Verkiezingsfraude in de VS (2)

(Door: J.A. Kapteyn)

(Lees hier deel 1 van “Verkiezingsfraude in de VS”)

Tijdens de hoorzitting in de senaat van Arizona afgelopen donderdag werd duidelijk  dat het maandenlange onderzoek naar de verkiezingsresultaten in de provincie Maricopa County enorme onregelmatigheden heeft opgeduikeld. De bevindingen zijn zo zwaarwegend, dat senator Wendy Rogers opriep om de kiesmannen die op Biden hebben gestemd terug te fluiten en opnieuw verkiezingen te laten houden. Voormalig president Trump heeft hierop inmiddels op zijn eigen karakteristieke wijze gereageerd:

“De hoorzitting onthulde schandalige bevindingen zoals meer dan 74.000 stembiljetten die per post binnenkwamen zonder bewijs dat ze aan kiezers in Arizona waren verstrekt. Wendy Rogers, senator van Arizona, eist al dat de kiesmannen worden teruggefloten.”

“Terwijl de senaat oordeelt dat dit voorbarig is, omdat de exacte bevindingen pas later bekend worden, is duidelijk dat 74.243 stembiljetten geteld zijn zonder bewijs dat ze zijn uitgereikt. Verder zijn er 18.000 kiezers van de kieslijsten geschrapt NA de verkiezing. Er werd ook onthuld dat in het kiessysteem is ingebroken c.q. dat het is gehackt (door wie?). Grote printer- en stembiljetproblemen met verschillende soorten gebruikt papier enzovoorts en nog veel meer.”

“De onregelmatigheden die bij de hoorzitting aan het licht kwamen, betreffen honderdduizenden stemmen, ofwel veel meer dan voor ons nodig was om te winnen. Ondanks deze grote aantallen is dit de staat die door Fox News werd uitgeroepen als zijnde gewonnen door Biden. Er was hier geen overwinning, noch in welke andere Swing State dan ook.”

“Maricopa County weigert om samen te werken met de Senaat en met anderen die alleen maar op zoek zijn naar eerlijkheid, integriteit en transparantie. Waarom willen de bestuurders dit niet onderkennen? Wat willen ze verbergen?”

“De hoog gerespecteerde State Senator Wendy Rogers zei in een tweet dat de hoorzitting vandaag betekent dat we de verkiezingen ongeldig moeten verklaren. In ieder geval gaan de patriotten in de senaat door met het aankondigen van de eindresultaten op korte termijn. Maar waarom zouden we gebaseerd op de hoorzitting van vandaag daarmee wachten?”

Het ligt voor de hand dat dit muisje een staartje gaat krijgen. Ook in andere Swing States doet men nader onderzoek conform het onderzoek in Maricopa County en voorlopige berichten wijzen ook daar op onregelmatigheden die een roep op herverkiezing rechtvaardigen. Voormalig stafmedewerker van president Trump, Daniël Scavino, uitte zich als volgt:

“We gaan niet wachten op 2024. De situatie is alarmerend en niet te bevatten. President Trump zal in 2021 terugkeren en dat kunnen we samen bereiken!”

“Wat er in Maricopa County is gevonden en de weigering van de County om de onderzoeksresultaten  te accepteren, veroorzaakt nog meer problemen voor Joe Biden en links. Het toont aan dat ze de keten van verantwoordelijkheid en de documentatie van de stembiljetten missen. Toegang op afstand was mogelijk,  stemmers werden na de verkiezingsdag nog toegevoegd, een stemmachine werd gehackt en stembiljetten zijn gewoon verdwenen. President Trump had gelijk. Waarom na dit alarmerende rapport wachten met ongeldigverklaring? Waarom wachten met het instellen van een gerechtelijk onderzoek naar het misdrijf van de eeuw?”

Hoewel we moeten afwachten of deze ontwikkeling uiteindelijk zal leiden tot herverkiezing in de Swing States is wel duidelijk dat er veel gaande is in de VS. De zwakke en kwetsbare uitstraling van Biden, zijn gehakkel en zijn vergeetachtigheid spelen hem parten, om nog maar te zwijgen van zijn beleid dat veel Amerikanen helemaal niet zint. De boven tafel gekomen feiten kunnen onmogelijk als complottheorie worden weggezet. Voormalig openbaar aanklager Sidney Powell, een fervent voorstander van Trump, heeft zich al eerder uitgelaten over hoe verkiezingen kunnen worden teruggedraaid:

Wetgevers van staten hebben de macht om kiesmannen terug te fluiten naar aanleiding van fraude”…

De Democraten zullen absoluut niet blij zijn met wat er zich nu afspeelt en ze zullen alles in het werk stellen om de Maricopa-bevindingen te bagatelliseren. Ze zullen zich met hand en tand tegen het terugfluiten van kiesmannen en nieuwe verkiezingen verzetten. Maar het is nog maar zeer de vraag of ze de lawine van kritiek en de beschuldigingen over fraude van zich af kunnen houden en of er niet daadwerkelijk hernieuwde verkiezingen komen.

Bron:
thegatewaypundit.com

Door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Verkiezingsfraude in de VS (2)

 1. guusvelraeds zegt:

  Vanavond op de Nederlandse NPO een half uur lang een extra uitzending hierover. LOL.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Iets begrijp ik niet, want

  “Wetgevers van staten hebben de macht om kiesmannen terug te fluiten naar aanleiding van fraude”…

  Als door fraude een wetgever aan de macht is gekomen van een andere kleur, dan zullen ze niet die kiesmannen ter verantwoording roepen, want dat is niet in hun belang.

  Of zie ik dat verkeerd?

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Drs.E.N.Schilder zegt:

  En exact zo’n onderzoek dient er te komen naar de vermeende ‘winst’ van D66/Kaag na de instelling van schriftelijk stemmen èn de ad-hoc aanpassingen aan het digitale-verwerkings-stemsysteem door een daarvoor door Ollongren aangesteld en betaald D66 lid

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Ik ben bang, ondanks die gestolen verkiezingen, dat het volgende gezegde bewaarheid zal worden; gedane zaken nemen geen keer….

  Geliked door 1 persoon

 6. kruisridder zegt:

  Goed nieuws……….

  Like

 7. Pingback: Verkiezingsfraude in de VS (3) | E.J. Bron

 8. guusvelraeds zegt:

  De kiesmannen geven de fraude door naar een hoger niveau. Vraag is alleen in hoeverre de individuele kiesmannen bewust zijn van de fraude. Gezien wat in november 2020 gebeurde mag je aannemen dat veel kiesmannen bewust waren en mogelijk zelf de hand hadden in de fraude.

  https://verenigdestaten.info/politieke-systeem-amerika/

  Like

 9. Pingback: Verkiezingsfraude in de VS (4) | E.J. Bron

 10. Pingback: Verkiezingsfraude in de VS (5) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s