Aan Sigrid Kaag

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Kaag,

Wat iedereen allang wist maar nooit kon bewijzen, stond gisteren zwart op wit in de krant. Niet op een of andere website die door Ollongren-achtigen tot verspreider van ‘desinformatie’ is bestempeld. Nee, in het in- en inkeurige NRC, van alle knipmessende couranten in Nederland de diepst voor D66 buigende.

“Natuurlijk heb ik Sigrid Kaag weleens geadviseerd, ook in campagnetijd.”  Was getekend: Shula Rijxman.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Aan Sigrid Kaag

 1. Ravian zegt:

  Verkiezingen beïnvloed door een door de zittende macht van belastinggeld gefinancierd propaganda instituut zijn ONGELDIG.
  Dat het hier zo’n beetje het gehele Nederlandse massa media apparaat betreft is daarbij enkel een enorme verzwarende factor.
  De enige juiste reactie hierop behoort het aftreden van de regering te wezen, er dienen nieuwe verkiezingen te komen, en iedereen die bij deze misdaad tegen de democratie betrokken is hoort zich voor de (niet D66) rechter te verantwoorden.
  Dat dit allemaal niet gebeurt, dat dit illegale kabinet gewoon blijft zitten, en dat de hoofdverdachte beloond wordt met een leuk baantje in de politiek, bewijst vervolgens hoe tot op het bot verrot het Nederlandse bestuurlijke systeem is.
  Als een zekere Geert zegt dat Nederland een nep parlement heeft, en het land een nep democratie is, dan kan hij niet dichter bij de waarheid zitten.
  Nederland is een indirecte dictatuur, waarbij de dictators zich achter een democratie charade verbergen, achter een door de door hen gecontroleerde media opgetrokken rookgordijn van leugens en bedrog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s