Voedingsmiddelen als vaccinatie – Bill Gates financiert onderzoek

(Door: Christoph Uhlmann – Vertaling: E.J. Bron)

Weldra zal er geen enkele spuit meer nodig zijn om mensen te vaccineren. Want het desbetreffende gewenste vaccin zou via de voeding toegediend kunnen worden – bewust of onbewust. Onnodig om te noemen dat vaccinatiegoeroe Bill Gates ook hier weer zijn vingers in het spel heeft. Want alleen al de markt voor dierenvaccinaties zou de farmaceutische reuzen tot 2030 meer dan $ 26 miljard kunnen opleveren. Er wordt echter ook onderzoek naar gedaan hoe men bijvoorbeeld groente in een mRNA-vaccinatiefabriek kan veranderen.

Er lopen tegelijk meerdere door de regering van de VS en de farmaceutische industrie gefinancierde onderzoeken om mRNA-vaccins voor nuttige dieren te ontwikkelen. In een door experts kritisch bekeken onderzoek in het vakblad “Viruses” stond vorig jaar: “De succesvolle toepassing van mRNA-vaccins tegen Covid-19 heeft het platform verder gevalideerd en de deuren geopend voor het potentieel van mRNA-vaccins voor de preventie van infectieziekten, in het bijzonder op veterinair gebied”, bericht “The Defender”.

Onvoorspelbare effecten en gevaren

Hoe onderzoekers na het fiasco met de Covid-mRNA-spuiten tot bovenstaande conclusie komen, zorgt alleen maar voor hoofdschudden. Want de verwoestende gevolgen van de nutteloze en gevaarlijke gen-gifspuiten dringen inmiddels zelfs tot de mainstream door. Bovendien laten onderzoeken naar de baten-risicoverhouding van de experimentele injecties zien: uiterlijk sinds Omicron en de aangepaste boosters is duidelijk dat deze noch voor ziekenhuisopname noch voor opname op de Intensive Care behoeden. Zelfs niet eens oude mensen of risicogroepen!

Dierenvaccinaties kunnen afbreuk doen aan de vruchtbaarheid

Experts hebben ook bij de mRNA-spuiten voor nuttige dieren bedenkingen geuit. De dierenarts Dr. W. Jean Dodds deelde aan “The Defender” in een e-mail mee: “Op dit moment is niet voldoende bekend of mRNA-vaccins gevolgen op de lange termijn voor de voortplanting of de levensduur van nuttige dieren kunnen hebben.” En verder: “Omdat nuttige dieren deel worden van de voedingsketen van mensen en dieren, moeten we zeker weten dat dit soort vaccin geen abnormale cellu;aire of moleculaire veranderingen bij de dieren kan oproepen.”

Het Britse ministerie voor Internationale Ontwikkeling werkt samen met de Bill & Melinda Gates Foundation om vaccins voor nuttige dieren in de hele wereld te financieren, zoals het ministerie in 2018 op Twitter meedeelde.

Dit partnerschap omvatte in 2017 een bedrag van $ 40 miljoen voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins voor de veeteelt. De door de Gates-Foundation beschikbaar gestelde financiële middelen voor CGIAR, het “globale onderzoekspartnerschap voor een voeding zekere toekomst, dat zich zou bezighouden met de reorganisatie van voedingsmiddelen-, land- en watersystemen”, zou zich blijven concentreren op de omschakeling van veetelers van antibiotica naar vaccins, schrijft “The Defender” verder.

Gates: grootste grondbezitter om ze allemaal te vaccineren?

Bijzonder zorgwekkend is tegen deze achtergrond een publicatie van de University of California” in de VS met de in het Nederlands vertaalde titel “Eigen vaccins verbouwen en eten?” Direct de eerste alinea doet je al rillen: “De toekomst van de vaccins ziet er wellicht eerder zo uit dat men sla eet dan dat men een spuit in de arm krijgt. Wetenschappers van de UC Riverside onderzoeken of ze eetbare planten zoals sla in mRNA-vaccinfabrieken kunnen veranderen.”

Dit project zou drie doelen hebben:

 • het bewijs dat het DNA met de mRNA-vaccins met succes in het deel van de plantencellen kan worden ingebracht, waarin het zich vermenigvuldigt
 • het bewijs dat de planten genoeg mRNA kunnen produceren om met een traditionele vaccinatie te kunnen concurreren
 • de bepaling van de juiste dosering

“In het ideale geval zou één enkele plant genoeg mRNA produceren om één enkele persoon te vaccineren”, wordt de onderzoeksleider van het project, Juan Pablo Giraldo, buitengewoon professor op het vakgebied botanica en plantenwetenschappen van de UC Riverside, geciteerd.

Men zou dit beginsel testen met spinazie en kropsla en zou het lange termijn doel hebben dat de mensen dit duivels spul in de eigen tuin verbouwen, aldus Giraldo. “Boeren zouden er uiteindelijk ook hele velden mee kunnen beplanten”, verklaart hij.

Is dat de reden waarom Bill Gates in grote stijl landbouwgrond opkoopt? Wil de vaccinatiegoeroe van de wereld via deze omweg zijn droom realiseren om de hele mensheid te vaccineren? De technische mogelijkheid bestaat blijkbaar of men is intensief met onderzoek bezig. Weldra zouden we dus via onze voeding gevaccineerd kunnen worden – zonder dat we dit op de een of andere manier kunnen merken.

Bron:
auf1.info
Door: Christoph Uhlmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Voedingsmiddelen als vaccinatie – Bill Gates financiert onderzoek

 1. karton zegt:

  GVD !!!!
  Stoppen ze eerst je vreten vól met insectentroep , is nog nét niet geheel gelukt en dan is die Gates al met z’n vaccins onderweg.!
  Je zou van ellende stoppen met eten, maar dat doe ik toch maar niet want dan krijgt de “elite” ook nog haar/zijn zin.
  Wat heeft zo’n waanzinnige vent als Gates nou te maken met MIJN broodje of aardappel ? Laat hem nou gauw stikken in z’n eigen popcorn !

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Karton. Eergisteren was een buitengewone dag. Het was de dag waar precies 90 jaar geleden, de NSDAP werd de derde grootste partij in de Duitse Reichstag. Is dat niet vreemd dat NPO, NOS en diverse omroep-gajes geen enkel programma eraan hadden gewijd? Van debielen zenders zoals RTL, VERONICA, SBS hoeft men dat niet te verwachten. Binnen een nacht transformeerde de NSDAP zich van randpartij voor schooiers- en psychopaten, in een partij waar iedereen er rekening moest houden- ook internationaal. De vaders, grootvaders en overgrootvaders van de ultrarijke huidige moderne pathologisch WEF-leden snelden zich toen, bliksemsnel, met tengels vol dollars om de nieuwe Duitse held te sponsoren. Hij was voor hen de Glamour Boy die het communisme zou verslaan https://www.youtube.com/watch?v=FJ3N_2r6R-o; Zijn moordlustige plannen, en angstaanjagende toespraken konden ze geen barst schelen. De meesten onder hen verstonden toch geen Duits. Zij rekenden erop dat met deze knul aan de macht, valt in het nieuwe Duitsland veel te verdienen …Zeker als hij zal goedkope slavenarbeid leveren. Concentratiekampen waren, in hun optiek, een geweldige uitvinding die veel geld bespaart op arbeidskracht. Nu, in de 21ste eeuw, laten kinderen, kleinkinderen- en achterkleinkinderen van de oude geldvampiers zien dat zij – nog steeds – duivelsbloed pur sang hebben. Zij maken dezelfde calculaties als hun ouders, grootouders en overgrootouders; echter met behulp van technologie dat in de tijd van hun idool, Adolf Hitler, science fiction was. Net als Hitler en zijn makkers, hebben ook zij een agenda die bedoeld is een selectieve genocide onder de wereldbevolking te plegen. Zij zouden de slachtoffers niet naar concentratiekampen sturen; te dure logistiek! Daarvoor hebben zij een vaccinatiegoeroe, die ervoor zal zorgen dat mensen zouden sterven via nep pandemieën en “vaccinaties”. Zij zouden doodgaan terwijl ze kopje koffiedrinken, en een leuk programma op Netflix kijken. Andere goeroes uit deze satanische club dromen niet over witte kerst, maar eerder over de ontvolking van Europa, en over een chip die in hoofden van kinderen zal worden ingeplant. Zij zouden een totale controle over hun leven krijgen en voor de eeuwigheid slaven worden. Maar de weg tot succes is nog vrij lang. Om de agenda te laten slagen, moet men er alles aan doen om de argwaan van de slachtoffers in spe (WIJ!) niet aanwakkeren. Daarom is dat verstandig om niet over 30 januari 1933 in de media te spreken. Mensen kunnen via correlatie tussen toen en nu tot verkeerde gedachten komen.

   Geliked door 3 people

   • waalkade4bd8489a57 zegt:

    Via onderwijs en tv programma’s en films worden we daar dagelijks aan blootgesteld. Wie zich daar niet van bewust is zit zo gevangen in de matrix.

    Ik kijk zelden tv en als ik al kijk is het naar natuur doc en doc als van Marijn Poels. Verder vooral je gezond boeren verstand gebruiken en op je intuïtie vertrouwen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Franco zegt:

  Dat deze gestoorde gek nog steeds niet is uitgeschakeld. Moet het zover komen dat dit soort gangsters de schepping vernietigen?

  Geliked door 3 people

 3. Htskday zegt:

  Er zijn meer dan 100 internationale farmaceutische bedrijven in Oekraine…!!!!!
  Allemaal verbonden aan de BioLabs…

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Die Ralf is ook zo’n oud fossiel, ergens kunnen die mensen de negatieve zaken benoemen tot een bepaald punt en dan houdt het op. Het zal wel een politieke versie van Alzheimer zijn denk ik, zal geen kwade opzet zijn hoort een beetje bij die generatie maar wel lastig. Zo iemand zit daar dan een beetje voor spek en bonen

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Htskday Die BioLabs in de ukraine zijn van de eigenaren van de VS.De Bio wapens die daar ontwikkeld werden,waren bedoeld om de russische bevolking uit te moorden.Zodat de satanische globalistische elite rusland konden veroveren en plunderen van hun waardevolle delfstoffen.

   Like

 4. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Alle ongekozen private instituten die via verdragen op ondemocratische wijze tot stand zijn gekomen moeten per direct ontbonden worden en per wet verboden worden , dat zijn onderandere : EU, ECB, EURO, NATO, UN, WHO, IMF, WORLD BANK, BIS etc etc

  Al deze ziekelijk, gevaarlijke, criminele organisaties zijn een direct gevaar voor de bevolking.

  Mensen ga in je kracht staan, verbind jezelf met elkander in liefde en sluit een sterk front tegen deze elite onderdrukkers. Gebruik geen geweld ( dat is precies wat de elite graag wil zodat ze hard in kunnen grijpen).

  Weiger iedere uitbreiding van digitale infrastructuur weet dat cash geld koning is !

  Koop u producten rechtstreeks bij de boer of op de markt waar ze nog veilig zijn !!

  Koop geen nieuw mobieltje en als ze niet naar het volk willen luisteren dan vernietigen we allemaal ons mobieltje.

  Wilt u dat uw leven bepaald wordt door uw mobieltje , of u wel of niet mag reizen, of u uw eigen geld op mag nemen van de bank, of u zorg krijgt of niet, of u naar een café mag , uit eten gaan etc etc !!!

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   Ik `verbind mezelf en elkander in liefde`, doe ik enkele keren per week, zou dat volgens u, vaker moeten gebeuren of juist niet ?
   Mijn bank bepaalt trouwens, zoals ik nét zie, nú al of ik wél of niet mijn eigen geld gaan opnemen , ik kan n.l. de gehele dag al niet internet-bankieren, zal wel weer een storing zijn……….lang leve de elektronica !

   Geliked door 1 persoon

   • waalkade4bd8489a57 zegt:

    De overheid is erop voorbereid als we gewelddadige demonstraties organiseren. Daarom laten ze romeo’s ( soort politie in burger) meelopen en rellen starten. De msm krijgt door waar en wanneer die rellen los gaan zodat ze het kunnen registreren en de demonstranten zwart kunnen maken.

    Dus geweld werkt averechts, dus moet je er met zijn allen een fijne dag van maken en toch de boodschap overbrengen. Dat is precies waar de overheid géén vat op heeft !

    Banken zijn het kwaad op aarde. Dat is ook de reden dat ik geen hypotheek op mijn huis wil, geen auto least, en alleen het geld op de bank laat staan om mijn vaste lasten te betalen. Ik weet precies wat mijn vaste lasten zijn en het resterende trek ik ineens aan het einde van de maand uit de pinautomaat. Van mij zullen ze niet veel kunnen stelen.

    Je kunt je pin limiet aanpassen dus…. nog wel !!!!!!!!!!

    Like

  • LUCIA zegt:

   Hier over 5G en covid er is wel degelijk een relatii en ook met activering met andere virussen, heb het vaak gezegd die dingen zijn gewoon frequentie uitzenders onder andere en kunnen dus iedere ziekte uitzenden, net zoals men met frequency generators ook ziekten kan genezen maar je zou het ook ten kwade kunnen gebruiken, hier het zoekgegeven kun jezelf kijken waar je het wilt lezen;

   Rumble.com/2023/01/u-s-government-admits-5g-radiation-causes-covid-19-stunning-admission-video-3787674.html

   Like

   • waalkade4bd8489a57 zegt:

    Ik weet het maar zolang deze criminelen aan de macht zijn kunnen we daar nog weinig aan doen.

    De jeugd op een hele enkeling na, zit al gevangen in hun mobieltje. Die verwachten dat andere het voor hen oplossen…. als ze het gevaar wat er aan zit te komen al begrijpen.
    Vergeet niet hoe de jeugd via onderwijs constant gemanipuleerd wordt via gedrags verandering, zie woke shit.

    Like

 5. rientshofstra zegt:

  Gates als de financiële Mengele!

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Rientshofstra. Gates is de financiele Reinhard Heydrich, maar dan 10.000 X keer rijker. De Mengele in dit spel is Dr. Albert Mengele – Boerla en zijn assistent is Dr. Anthony Fauci. Pfizer en de bende Turken van Bion-Tech zijn de huidige moderne IG-Farben.

   Like

 6. En als ik dan elke dag sla eet? Krijg ik dan niet een overdosis ? Ik ga ook niet elke dag een spuit halen. Hier word helemaal niets over gezegd in dit artikel.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  De ongevaccineerden vormen het bewijs voor de desastreuze gevolgen van de “vaccinaties”, het bewijs dat van die klootzakken als Gates op de elektrische stoel kan doen belanden, daarom moet en zal iedereen die troep binnen krijgen, of ze het nu willen of niet.
  En dit is dus gewoon het volgende middel in de massamoordenaars gereedschapskist.

  Geliked door 2 people

  • waalkade4bd8489a57 zegt:

   Denk je niet dat ze dit misschien zeggen om ons te ontmoedigen.
   Het zou kunnen dat ze binnenkort met een ander gefabriceerd virus op de proppen komen en als mensen dit soort berichten telkens horen ze het op geven en een deel zich dan maar zal laten injecteren ?

   Ik heb geleerd om alle berichten te wantrouwen. Ik vertrouw alleen mijn eigen boeren verstand en mijn intuïtie.
   Ik lees wel veel maar je zal toch zelf moeten filteren. Ik moet zeggen dat ik daar de laatste 20 jaar wel veel vaardiger in ben geworden.

   Zo zie je ook de fouten die ze telkens weer opnieuw maken.

   Like

   • Ravian zegt:

    Je hebt de juiste instelling 😉
    Het eerste wat je bij alles wat je ziet, leest, of hoort, moet denken is: “Oh ja? is dat zo?”
    En het probleem is dus dat de meeste mensen niet kunnen filteren, omdat ze niks weten, en dus geen referentie kader hebben.
    Zelfs als ze nog logisch kunnen denken ontbreekt het ze dus aan de kennis die nodig is om stierenpoep van feiten te kunnen onderscheiden.

    Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Dit soort misdadigers tegen de menselijkheid is maar één goede dosis vaccinatie voor nodig zoals in sommige staten van de Vs worden toegepast zodat we er geen last meer van hebben. Het is nu meer dan genoeg geweest wat zij de mensheid hebben aangedaan.

  Like

 9. Wim Vreeswijk zegt:

  Als men zich realiseert dat maar liefst 60% van de Amerikanen zeer ernstig overgewicht heeft, dus terminaal is, dienen deze Amerikanen opgevoed worden om deze super ongezonde leefwijze tegen te gaan en dan zijn die vaccin van die kwakzalver Gates ook niet nodig.

  Like

 10. stradivotsi zegt:

  Lees eens de reakties via die video link, zovelen aan medeTEGENstanders, die Putin verachten en veduivelen, plus de FvD.
  Holle Schedels die hun eigen fucking Moment van bestaan afgelopen jaren,
  nogwel te danken hebben aan de TERUG houdendheid van de Russen.
  Ga maar lekker de overgewaaide Halloween en Valentinesday, independenceday
  vieren, jullie mongols. Word je misselijk van dat soort dat het wel meent te weten.

  Gisteren ook op werk, collega, slim Ad-rem overkomen, maar de doorblik en besef totaal niet hebben.

  Laat ze maar, en wens die heel veel NPO plezier en bagger series
  kijken. Vraaqg? Heb je wel een goed boek gelezen?? ehh ..nee? geen tijd voor gehad..
  of ziets, oh ja, mijn vrouw leest op moment een leuke roman, “Twee gingen scheiden op Tenerife”, door Lullekens Van Wateringen….

  oh wat leuk, geinig verhaal …😝

  Like

 11. Wat Ikme hierbij af vraag hoe gaat dit zich verhouden tot de wet.
  Er is nog steeds een aantal wetten van toepassing die aangeven dat er geen verboden middelen in dit geval zogenaamde medicijnen in het voedsel mogen worden gebracht.
  Van de andere kant denk Ik ook dat deze wetten snel aangepast kunnen worden onder de druk van geld

  Geliked door 1 persoon

 12. BigLJohn zegt:

  Geloof niet alles wat je hoort of leest. Blijf bij jezelf ! Gates maakte ons ook bang door te beweren dat hij de zon gaat verduisteren. Gates staat weer eens te bluffen om iedereen bang te maken. Maar Amerikanen eten ook vlees en drinken ook melk ! Herinner Rutte; Corona is een zeer besmettelijk en zeer dodelijk virus…Angst erin pompen, maar dat werkt niet bij mij ! Ook voor 2025 voorspellen ze weer een pandemie met een virus wat vele malen erger zou zijn dan Corona. Wij zijn geen 4 jarigen meer die ze kunnen wijsmaken dat Sinterklaas en de Kerstman echt bestaan !

  Geliked door 3 people

 13. Groene Leeuw zegt:

  Wanneer wordt die Gates nou eindelijk eens gesniperd?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s