CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op CARTOON

  1. bobzelf zegt:

    HEERLIJK HEERLIJK . WE HEBBEN HET VOOR ELKAAR .
    ( SARCASME KNOP UIT )

    DE INTERNATIONALE VERHOUDINGEN
    De internationale verhoudingen zijn in 2022 verder kapot gemaakt. Eindelijk zouden we goedkoop Russische aardgas krijgen en de Chinese zijderoute zou eindigen in Rotterdam. Allemaal win-winsituaties voor ons, voor Rusland en China. De USA hitst de boel al jaren rondom deze twee belangrijke zaken op door o.a. in 2014 in Oekraïne een regiem change te bewerkstelligen en reactionaire krachten te steunen en begin 2022 verbrak Duitsland het gas-contract.
    De USA gunt Europa geen goede handelsbetrekkingen met Rusland en China. De sfeer in Europa verslechtert zienderogen. Wij, communisten wisten wat voor ellende hier uit voortvloeit. En dat komt uit: oorlog, enorm veel vluchtelingen en rampspoed voor iedereen, inflatie, torenhoge gas- en benzineprijzen en een dreigende economische crisis.

    NOU GOED GEDAAN TOCH . ??

    HEIL EN SLAVA DE EU EN USA ALLES NAAR DE KLOTEN

    MIJN DEFINITIE VAN IK BEN OMRINGD DOOR EEN DIKKE 17 MILJOENE HERSENDODEN
    IS COMPLEET UITGEKOMEN .

    STEM VVD . NOU LIJKT ME EEN OVERVAL MET HOOIVORKEN EEN BETER IDEE

    HUGGIE BEN UURTJE HARDLOPEN VOORDAT DE BOM VALT

    Like

  2. Andre zegt:

    Het wordt met de dag smeriger met lul Rutte aan de knoppen. Nederland heeft 173 clusterbommen afgeworpen met F16s in de Kosovo oorlog. Rutte en Fopke hebben de opdracht gekregen van opa demente Biden om Kiev te voorzien van clusterbommen. Nederland heeft toch geen clusterbommen meer? Achterbakse hufter Rutte heeft ze dus stiekem nog wel en het kabinet Rutte 4 heeft het leveren van clusterbommen aan Kiev goedgekeurd. En ipv dat de 2e kamer Rutte eruit trapt nee geven ze Zelenskii een staande ovatie. Wat is Nederland toch een ongelofelijk fout land.

    Staat Nederland toch weer mooi op de kaart ja van Rusland als first strike target.

    Like

Plaats een reactie