VIDEO: Thierry Baudet (FvD) jaagt het hele kabinet uit de Kamer met de keiharde WAARHEID!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: Thierry Baudet (FvD) jaagt het hele kabinet uit de Kamer met de keiharde WAARHEID!

 1. Oliedom zegt:

  Een comedy dat weglopen van madam kak en iets later het loopse hondje prutte, net kleine kinder terwijl baudet eigenlijk niets bijzonders zei.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Ik heb het vanavond meerdere keren gezien op SBS. Alleen niet slim van Johan Derksen dat en dan citeer ik : Ze moesten ‘Baudet maar een keer kapot schieten’. Dat is natuurlijk niet slim van Derksen want hiermee doe je feitelijk een oproep om een aanslag te plegen op Baudet en dat voor een groot publiek dus dat gaar Johan Derksen wel een paar knaken kosten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joost Visser zegt:

  Derksen begrijpt het niet of kan het niet begrijpen vanwege zijn inkomen wat dan op het spel gaat staan.

  Like

 4. Ali ben Zaklamp zegt:

  I love this 22-9 inside job VIDEO from Master#Thierry Baudet (FvD).
  a perfect controlled+demolition> Inc…..$$chwab is niet meer.

  Like

 5. memaxq zegt:

  Nu ga ik een keer de waarheid zeggen over figuren die zich Christenen durven te noemen en staan achter het gedachtegoed van cda en cu: Waar halen jullie godverdomme het gore lef vandaan jullie religie zo te verloochenen als wat jullie nu doen. WAAR zijn de z.g. Christelijke waarden gebleven ? Stelletje verraders van jullie eigen God en zijn Zoon. Ik stel voor jullie respectievelijke namen te wijzigen in Satan’s Ondemocratische Huichelaars en Satan Aanbidders. DAT zou tenminste nog getuigen van een greintje eerlijkheid…………… Ik zou ook stemmers op een van deze partijen willen vragen nog eens goed bij zichzelf te rade te gaan of ze hun steun aan deze duivelsaanbidders willen vasthouden…………

  Like

  • bobzelf zegt:

   IK GEEF MET LIEFDE VELE MALEN 12 PUNTEN
   VOOR UW GEWELDIGE REACTIE ..

   DIKKE HUG OOM BOB

   Like

  • ronjaspers zegt:

   memaxq.Ik ben een christen (geen goede) ik heb nog nooit gestemd op die criminele omgekochte en gechanteerde landverraders.Ik ben in 1966 geboren,toen ik opgroeide wist ik al (instinctief) dat politici leugenaars zijn en het koningshuis van alle kanten stinkt.Later in mijn leven ben ik erachter gekomen dat het veel erger was dan ik al dacht.Nederland is een doodziek,door en door verrot corrupt land aan de top (zogenaamde elite) Iemand nog trots op nederland !

   Like

 6. pepo Copyright zegt:

  Zo reageren de mensen waarvan de waarheid op tafel wordt gelegd.

  Er gaat ook een video rond op het internet waarbij een politie agent in England 5 minuten lang agressief inpraat op een demonstrant voor een prik locatie voor kinderen.
  Nadat de demonstrant de politie agent zegt dat hij een freemasonry is stopt hij met schelden én loopt direct met zijn staart tussen zijn benen weg.

  Als je ze recht in hun gezicht confronteert met de waarheid zijn ze direct weg.

  Ps: laat Thierry goede bewaking krijgen tegen extreem links.

  Geliked door 1 persoon

 7. johannes zegt:

  nee je mag wel alles over de oppositie zeggen tot compleet uitsluiten en alles boycotten wat zij aandragen , maar o jee als madam kaque zich beledigt voelt , man man wat een stumpers zijn die elitaire types toch en ze hebben waarschijnlijk niet eens in de gaten hoe ze door hun superieuren worden misbruikt en zijn gebrainwasht.

  Geliked door 2 people

 8. Andre zegt:

  Wat heb ik hier hard om moeten lachen en Rutte zit er nog steeds………….in zn eentje. En dan Hugo de Jonge die weet niet hoe snel die bij de deur moet komen. Maar weer die communicatie via de telefoon. Kaag reageert snel als ze op haar lange tenen is getrapt. Terwijl ze de discussie aangaat appt ze kennelijk weer met meneer Peh van de regie. Wat een clownsshow en D666 is een terroristische organisatie.

  Geliked door 1 persoon

 9. Léon van Duren zegt:

  Alleen helden als de moedige Thierry Baudet kunnen deze landverraders regering aanpakken met de keiharde feiten!!

  Waar blijven de antwoorden van de corrupte gecorrumpeerde totaal immorele Jaap van D over de oversterfte !!

  Ook in Nederland denken de satanische WEF klimaatfascistische pharma maffia psychopaten zonder slag of stoot weg te komen met de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!De meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamerleden zijn aantoonbaar medeplichtig aan misdaden tegen de menselijkheid!!Slechts een handjevol kamerleden heeft wel de moed om het gecriminaliseerde klimaatfascistische pharma maffia establishment een spiegel voor te houden !!

  Het opkomende WEF neonazistische fascistische boeventuig behoort onmiddellijk gearresteerd te worden in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/global-excess-mortality-rates-deaths/?itm_term=home

  De zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten moet echt de doodstraf worden voorgehouden vanwege de ernst van de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Ook in Nederland werden leugens gevolgd door leugens!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  https://childrenshealthdefense.org/defender/global-excess-mortality-rates-deaths/?itm_term=home

  Like

 10. Léon van Duren zegt:

  Elke zichzelf respecterende justitie medewerker en andere overheidsdienaren moeten het boek van Robert F Kennedy junior lezen over de gevaarlijkste psychopaat op aarde ,de real Anthony Fauci!!Ook het totaal verdorven corrupte geïnstitutionaliseerde gewetenloze klimaatfascistische pharma maffia establishment heeft exact dezelfde misdaden in Nederland uitgerold!!!

  https://childrenshealthdefense.org/fauci_info/

  Rechercheren is een vak voor moedige mensen!! De feiten spreken voor zich!!

  Indien u en de uwen moeite hebben om de Engelse vertaling te lezen kunt u binnenkort ook de Nederlandse vertaling bestuderen!!!

  Al waren hun leugens (hun = klimaatfascistische pharma maffia psychopaten kabinet van de levensgevaarlijke schaamteloze nietsontziende psychopaat Mark R.!!)

  Kom uit uw ivoren torens van angst,en ga aan de slag om de zwaar beschadigde Nederlandse rechtsstaat wederom geweldloos te herstellen!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 11. Léon van Duren zegt:

  https://amsterdambooks.nl/products/robert-kennedy-jr-de-gevaarlijkste-dr-op-aarde

  Deze vertaling komt gelukkig binnenkort uit ,over de hoed en de rand van de schaamteloze door overheden gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Thierry Baudet en z’n moedige geweldloze verzetsstrijders verdienen een standbeeld i.p.v. te worden uitgescholden door praatjesmakers van de vele onzinnige ruggengraatloze talkshows!!

  Met vriendelijke groeten Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 12. Léon van Duren zegt:

  https://commonsensetv.nl/overtreffende-trap-van-gek/

  De neonazistische misleiders uit Brussel en het onzinnige geldverslindende Straatsburg denken weg te kunnen komen met de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid met behulp van het WEF klimaatfascistische pharma maffia COVID-19 terroristische stappenplan!!

  Het linkse nationaalsocialistische neonazistische fascistische Europese gedachtegoed is wederom springlevend!!

  De gecorrumpeerde criminele pharma maffia horror dokter Ursula von der L werkt hier vrijwillig aan mee !!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte Europese ambtenaren nog berechten wegens de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 13. Léon van Duren zegt:

  https://jensen.nl/gast-dr-michael-yeadon-de-jensen-show-500

  Deze informatie is bestemd voor die één procent moedige justitieambtenaren,die bereid is om de Nederlandse rechtsstaat wederom te herstellen na tweeënhalf jaar te zijn geruïneerd vanwege de neonazistische klimaatfascistische pharma maffia agenda van de gewetenloze WEF sekte ,en haar zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde gezagsdragers!!

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 14. Léon van Duren zegt:

  Stop klimaatfascistische pharma maffia psychopaten kabinet van de schaamteloze nietsontziende levensgevaarlijke criminele psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren!!

  https://bijbeloptiek.weebly.com/je-krijgt-korting-op-het-prijsplafond-en-een-volumeplafond-snap-je-de-manipulatieve-politieke-woordspelletjes-uitgelegd.html

  https://bijbeloptiek.weebly.com/lsquogreat-resetrsquo-troonrede-oogst-fikse-kritiek-lsquocomplete-d66-programma-in-het-kwadraatrsquo.html

  Het zou goed zijn om het complete klimaatfascistische pharma maffia kabinet van de criminele levensgevaarlijke psychopaat Mark R. per direct onmiddellijk preventief huisarrest te geven in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Justitie laat u en de uwen niet langer misbruiken door deze gewetenloze club neonazistische klimaatfascistische pharma maffia psychopaten!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 15. Léon van Duren zegt:

  https://bijbeloptiek.weebly.com/aardgastekort-verergert-in-europa-en-zal-komende-maanden-voedselcrisis-veroorzaken-vermeldt-rapport.html

  Stop het met voorbedachten rade van het destabiliseren van Nederland en andere Europese landen!!

  Laat u niet langer misbruiken door het gecorrumpeerde corrupte immorele klimaatfascistische pharma maffia psychopaten kabinet van de levensgevaarlijke psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren!!

  Stop het gecoördineerde ruïneren van de Nederlandse rechtsstaat!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

 16. Léon van Duren zegt:

  Deze van overheidswege georganiseerde georganiseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten moeten per direct gezamenlijk preventief gedetineerd worden in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!!

  Like

 17. Léon van Duren zegt:

  https://bijbeloptiek.weebly.com/brussel-springt-in-een-economische-afgrond-en-sleurt-de-rest-van-europa-met-zich-mee.html

  Ook de zeer kwaadaardige (WEF)horror dokter Ursula von der L zou per direct in hechtenis moeten worden genomen vanwege haar moedwillige meedogenloze optreden d.m.v. het terroristische COVID-19 klimaatfascistische pharma maffia stappenplan !!

  Deze moedwillige zeer zware misdaden tegen de menselijkheid kunnen absoluut niet ongestraft blijven!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 18. Léon van Duren zegt:

  KIES DAN HET LEVEN!!! JEZUS = LEVEN!!

  https://kiesdanhetleven.nl/artikelen/amerikanen_zijn_bitterder_verdeeld_dan_ooit/

  Amerika staat dankzij de onwettige president van de VS van Amerika aan de rand van een burgeroorlog!!

  Ook de criminele klimaatfascistische pharma maffia leugenaar Joe B. ,en z’n corrupte criminele establishment zijn hier absoluut debet aan!!

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 19. Niek zegt:

  Het Marxisme blijkt nog springlevend te zijn, Putin waarschuwde in zijn toespraak hiervoor en zelfs Harari kreeg een stukje over het globalisering in de telegraaf. Dat die snor iets zei over doodschieten betekent het einde van de vrije meningsuiting uiting maar blijkt ook hoe weinig geschiedenisles men heeft genoten want Babel is nog alom aanwezig wat zich uit in de kunst, kijk eens naar het gebouw in Brussel of Straatsburg, de ene is een kopie en bij de ander staat een stier Zeus met Apollo op de rug voor de deur. Naar mijn idee zei Baudet geen vreemde dingen maar hield hij ze een spiegel voor dat de mens in zijn geschiedenis al eeuwenlang in de zelfde val trapt en zelfs oorlogen en onderdrukking heeft voortgebracht om dit model van grootheidswaanzin in stand te houden, niets nieuws onder de zon.

  Geliked door 1 persoon

  • Krieger zegt:

   ” Dat die snor iets zei over doodschieten betekent het einde van de vrije meningsuiting …..”

   Vrije meningsuiting heeft in realiteit nooit bestaan. Er is geen vrijheid van meningsuiting zonder het recht te hebben om irritant te zijn.

   Like

 20. Peter. zegt:

  Derksen meent de waarheid in pacht te hebben ,en is niks meer dan een loopjongen van de staat,hij heeft er mede voor gezorgd dat de VVD weer regeerd ,zakkevuller ,ga lekker thuis achter de geraniums plaatjes draaien ,en hits geen mensen op ,je bent het sop in de kool niet waard .

  Geliked door 1 persoon

 21. Frits zegt:

  Dit Kabinet is een poel van verderf, machtsmisbruik, arrogantie enz. NL onwaardig. Er zijn landen waar het volk de Kamers schoont.

  Geliked door 1 persoon

 22. Dolf van de Klundert zegt:

  Geert, je ballen zijn gevonden.
  Thierry heeft ze.

  Geliked door 1 persoon

 23. Dolf van de Klundert zegt:

  Let eens op dat vingertje van Yeşilgöz naar haar collega.
  Je zult zoiets thuis hebben. Daarom bestaat er een flitsscheiding.

  Geliked door 1 persoon

 24. boorzalf zegt:

  Het was zeker koffie tijd, Rutte tegen kaag: “kom meid eerst een bakkie doen, en de rest :”oh, is het al pauze ja, lekker een bakkie doen”.
  Tijdens de pauze: kaag tegen markje, “laat Thierry maar ouwehoeren we knijpen die deugschapen toch lekker uit”. Rutte:” ja ja, we geven ze nu een vinger om later de hele hand terug te pakken”. Ook frikandel woning bouw slurpte heerlijk van zijn koffie, en dokter prik prik vroeg aan Mark wanneer gaan we weer een lock down, mot ik eerst aan klaus vragen. En zo genoten de “Lijders” van dit achterlijk worden land heerlijk van hun pauze.

  Geliked door 1 persoon

 25. Léon van Duren zegt:

  Wat het criminele klimaatfascistische pharma maffia psychopaten kabinet de afgelopen tweeënhalf jaar heeft gezaaid (leugens en bedrog!!) zullen zij ook oogsten!! Hoon en spot van de Nederlandse bevolking zal hun loon zijn !!

  Al blijft de totaal gecorrumpeerde mainstreammedia blijft doorgaan met leugen en bedrog zaaien!!

  Het criminele klimaatfascistische pharma maffia psychopaten kabinet heeft de onwetende Nederlandse samenleving miljarden euro’s gekost!!

  Deze grote groep geïnstitutionaliseerde gewetenloze klimaatfascistische WEF pharma maffia psychopaten moeten zo snel mogelijk preventief gedetineerd worden om het verder destabiliseren van Nederland een halt toe te roepen!! Natuurlijk hoort de criminele klimaatfascistische pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K. geen vertrouwensfunctie te bekleden als minister van financiën,het is te zot voor woorden dat deze welbespraakte “Izebel “ überhaupt nog een Nederlands paspoort heeft !!

  Voor klimaatfascistische pharma maffia terroristenvereersters mag nooit plaats gemaakt worden in Nederland!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 26. Léon van Duren zegt:

  Één zekere Adolf Hitler wilde Rusland onderwerpen, 82 jaar later willen de neonazistische WEF klimaatfascistische pharma maffia misdadigers uit Brussel en het onzinnige geldverslindende Straatsburg wederom hetzelve met misschien andere redenen!!

  Zomaar een duidelijke analyse!!
  https://www.henrymakow.com/

  Met vriendelijke groeten Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Like

 27. bobzelf zegt:

  SCHITTEREND SCHITTEREND . OOM VENT MET BALLEN

  EEN MAN NAAR MIJN HART .

  SCHITTEREND ZE HEEFT DE STUDIE AFGEMAAKT

  IK ZAT OP DE SPIONNEN SCHOOL

  EN DAN BOOS WEG LOPEN . . SCHITTEREND THEIRRY

  GEWELDIG . DE KOE BIJ DE HORENS

  EN NOU ZIJN WE BOOS . HEERLIJK

  OOM BOB .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s