CITAAT George Orwell . . .

“Een volk dat stemt op corrupte politici, bedriegers, dieven en verraders, is geen slachtoffer… maar handlanger.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Hannesz.”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CITAAT George Orwell . . .

  1. Bas zegt:

    Ondertussen, lekker smijten met belastinggeld….

    Like

  2. Bas zegt:

    Like

  3. Bob zegt:

    Een volk dat klakkeloos zijn regering
    volgt is even schuldig voor alles wat
    misgaat door deze regering.

    Geliked door 1 persoon

  4. koddebeier zegt:

    Ze hebben hier in Nederland wel erg veel handlangers, maar wat wil je met een volk van domme schapen !

    Geliked door 1 persoon

  5. Julia zegt:

    Het is merkbaar dat er in Nederland een massa handlangers zijn maar ja niet anders te verwachten zij kunnen in ieder geval verder met zoals verwacht de politieke criminelen, landverraders en uitzuigers en niet te vergeten de grote belastinggeld verspillers door te blijven storten in bodemloze putten. Dus alle handlangers ik hoop dat u allen er flink achter komt de komende jaren waarop u heeft gestemd namelijk voor de ondergang van Nederland dat krijgt men cadeau als Rutte, Kaag, Hoekstra en Koolmees gezellig in hun blauwe zetel blijven plakken. Dat debat over de toeslagaffaire was een volledig opgevoerd circus theater waarvan elk weldenkend mens al wist dat wederom dit politiek tuig ongestraft Nederland verder naar de verdommenis kan helpen. Het nieuwe leiderschap hoort u die volksverraadster en EU kruipster Kaag dit nog zeggen laat me niet lachen zij liegt en bedriegt net zo hard als de rest van de leugenaars https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/sigrid-kaag-d66-dankt-informateur-tjeenk-willink-zijn-rapport-leidt-ons-weg-van-gebaande-paden/ Nieuw leiderschap van dit onbetrouwbaar portret luidt de komende jaren als volgt nog meer geld naar moslim organisaties en overige bodemloze putten, nog meer toelaten van migranten, onze soevereiniteit geheel overleveren aan de EU en de belastingbetalers nog zwaarder belasten voor al haar goede doelen. Hoe kunnen die handlangers überhaupt nog vertrouwen hebben in de VVD, D66 en CDA dan hebben de handlangers toch wel een enorme betonnen plaat voor hun hoofd en blijken nog dommer dan dom.

    Like

  6. BigLJohn zegt:

    Maar toen wist George Orwell nog niet dat hier in Nederland Rutte en Kaag zichzelf op de troon hebben gezet, gelijk Napoleon dat deed door zich onwettig tot keizer te laten kronen. Het was Kaag die met het plan kwam om de Amerikaanse verkiezingen te imiteren. En het resultaat was precies hetzelfde als in Amerika. Hier hebben de kiezers geen schuld aan, zij waren het die te kakken werden gezet door de politiek.

    Geliked door 1 persoon

    • LUCIA zegt:

      Juist Big John , helemaal met je eens vrijheid van keuze, is een grote illusie de poppetjes waarop je kunt kiezen, zijn al lang door de onzichtbare hand naar voren geschoven.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie