De ravage van 12 jaar Rutte

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De ravage van 12 jaar Rutte

 1. Renato zegt:

  Studiebeurscrisis

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Ons lachende, liegende
  lot uit de loterij
  van de duivel
  alias Rutte
  Rot

  Geliked door 1 persoon

 3. LUCIA zegt:

  Er is een overkoepelende crisis, die ik mis; de crisis van de verloedering van de waarheid !!!

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Dat is de eis om te kunnen blijven plakken als MP. Ongelooflijk dat die klootzak en zijn aanhang nog geen gevangenisstraf hebben gekregen c.q. überhaupt zijn veroordeeld. De lamzakken zijn op vakantie ondanks de oorlog, al de genoemde crisissen en trekken zich nergens iets van aan dan alleen de order die Klaus Schwab ze heeft mee gegeven in sneltreinvaart uit te voeren. Gewoon doorgaan met het slopen van dit land en gewoon doorgaan met miljoenen mensen aan de hongerstaf te helpen. Stelletje walgelijke politieke lamzakken ze zijn daarbij in vergelijking met omringende landen nog zo traag als een slak voor wat betreft compensatie voor het enorme koopkrachtverlies. https://www.telegraaf.nl/nieuws/459007715/prijzenpijn-elders-in-europa-wel-verzacht-niets-lijkt-daarbij-te-gek Dat gebeurt in dit gave landje pas als iedereen in de armoede of zwaar in de schulden zit. Wat haat ik de huidige smerige WEF zakkenvullers ik kan er werkelijk geen goed woord meer over hebben en respect heb ik totaal niet meer voor de politiek en ons zogenoemd corrupt rechtsysteem. Dit land is bewust naar de afgrond geholpen en dat kon met medewerking van miljoenen mensen gewoon gebeuren. Dan zullen we het nog niet hebben over de deugmensjes die nog niet begrijpen of te stom zijn om te beseffen dat zij meewerken aan het overspoelen van ons land door achter de import van duizenden profiteurs te blijven staan waarvan de kosten nauwelijks meer zijn op te brengen terwijl de zwaarst belaste belastingbetalers Henk en Ingrid dus meer en meer de armoede tegemoet gaan en onze zorg niet capabel is om de duizenden extra profiteurs te kunnen behandelen die geen cent premie betalen. Kortom Nederland is verloren.

  Like

 5. karton zegt:

  Noem één gebeurtenis in dit arme landje dat géén crisis zou zijn !
  Álles wat dat Hoogse Zootje aanpakt verandert in een crisis; het enige wat dat soort kan is dagenlang héél dom ouwehoeren over bijv. een paperclip of punaise.
  Gisteren hoorde ik een arts op tv zeggen dat dr.Death (Kuipers) zich “héél onbeschoft” gedraagt jegens de artsen, omdat hij, dat levende lijk dus, hen opzadelt met een berg extra-werk terwijl artsen reeds tijd tekort komen door de administratieve dwang vanuit “Den Haag”.
  Maar NIET alléén Lijky is qonbeschoft bezig, die hele Haagse Bende daar klopt geen ene moer van. De ene na de andere chaos wordt door hen veroorzaakt en als er oplossingen moeten komen is de hele meute “op vakantie of anderszins verdwenen”.
  Gewetenloze, witte boorden-criminelen.
  Zag/hoorde u afgelopen week ook die gluiperd van (ik dacht) de Groot (D666) op tv “ptraten” over de stikstof ? Hopelijk stikt die vent z.s.m. in die stof !!!! Wát een vies mannetje !
  Ik verdenk hem er sterk van dat hij degene is die, als enige, onderhoud mag verrichten aan de bezemsteel van Qut Quag.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   karton.Regeringen en corrupte omgekochte of gechanteerde politici worden achter de schermen aangestuurd door een schaduwregering.De werkelijke daders achter al die gecreerde crissisen zijn de nazi bilderbergers en het WEF,de NWO agenda (great reset) corrupte politici zijn medeplichtig.

   Like

 6. En dan weer eens even kijken waar de grootste profiteurs in Nederland zoal hun geld vandaan haalden.

  ’’Troostmeisjes’ leverden Koninklijk Huis miljoenen op’
  Het Koninklijk Huis en de Nederlandse staat zouden hebben geprofiteerd van het geld dat door zogenoemde troostmeisjes in Japanse dwangbordelen is verdiend. Dat heeft het onderzoeksplatform Follow The Money zaterdag bekendgemaakt. Naar schatting gaat het om zo’n 156,5 miljoen euro.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2070675027/troostmeisjes-leverden-koninklijk-huis-miljoenen-op

  En dan zijn er godverdomme nog steeds massa’s idioten die met een vlaggetje gaan staan zwaaien voor dit soort onderkruipsels.
  En geloof me bovenstaand is niet het enige schandaal waar die profiteurs bij betrokken zijn en zijn geweest want ook in de drugstraffic hebben de oranjes een flinke naam opgebouwd in vroeger tijden.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Henk d M. Het bericht betr. de troostmeisjes had ik nog niet gehoord maar ‘t verbaast mij niks ! Waar geld uit te peuren is zijn de Oranjes paraat. (Bernhard – Lockheed)

   Like

  • Julia zegt:

   De massa die blijven zwaaien voor dit nep koningshuis zijn de herkenbare NSB-ers onder ons. Welke idioot c.q. verrader blijft achter deze schaamteloze en gewetenloze Oranje profiteurs staan het is werkelijk zum kotzen. Zelfs oma Bea haar bootje wordt onderhouden van belastinggeld. Het is werkelijk niet meer te bevatten hoe een massa dom volk binnen onze miljoenen samenleving zitten. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/699341/onderhoud-schip-beatrix-tonnen-duurder-rutte-zei-jarenlang-niets Gvd die Oranjes hebben miljoenen op de rekening dankzij de giften van belastingbetalers en nog blijven zij zelfs tijdens een hoge inflatie terwijl miljoenen huishoudens het water aan de lippen staat glashard de boel genadeloos uitnemen. Gewetenloos, schaamteloos en niet meer koningshuis waardig opdoeken die profiteurs ze kunnen vanwege het legaal gestolen geld elders van hun feestjes verder genieten maar buit hiervoor de belastingbetalers niet meer langer uit.

   Like

 7. J.v.d.Heijden zegt:

  Afke Boven van dat linkse NOS* journaal ging afgelopen 11 aug 2022 behoorlijk de fout in
  met…. 80 jaar werkstraf voor boer… (had 80 uur moeten zijn, wat in het journaal
  van 20:00 uur werd rechtgezet)

  *Nederlandse Overheids Spreekbuis

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Met volledige medewerking van het kartel en hun handlangers in de tweede slaapkamer !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s