Waar zijn al die kinderen!?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Waar zijn al die kinderen!?

 1. karton zegt:

  Denkt iemand van u allen nu wérkelijk dat het Rutte, Quag, Ollonkreng, Yasser Feras , Hoekstra of Segers ook maar ene flikker kan schelen waar al die kinderen zijn ?
  Zij maken zich écht druk om het psychische welzijn van de 1000-den kinderen uit de Oekraïne die naar ons land zijn gekomen, terwijl er gvd voor de psychische hulp aan NL kinderen géén of onvoldoende kinder-psychiaters zijn.
  “Den Haag” maakt zich steeds en alleen maar druk om dingen die ze zelf hebben veroorzaakt maar waar ze geen enkele oplossing voor kunnen vinden.
  Stelletje totaal doorgesnoven idioten !

  Geliked door 8 people

  • Julia zegt:

   karton Dit tuig verdient de zwaarste straf. Rutte dat deze smeerlap nog vrij rond huppelt mag nog een wonder heten. Persoonlijk sta ik niet voor mezelf in als wie dan ook mijn kind uit huis neemt of illegaal ontvoerd. Blijf met de poten van onschuldige kinderen af het is een pure misdaad tegen de menselijkheid. Wat ben je voor een mens als je nog op dit stuk ellende stemt.

   Geliked door 2 people

 2. BosscheBol zegt:

  Totdat die kinderen weer bij hun ouders zijn, mogen de betrokken politici er (wat mij betreft) van beschuldigd worden dat zij die kinderen seksueel misbruiken. De psychopaten vieren er hun gestoorde lusten op bot!

  Geliked door 5 people

 3. Harry zegt:

  Oh God , nou krijgen we vast weer een lawine aan niburu onzin van het vrome koor !

  Like

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Zo te zien is Rutte geen kindervriend, want zo ga je niet om met je onderdanen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Wim Vreeswijk op 26-6-2022 om 17.12 u.
   Ik ben absoluut géén onderdaan van dien dwaze Rutte, dat mocht hij wel willen. Dat veel NL’ers zich wél als zodanig (onderdaan) gedragen geeft aan waaruit een groot deel van de NL-bevolking bestaat, n.l. onbetrouwbare, niets-ziende, stokdove en steke-blinde figuurtjes.
   Ik voel mij veel meer een Bovendaan van die Rutte.

   Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Die vraag kan je het beste stellen aan bilderberg beabitch,rutte,george soros,biden,schwab,etc.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Daar kan er maar één een antwoord op geven onze gewetenloze en leugenaar Rutte. Die is er nauw bij betrokken. Zoals gewoonlijk zal het antwoord nimmer komen en zal alles zwart worden gemarkeerd zodat de waarheid nimmer boven tafel komt. Ook de MSM en de propagandazenders schenken hier nagenoeg geen enkele aandacht aan.

  Geliked door 4 people

 7. Boike zegt:

  Toen de toeslagen affaire aan het licht kwam, bleek, dat ambtenaren (in opdracht van hogerhand ???) voorbarig conclusies zouden hebben getrokken, waardoor heel veel mensen onterecht van fraude beschuldigd werden en diep in de problemen zijn geraakt. Als gevolg daarvan zijn er maar liefst 1500 kinderen gedwongen uit huis geplaatst, oftewel door de overheid instanties gekidnapt en ontvoerd. Als gevolg daarvan zijn er maar liefst 1500 kinderen gedwongen uit huis geplaatst, oftewel door de overheid gekidnapt en ontvoerd. Als gevolg daarvan, zijn er maar liefst zo’n 1500 kinderen gedwongen uit huis geplaatst, of liever gezegd, door overheidsinstanties gekidnapt en ontvoerd.

  Rutte beloofde voortvarend en ruimhartig een oplossing te zoeken.

  Nu zijn ambtenaren onder leiding van Pietje Precies al heel lang en heel nauwgezet aan het uitzoeken en uitpluizen of de slachtoffers echt niet, of misschien toch wel mogelijk een klein beetje fout waren. En dat nauwgezette onderzoek van Pietje Precies schiet maar niet op. Dat sleept maar voort. En het kan nog heel lang duren eer er duidelijkheid komt, of er misschien mogelijk toch sprake zou kunnen zijn van een niet helemaal juiste aanvraag voor een toeslag. En er is nog steeds geen zicht op een snelle voortvarende en ruimhartige afhandeling van de affaire.

  Laten we wel wezen, het gaat immers om mensen met relatief klein inkomens, die een sociale ondersteuning nodig hebben. Ondertussen zitten de mensen nog steeds in de problemen. Of liever gezegd, geraken steeds dieper in de problemen. En de kinderen zijn al jarenlang uit huis geplaatst. Het is in principe een heel menselijk probleem. En de emoties lopen hoog op. Maar een voortvarende en ruimhartige oplossing blijft uit.

  We vernemen nooit, hoe het die kinderen vergaat. Dat roept vragen op. Hoe gaat het met die kinderen ??? Waar zijn die kinderen ??? Mogen papa en mama op bezoek komen bij die kinderen ??? Mogen die kinderen af en toe naar huis ??? Zijn die kinderen nu gelukkig ??? Worden die kinderen goed verzorgd ??? Worden die kinderen niet misbruikt ??? Gaan die kinderen wellicht door een hel ???

  We weten nu dus, dat een voortvarende en ruimhartige oplossing betekent, dat het probleem door Rutte op de lange baan wordt geschoven. Bij satanisten is het immers altijd anders, dan ze zeggen. Die spreken nooit de waarheid.

  Daar Rutte een duivelaanbidder is en voortdurend liegt en bedriegt, komen wantrouwen en achterdocht om de hoek kijken. Het zal toch niet zo zijn, dat de toeslagen affaire expres is opgezet, om over kinderen te beschikken, die aan de duivel geofferd geofferd worden ???

  Voortvarend en ruimhartig een menselijk probleem oplossen is kennelijk te moeilijk voor Rutte. Maar wapens geven aan Oekraïnse NAZI’s en impliciet een oorlog verklaren aan Rusland en tekenen bij het kruisje, terwijl het Nederlandse volk massaal bij referendum “NEE” zei en boeren van hun boerderij afhelpen en met leugens over corona en CO2 aan de haal gaan om het in een lock down te brengen, is voor de schurk geen punt. Dat regelt hij in een handomdraai.

  Geliked door 3 people

  • vangie1206j zegt:

   U schreef Rutte beloofde voortvarend en ruimhartig een oplossing zoeken.
   1) deze woorden kent hij niet.
   2) vraag het maar aan de slachtoffers in Groningen van de aardgas winning.

   Geliked door 1 persoon

   • Boike zegt:

    @ vangie1206j 27 juni 2022 om 07:42

    Ja, iets dergelijks beloofde hij ook aan de Groningers. Maar Rutte is een corrupte satanist die liegt en bedriegt. Je kunt niets van wat hij beweert geloven. Dat weten de Goningens nu dus ook.

    Als Rutte dit soort teminologie gebruikt, stuurt hij de onnozele zielen met een kluitje in het riet. Zijn ze toch even blij geweest, zegt hij, terwijl hij zich kriek lacht.

    Like

   • vangie1206j zegt:

    Boike inderdaad ik wens niet snel iemand dood maar voor Rutte maak ik een uitzondering.

    Geliked door 1 persoon

 8. LUCIA zegt:

  Vreselijk en over enkele jaren staat een of andere toevallig-politiek-langskomende-wefblerende-door-vrouw-vriend en moeder verlaten-halve zool… op het schild gehesen… een armoedig maar mooi en in ieder geval “goed vals oprecht, in politieke traditie dan wel, verhaal” te houden want laten we wel wezen in onze langzamerhand doodgebloede, afzichtelijke, sorrycultuur >>>Sorry DOES NOT seems to be the hardest word. ZO… en nu weten jullie allemaal precies hoe erg ik de geinflatteerde sorry-cultuur vind ..kots op je schoenen!!!
  Je haalt namelijk die kinderen niet meer terug en het leed van de ouders wordt er niet minder om, hou dan minstens je bek en zorg ervoor dat het nooit, nooit meer gebeurd!!!

  Like

 9. johannes zegt:

  onthoud maar van mij dat de politiek het vooral voorzien heeft op kinderen, ……de rest kan wel “weg” tenzij ze geld opleveren.
  De waarheid moet vergeten worden en plaats maken voor de theorie en idealen die zij zelf als goddelijk zien, en als een laag inkomen betekend dat je kinderen maar te pas en onpas bij je vandaan gehaald mogen worden dan kan je op je klompen aanvoelen met deze polderaars dat er straks meer redenen zijn om je kinderen te ontvoeren dan dat je ze bij je mag houden of zelf opvoeden, en met name die laatste…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s