Verkiezingsfraude in de VS

(Door: J.A. Kapteyn)

De verkiezingsresultaten in de Verenigde Staten van november 2020 staan in dat land nog steeds serieus ter discussie. Meer dan de helft van de Amerikanen gelooft dat de verkiezingen zijn gestolen. Worden de verkiezingen ongeldig verklaard en komen er nieuwe verkiezingen ?

Naar aanleiding van de vele berichten en getuigenverklaringen over verkiezingsfraude in de VS zijn er met name in de zgn.”Swing States” onderzoeken gaande naar onverklaarbare verschillen in aantallen ontvangen stembiljetten, naar stemmen van overledenen en stemmen van illegaal in de VS verblijvende mensen.

Is de claim van de Trump-aanhangers daarom terecht dat Biden oneigenlijk tot president is uitgeroepen?

In Arizona, Maricopa-County, heeft een maandenlang durend grondig onderzoek, dat vorige week is afgerond, tot verbluffende resultaten geleid. Deze week werd onder andere bekend gemaakt dat er méér dan 74.000 post-stembiljetten in Maricopa County zijn binnengekomen dan er ooit zijn verstuurd. Gisteren hield de senaat van Arizona daarom een speciale bijeenkomst over dit onderzoek, dat de afgelopen maanden in beslag heeft genomen. De uitkomst was aanleiding voor Arizona-senator Wendy Rogers om te eisen dat de kiesmannen die voor Biden hebben gestemd, moeten worden teruggefloten en dat er opnieuw verkiezingen moeten worden gehouden. Er is namelijk duidelijk gesjoemeld.

Senatoren uit Pennsylvania hebben het onderzoek van Maricopa County bijgewoond en eisen eenzelfde onderzoek in Pennsylvania, omdat ook daar duidelijke aanwijzingen zijn dat er onregelmatigheden hebben plaatsgevonden.

In Georgia is vastgesteld dat er 10.300 stemmen illegaal op naam van Biden terecht zijn gekomen. Gouverneur-kandidaat Vernon Jones verwijt de huidige gouverneur Brian Kemp nalatigheid op het toezicht van de verkiezingen en eist zijn aftreden.

Arizona, Georgia en Pennsylvania zijn belangrijke “Swing States”. De keuze van de kiesmannen is bepalend voor wie er president wordt. Als de uitslagen van 2020 nu ter discussie staan en  in die staten herverkiezingen worden gehouden, omdat fraude overduidelijk is aangetoond, dan is het maar zeer de vraag of het presidentschap van Biden stand houdt.

Het zijn interessante tijden

De tegen-lobby van de Democraten is ongelofelijk sterk en het is maar zeer de vraag of de Republikeinen die trouw zijn aan Trump voldoende argumenten hebben om nieuwe verkiezingen in de swingstates af te dwingen. Maar de openingen zijn er. De bewijzen van grootschalige fraude liegen er niet om. Meer dan de helft van de Amerikanen is ervan overtuigd dat het presidentschap van Trump is “gestolen” door verkiezingsfraude van de Democraten. Zullen de Trump-aanhangers uiteindelijk gelijk krijgen? De komende maanden zullen het uitwijzen.

Opmerkelijk is dat er in de Nederlandse nieuwsmedia geen aandacht wordt besteed aan het fenomeen dat zich in de VS afspeelt. Zoals gebruikelijk wordt iedereen die de verkiezingsuitslag in de VS ter discussie stelt, weggezet als complotdenker. Mijn inschatting is dat ons nog verrassende gebeurtenissen te wachten staan.

Bronnen:
thegatewaypundit.com en thegatewaypundit.com

Door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Verkiezingsfraude in de VS

 1. gerkamphuis zegt:

  Dit is gewoon republikeinen uitlokken tot de gewilde burgeroorlog.

  Geliked door 1 persoon

  • J.A. Kapteyn zegt:

   Hoezo burgeroorlog ? Als de kiesmannen op grond van bewezen fraude hun stem veranderen kan het presidentschap van Biden op de tocht komen te staan. Net zo goed als de Republikeinen mokkend de “overwinning” van Biden slikten – zonder Burgeroorlog – zullen de Dems als dit gebeurt hun nederlaag moeten slakken.

   Like

 2. ing. J. Onno Dekker zegt:

  Dat zal ook hier repercussies hebben als een Kaag-Schwab-Gate!

  Like

 3. Stefan zegt:

  Het is overduidelijk dat de gemiddelde amerikaan niet op biden heeft gestemd.
  Maar als dat uitkomt, krijgt Trump een kogel van Links.
  Net als In de jaren 70 met JFK.
  En recent met onze Pim.
  Die trachtte beide namelijk ook de corruptie van links te ontmaskeren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  Yep, de US verkiezingen zijn door de Demoratten gestolen, covid-19 komt uit het lab te Wuhan, de PCR test is bedrog, de “vaccins” zijn levensgevaarlijke gen therapieën, Ivermectine en Hydroxychloroquine zijn effectieve medicijnen tegen covid, climate change is bedrog, CO2 is goed voor de aarde, Stikstof is goed voor Nederland, de aarde gaat flink afkoelen, windmolens en zonnepanelen zijn milieuvervuilende kapitaalvernietiging, biomassa is geen groene energie, kernenergie wel, auto’s op fossiele brandstoffen zijn minder vervuilend dan elektrische auto’s, vluchtelingen zijn kolonisten, de islam is een kwaadaardige ideologie, de lijst is fu-cking eindeloos.
  En mensen die over vijf gram gezond verstand beschikken, en verder kijken dan het NOS hoernaal, wisten dit allemaal een fu-cking eeuwigheid geleden al, omdat de bewijzen gewoon metersdik op straat liggen.
  En wat gebeurt er mee?
  Noppes, nada, niets.
  Het zal mij dus benieuwen of hier WEL iets mee gaat gebeuren…

  Geliked door 2 people

 5. Wim zegt:

  Behalve gesjoemel met stembiljetten (dubbel invoeren, briefstembiljetten zonder vouw) staat ook de betrouwbaarheid van de gebruikte stemmachines ter discussie en het stemmen door personen die helemaal niet in de betreffende county wonen…
  Of het op korte termijn zal leiden tot verandering staat te bezien. Wel goed dat nu het gesjoemel openbaar wordt de Rhino’s (Republikeinse anti Trump senatoren) overal weggestemd worden. Samen met de teloorgang van de VS onder Biden kan dat de Trumpparty de wind in de rug geven bij de komende (2022) Midterm verkiezingen. Ondertussen doen de democraten er alles aan om de kieswet te wijzigen, d.w.z. meer federale grip te krijgen op het stemmen.

  Like

 6. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Worden de verkiezingen ongeldig verklaard en komen er nieuwe verkiezingen ?”

  Nee, lijkt me niet. Biden is toch al geïnaugurkt?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De Nederlandse nieuwsmedia zijn dan ook en stel vuile linkse ratten !

  Geliked door 2 people

 8. Hovawart zegt:

  Trump heeft gewonnen en heeft dus wederom recht op de presidentstitel, maar de vragen hangen boven de markt, wie hebben de laatste verkiezingen geënsceneerd, en hoe voorkomt men in de toekomst dat men deze verkiezingsfraude in andere landen kan toepassen om de vrije wereld op een ondemocratische methode te ontdoen van haar rechten en vrijheid,……………..de Europese Unie is het schrijnende voorbeeld van ongekozen bestuur, ondemocratisch, een uiterst schandelijke demagogie……socialisme=communisme in een groenlinks jasje, waar wij allemaal voor moeten bloeden,…letterlijk en figuurlijk.

  Like

 9. Bas zegt:

  We betrapten ze op camera’s die de stembiljetten meerdere keren opnieuw scanden via dezelfde machines

  Nu is er bewijs aan de andere kant, van de stembiljetten zelf

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Biden’s administratie gebruikt Big Tech als een arm van de regering om in de aanval te gaan op hun tegenstanders. Jen Psaki zegt duidelijk dat ze willen dat Big Tech samenspant om stemmen te wissen die ze gevaarlijk vinden. De Democraten zijn de Amerikaans-Chinese Communistische Partij.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pingback: Verkiezingsfraude in de VS (2) | E.J. Bron

 12. Pingback: Verkiezingsfraude in de VS (3) | E.J. Bron

 13. Pingback: Verkiezingsfraude in de VS (4) | E.J. Bron

 14. Pingback: Verkiezingsfraude in de VS (5) | E.J. Bron

 15. Pingback: Verkiezingsfraude in de VS (6) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s