D66 nóg meer onder vuur: “Machtsmisbruik, pesten en bedreigingen in Brusselse fractie!”

Sophie in ´t Veld

(Door: Michael van der Galien)

Als het regent stormt het, zeggen ze in Engelstalige landen weleens. Nou, dat geldt zeker voor D66. Want die partij zit nu echt in de problemen. Niet alleen zijn er beschuldigingen van seksuele intimidatie en andersoortig wangedrag in Den Haag – en een cover-up daarvan – maar daar komt een vergelijkbare situatie bij in het Europees Parlement. Sterker nog, de situatie is daar zo erg, dat de D66-fractie aldaar uit elkaar aan het vallen is.

Van alle kranten in Nederland is het hilarisch genoeg het NRC Handelsblad dat het nieuws brengt dat het één grote puinhoop is bij D66 in de EU. Een interne D66-commissie boog zich over klachten over europarlementariër Samira Rafaela. De conclusie? De klachten waren terecht. Ze heeft zich schuldig gemaakt aan machtsmisbruik, pesten, bedreigingen, en – oh ja – ook nog even aan intimidatie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op D66 nóg meer onder vuur: “Machtsmisbruik, pesten en bedreigingen in Brusselse fractie!”

  1. Boike zegt:

    Er wordt al aan een oplossing gewerkt.
    Het hooghartige wijf van al Qaq tilt de mat op en Jetje veegt het eronder.

    Geliked door 3 people

  2. karton zegt:

    In een smerig clubje als D66 grijpt de meest smerige figuur altijd de macht en dát is …………tataratááá……….Qut Quag !!! De bek vol met normen en waarden maar ze weten niet eens hoe ze ‘r moeten schrijven.

    Geliked door 3 people

  3. Julia zegt:

    Aan D66 wil ik geen woord meer aan vuil maken. Het is een partij die allang verboden had moeten worden vanwege land en volksverraad.

    Geliked door 3 people

    • R Thomasson zegt:

      @Julia. Ik ben 100% met je stelling eens. D66 of D666 is partij die onder de code van de duivel is geboren. Globalistische machten hebben de oprichters gefinancierd met een doel : een rotplek in de Nederlandse politiek te creëren, die zij kunnen gebruiken voor smerige manipulaties en de politiek naar hun hand te spelen. Deze tactiek is al heel oud en stamt nog uit de Romeinse tijd. Het heet : VERDEEL EN HEERS.

      Like

      • karton zegt:

        Ik las zojuist dat dit vieze clubje, D666 dus, schadevergoeding gaat betalen aan slachtoffers van viespeukerij door “leidinggevenden” binnen die partij. Ik hoor Qut Quag helemaal niet meer, zij had doorgaans haar bek vol over diversiteit, transparantie, nieuwe bestuurscultuur en meer van die onzin. Nij blijkt dat haar clubje de meest perverse van NL is kruipt die moslim-aanhangster in een hoekje.
        Gatver-de-gatver, en dát vieze volkje noemt zich “onze regering” ?
        Ik kots erop en pies er tegenaan.

        Like

  4. Hovawart zegt:

    Domoren66 heeft sedert de oprichting van de beweging te kampen met ondoorzichtig beleid, het schimmige van een studentencorps, de banale excessen van wokeness aan de linkerzijde, de verheerlijking van het intellectuele en de demonisering van het lagere allooi en het platvloerse werkvolk,…
    De aanhangers van Domoren66 vinden namelijk dat democratie, stemrecht en politicologie enkel verworvenheden zijn voor hun erudiete partijgenoten van schuinsmarcheerders, fuifnummers, losbollen, pierewaaiers, vrouwenjagers, toupetdragers,
    boemelaars, bon-vivantes, flierefluiters, lapzwansen, libertijnen, lichtmissen, loshoofden, playboys met liefdesnestjes, filosoferende beterweters en andere belastinggeldopzwabberende Monisten….

    Het is in de Haagse politieke kringen net als in de muziek, als je maar lang genoeg wacht en hetzelfde liedje blijft spelen word je deuntje vanzelf weer hip, zonder het repertoire te vernieuwen of uit te breiden…

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie