“Complotdenker” (politiecitaat!)

(Zie de video vanaf de 8e minuut!)

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Complotdenker” (politiecitaat!)

 1. Edwin Vissers zegt:

  Satan verdraait alles wat God schiep. Stel je eens een wereld voor waar ieder mens Gods ontwerp voor seksualiteit en liefde zou volgen. Abortussen, echtscheidingen, SOA’s, aids, pornografie, sekshandel, vaderloze kinderen, alleenstaande moeders, verkrachtingen, verlaten baby’s en pedofilie zouden allemaal sterk verminderen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Wetenschappers uit Wuhan waren van plan om 18 maanden voor de uitbraak coronavirussen vrij te laten in grotvleermuizen

  Wetenschappers uit Wuhan waren van plan om verbeterde door de lucht verspreide coronavirussen vrij te laten in Chinese vleermuispopulaties om ze te inenten tegen ziekten die op mensen zouden kunnen overspringen, zo blijkt uit gelekte subsidievoorstellen uit 2018.

  Nieuwe documenten tonen aan dat slechts 18 maanden voordat de eerste Covid-19-gevallen verschenen, onderzoekers plannen hadden ingediend om huidpenetrerende nanodeeltjes met “nieuwe chimere spike-eiwitten” van vleermuiscoronavirussen vrij te geven in grotvleermuizen in Yunnan, China.

  Ze waren ook van plan om chimere virussen te maken, genetisch verbeterd om mensen gemakkelijker te infecteren, en vroegen 14 miljoen dollar van het Defense Advanced Research Projects Agency (Darpa) om het werk te financieren.

  Papieren, bevestigd als echt door een voormalig lid van de Trump-regering, laten zien dat ze hoopten om “mens-specifieke splitsingsplaatsen” te introduceren om coronavirussen te bestrijden, waardoor het virus gemakkelijker menselijke cellen zou kunnen binnendringen.

  Toen men wist hoe Covid-19 genetisch in elkaar stak, waren wetenschappers verbaasd over hoe het virus zo’n mensspecifieke aanpassing had ontwikkeld op de splitsingsplaats van het spike-eiwit, wat de reden is dat het zo besmettelijk is.

  De documenten zijn vrijgegeven door Drastic, het webgebaseerde onderzoeksteam dat is opgezet door wetenschappers van over de hele wereld om de oorsprong van Covid-19 te onderzoeken.

  Het voorstel omvatte ook plannen om natuurlijke coronavirusstammen met een hoog risico te mengen met meer besmettelijke maar minder gevaarlijke variëteiten.

  Het bod werd ingediend door de Britse zoöloog Peter Daszak van EcoHealth Alliance, de in de VS gevestigde organisatie, die nauw heeft samengewerkt met het Wuhan Institute of Virology (WIV) dat onderzoek doet naar vleermuiscoronavirussen.

  Tot de teamleden behoorden Dr. Shi Zhengli, de WIV-onderzoeker genaamd “vleermuisvrouw”, evenals Amerikaanse onderzoekers van de University of North Carolina en het United States Geological Survey National Wildlife Health Centre.

  Darpa weigerde het werk te financieren en zei: “Het is duidelijk dat het voorgestelde project onder leiding van Peter Daszak de lokale gemeenschappen in gevaar had kunnen brengen”, en waarschuwde dat het team de gevaren van het versterken van het virus niet goed had overwogen.

  Daszak zat ook achter een brief die vorig jaar in The Lancet werd gepubliceerd en die het wetenschappelijk debat over de oorsprong van Covid-19 in de doofpot deed.

  Ridley, die co-auteur is van een boek over de oorsprong van Covid-19, dat in november moet verschijnen, en die vaak heeft opgeroepen tot nader onderzoek naar de oorzaak van de pandemie in het House of Lords, zei: “Al meer dan een jaar lang probeerde ik herhaaldelijk vragen te stellen aan Peter Daszak zonder antwoord.

  “Nu blijkt dat hij dit essentiële stuk informatie over viruswerk in Wuhan had geschreven, maar weigerde het met de wereld te delen. Ik ben woedend. Zo zou de wereld moeten zijn.

  “Peter Daszak en de EcoHealth Alliance (EHA) stelden voor om dodelijke chimere vleermuiscoronavirussen, verzameld door het Wuhan Institute of Virology, te injecteren in gehumaniseerde en muizen, en nog veel, veel meer.”

  Een Covid-19-onderzoeker van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die anoniem wilde blijven, zei dat het alarmerend was dat het subsidievoorstel plannen bevatte om de dodelijkere ziekte van het Midden-Oosten, Respiratory Syndrome (Mers) te verbeteren.

  “Het enge deel is dat ze besmettelijke chimere Mers-virussen maakten”, zei de bron.

  “Deze virussen hebben een sterftecijfer van meer dan 30 procent, wat op zijn minst een orde van grootte dodelijker is dan Sars-CoV-2.

  “Als een van hun receptorvervangingen ervoor zorgt dat Mers zich op dezelfde manier verspreidt, terwijl de dodelijkheid behouden blijft, zou deze pandemie bijna apocalyptisch zijn.”

  EcoHealth Alliance en het Wuhan Institute of Virology zijn benaderd voor commentaar.
  https://tinyurl.com/e4v864tf

  Like

 3. Jan zegt:

  Nieuwe studie toont aan dat 1 op 1000 hartontsteking ontwikkelt na Covid-vaccinatie; Myocarditis en andere gerelateerde hartaandoeningen hebben het sterftecijfer binnen 5 jaar verhoogd

  Nieuwe studie toont aan dat 1 op 1000 hartontsteking ontwikkelt na Covid-vaccinatie; Myocarditis en andere gerelateerde hartaandoeningen hebben het sterftecijfer binnen 5 jaar verhoogd

  Een schokkende nieuwe studie die werd uitgevoerd door onderzoekers van het Canada’s University of Ottawa Heart Institute, ontdekte dat één op de duizend (1/1000) mRNA Covid-19-vaccinaties ervoor zorgt dat hartontsteking (myopericarditis) zich snel ontwikkelt bij verder gezonde personen.

  De studie keek naar meer dan 32.000 personen die de Pfizer-BioNTech- of Moderna-vaccins hadden gekregen en die tussen 1 juni 2021 en 31 juli 2021 werden gecontroleerd op hartgerelateerde aandoeningen.

  32 van de proefpersonen werden in het ziekenhuis opgenomen met hart- en borstgerelateerde symptomen.

  “Er waren 15.997 doses Moderna-vaccin en 16.382 doses Pfizer-vaccin toegediend tijdens de onderzoeksperiode, voor een totaal van 32.379 doses. Merk op dat deze cijfers een mengsel van eerste en tweede dosis vertegenwoordigen.

  Onderzoekers ontdekten dat de symptomen extreem snel optreden na vaccinatie, meestal na de tweede dosis van de patiënt. Gemiddeld ontwikkelden mensen die getroffen waren de aandoening al na 1,5 dag.

  Ze ontdekten ook dat mannen een veel groter risico lopen dan vrouwen – slechts 2 vrouwen hadden een hartontsteking.

  “Er werden 32 patiënten geïdentificeerd gedurende de periode van interesse. Achttien patiënten werden gediagnosticeerd met myocarditis; 12 met myopericarditis; en 2 met alleen pericarditis.

  De gemiddelde leeftijd was 33 jaar (18-65 jaar). De seks-ratio was 2 vrouwen op 29 mannen.

  In 5 gevallen ontwikkelden zich symptomen na slechts een enkele dosis mRNA-vaccin. Bij 27 patiënten ontwikkelden zich symptomen na hun tweede dosis. De gemiddelde tijd tussen vaccindosis en symptomen was 1,5 dag (1-26 dagen).”

  Mensen die de Moderna-prik namen, hadden 3x meer kans om symptomen te ontwikkelen dan degenen die de Pfizer-injectie namen.

  Voor iemand onder de 65 eigenlijk is het een groter risico om de injectie te krijgen dan om het virus op te lopen en te herstellen, vooral afhankelijk van hoe jong ze zijn. Myocarditis en pericarditis hebben beide een extreem slechte prognose en overlijden binnen 3-10 jaar na hun diagnose meer dan 50%.

  Volgens de meest recente gegevens hebben Amerikanen onder de 65 ongeveer een kans van 1 op 1863 (bevolking – 273.820.000 / totaal aantal Covid-sterfgevallen – 146.991) of .00054 kans om te overlijden aan Covid-19 of .054%. Als je de leeftijd naar 50 jaar en jonger verlaagt, daalt de kans dat Covid dodelijk is steil naar .00017 of 1 op 5841 of .o17%.

  Met andere woorden, de kans dat covid je doodt als je jonger bent dan 50 is bijna 6x lager dan de kans dat je een slopende (en vaak dodelijke op de lange termijn) hartaandoening krijgt.

  Nog schokkender: mensen onder de 40 die de prik nemen, hebben bijna 13,5 keer meer kans om een ​​of andere vorm van myocarditis of pericarditis te ontwikkelen dan om door Covid te worden gedood. Houd er rekening mee dat de gemiddelde leeftijd van deze studie 33 was.

  Ondertussen verdubbelen Joe Biden en het tirannieke gezondheidsregime hun doel om ‘elke Amerikaan’ te laten vaccineren door een nieuw dictatoriaal federaal mandaat te proppen met een derde experimentele ‘booster’-prik die wordt voorbereid voor een massale uitrol.

  Het Covid-19-vaccin is zo ‘effectief’ geweest in het ‘beschermen’ van mensen dat de massa nu onder druk zal worden gezet om nog een dosis te nemen, aangezien nieuwe uitbraken van het virus een nieuwe golf van autoritaire beperkingen hebben afgedwongen.

  Elke Amerikaan weet al maanden waar hij heen moet en hoe hij een vaccin kan krijgen als hij er een wil. In feite zijn meer dan 181 miljoen in aanmerking komende burgers volledig gevaccineerd in de VS. Als het virus zo dodelijk was als ze het doen voorkomen, zouden ze mensen niet verplichten om het vaccin te nemen; en aan de andere kant, als de vaccins de bescherming zouden bieden die ze zouden moeten bieden, zouden de gevaccineerden mensen geen moordenaars noemen omdat ze weigeren ‘anderen te beschermen’.

  Bovendien had volgens de beschikbare gegevens een derde van de gehele Amerikaanse bevolking TEGEN EIND 2020 Covid opgelopen. Natuurlijke immuniteit is altijd superieur gebleken aan vaccins.

  Een recente studie die in Israël werd uitgevoerd bij 800.000 personen bevestigt dat dit vooral het geval is bij de gehaaste mRNA Covid-vaccins.

  Ze ontdekten dat personen die beide doses van het Pfizer-BioNTech-vaccin hadden gekregen, 13x meer kans hadden om Covid-19 op te lopen dan degenen met natuurlijke immuniteit. Volledig gevaccineerde mensen bleken ook een GROTER RISICO OP TE LOPEN IN HET ZIEKENHUIS TE WORDEN OPGENOMEN.

  Als 1/3 van de Amerikanen het virus al had opgelopen – voordat het zelfs een heel jaar bekend was – waarom zou dan “iedereen” gedwongen moeten worden om het experimentele vaccin te nemen?
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/new-study-shows-1-1000-develop-heart-inflammation-covid-vaccination-myocarditis-related-heart-conditions-increased-death-rate-within-5-years-risk-higher-dying-v/

  Like

  • saddy zegt:

   @Jan
   De doden spreken. Via moedige patholoog-anatomen in Duitsland. Opvallend dat er toch de auto-immuun schade optreedt waar een paar echte wetenschappers al voor waarschuwden. En meer.
   De video is verplichte kost en heeft de volgende tittel:
   Die Lymphozyten laufen Amok – Pathologen untersuchen Todesfälle nach COVID-19-Impfung

   Like

 4. saddy zegt:

  De raad van state denkt anders over het “geld over de balk smijten” dan de regering. (Die dat trouwens niet willekeurig doet want er is altijd een vriendje of partijgenootje of terroristen-clubje of eigen aandelen-portfoliootje die er beter van wordt).

  Dus de raad van state is een complot denker?

  Omtzigt had onlangs een goede vraag aan moslimbruidje kaag: “”was er wel een beleid?” Je houdt het niet voor mogelijk maar ook daar moest ze weer over liegen. Wat er in den haag rondloopt is dus zo ongelofelijk incompetent en immoreel en nederland-vijandig en corrupt dat normale mensen dit niet meer kunnen plaatsen.

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  Hoezo totale controle???

  Hier hebben we Klaus Schwab en zijn volgelingen die praten over het beheersen van de natuur, het menselijk lichaam en hoe onze geest denkt. Klaus Schwab, uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum en auteur van het 280 pagina’s tellende boek “COVID-19: The Great Reset

  https://sociable.co/technology/great-reset-meets-internet-of-bodies-manipulating-human-behavior-authoritarian-surveillance/amp/?__twitter_impression=true

  De ‘grote reset’ ontmoet het Internet of Bodies/Lichamen: menselijk gedrag manipuleren met autoritair toezicht

  Het traceren van contacten is niet alleen voor het opsporen van virussen, het is een hulpmiddel voor sociaal krediet om de betreurenswaardige toestanden van een land te volgen: perspectief

  Aangezien het netwerken van mensen en machines een ongelooflijke belofte inhoudt voor het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn van toekomstige generaties, loopt het Internet of Bodies (IoB) ook het risico een wereldwijde bewakingsstaat mogelijk te maken, zoals de wereld nog nooit heeft gezien.

  Het Internet of Bodies “kan leiden tot doorbraken in medische kennis […] Of het kan een bewakingsstaat mogelijk maken van ongekende inbreuk en gevolgen” – RAND Corporation-rapport

  Na de lancering van zijn “great reset”-agenda, heeft het World Economic Forum (WEF) een duwtje in de rug gegeven voor de wereldwijde acceptatie van de IoB, die het risico loopt een autoritair toezichtapparaat in staat te stellen dat menselijk gedrag kan manipuleren om de gewenste resultaten te bereiken.

  Volgens een recent rapport van de RAND-corporatie zou de IoB “doorbraken in medische kennis kunnen veroorzaken […]

  Het IoB-ecosysteem maakt deel uit van de Vierde Industriële Revolutie die het World Economic Forum (WEF) wil benutten voor zijn ‘great reset’-agenda.

  “Een zilveren randje van de pandemie is dat het heeft aangetoond hoe snel we radicale veranderingen in onze levensstijl kunnen doorvoeren […] De bevolking heeft overweldigend de bereidheid getoond om offers te brengen” — Klaus Schwab, WEF-directeur

  Meer dan vijf jaar geleden bedacht en gelanceerd in juni 2020, belooft de zogenaamde grote reset-agenda ons een “betere wereld” van meer duurzaamheid en rechtvaardigheid te geven als we overeenkomen om “alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsvoorwaarden.”

  Dergelijke radicale veranderingen zouden een volledige verschuiving in ons denken en gedrag vereisen, en wat is een betere manier om ons gedrag aan te passen dan elke beweging die we maken te volgen via een verbonden netwerk van digitale volgapparatuur?

  Volgens RAND zullen “grotere connectiviteit en de wijdverbreide verpakking van IoB in smartphones en apparaten – waarvan sommige mogelijk gegevens verzamelen buiten het medeweten van de gebruiker – het digitaal volgen van gebruikers over een reeks van gedragingen doen toenemen.”

  “Verhoogde IoB-acceptatie kan ook de wereldwijde geopolitieke risico’s vergroten, omdat toezichthoudende staten IoB-gegevens kunnen gebruiken om autoritaire regimes te handhaven” – RAND Corporation-rapport

  Voorbeelden:

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  En complotdenker is iemand die nog enige intelligentie bezit en zelf conclusies trekt door NA te denken.
  Het is een zeldzaamheid om nog iemand te treffen die dat kan omdat het bijna een uitgestorven soort is.
  Het is ook niet vreemd dat de domme massa niet weet hoe ze hier mee om moet gaan omdat zij dat niet meer kunnen, ZELF NADENKEN.

  Like

 8. Boike zegt:

  Wappie

  Iemand, die er blind op vertrouwt, dat:
  – de regering betrouwbaar is,
  – de overheid goed voor de burgers zorgt,
  – de regering luistert naar demonstraties,
  – het ruttige kabinet niet liegt en bedriegt,
  – de regering rechtlijnig denkt,
  – de regenten beste voor hebben met de burgers,
  – de overheid regeert met God’s zegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s