Democratie? M´n reet!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Iris)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Democratie? M´n reet!

  1. Léon van Duren zegt:

    T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, De raad van State, De Hoge Raad der Nederlanden, en andere eventueel moedige overheidsinstanties!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst!!

    De terroristische COVID-19 pharma maffia mandaten waren niet gebaseerd op wetenschap,maar werden gefaciliteerd door totaal onbetrouwbare gecorrumpeerde immorele corrupte terroristische COVID-19 pharma maffia politici zonder enige zelfreflectie of empathisch vermogen!!

    https://childrenshealthdefense.org/defender/wellesley-college-covid-vaccine-mandate-politics/?itm_term=home

    Waarom worden de zeer vele geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde corrupte immorele terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten niet preventief gedetineerd in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Nu kan er nog geweldloos opgetreden worden tegen de zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde COVID-19 pharma maffia misdadigers !!

    https://img.jensen.nl/15593/1623422753-hugo.jpg?auto=compress%2Cformat&dpr=2&w=504

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  2. johannes zegt:

    hadden ze maar een kronkel , maar dan moet er wel iets zitten om een kronkel in te krijgen huh, een draaikolkje komt eerder maar zelfs dat waag ik te betwijfelen want dan moet er iets gaan bewegen daar boven en daar zijn ze veelal veel te moe voor om zich daarop te kunnen concentreren.

    Like

  3. Julia zegt:

    Democratie is vermoord en uit het woordenboek bij politiek Den Haag geschrapt. Nog even dan mag van die linkse D66 trut Bergkamp het woord democratie in het hok van de ondemocratische bende niet meer worden gebruikt evenals tribunaal. Een weldenkend mens ziet en ervaart dat dit land voormalig Nederland is veranderd in een grote corrupte Bananenrepubliek waar de rood/wit/blauwe vlag als souvenir kan worden opgeborgen. Nederland bestaat niet meer en het WEF tuig onder leiding van tiran Klaus Schwab regeert door dagelijks meer dictatuur op te leggen en meer en meer mensen de armoede in te jagen. Ook Timmermans is bezig om ons nog meer het leven zuur te maken https://www.telegraaf.nl/video/2013007387/hiermee-maakt-timmermans-klimaatpaus-titel-meer-dan-waar Hopen dat dit zooitje niet lang meer het voor het zeggen hebben en keihard worden afgerekend. Misschien valt de bom nu eerder dan het streefjaar 2030 https://www.frontnieuws.com/finland-zal-de-navo-toestaan-kernwapens-te-plaatsen-aan-de-grens-met-rusland/

    Geliked door 1 persoon

  4. Ijsbeer zegt:

    Zoals met zo goed als alles met het kwaadaardig links, projectie.

    Like

  5. Pascal Heefer zegt:

    Ik moet ervan poepen

    Like

Plaats een reactie