Ierland: 93% volledig gevaccineerd, maar lockdown en avondklok zijn terug

(Door: “9For News”)

Hugo de Jonge beweerde deze week opnieuw dat de reden waarom we nog steeds beperkingen hebben, is dat mensen het vaccin weigeren. Dit is niet alleen een leugen – het is een leugen waarbij hij ervan uitgaat dat jullie letterlijk te dom zijn om het nieuws uit andere landen te lezen.

Geen van de “volledig gevaccineerde” landen is gestopt met het lockdown systeem.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ierland: 93% volledig gevaccineerd, maar lockdown en avondklok zijn terug

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Waaruit blijkt dat een lockdown, een QR-code, anderhalve meter, gezichtsmasker en wat dies meer zij, hoegenaamd niets met de volksgezondheid te maken hebben. Het is een amateuristische poging om tot een volledige onderdrukking van het volk te komen. Hier hebben we het in de gaten. Nu de rest van Nederland nog.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

 3. johannes zegt:

  Ben benieuwd of ze dezelfde smoezen gaan gebruiken als hier : ja nee euuh je bent nog steeds besmettelijk ,maar het vaccin doet zn werk wel hoor want anders was je al lang dood gegaan in het ziekenhuis of iets in die trant (nou waar ben je dan bang voor denk ik dan ? ).
  Maar o wat is de zgn “pandemie” nu een mooie smoes om het “falen” van het “vaccin” mee onder de mat te schuiven (al doet de gentherapieproef uitstekend zn werk hoor, daarin liegen ze niet, maar het is maar vanaf welke kant je het bekijkt he), en al de slachtoffers mooi laten barsten met de gevolgen, en ondertussen de kachel tegen de dwarsliggers oppoken.
  Man man ik dacht dat dit soort redeneren geschiedenis was geworden, maar een hoop hebben gespijbeld zeker !
  Ga lekker door hoor met testen ook, justitie ook weer blij met al zn dna data, en achter de medische schermen kan men weer naar hartenlust aan de knoppen draaien van het aantal cycli waarmee de test dient worden uitgevoerd.Wil de baas een uitbraak, dan krijgen ze die !

  Geliked door 3 people

 4. top of flop zegt:

  Dit gaat heel slecht aflopen.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Dus, degenen die zich niet hebben laten injecteren met het giftige cocktail moeten nu boeten voor de stupiditeit en lichtgelovigheid van de geprikten. En dan te weten dat de lockdowns geen enkel effect hebben, behalve op de maatschappij, maar dat zal de roden een zorg zijn, die bouwen op de puinhopen immers utopia

  Like

 6. Julia zegt:

  Maar goed ook mogen al de volgzame onderdanen er nu maar achter komen en met de realiteit worden geconfronteerd hoe ze worden belazerd. Als je zo dom bent of bewust je kop in het zand steekt en wegkijkt en nu nog het smerige politieke spel niet door hebt dan verdien je niet meer beter. Karma is a bitch en slaat langzaamaan toe.

  Like

 7. BosscheBol zegt:

  Vroeger, in de goeie ouwe tijd, was iedereen heel blij als er, ten tijde van een besmettelijke ziekte, bijna 90% gevaccineerd was, want dan was het wel klaar met die ziekte.
  Nu is dat niet zo. De overheid komt met rare verhalen in de trant van: “jamaar, als je gevaccineerd bent kun je het nog steeds krijgen, je gaat er alleen niet meer dood aan, maar je kunt wél nog andere mensen besmetten.
  Gaan ze zich nou afvragen of dat vaccin wel goed is? NEE! ”
  Gaat de overheid nou de IC-capaciteit vergroten zodat er geen duizenden mensen meer hoeven te sterven omdat ze geen transplantatie meer krijgen? Of geen operatie aan hun kanker? TUURLIJK NIET!
  Ze gaan schelden en dreigen en mensen dwingen om zich te laten vaccineren.
  Vaccinatiedwang mag niet van de grondwet, maar ja, de wet is er alleen voor het klootjesvolk. Ze geven die paar % weigeraars de schuld van alles dat er mis gaat want dat is een kleine groep en daar kunnen ze gemakkelijk hun hetze op richten.
  Het gaat de overheid helemaal niet om de volksgezondheid. Het gaat ze om macht en controle. Eindelijk die hinderlijke democratie opruimen. Eindelijk de totale macht en controle van de overheid, net als in China.
  Sla die tribunalen maar over: begin maar gelijk met de guillotine!

  Like

 8. R Thomasson zegt:

  @top of flop en @J. C. Th. Köhler. Dit gaat heel slecht aflopen. De vraag is voor wie? Voor ons, of voor de geldmonsters en hun pathologische handlangers die het plan hadden bedacht en gefinancierd? Zoals J. C. Th. Köhler schrijft: lockdown, QR-code, anderhalve meter, gezichtsmasker enz. hebben niets met de volksgezondheid te maken. Het is een amateuristische poging om tot een volledige onderdrukking van het volk te komen. Maar het is meer dan dat. De globalistische bedenkers van deze dystopie willen aan Hitler, Stalin, Mao Tse Tung, en Pol Pott bewijzen, dat zij, met behulp van techniek en massapsychologie, betere resultaten kunnen boeken. Zij kunnen hun selectieve uitroeiingsprogramma voor Europa uitvoeren, zonder de noodzaak van direct geweld van hun kant. Hun agenda omvat twee plannen: a) plan op korte termijn via een pandemie, en “vaccinaties” ernstige gezondheidsschade aan de bevolking toe te brengen, en b) plan voor de lange termijn (in uitvoering): De Kalergi-plan waarin zij importeren naar Europa miljoenen van analfabete- of zeer laaggeschoolde mannen uit moslimlanden en Afrika. Deze mannen zijn de kern voor een Jihad-leger die Europa van binnen in zal aanvallen en voor ontvolking zorgen. De pandemie is een aanleiding voor massavaccinatie; vooral van jonge mensen, tieners en kinderen vanaf 5 jaar oud. De “vaccinatie” moet ervoor zorgen dat jong volwassenen, jongeren en kinderen lichamelijk zeer zwak zouden worden en zelfs steriel. Men weet dat niet westerse allochtonen, in iedere Europees land, doen hun uiterste best zich NIET TE LATEN VACCINEREN, en dat is precies de bedoeling.

  Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach ja de volgende leugens alweer in aantocht.
  Op de universiteit van Michigan is nou een griepepidemie uitgebroken.
  Nogal doorzichtig als momenteel overal gewaarschuwd wordt voor griep.
  Dus de volgende is een griep pandemie.
  Grappig is overigens te zien dar de Pcr test vanaf 1 Januari verboden wordt wegens onbetrouwbaar, dus gelukkig hebben we nog zo, n anderhalve maand een betrouwbare Pcr test.
  Hoe achterlijk wil je het hebben.
  Ondertussen word Nederland dus de tweedelig g van de maatschappij verder in gerommeld door het leuge achtig zooitje in Den Haag en het gross van de mafklappers die zich wakkere Nederlanders noemen zag dat het goed was.
  Terwijl mensen die wel zelf nadenken gedemoniseerd worden

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  De nonvaxxers zijn schuldig aan de nieuwe
  corona uitbraak, het snelle verminderen van
  de immuniteit hoewel ze niet in gezelschappen
  mogen komen.
  Telebesmettingen door niet gevaccineerden.

  Like

 11. Jan zegt:

  Man laat zich toch maar injecteren en de problemen zijn zeer erg en de prognose slecht

  https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v4/streams/free/20211118_adverseeffects/e795ff33956538080c4ba830799ff4666d90525b/755e26

  Functioneel Neurologische Stoornis

  Op scans is niets te zien. Er is dan ook niets structureel kapot in het zenuwstelsel. Er is sprake van een functionele stoornis, dat wil zeggen het onvermogen van de hersenen om signalen op de juiste manier te verzenden en te ontvangen.
  https://www.hersenletsel-uitleg.nl/soorten-hersenletsel-hersenaandoeningen/meer-hersenaandoeningen/fns#:~:text=Functionele%20Neurologische%20Stoornis,aandoening%20FND%3B%20Functional%20Neurological%20Disorder.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s