Viktor Orbán: De EU-instellingen terughalen!

(Door: Rainer Ackermann – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag is Hongarije de stem van de mensen van Europa”, verklaarde de Hongaarse minister-president Viktor Orbán (foto) op een conferentie van vakmensen maandag in Boedapest. “Het is niet in het belang van de wereld om ons heen dat Hongarije een soeverein land blijft”, stelde hij vast. Er zullen altijd krachten zijn die zich verzetten tegen de soevereiniteit van Hongarije. Zolang de links-liberale hegemonie de publieke opinie zou beheersen, zou Hongarije niet soeverein zijn, was Orbán van overtuigd.

Hongarije dichterbij een klassieke democratie dan het West-Europese systeem

Terwijl de Hongaren pluralisme zouden wensen, zou het links-liberale Westen niet begrepen hebben hoe eenzijdig het palet daar in werkelijkheid is. Daarom zou hij met recht kunnen beweren dat het politieke systeem van Hongarije zich vandaag dichterbij de opvatting van de klassieke democratie zou staan dan het lange tijd als voorbeeld beschouwde West-Europese systeem.

De links-liberalen zouden zich niets van de mensen aantrekken, maar een ideaal volgen. “Vandaag is Hongarije de stem van de mensen van Europa. Het is het enige land dat zo praat zoals de mensen hier en in West-Europa denken.” Het zou tijd zijn om ook in het Westen te leren dat men op den duur niet met leugens kan leven. “Het is tijd voor veranderingen in Europa, tijd dat de Europeanen de EU-instellingen terughalen.”

Ooit zij aan zij met George Soros tegen het communisme

Orbán beoordeelde dat in de 20e eeuw de nationale soevereiniteit verloren ging, die de desbetreffende landen echter op het eind van de eeuw weer terug konden halen. Nu zou het er om gaan de soevereiniteit te behouden. “We wilden in de jaren ´80 de val van de communisten en het vertrek van de Sovjet-troepen.”

Destijds stond men nog zij aan zij met ene George Soros, die de anticommunistische beweging ondersteunde. “Dat Soros in plaats van de communisten en de Sovjets Midden-Oost-Europa wilde beheersen, konden we destijds in onze naïviteit nog niet herkennen. Ondertussen echter kennen we zijn Soros-plan, weten we dat hij tegen het Britse Pond wedde, dat hij Europa met illegale migranten wil overspoelen en openlijk opkomt voor het einde van de landsgrenzen, met andere woorden de Europese landen van hun soevereiniteit wil beroven.”

Bron:
budapester.hu
Door: Rainer Ackermann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Viktor Orbán: De EU-instellingen terughalen!

  1. bobzelf zegt:

    WAT EEN GEWELDENAAR DEZE ORBAN

    WAT EEN VENT MET EEN RUGGENGRAAT

    GEWELDIG . STAANDE OVATIE

    OOM BOB

    Geliked door 9 people

  2. bobzelf zegt:

    SOMMIGE MENSEN !!!!!

    ZIJN HUN TIJD VER VOORUIT .. JOHN LENNON

    IN THE GOOD OLD DAYS

    THEY SAID HE WAS CRAZY ??????????????????????????????????????????

    HUGGIE .DOE ER WAT MEE ??

    HOE BEDOELT U OME BOB ??

    NOU WAKKER WORDEN .

    ZELF ONDERZOEKEN . DE KRANT IN DE SCHILLENBAK PLEUREN

    DE TV HET RAAM UIT PLEUREN

    NOG MEER VRAGEN ?? WHAHAHAHAHAHAHAHA

    BOBOBOBOBOB

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    er zijn mensen die het afzeiken van zeurders en eikels

    een sport maken . 1 DAARVAN BEN IK !!!!!

    DEZE MENEER KOMT ZOMAAR IN DE TOP 3 .. GEWELDIG

    HOE ZEIK IK DE NIEUWE VVD LEIDSTER AF. ??

    NOU ZO DUS !!!

    IK BEN DILAN, IK STA AAN JOUW KANT
    Beste minister of silly walks,
    (https://www.geenstijl.nl/…/vvd-stas-dilan-zegt-dank…/)
    You have come a lang way, van je beschamende poging het Binnenhof op te lopen ofdat er een morningdump in je broek zat, tot het vastberaden betreden van de propagandaspotjes, in zo ongeveer elk reclameblok.
    Ook Mark Rutte heeft de – enigzins beschamende – gang moeten maken van hakkelende puisterige studentikoze no-no, tot de volbloed leugenaar met een fuck you mentaliteit, en als die morningdump er uit blijft floepen – van de zenuwen of een ietwat te ruime kringspier – dan heeft Tena daar vast wel een incontinentieluier voor.
    We zien nu dus een frisse – voor zover citroensap fris is – VVD lijsttrekker – of is het lijstvinger…, afijn ik dwaal af – die met vastberaden tred het toneel van de volksindoctrinatie betreedt, met een boodschap waar zij net zo heilig in gelooft als Frans Timmerschrans in zijn klimaatfetisj.
    De slogan die ditmaal uit het fucked-up brein van jouw spindoctor is gekomen is: “ik ben Dilan, ik sta aan jouw kant,” en is daarmee even hilarisch en ongeloofwaardig als “i did not have sexual relations with that woman, Monica Lewinsky,” of “1000 euro voor iedere werkende Nederlander.”
    Kijk, beste Dilan, je kan jezelf nog zo vaak in een roze Zeeman kostuum hijsen en zeggen dat je aan onze kant stast, of in het geval van Frans Timmerschrans zeggen dat je maar afstamt van eenvoudige mijnwerkers, maar het Nederlandse volk herkent jullie innerlijke Joran van der Slootjes zelfs zonder zoeklicht, of de navigatiemap van google earth, voor die corpulente pens van ‘us Franske.’
    Wat politieke leeghoofden maar niet schijnen te begrijpen, is dat jullie verkiezingsbeloften inmiddels wegvallen tegen jullie beleidsdaden van de afgelopen jaren. Zelfs al zou je een partijtje zakhockey spelen met kleine Michel, om mij te laten voelen hoe erg jij wel niet naast mij staat, i don’t believe you.
    De zuurgraad van de kabinetten Rutte – al was het Bakellende die zei dat na het zuur het zoet zou komen – is nog niet met een leger aan Syrische schoonmakers – of is dat weer racistisch – weg te poetsen, en ‘kleurt’ jouw gezicht meer dan de duurste make-up ooit zal doen.
    Jij Dilan hebt de geloofwaardigheid van een Sigrid Kaag – je weet wel, die Wilders een heks noemde – maar hebt nog net niet genoeg vlieguren, om ook daadwerkelijk die bezemsteel te bestijgen.
    Als partijhopper – SP, PvdA, Groenlinks en VVD, is politiek kwartetten voor jou – heb jij sowieso al de geloofwaardigheid van een colporterende Jehova getuigen op zondagavond, en het in de voetsporen treden van de meest legendarische leugenaar die Nederland ooit gekend heeft, zal niet bijdragen aan een betrouwbaarheids-cv waarmee de Nederlander jou ook echt naast zich voelt staan.
    Als misser van Justitie en Veiligheid laat jij dagelijks zien dat jij juist tegenover de – rechtse – Nederlander staat, door het optuigen en in standhouden van een volkomen corrupt en linksknuffelend Openbaar Ministerie, dus vanwaar nu ineens die behoefte om aan onze kant te staan?
    Het simpele antwoord daarop is: 22 november.
    Ik ben Dilan, en ik ben hypocriet.

    U STEMDE NOG VVD ?/ EN WAKKER NU ??

    BESTE GRAFZERKEN ???

    MOOI . HUGGIE OME BOB

    Geliked door 3 people

  4. Harry zegt:

    Gezond verstand prevaleert altijd !
    Die éne man heeft meer gezond verstand dan die hele BENDE DIE DE EU REGEERT BIJ ELKAAR !
    Logica slaat aan , waanzin minder .

    Geliked door 2 people

  5. Ravian zegt:

    “De links-liberalen zouden zich niets van de mensen aantrekken, maar een ideaal volgen.”

    De links-liberalen trekken zich niets van de mensen (kiezers) aan, en volgen enkel hun (linkse) idealen, en daarom zijn het antidemocratische klootzakken…

    Het meest democratische land is het land waar de bevolking het meest achter haar leider staat.
    Laten we dus de waarderingscijfers van ‘dictators’ als Putin en Orban eens naast die van ‘democratische toppers’ als Biden, Scholz, en Rutte leggen.

    En dan blijkt vervolgens dat die twee eersten ieder op zichzelf beter scoren dan de scores van die drie laatsten samen.
    Begint er al een lampje te branden?

    Geliked door 3 people

  6. bobzelf zegt:

    WHAHAHAHA LOVE YOU , MAKKER

    NOU HET LAMPJE BRAND AL JAREN ..

    MAAR JE KUNT BELLEN WAT JE WILT

    MAAR ZE DOEN NOG STEEDS NIET OPEN …

    BOBOBOBOBBB

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie