“Second opinion” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Second opinion” . . .

 1. Angélica de Sancé zegt:

  Verpleegkundig personeel dat er ‘enige tijd’ tussenuit is geweest, wordt ondanks de tekorten aan handen in de zorg, tegengewerkt met moeilijke BIG-registratietoetsen. Ongekwalificeerde mensen, die GEEN Nederlands spreken worden aangemoedigd naar Nederland te komen waar ze dan vervolgens… WAT eigenlijk? Een stoomcursusje Nederlands en HBO-verpleegkunde in een notendop kunnen volgen? Wil je dat zo iemand naast het bed van je ouders staat als ze ernstig ziek zijn en in een hospitaal liggen? Het lijkt wel alsof Nederland bestuurd wordt door malloten die met elkaar verwikkeld zijn in de strijd ‘wie is de imbeciel van de 21e eeuw.’ Leid mensen goed op en bezuinig NOOIT meer op de zorg. De tekorten op de IC’s hebben dat de afgelopen maanden heel duidelijk gemaakt maar essentieel is dat zorgpersoneel begrijpt wat een patiënt zegt als hij om hulp vraagt en niet dat er dan eerst een beëdigde tolk moet worden geraadpleegd om de tot Nederlander verklaarde jihadistisch-verpleegkundige uit te leggen dat het geschreeuw voortkwam uit pijn en niet omdat de patiënt zich hartstochtelijk graag tot de islam wilde bekeren en om een imam vroeg. En vanuit de emigratielanden zelf bekeken is het ook maar de vraag of die regeringen zitten te wachten op een braindrain.

  Geliked door 3 people

  • Dennis zegt:

   Het is allemaal by design. Omvolking 101. we krijgen te weinig kinderen om te overleven en zullen in heel Europa een minderheid in onze eigen landen worden. Daarnaast zullen we langzaam vermoord worden, wat nu al gebeurt, tot dat we compleet uitgeroeid zijn.

   Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   Feitelijk is de gehele dienstensector kapot bezuinigd !

   Like

  • LUCIA zegt:

   @ Angelica …mooie naam; Ik dacht meteen ook toen ik dit hoorde ..wat…er zijn zoveel verpleegkundigen die aangeboden hadden tot herintreding maar dat is door onze, ” geen snufje verstand politici’, terzijde geschoven, wellicht omdat ze wat anders snuiven. Het is allemaal vanuit logica redenerend onbegrijpelijk, tenzij je van andere agenda’s uitgaat… van het soort dat meteen zonder enige echte argumentatie geëtiketteerd weggezet wordt en waarmee getracht wordt de tegenstem monddood te maken.

   Like

   • Angélica de Sancé zegt:

    Het beleid in NL, zeker dat van Hugo de Jonge, is m.i. totaal onbegrijpelijk! Maar ook in het onderwijs, de toezeggingen naar Brussel, alles gewoon. Misschien moet je regeren aan deskundigen overlaten en niet aan politici die er alleen maar zitten voor het pluche en het geld. Daarmee bedoel ik hoogleraren economie, rechtswetenschappen en natuurkundigen. Nu zit er een leerkracht van de basisschool op VOLKSGEZONDHEID tijdens een pandemie.
    En dank voor je complimentje… De voornaam klopt, de rest is toegevoegd. Op de middelbare school noemden ze me ‘Kwebbeltje’ omdat ik nooit stil kon zijn. Die naam had ik hier ook kunnen nemen natuurlijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s