De “nazitweet”. De SDG´s. En de vermoorde onschuld

(Door: Pepijn van Houwelingen)

FVD is een anti-globalistische partij. Wij strijden voor behoud van onze individuele vrijheid en nationale soevereiniteit – en dus tegen de ‘Grote Stroming’ die sinds het einde van de Koude Oorlog de Westerse wereld is gaan domineren, waarin langzaam maar zeker wordt toegewerkt naar een mondiale technocratie die vrijwel alle aspecten van ons leven steeds verder neerlegt bij een almachtige, supranationale overheid.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op De “nazitweet”. De SDG´s. En de vermoorde onschuld

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Pepijn: dan moet je om te beginnen geen engels talige teksten meer verspreiden onder je leden !

  Like

 2. R Thomasson zegt:

  Men zegt dat in een hoop narigheid en slechte dingen, kan een sleutel zitten naar betere tijden. Wij kunnen nu al constateren dat het begin is al gemaakt. De sabotageactie aan de twee Nord Stream pijpleidingen laat ons een ding zien: ONZE BESCHERMHEREN HEBBEN GEEN ENKEL PROBLEEM ons de mes van verraad in de rug te steken. Hun proxi-oorlog moet op onze ruggen worden gevoerd; al zouden miljoenen Europeanen de komende winter van de kou en misschien ook van de honger sterven. Zij hebben hun ware gezicht getoond. WIJ HEBBEN KENNIS GEMAAKT MET ONZE VIJAND, en wij moeten zijn entiteiten uit de duisternis als vijanden beschouwen. Eerste stap moet zijn: de boycotte tegen Rusland opheffen. Rusland heeft ons geen mes in de rug gestoken- onze (nep)vrienden wel. Er is een functionerende pijpleiding die via Polen gaat. Dus, deze pijp kan worden gebruikt. b) Er is ook een pijpleiding vanuit Noorwegen die (nog) functioneert. c) Wat is met al het gaswinning op de Noordzee? Waarom wordt de gasproductie uit Groningen nu niet op volle capaciteit gebruikt? d) werkt de kernreactor in Borsele op het maximum? e) waarom wordt geen elektriciteit uit de kernreactors in België en Frankrijk gekocht? STOP HET GEOUWEHOER OVER TRANSITIE naar energiebron die niet bestaat, en ga over energie die er beschikbaar is.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   R Thomasson.Wat de laatste jaren gebeurt en is begonnen met de corona hoax.En de daarop volgende opzettelijk gecreerde crisissen is kwade opzet.De satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Of dat nu gebeurt door die dodelijke corona vaccinazi,s,of uithongeren of een oorlog of mensen doodvriezen,Dat zal die satanisten een rotzorg zijn,als wij maar de pijp uitgaan.De NWO (great reset) moet en zal er komen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s