Kerstwens 2022

We moeten af van al die corrupte politici die proberen ons leven ondraaglijk te maken. Die leven als Hollywood-sterren, zich scheel vliegen in privévliegtuigen om “het gesprek aan te gaan”. Die niets anders doen dan aan zichzelf en hun carrière denken, gek zijn op vet betaalde, zelf gecreëerde overheidsbaantjes, zich OVERAL achter verbergen, andersdenkende vernederen, onderdrukken en bedreigen en zich voordoen alsof ze “heel belangrijk” zijn. We moeten af van dit soort individuen, die sinds 4 jaar Nederland naar de afgrond brengen, die alle smerige fascistische ideeën van het WEF en Herr Klaus Schwab aanbidden, ondersteunen en uitdragen. Die smijten met geld, dat door normaal werkende Nederlanders is opgebracht.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; ernest vanderclooten)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Kerstwens 2022

 1. Hovawart zegt:

  Ambtenaren creëren al meer regeltjes en wetgevingen om zodoende meer ambtenaren nodig te hebben……..ten nadele van de vrijheid en mogelijkheden van de belastingbetalers.
  De bureaucratie breidt zich in tal en last iedere dag meer uit.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Hovawart op 3-12-2022 om 12.50 u. Een ambtenaar zal altijd proberen om “chef” te worden over een andere ambtenaar, hoe meer ambtenaren hij onder zich verzamelt des te hoger wordt zijn rang en tevens z’n salaris. De chef van deze chef doet exact hetzelfde dus……de ambtenarij zal nooit verminderen, integendeel !

   Geliked door 1 persoon

 2. gebochelde zegt:

  Dit kan wel, maar dan moeten er wel hele eerlijke verkiezingen komen………niet dat men wat vergeet te ledigen, zoals zo vaak is gebeurd.

  Like

 3. memaxq zegt:

  Ik weet een aardige voorstelling voor de wereld en zijn we in 1 keer van alle idioten af: Spen een stalen kabel over het breedste deel van de Grand Canyon. Hang daar al de idioten op als ware het een waslijn. Desnoods daarna mogen jachtvliegers prijsschieten op de waslijn.

  Like

 4. Julia zegt:

  Gaat niet lukken het enige waar wij vanaf moeten is Zwarte Piet, onze cultuur, onze geschiedenis, patatje, sigaretje, suiker, etc. Wij moeten onze mond houden, buigen en knikken en vooral ons blauw betalen. Hou toch op wij Nederlanders worden nimmer verlost van dit gewetenloze WEF tuig reden Ingrid en Henk zijn te belabberd om eens flink in verzet te komen tegen dat WEF tuig. De verloren strijd van een onderdanig laf volkje die mede schuldig zijn aan alle ellende waarin we nu zitten. Geef het maar op de kleine groep weldenkende mensen met gezond verstand zijn in de minderheid. Maar ja het is nu bewezen dat er heel veel gestoorden onder de bevolking zitten die kun sowieso al van alles wijs maken.

  Geliked door 2 people

 5. Ravian zegt:

  “die sinds 4 jaar Nederland naar de afgrond brengen”

  Yeah, zet daar maar een nul of zo achter, achter die 4…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s