VIDEO: CBDC een nieuwe dwang?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: CBDC een nieuwe dwang?

 1. Andre zegt:

  Ja dat klopt er waren nogal mensen die bedankten voor het Titanic tripje. Zelfs een overlevende getuigde dat er werd geschoten aan boord. Stel je voor je moest wel zeker zijn dat ze dood waren anders kon de FED niet opgericht worden. En dan ligt er wel een schip maar het is niet de Titanic. Een tiende afdragen was vroeger de standaard maar in de virtuele wereld van M.Rutte zit ik boven de 50% en dat is pure diefstal. Dat het syteem dus al kapot is het feit dat ze Rusland uit SWIFT hebben getrapt. De bankmannetjes op het eiland daar bedoelde hij (denk ik) de wel heel zware top van bankmannetjes inclusief Klaas Knot op Bali bij de G20 metRutte en Kaag weer natuurlijk kauwend als een paard op een kaugompje

  Hij legt het heel goed uit en als je erover nadenkt is het hetzelfde als politiek zeg maar de democratie van Rutte en daar is in de klas van meneer Bron al heel veel over gesproken. Rutte rules en Rutte dicteert. Rutte heeft met fraude zijn stemmen gejat hij heeft zijn kabinet samen gesteld met gewillige clowns. Wij hebben een 2e kamer ter controle maar daar zit het partij kartel om alles wat Klaus Schwab wil laten gebeuren omhoog valt. Dit is wat we nog zien wij zien de leugens en fraude van Rutte. Bij de CBDC ’s is het precies hetzelfde alleen dan kunnen wij niets meer zien en niets meer controleren en dat moeten we niet willen want dat gaat 100% fout.

  Nog even ter aanvulling over het ABP en de groene agenda daar komt de schaduw koning van Nederland en moordenaar van Pim Fortuin weer om de hoek Paul Rosenmöller. Die windmolens op de Noordzee gaat die gek van het ABP geld betalen.

  Daarom is het referendum afgeschaft om het CBDC systeem er door te rammen.

  Geliked door 1 persoon

 2. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Wat ik in mijn omgeving zie is dat vooral jongeren via hun app betalen. Jongeren zijn echt te lui om zich goed in te lezen waarom contant geld steeds belangrijker is.

  Gisteren kreeg ik een brief van mijn gemeente dat ik voor €250,- tegoed zou krijgen om mijn huis verder te verduurzamen maar dan moet ik wel weer een app op mijn mobiel plaatsen.
  Ze kunnen die €250,- in hun reet stoppen. Ik doe niet mee aan dwang.

  Mensen moeten eens leren om onafhankelijk van banken en overheid te zijn en ze moeten hun rugrecht houden.

  Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   Ik doe sowieso niet mee aan die hele “verduurzamen” oplichterij.
   En wie denk je dat dit “tegoed” mag ophoesten?
   Stelen van de burger, en daarna met het gestolen geld diezelfde burger chanteren, om hem/haar links beleid op te dringen, iets anders dan dat is het niet.

   Geliked door 1 persoon

 3. Fran zegt:

  Ruilhandel en vrije markten (zg. zwarte markten) zullen toptijden beleven.

  Cdbc is geen geld, het zijn tegoedbonnen, in te wisselen indien je ‘gewenst’ gedrag vertoont.

  Geliked door 3 people

 4. memaxq zegt:

  En maar weer: Alle smartphones met android of iphones vernietigen !!!! Genoemde spionnen zijn in dienst van roverheid en big tech (met name google) Offer die verrekte smartphones op om je vrijheid terug te krijgen !!! Er zijn alternatieven. Cold turkey afkicken van je smartphone verslaving.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s