Biden´s socialisme: Cuba-immigranten waarschuwen voor “dezelfde ellende voor iedereen”

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Zij moeten het weten

De Amerikaanse president Joe Biden koerst consequent af op de Verenigde Socialistische Staten van Amerika (USSA). Bezorgd observeren immigranten uit Cuba en andere socialistische of communistische landen deze ontwikkeling. Ze weten uit eigen ervaring waarover ze het hebben: het Biden-socialisme zou alleen maar “dezelfde ellende voor iedereen” brengen, zeggen zij.

…leer de waarheid!

Maximo Alvarez, directeur van de universiteit van Florida, riep in een interview met de “Epoch Times” op: “Leer de waarheid. De media vertellen de waarheid niet, uw leraren en ook uw professoren vertellen u de waarheid niet.” Het zou voor hem een heel beladen onderwerp zijn, zei Alvarez. Hij zou gelukkig ouders gehad hebben die weten wat communisme betekent. Zijn vader zou in het begin hebben geloofd dat hetgeen in Cuba gebeurde maar van tijdelijke aard zou zijn. Toen Alvarez op 13-jarige leeftijd in het kader van de “Operation Pedro Pan” naar de VS kwam, kon hij de “American Dream” in Florida realiseren. Van vluchtelingenkind tot ondernemer – dit succesverhaal zou in een op vrijheid georiënteerd land mogelijk zijn.

Socialistische leugens en desinformatie

Hij zou vrezen dat zijn kleinkinderen zich niet meer in deze gelukkige situatie zullen bevinden. Want heel plotseling zitten de Amerikanen opgescheept met dezelfde desinformatie, leugens en beloftes waarmee communisten – die totalitairen, die dezelfde ellende voor iedereen willen – hun volk verkocht hebben. Veel leden van de links georiënteerde Democraten volgen nu dezelfde confisquerende, socialistische politiek, die landen zoals Cuba, Venezuela en waar dat ook geprobeerd werd, verwoestten. Amerika zou het enige land zijn dat hij zou kennen, waar men zijn potentieel volledig zou kunnen uitputten en bewijzen kon waartoe men in staat zou zijn. De waarden die hij in de VS gekregen zou hebben, zijn die waarden die zijn ouders ook aan hem hebben doorgegeven. Ze zijn eenvoudig: je zult niet stelen, je zult niet doden. Je moet hard werken en de autoriteit en je ouders respecteren en God eren, zei Alvarez.

Ruïneuze staatscontrole

Dr. Jaime Duchlicki, directeur van het Instituut voor Cubaanse studies, denkt dat de VS zich in ieder geval zouden veranderen in een maatschappijvorm van het “collectivisme”, wat zij enorm betreurt. “Samenlevingen die door de staat gecontroleerd worden, zijn van nature uit onproductief. We hebben gezien wat er in Oost-Europa gebeurde. In Cuba. In Venezuela”, zei ze. Privébezit zou de motor van de verandering zijn. Privébedrijven brengen nieuwe ideeën en innovaties. Ook zij vluchtte voor het socialisme uit Cuba naar de Verenigde Staten en verwezenlijkte hier haar Amerikaanse droom.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Biden´s socialisme: Cuba-immigranten waarschuwen voor “dezelfde ellende voor iedereen”

 1. Edwin Vissers zegt:

  Biden is een zionist,hij zegt het zelf

  en dit zijn ze van plan

  Bizarre informatie over Judaïsme en Zionisme. Uitgelegd waarom de gentiles of goy (niet joden) uitgeroeid moeten worden. Waarom er expres door middel van vaccins en vergiftiging van voedsel zo veel kinderen gender verward zijn tegenwoordig of androgeen.

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Zowel in de US alsmede in Nederland; via gestolen verkiezingen naar communisme. ….Samenlevingen die door de staat gecontroleerd worden, zijn van nature uit onproductief…. Dit hebben we al mogen meemaken via die lockdows. En terwijl iedereen zich verkneukeld op steeds meer versoepelingen, blijven de mondkapjes voor eeuwig en word daar een Coronapaspoort aan toegevoegd. Dit paspoort kan na verloop van tijd voor ons het einde betekenen voor vrij winkelbezoek. Men beseft gewoonweg niet dat als in het najaar het griepseizoen weer begint, zal de 4e Coronagolf genoemd worden, de hele ellende van de afgelopen tijd gewoon weer terugkomt. Net zolang in de tijd tot heel Nederland verworden is tot een tweede Cuba c.q. Venezuela. En dan spraken we nog niet eens over de aanwezigheid en invloed van miljoenen moslims en Afrikanen alhier die ook niet van plan zijn om te wijken voor wie dan ook. Uitgezonderd de Nederlanders zelf, die willen niet voor hun land en hun vrijheid vechten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Socialisme brengt enkel verliezers, de Linksche Looney Brigade is een partij van afbraak…..

  Like

 4. Bas zegt:

  Ondertussen, nieuw bewijs

  Like

 5. Bas zegt:

  ‘I want my Trump back!’

  EPIC: Black Trump-supporter gaat af op Biden-supporters die in benzine-rijen staan en daagt hen uit om te zeggen waarom ze voor deze ramp hebben gestemd waarin het land zich nu bevindt. * Expliciete taal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s