt door die monsters.

    Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Wel meer dan vraagtekens en ook het onteren van een lijk vind hij geen probleem.
    Ze gaan pedofilie juist promoten.
    Zoals ze alles promoten wat voor de duvel danst en heulen met mensen die ons land kapot willen maken omdat die ook voor de duvel dansen, letterlijk.
    Maar de mensen denken dat ze voor de show een duivelskop staan uit te wisselen met elkaar in het torentje.
    Ik zou zeggen leg hun gedrag eens onder de loep.
    Is het nog niet satanisch en duivels genoeg om te zien dat ze daadwerkelijk de duivel aanhangen?

    Zelfs Stevie Wonder kan het duidelijk zien.

    Geliked door 2 people

 5. bobzelf zegt:

  IK ZOU DAT HARD MEEZINGEN MET ANDRE HAZES OOK MAAR EENS OP EEN LAAG PITJE GAAN ZETTEN ???

  DIE KLEINE BOLLE ZUIPSCHUIT , SCHOOF HEM ER EEN HALVE EEUW GELEDEN AL BIJ ZIJN 15 JARIGE OPPAS NAAR BINNEN OP ZIJN 34 e

  dus , het is van alle tijden , in de goeie OUWE TIJD VAN OME BOB .
  VROEG JE HET OOK NIET .
  DUSDE OPMERKING JA MAAR MIJN MOEDER WIL HET NIET HEBBEN
  WAS
  NIET ZEIKEN UIT DIE BROEK WHAHAHAH

  LEEST IK NET, DAT ONZE OUWE COHEN , OOK HET LEVEN NIET MEER ZIET ZITTEN ,
  ALS DE BESLISSINGEN OM ALLE MAAL ALGEMEEN BESCHAAFD ROTTERDAMS
  TE GAAN PRATEN DOOR GAAT

  NOU IK BLIEFT GEEN BIJLES , IK SPREEKT TUT PERFECT

  IK LULT ME OVERAL GEWOON ZELLUF WEL UIT ,

  MET MOT JE EEN KNAL VOOR JE MUIL ??

  IS HET EEN NEGERT ??

  WAT HEERLIJK DAT DE HELE WERELD OME BOB EEN PLEZIER WILT DOEN ..

  Grammaticaregels versoepeld: deze taalfouten zijn vanaf nu wel juist!!

  LET JE EFFE OP , LETTERNEUKERT ???

  Taalpuristen zullen het misschien niet graag horen, maar de grammaticaregels zijn na 24 jaar opnieuw aangepast. In de nieuwe versie van de Algemene Nederlandse Spraakkunst (ANS) wordt komaf gemaakt met enkele oude grammaticaregels. Zo is ‘groter als’ bijvoorbeeld niet langer fout in een informele context. Een overzicht van de versoepelingen.

  WHAHAHAHA, IK HEB 72 JAAR NOOIT WAT ANDERS GEHOORD, EN NU INEENS BLIJKT HET GOED TEZIJN ?? WAT EEN VOORZIENIGE GEEST…. DE ROTTTERDAMMERTSSS

  De ANS, de grote maatstaf voor de Nederlandse grammatica, is voor het eerst in 24 jaar aangepast. Het referentiewerk werd in 1984 gepubliceerd en werd enkel in 1997 al eens aangepast. Nu bleek onze taal opnieuw aan herziening toe en gaan enkele oude grammaticaregels op de schop.

  Britse universiteit draagt professoren op om geen spelfouten meer te corrigeren want dat is “elitair”

  COLUMN. “Ik hou van jouw? Dat is zoals lachen met spinazie tussen je tanden

  ‘Groter als’

  Voortaan mag je bijvoorbeeld zeggen dat ‘Jan groter is als Marc’, terwijl dat vroeger altijd ‘groter dan’ moest zijn. “In de praktijk komen beide varianten al heel erg lang voor”, zei linguïst Timothy Colleman (UGent) in ‘Nieuwe Feiten’ op Radio 1. “Taalkundig gezien kan je dan ook niet zeggen dat het ene beter is dan het andere.”
  ‘Hij heeft nooit geen geld’

  dat schrijft ik nog whahahahahaha !!! ome bob , IK WEET HET NIET ZEKER ?
  MAAR VOLGENS MIJN STOND HET OOK ZO OP HET LEETPLANKIE ??

  AAP NEUKT MIES , WIM ZUIGT JET. JA DAT WAREN NOG EEN PLANKIES

  Nog een regel die wordt aangepast: de dubbele negatie. Een zin als ‘Hij heeft nooit geen geld’ werd bijvoorbeeld vroeger als fout beschouwd, omdat je met ‘nooit’ en ‘geen’ een dubbele negatie kreeg. Voortaan zijn in spreektaal dus zowel ‘Hij heeft nooit geld’ als ‘Hij heeft nooit geen geld’ correct volgens de ANS.

  ER WAREN ERBIJ DIE HADDEN NOG NOOIT GEEN GELD GEHAD , IN ROTTERDAMZEEK DAR NIEMAND OVER
  SLOEGEN ZE JE IN 1 KEER 6 MAANDEN UIT EEN RIETJE

  De ANS heeft ook het bijwoord herbekeken. Zo kan je nu ook zeggen dat iemand een ‘hele grote neus’ heeft in plaats van een ‘heel grote neus’. “De traditionele grammaticale regel zegt dat je bijwoorden nooit mag verbuigen”, vertelt Colleman. “Maar in de praktijk hoor je al eeuwen ‘een hele grote neus’. Daar is niets verkeerd mee.” Voortaan mag je sommige bijwoorden dus wel verbuigen, maar dat geldt niet voor alle bijwoorden. ‘Een erge leuke man’ in plaats van ‘een erg leuke man’ blijft nog altijd fout.

  HOEZO , WELKE LUL HEEFT DIT VERZONNEN DAN EN WANNEER ??

  WIE PRAAT ER NOU ZO , WAT EEN LEKKER DING, IK ZOU HEM DOEN !!
  CROOSWIJK 1967 DAME STOND IN DE PLAYBOY

  ‘Ik heb hen een boek gegeven’

  Ook het onderscheid tussen ‘hen’ en ‘hun’ vervaagt in de nieuwe versie van de ANS. Vroeger was enkel een zin als ‘Ik heb hun een boek gegeven’ correct, maar voortaan mag je ook ‘Ik heb hen een boek gegeven’ zeggen. “In de spreektaal heeft vrijwel nooit iemand zich aan die regel gehouden. Dan kunnen de regels zeker wat soepeler”, aldus Colleman.

  Volgend jaar zal de ANS nog enkele veranderingen doorvoeren. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste regels die nu al versoepeld zijn.
  Dit is niet langer fout

  ‘Groter als’: in een informele context moet dit kunnen.

  ‘Hen’: ‘Ik heb hen een boek gegeven’ kan voortaan. Vroeger moest dat altijd ‘Ik heb hun een boek gegeven’ zijn.

  IN ROTTERDAM WAS DAT 1949 -1970

  IK HEEFT HULLIE
  DAN WEL IK HEBT HUNNIE EEN BOEK GEGEVEN VRAAG MAAR AAN ONZE FRANSE KANJERTTTT, IN DE SCHADUW BIJ 24 GR
  DE LA MONTAGNE

  Dubbele negatie: ‘Hij heeft nooit geen geld’ is geen taalfout meer in spreektaal. Opgelet: in schrijftaal blijft de dubbele negatie wél not done.

  NOU IK DOET NIE ANDERS HOOR, KEN JE HET LEZE, IS HET TE LEZE
  JE DOET HET ER MAAR MEE
  OMHOOG GEVALLEN STRUISVOGELS

  Een ‘hele’ grote neus: sommige bijwoorden mogen we nu wel verbuigen. ‘Een hele grote neus’ is nu even correct als ‘een heel grote neus’.

  OOM Max

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  Waarom staat er in artikel niet bij de 3e foto met die lachende Westerse figuur, dat dit de Premier van Zweden is.
  Het eerste land die dit soort gruwelhuwelijken wil gaan toestaan.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Like

   • Bas zegt:

    Walgelijk!
    Maar borstjes met 6 jaar….klopt dat wel?

    Like

   • delamontagne zegt:

    typisch, die gedachte kreeg ik ook toen ik nog eens naar dat arme kind keek.
    Keek ineerste instantie naar die walchelijke arab……………

    Like

   • karton zegt:

    @ delamontagne op 22-4-2021 om 23.51 u.
    Die aap (dus de linker foto) , zie ik ’t goed, heeft tie een horloge om ? Zou die kunnen klokkijken dan ? Hij is in ieder geval niet goed bij z’n hoofd, is ook wel te zien, vind ik , daarom heeft tie er snel een oude vuil-witte onderbroek overheen gedrapeerd.
    En dan zo´n meisje……..nét uit de luiers en zó de `echtelijke sponde` in met zo´n gnoom , te triest voor woorden.
    En dan zijn er , zélfs in Nederland, nog debiele mensen, die dat zootje van islamieten , hartelijk welkom heten.
    Ik denk wel eens (ik laat dan m´n perverse gedachten gaan) dat de mevrouwen/meisjes , die het hardste bléren `welkom , welkom` , in hun leven veel, héél veel tekort gekomen zijn, misschien wel uit te drukken in meters !!

    Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  de opa van andre Hazes denk ik zomaar dan, het zat gewoon in de familieieieieie

  JA DAN IS HET LIKKEN AAAN KINDERPOSTZEGELS , EEN IETS BETERE HOBBIE

  OOM PEDO FILATELIST

  Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: Gruppe S – Quo Vadis

 9. Bas zegt:

  Ondertussen

  De Verenigde Naties kiezen Iran in de commissie voor vrouwenrechten.

  Dit is dezelfde VN die Israël de grootste schender van vrouwenrechten wereldwijd noemde.

  Deze foto is genomen op een persconferentie waar de president van Iran de belofte deed om de rechten van de vrouw te bevorderen.

  https://pbs.twimg.com/media/EzndWJxVEAEB3Dd?format=jpg&name=small

  De mannen zitten netjes op een stoel, terwijl de zwart ingepakte vrouwen op de grond moeten zitten…

  Geliked door 2 people

 10. kindhuwelijken is al vele jaren in nederland, ik weet het al zo,n 25 jaar en ik heb mij altijd afgevraagd waarom niemand er over praatte en je las er ook niet over in de kranten dus ik ben verbaasd dat er nu pas wat naar buiten komt hierover.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ joke vander velde op 23/4/2021 om 18.54 u.
   Inderdaad, klopt wel wat u zegt, alléén……….het betrof hier geen officieel huwelijk naar de NL-wet. Het `huwelijk` werd dan voltrokken in bijzijn van de één of andere zg. `imam` , een ouwe islamiet en een meisje van plm. 6 tot 13 jaar. Na de `huwelijksvoltrekking` kreeg de bruidegom een papiertje waarop stond dat het meisje zijn eigendom was geworden en dat hij voor haar 2 geiten én een kippetje had betaald , aan haar ouders.
   Het aan hem uitgereikte papiertje kunt u vergelijken met een papiertje dat ik mijn kinderen gaf tijdens het Sinterklaasfeest, ik schreef daar dan op `RIJBEWIJS` , ze vonden het prachtig : zij hadden een rijbewijs, wie had dat nou ?
   Zo moet u dat `huwelijk` van zo´n ouwe viespeuk met een nog niet zindelijk meisje óók zien………….officieel stelt het niks voor én ´t is óók nog eens in- en in-triest !

   Geliked door 1 persoon

 11. M. zegt:

  Is het niet geweldig die zogenaamde vrede die men politiek gezien allemaal steunt.
  Weet je ook gelijk waarvoor ze staan die viespeuken.
  Men faciliteert zich een ongeluk om die zieke zooi hier ook voet aan de grond te laten krijgen.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s