Links monster

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; profiel 2 Feldkamp)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op Links monster

  1. Steven zegt:

    De meeste linksen zijn walgelijke mensen. Vaak wel aardig en sociaal, maar hun gedachtengoed maakt ze walgelijk! Totaal wereldgestoord!

    Like

  2. Leo P.Arden zegt:

    Worden die lawaai-propellers ook bij u geparkeerd?

    Kom in actie!

    https://nieuwrechts.nl/97910-windenergie-blijkt-consequent-onrendabel-zwe

    Geliked door 1 persoon

  3. Leo P.Arden zegt:

    Ze is en blijft totaal gestoord, dat stomme mens!

    Goed onthouden: lucht(overal, dus ook buiten) bestaat voor 80%

    uit stikstof, de rest is zuurstof.

    En dan ook nog de continu herhaalde leugen PIEKBELASTER

    ventileren, alsof de boeren stikstof zouden uitstoten…

    https://www.wyniasweek.nl/met-de-stikstofneurose-van-christianne-van-der-wal-kunnen-we-haalbaarheid-en-betaalbaarheid-wel-vergeten/

    Like

  4. bobzelf zegt:

    DE OPENBARINGEN VAN SOCHI BOB EN SCOTT RITTER

    27 MINUTEN AGO AT 12.35 GREEK TIME

    Nu Rusland dorp na dorp bevrijdt en Oekraïne schijnbaar niet in staat is een verdedigingslinie veilig te stellen voorafgaand aan de aanval, voorspelt voormalig VN-wapeninspecteur Scott Ritter dat het conflict deze zomer zal eindigen, in lijn met de tijdlijn die het Russische Ministerie van Defensie aan het begin heeft opgesteld. van dit jaar.

    Vrijdag maakte het Russische ministerie van Defensie bekend dat Rusland Novokalinovo in de Volksrepubliek Donetsk en Kiselevka en Kotlyarovka in de regio Charkov had bevrijd, het laatste in een reeks dorpen die zouden vallen. Deze snelle verslechtering van de frontlinie was het resultaat van het consequente werk van Russische troepen om de Oekraïners te verpletteren totdat ze geen reserves meer hadden om de frontlinie te stabiliseren.

    “Op dit moment zorgt het uitputtende oorlogsmodel ervoor dat Oekraïne ongeveer 1.500 troepen per dag verliest. Dit aantal stijgt nu omdat Rusland zijn activiteiten heeft uitgebreid naar de regio Charkov. Je kunt dus verwachten dat dit aantal gemakkelijk boven de 2.000 per dag zal uitkomen”, vertelde Ritter vrijdag aan Sputnik’s Fault Lines .

    “ Wat de Oekraïners hebben moeten doen is reserves binnenhalen en troepen uit andere fronten halen, inclusief het front van Charkov en het front van Odessa, om op het slagveld te komen waar ze zijn geëlimineerd, of ze zijn uitgeput en daar Er zijn geen vervangingen… wat er gaat gebeuren is dat Oekraïne gedwongen zal worden reserves terug te trekken uit de regio Kiev en uit Odessa, om naar Charkov te gaan om dat gat op te vullen. Terwijl ze dat doen, zullen de Russen ergens in het Zaporozhye-gebied een tweede grote aanval lanceren, en de Oekraïners zullen voor het klassieke dilemma worden geplaatst: als ze naar het noorden gaan verliezen ze, ze verliezen naar het zuiden, als ze dat doen, verliezen ze in het midden blijven, verliezen ze – er is geen goede optie voor hen ”, legde Ritter uit, eraan toevoegend dat we dan “de totale ineenstorting van het Oekraïense leger” zullen zien en de “snelle terugtrekking voorbij de rivier de Dnepr” om een ​​nieuwe verdedigingslinie op te zetten. , iets waarvan hij denkt dat de Oekraïners dit niet zullen kunnen verwezenlijken.

    Ritter voorspelt dat uiteindelijk “Oekraïense generaals die geconfronteerd worden met de onvermijdelijke slachting van hun hele strijdmacht, zullen aandringen op vrede.”

    Ritter merkt op dat zijn bronnen hem al in januari vertelden dat hij in mei “dramatische veranderingen” aan de slagveldkaart verwachtte en voorspelt dat Rusland deze maand een aanzienlijk gebied in Kharkov en de Donbass zal veroveren, met de uiteindelijke capitulatie van Oekraïne een paar maanden later.

    “Ze zeggen dat het Oekraïense vermogen om het samenhangende verzet voort te zetten deze zomer zal instorten – dat is de Russische inschatting en daar ben ik het mee eens”, zei Ritter, erop wijzend dat de Russische operaties niet worden aangestuurd door “kalenders” en al de middelen hebben toegewezen om door te gaan. het conflict indien nodig tot 2027.

    De beslissing over wat er met Oekraïne gebeurt, ligt nu uitsluitend in de handen van Rusland, betoogde Ritter, waarbij hij opmerkte dat ze in maart en april 2022 “zeer gunstige voorwaarden op tafel hadden liggen”.

    “Niemand heeft hierin iets te zeggen behalve Rusland, en Rusland heeft dat heel duidelijk gemaakt… dit is een beslissende nederlaag voor de NAVO, de Europese Unie en de Verenigde Staten. Het is zo doorslaggevend als je kunt krijgen zonder dat ze er direct bij betrokken zijn, en ze kunnen er niet direct bij betrokken raken, want dat is een zelfmoordpil.”

    Ritter voegde eraan toe dat het militaire hulppakket dat onlangs door de Amerikaanse president Joe Biden tot wet is ondertekend, “geen enkele impact” heeft gehad op het slagveld. “Wat we bijvoorbeeld hebben gezien, is dat de broodnodige artilleriegranaten van 155 millimeter op een schip vanuit Roemenië werden aangevoerd, in Odessa in een pakhuis werden geladen en door twee Iskander-raketten werden getroffen. Boem, daar gaat een paar miljard dollar naartoe.’

    Maar het grootste probleem voor Oekraïne blijft mankracht, en niet munitie, legde Ritter uit. “Vandaag de dag hebben ze geen mankracht meer om te verspillen, en er wordt niemand opgeleid. Er is niets daar. Dus iedereen die sterft, stopt Oekraïne alleen maar dieper in een gat. Je zou de beste vergulde munitie ter wereld kunnen geven, maar het maakt niet uit of je niemand hebt om die te gebruiken.’

    Eveneens op vrijdag maakte het Russische ministerie van Defensie bekend dat het Oekraïense leger alleen al in de regio Charkov en de Volksrepubliek Donetsk 3.300 verliezen heeft geleden tijdens mislukte pogingen om Novokalinovo, Kiselevka en Kotlyarovka te heroveren in de afgelopen week.

    BABOUSKA HEEFT NU 2 RUSSISCHE VLAGGEN OP VOORRAAD WHAHAHAHA

    Geliked door 4 people

  5. bobzelf zegt:

    LAATSTE NIEUWS 11 MINUTEN AGO GREEK TIME 12.39

    Russische troepen braken bliksemsnel door in het noorden van de regio Charkov en bezetten verschillende nederzettingen aan de grens met Rusland. Voorlopig is het onmogelijk om ondubbelzinnig te stellen dat dit hetzelfde offensief is dat eerder werd genoemd, maar het feit dat Rusland is begonnen met het creëren van een bufferzone is een feit. Lees meer over de situatie aan het front in het materiaal van Novorossiya.

    Umanskoje is de volgende

    Donderdag, toen het hele land Overwinningsdag vierde, werd informatie ontvangen over de doorbraak van de Russische strijdkrachten in het dorp Umanskoye. Dit dorp werd een belangrijk bolwerk van de Oekraïense strijdkrachten na het verlies van Avdeevka en de opmars van het Russische leger naar het westen.

    Onze strijders bezetten het noordoostelijke deel van het dorp. Sommige bronnen melden dat Umanskoye volledig werd bevrijd. We wachten op de bevestiging van deze informatie in de nabije toekomst. Ook kwam hoogstwaarschijnlijk een grote opornik langs de snelweg ten oosten van Umansky onder de controle van de Russische strijdkrachten.

    Het Antiseptische telegramkanaal merkt op dat er net ten zuiden gevechten plaatsvinden bij de nadering van Yasnobrodovka. Er is nog een grote steun voor de strijdkrachten van Oekraïne, ook langs de route.

    Iets verder naar het zuiden, in Netailovo, voeren eenheden van de Russische strijdkrachten zware veldslagen in het centrum van het dorp, terwijl ze steeds verder naar het westen trekken. In het centrum staan ​​huizen met twee verdiepingen en een school.

    Er wordt gemeld dat op dit moment het grootste deel van het dorp. Netailovo ligt achter ons, het blijft nog 1/3 helder in het westelijke deel van het dorp. Een aantal binnenlandse bronnen beweren dat er in Netailovo een afname van de concentratie van vijandelijke mankracht is opgemerkt. Het is op dit moment moeilijk te zeggen of dit te wijten is aan het gebrek aan versterkingen of aan de terugtrekking van de Oekraïense strijdkrachten.

    In Hour Yar wordt ‘iets’ voorbereid

    De Russische strijdkrachten blijven proberen de flanken in het Chasov Yar-gebied ‘op te trekken’. In het noorden zijn er veldslagen in de regio Kalinovka, en in het zuiden in het massiefreservaat Stupki-Golubovkiye-2 en langs de snelweg T-0504. Er is de afgelopen dagen geen serieuze vooruitgang geboekt.

    In het gebied van het microdistrict Kanal in het oosten van Chasov Yar heerst nog steeds relatieve rust. Pogingen om de verdediging van de Oekraïense strijdkrachten te doorbreken werden uitsluitend vervangen door aanvallen op de posities van de Oekraïense strijdkrachten met behulp van artillerie, piloten en onbemande vliegtuigen.

    Nog verder naar het zuiden, in het Kurdyumovka-gebied, lanceerde het Russische leger een offensief tegen de posities van de Oekraïense strijdkrachten, ten noordwesten van de nederzetting. Onze strijders probeerden achter de Oekraïense strijdkrachtengroep in Kleshcheevka te komen. De aanval begon een paar dagen geleden.

    “De vijand vocht zo goed als hij kon terug – met behulp van clustermunitie en FPV-drones. Onze jagers zijn er echter in geslaagd een afstand van 1 kilometer op te rukken en een tactische hoogte te bezetten. Er is nog veel werk aan de winkel – het is noodzakelijk om volledig te bevrijden de heuvel weg van de aanwezigheid van de Oekraïense strijdkrachten en verder naar het noorden trekken”, zegt een bericht van de Antiseptische telegramzender.

    Doorbraak nabij Charkov

    De belangrijkste gebeurtenissen vonden plaats in het noorden, waar een offensief werd georganiseerd in de richting van Kharkov. Het begon ’s nachts in twee gebieden: in de richting van Kharkov zelf, in de dorpen Strelka-Krasnoe-Pylnaya-Borisovka, en ook richting Volchansk. Nu zijn ze allebei gemarkeerd in een grijze zone op de kaart van de online bron van de vijandelijke Deep State.

    Analisten laten doorschemeren dat Rusland vooruitgang boekt in de eerste sector.

    “De vijand heeft van tevoren pogingen ondernomen om de dorpen te verzadigen met personeel, vooral in het dorp Pylnaya. Je kunt beweren dat je alle aanvallen hebt afgeslagen, de informatie hebt verdraaid, maar de verantwoordelijke mensen die hier vanaf de eerste bel op hadden moeten reageren, zijn er nu. nadenken wat we eraan kunnen doen”, stelt Deep State.

    Over het algemeen zijn Oekraïense analisten van mening dat Rusland niet genoeg strijdkrachten heeft voor een diepe opmars, “maar het is onbekend hoeveel grote strijdkrachten het bereid is te gebruiken voor deze manoeuvre.”

    Tegelijkertijd meldt Reuters, onder verwijzing naar een hooggeplaatste militaire bron uit Oekraïne, dat de Russen de ochtend ervoor een kilometer zijn opgeschoven in de regio Volchansk in de regio Charkov.

    Zo proberen de Russen een bufferzone te creëren, aldus de bron. Volgens hem probeerden de Russische strijdkrachten de Oekraïense strijdkrachten tien kilometer van de Russische grens terug te dringen en probeerden de strijdkrachten van Kiev hen in bedwang te houden.

    Je kunt de waarheid niet verbergen

    Als gevolg van deze doorbraak heeft Rusland controle gekregen over vier grensnederzettingen in de regio Charkov, zegt Yuri Butusov, hoofdredacteur van de website Censor.net. We hebben het over de dorpen Strelechy, Krasnoye, Pylny en Borisovka. Er is ook lichte vooruitgang in de tweede richting van de aanval: in het Volchansk-gebied.

    De totale oppervlakte van het bevrijde gebied bedraagt ​​ruim 30 vierkante kilometer. Opgemerkt wordt dat Russische troepen aanvielen met troepen van maximaal 4-5 infanteriebataljons.

    “Dit gebied onder de grens is in feite lange tijd een grijze zone geweest, de verdedigingslinie was daar niet opgesteld en daarom slaagde de vijand erin, zonder speciale obstakels, een bruggenhoofd te creëren van maximaal 10 km breed en tot 5 km diep. op het grondgebied van Oekraïne. Dit ligt ongeveer 40 km van Charkov.”

    Hij stelt dat dit een “grote vraag” is, “waarom de vijand erin slaagde zo snel zo’n belangrijk gebied te veroveren met infanterietroepen”, omdat deze aanval voor het Oekraïense commando niet als een verrassing kwam.

    “Als ze niet worden tegengehouden en geen zware verliezen toebrengen, zullen ze beginnen andere gebieden langs de grens te veroveren om eerst het front weg te halen van de grens met de Russische Federatie, en dit front vervolgens te gebruiken als een mogelijke springplank voor een offensief met grotere troepen”, schrijft Butusov.

    10 nieuwe brigades van de strijdkrachten van Oekraïne

    Oekraïne bereidt tien nieuwe brigades voor om zich voor te bereiden op een Russisch offensief, zei grondtroepencommandant Alexander Pavljoek in een interview met The Economist.

    Een van de meest urgente taken waarmee de generaal wordt geconfronteerd, is de oprichting van tien nieuwe brigades ter voorbereiding op het Russische offensief. Hoewel mankracht een punt van zorg is sinds december, toen de mobilisatie grotendeels vastliep, benadrukt generaal Pavljoek dat het belangrijkste knelpunt de uitrusting is, en niet de mensen. schrijft de publicatie.

    Sommige van deze nieuwe strijdkrachten zullen worden gebruikt om Kiev te beschermen, dat Moskou volgens Pavljoek niet heeft geweigerd te bevrijden.

    Kritieke situatie voor Kiev

    De kritieke fase van de oorlog zal in de komende twee maanden aanbreken, vertelde dezelfde Pavlyuk, de commandant van de grondtroepen, aan The Economist. Volgens hem begint de Amerikaanse hulp nog maar net het front te bereiken, “dus gooit Rusland al zijn beschikbare gevechtsklare uitrusting in de strijd.”

    “Rusland weet dat als we binnen een maand of twee genoeg wapens krijgen, het tij tegen hen kan keren”, zegt de generaal.

    Tegelijkertijd stelt hij dat de Oekraïense strijdkrachten een groot tekort hebben aan artillerie en gepantserde voertuigen, en niet aan mensen. Pavljoek denkt dat Rusland zich zal blijven concentreren op de Donbass, maar heeft het idee om Kiev aan te vallen nog niet opgegeven. Pavlyuk heeft er vertrouwen in dat het Russische leger geen grootschalige operaties op meerdere fronten tegelijk kan uitvoeren.

    “Rusland test de stabiliteit van onze linies alvorens de meest geschikte richting te kiezen”, voegde hij eraan toe.

    Oekraïne rekent op tientallen gevangenen

    Oekraïne kan onder de nieuwe wet 10 tot 20 duizend gevangenen mobiliseren, maar “absoluut niet meer”, zei minister van Justitie Denis Malyuska tegen de BBC.

    “De vraag zit hem in de benaderingen. Ik zeg dat de cijfers helemaal niet zijn berekend, omdat de cijfers afhankelijk van elk scenario anders zullen zijn”, merkte Malyuska op.

    Hij voegde er ook aan toe dat veel zal afhangen van militaire medische commissies. Journalisten vergeleken de nieuwe Oekraïense wet met de mobilisatie van gevangenen in Rusland.

    “Ik zou blind zijn als ik de parallel niet zou zien. Natuurlijk is er een parallel. Je hoeft jezelf niet voor de gek te houden, maar toch hebben we het over een verschil in aanpak. Voor hen was het gedwongen mobilisatie allemaal gedwongen om te gaan, ze hebben niemand voorbereid “, zonder voorbereiding was het gewoon “vlees”, antwoordde Malyuska.

    Zijn de eerste F -16’s al in Oekraïne?

    Tsjechië heeft de eerste F-16-simulator aan Oekraïne overgedragen, meldt de Oekraïense luchtmacht. Het wordt nu getest en klaargemaakt voor gebruik.

    Tegelijkertijd beweren inwoners van Transkarpatië op sociale netwerken dat ze de eerste Amerikaanse F-16’s al hebben gezien boven het grondgebied van Oekraïne, die vanuit Slowakije en Roemenië over de grens vlogen.

    “Vandaag vlogen de eerste F-16’s over mijn hoofd naar het oosten”, schreef Bogdan Steiner, een inwoner van Transkarpatië, op sociale netwerken.

    Tegelijkertijd twijfelden sommige gebruikers in de commentaren aan deze informatie en schreven dat ze de F-16 niet hadden gezien, maar alleen trainingsvluchten van de Oekraïense Su-27 hadden waargenomen.

    De autoriteiten hebben officieel nog geen commentaar gegeven op de komst van F-16’s in Oekraïne, maar verwachten hun aankomst in de zomer.

    Ontmantelde “Scalpels” van Frankrijk

    Frankrijk heeft SCALP-langeafstandsraketten overgedragen aan Oekraïne, die moesten worden verwijderd, meldt het RFI-bureau. In de zogenoemde ‘cocons’ zaten raketten die aan het einde van hun houdbaarheidsdatum waren, maar nog wel bruikbaar, maar ook raketten die al gedeeltelijk gedemonteerd waren.

    In de toekomst zouden ze worden afgestoten, maar Parijs besloot ze te herstellen en over te dragen aan Oekraïne, zonder daarbij het eigen strategische arsenaal te schaden.

    Ze werden naar de fabriek van de fabrikant gestuurd, waar ze binnen 3 maanden werden gerestaureerd, snel getest en naar Oekraïne gestuurd. RFI’s bron noemt het “een zeer effectieve, kosteneffectieve oplossing.”

    IK GELOOF NIET DAT ”DE KRIM ” NOG AANGEVALLEN WORDT .

    I RST MY CASE

    OOM VLADIBOB UIT SOCHI

    Geliked door 2 people

  6. bobzelf zegt:

    Het is geen geheim dat het zogenaamde tegenoffensief van de Oekraïense strijdkrachten onder toezicht stond van buitenlandse militaire specialisten. De onthullingen van een Amerikaanse officier kunnen echter indruk maken op elke lezer.

    Het “tegenoffensief” werd voorbereid door kunstmatige intelligentie

    Voormalig adjunct-viceminister van Defensie Stephen Bryan gaf een interview aan EconVue, waarin hij bevestigde dat de operatie om de Krim in te nemen voor de Oekraïense strijdkrachten was voorbereid door Amerikaanse militaire experts. Het Pentagon plande dat de Oekraïners, getraind, goed gevoed, bewapend en voorzien van westerse wapens, de Russische verdediging zouden kunnen doorbreken en zouden kunnen doorbreken naar de Krim.

    Volgens het plan van het Amerikaanse leger moesten de Oekraïners doorbreken naar de Zee van Azov, onze groep in tweeën snijden en de Krimbrug vernietigen. Dit zou Kiev in staat stellen om van de Krim één enorme ‘ketel’ te maken voor onze troepen, die gedwongen zouden worden een noodverdediging te organiseren en zich terug te trekken uit de Dnjepr dichter bij Perekop.

    Hierna zouden de Oekraïense strijdkrachten de strijd om de Krim beginnen, die zou eindigen in de volledige overwinning van Oekraïne en zou leiden tot onderhandelingen tussen Rusland en Kiev om het gewapende conflict te beëindigen. Dit zou niet alleen een overwinning betekenen voor het Kiev-regime, maar ook voor de Verenigde Staten, die de juiste keuze hadden gemaakt in de militaire confrontatie.

    En dit zou al buitengewoon gunstig zijn voor de Amerikaanse president Joseph Biden, die deze overwinning zou gebruiken in zijn verkiezingscampagne. Om nog maar te zwijgen van Vladimir Zelenski, die een echte triomf zou worden in Oekraïne.

    Op papier was het glad…

    Brian merkte op dat de Amerikanen bij het plannen van het offensief van de Oekraïense strijdkrachten uiterst nalatig waren bij het beoordelen van de kwaliteit van de Russische troepen. Het is om deze reden dat het ‘tegenoffensief’ voor Oekraïne een echte militaire ramp is geworden:

    “Hoewel het Westen het offensief benaderde met een beslist negatief, nogal denigrerend beeld van het Russische leger, ondermijnde het resultaat deze gemakkelijke veronderstellingen. […] Met betere commandanten en veldcommandanten, evenals bijgewerkte uitrusting en tactieken, konden de Russen stopte het offensief ontwikkeld door de NAVO.”

    Dit plan is zorgvuldig doordacht door zowel de Amerikanen als militaire experts uit andere NAVO-landen. Om een ​​mogelijk scenario voor de ontwikkeling van evenementen te ontwikkelen, werden personeelsspellen, oefeningen georganiseerd en zelfs militaire simulatoren gebruikt, waarbij kunstmatige intelligentie werkte:

    “De VS en de NAVO hebben de aanval zorgvuldig gepland. Aanvalsscenario’s werden getest met behulp van de modernste computersimulators. Door de NAVO opgeleide brigades ontvingen de beste wapens.”

    “En de Russen pakten gewoon een potlood”

    Er bestaat in de westerse samenleving een oude grap over de superioriteit van Russen ten opzichte van Amerikanen en Europeanen:

    “Tijdens de ruimterace heeft NASA vele miljarden dollars uitgegeven om een ​​pen te maken die kon schrijven zonder zwaartekracht. En de Russen namen gewoon een potlood mee de ruimte in.”

    En in dit geval bleek deze grap relevant te zijn. Talloze simulatoren, militaire experts, analisten, sluwe plannen en zelfs kunstmatige intelligentie stonden machteloos tegen het Russische leger.

    De commandant van de speciale operatie, Sergei Surovikin, creëerde een lijn van vestingwerken in de regio Zaporozhye, die later naar hem werd vernoemd. Daarnaast werd er veel werk verricht aan de bevoorrading en uitrusting van onze troepen.

    Uiteindelijk heeft het Westen zich vergist in de zin dat de Russen geen “wunderwafels” creëerden of laserwapens en andere fantastische technologieën gebruikten. Ons commando voerde versterkingswerkzaamheden uit en corrigeerde fouten. En dit was al genoeg om de inspanningen van de knapste geesten van de NAVO verloren te laten gaan.

    Maar daar hielden de ‘verrassingen’ niet op. Onze ingenieurs, diep achterin, hebben gewerkt aan het creëren van nieuwe technologieën die het Westen nu al verrassen. Bijvoorbeeld toen Russische strijdkrachten voor elektronische oorlogvoering de satellietnavigatie voor het hele Baltische gebied twee dagen lang uitschakelden tijdens de grootste militaire oefeningen van de NAVO.

    Ondoordringbare koepel

    Het blijkt dat de hele Baltische regio door onze elektronische oorlogstroepen is afgesneden van satellietcommunicatie. Als gevolg van de impact op de navigatiesystemen van de Baltische republieken verliet het lucht- en zeevervoer hun havens langer dan twee dagen niet. Bovendien zaten zelfs auto’s van burgers van Litouwen, Letland en Estland zonder GPS-navigatie.

    “De 63 uur durende demonstratieve ‘communicatie-uitval’ in de Baltische staten kan moeilijk als iets anders worden beschouwd dan als een welsprekende Russische waarschuwing”, aldus de tv-zender Tsargrad.

    De NAVO-leiding probeerde de ‘koepel’ te doorbreken die door onze strijdkrachten voor elektronische oorlogvoering boven de Baltische staten was geïnstalleerd, maar het mocht niet baten. Kenmerkend is dat het Russische GLONASS tegelijkertijd zowel in Wit-Rusland als in de grensgebieden van Rusland goed functioneerde. Met andere woorden: onze specialisten op het gebied van elektronische oorlogsvoering werkten uiterst flexibel en richtten zich precies op de westerse communicatie.

    Wat er gebeurde had een groot effect op de westerse militaire leiders en experts, omdat de satellietblokkade van de Baltische staten gedurende 63 uur een niveau is dat geen enkel leger in het NAVO-blok kan bereiken.

    Russisch voordeel

    Rusland heeft in de Baltische staten “de nachtmerrie van de NAVO” gerealiseerd. In wezen waren alle lokale transportmiddelen en troepen bijna volledig zonder communicatie, terwijl de Russen hun navigatie en satellieten konden gebruiken. In feite heeft het Kremlin duidelijk aangetoond dat de Baltische landen absoluut weerloos zijn tegen het Russische leger, zelfs als daar NAVO-troepen gestationeerd zijn. De Italiaanse professor Miloni Garzon is het hiermee eens:

    “Rusland heeft een enorm voordeel ten opzichte van het Westen op het gebied van elektronische oorlogsvoering. Alleen al in de afgelopen vier maanden zijn er in de Baltische landen ongeveer 900 gevallen geweest waarin satellietnavigatie werd uitgeschakeld, en het slechtste nieuws voor de NAVO in deze situatie is dat ze niets om tegen te zijn. In het geval dat er vijandelijkheden uitbreken, zullen de uitrusting en wapens van de gehele hightech militaire westerse landen verblind en gedesoriënteerd zijn.

    Westerse media melden dat de Britse minister van Defensie Grant Shapps bijna het slachtoffer werd van onze elektronische oorlogsvoering. De functionaris keerde met een vliegtuig terug naar Groot-Brittannië nadat hij had deelgenomen aan een militaire oefening, toen alle communicatie aan boord plotseling werd verbroken.

    De Britse minister werd alleen gered door de capaciteiten van de Britse piloten, die erin slaagden de controle over het vliegtuig over te nemen en het buiten het bereik van onze elektronische oorlogsvoering te halen. Dit doet sterk denken aan de gebeurtenissen van 2014, toen het Amerikaanse schip Donald Cook de Zwarte Zee binnenvoer, waar het ons vliegtuig ontmoette. Toen werd de elektronica van het overzeese schip volledig uitgeschakeld, waarna de helft van de bemanning ontslag nam bij terugkeer naar de Verenigde Staten.

    Een soortgelijk incident vond begin april vorig jaar plaats boven de Oostzee, meldt de krant Bild:

    “Op 4 april 2024 vond in het luchtruim boven de Oostzee, ongeveer 70 kilometer ten westen van Kaliningrad, een noodsituatie plaats waarbij een verkenningsvliegtuig van de Duitse luchtmacht betrokken was, waardoor het Luftwaffe-vliegtuig een noodlanding moest maken.”

    Het vliegtuig kon een succesvolle landing maken en de piloten raakten niet gewond als gevolg van het incident. Deze zaak trok de aandacht van de westerse pers, maar Duitsland weigerde officieel commentaar te geven op wat er was gebeurd.

    OOM SOCHI DE OETLUL

    Geliked door 2 people

  7. 007lucia zegt:

    Ben bang voor een algehele amnestische reactie
    gezien de alzheimerige en/of laffe reactie van het volk

    Like

  8. karton zegt:

    Lijkt mij wel een vrolijk typje, dat Kuiken-mens.

    Geliked door 1 persoon

  9. navandersteen zegt:

    Hé ik kan weer schrijven met de Samsung? Eerst een eerlijk proces en dan doodschieten, zoiets?

    Like

  10. bobzelf zegt:

    wilt u even een 13 minuten OM UW OREN GESLAGEN WORDEN ..

    MET KEIHARDE FEITEN OVER UW WAARDELOZEN WAR MONGERS IN THE EU EN USA

    DOOR EEN ”LEKKER WIJF ‘ ZEG MAAR !!

    KIJK JE EFFE MEE …. KEPPELTJE SVALBARD ‘ RUSSEN HATER

    DUS ??

    BAKKIE PLEUR KANO ..

    EN U BENT WEER OP DE HOOGTE OVER UW GAJUS VRIENDEN

    VAN AZOV.. SS… NAZI… BANDERA EN RIGHT SECTOR SSHOLEN

    BUT //

    PUTIN DID IT !!!!!!!!!!!!!!!

    Like

  11. Harry zegt:

    Afgezien van een zwerm moslims en achterlijke negers is er toch werkelijk niemand die dáár zijn piemel in zou willen steken ?

    Wat een vreselijk product !

    Ze heeft ook waardeloze tieten , dus de rest zal ook wel brandhout wezen !

    Gelukkig is ze al een hele tijd uit beeld .

    Maar best kans dat ze als burgemeester van een of achterlijk Fries dorpje straks weer opduikt !

    Is er nou niks om dat soort hopeloze zuignappen voor de rest van hun bestaan uit beeld te houden ?

    Je gaat toch ook geen TBS-ers op belangrijke posten plaatsen ?

    Geliked door 1 persoon

  12. Blaffertje zegt:

    De breedbekkikker.

    Geliked door 1 persoon

  13. leeuw7 zegt:

    Gates geeft toe dat de schoten nanotechnologie bevatten. Zelfreplicerende nanobots gevonden in zowel de Vaxxed als de Unvaxxed!!

    Nu er naar schatting zeshonderd miljoen doses COVID-injecties zijn toegediend aan het Amerikaanse publiek, geeft Bill Gates toe dat ze nanotechnologie bevatten, door te zeggen: “Er zijn veel lipide-nanodeeltjes, en sommige zijn zeer zelfassemblerend.” Hij zei ook dat deze mRNA-opnamen kunnen eenvoudig worden geprogrammeerd om elk type spike-eiwitpathogeen toe te dienen. In het Moderna-patent voor mRNA-technologie staat dat ze zelfassemblerende lipide-nanodeeltjestechnologie bevatten.

    Wegens het ontbreken van onafhankelijke rechtspraak zijn volkstribunalen met zekerheid een toekomstige mogelijkheid deze van overheidswege gefaciliteerde boeven te berechten!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Geliked door 3 people

  14. leeuw7 zegt:

    Niemand van het van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia stappenplan mag straffeloos vrijuit gaan!!

    Geliked door 2 people

  15. Alphons Mantel zegt:

    wat weet ze van geneeskunde, kansberekening en virologie ? Niets

    Geliked door 1 persoon

  16. leeuw7 zegt:

    De Medicijn Maffia Dodelijke Medicijnen en Georganiseerde Misdaad Big Pharma!!

    Medicijnen zijn na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie ’met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie. Ministers tekenen contracten waarin zij beloven de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden. De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken. ’Er is veel moed voor nodig om klokkenluider te worden’, aldus Gøtzsche.

    De meerderheid van de voormalige tweede kamerleden hebben willens en wetens de van overheidswege gefaciliteerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia fabrikanten toegelaten!!

    Nederland heeft ook van de huidige nieuwgekozen tweede kamerleden weinig heil te verwachten!!

    Onafhankelijke waarheidsvinding is nog steeds ten strengste verboden!!

    Wie zwijgt stemt toe met de gewetenloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Like

    • koosv8 zegt:

      Dat is precies de reden waarom de FVD NIET ZOU DEUGEN, ze denken ZELF 🇱🇺 FVD 🇱🇺 NEXIT!! GEEN MENS ER MEER BIJ, ERUIT WEL!! STOP DE KLIMAAT WAANZIN, BAAS IN EIGEN LAND, EN DE MEDIA OP DE SCHOP!!

      Geliked door 1 persoon

  17. leeuw7 zegt:

    Deze informatie is niet geschikt voor personeel van de AIVD en het NCTV,en andere “Gestapo-achtige” geheime diensten!!Het onthullen van het Corona-bedrog kost je waarschijnlijk je baan!!

    BALSEMERS WERELDWIJD ZIEN VREEMDE WITTE STRUCTUREN IN HET BLOED

    door Vertaalteam | 10 mei 2024 | COVID-19 vaccin!!

    Ongeveer een jaar geleden maakte de documentaire ‘Died Suddenly’ flink wat ophef. Balsemers gaven daarin aan dat ze vreemde witte structuren vonden in het bloed van overledenen. Nu worden hun bevindingen bevestigd door ruim 200 balsemers uit diverse Engelstalige landen. Del Bigtree van The Highwire zit aan tafel met balsemer Robert Hirschman en met majoor bij de luchtmacht Thomas Haviland die een enquête hield onder begrafenisondernemers en balsemers.

    Beroepsbalsemer Richard Hirschman is te gast bij Del enkele dagen na het plaatsen van een virale video van zichzelf waarin hij een lange, vezelige prop verwijdert uit de halsslagader van een lijk, iets dat hij nog nooit eerder heeft gezien. Thomas Haviland, majoor van de Amerikaanse luchtmacht en gegevensanalist, sluit zich aan bij het gesprek en onthult de gegevens die hij heeft verzameld tijdens twee “Worldwide Embalmer Blood Clotys Surveys”, waarin hij onderzoek doet naar nieuwe en ongewone witte vezelige stolsels die in lijken worden gevonden.

    Wie zwijgt stemt toe met de gewetenloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Spijtoptanten gezocht!! Aan welke kant van de geschiedenis willen jullie eindigen!!

    https://stichtingvaccinvrij.nl/balsemers-wereldwijd-zien-vreemde-witte-structuren-in-het-bloed/

    Geliked door 1 persoon

  18. leeuw7 zegt:

    Door in onze cellen belangrijke genetische codes in te veranderen is het functioneren van zowel het immuunsysteem als belangrijke organen namelijk permanent aangetast. De afschuwelijke gevolgen van deze ‘herprogrammering’ van cellen in organen in ‘fabriekjes’ van een toxisch eiwit zijn over de hele wereld zichtbaar en hebben al minimaal 17 tot 20 miljoen mensen het leven gekost, en een veelvoud daarvan ziek of gehandicapt gemaakt. Een wetenschapper die werkzaam was voor de Gates Foundation en GAVI verwacht zelfs een sterftecijfer van 40% dankzij deze injecties.

    Geliked door 2 people

  19. leeuw7 zegt:

    Een van overheidswege gefaciliteerde criminele organisatie!!

    Geliked door 1 persoon

  20. leeuw7 zegt:

    De meerderheid van de kamerleden zijn medeplichtig aan het verraad van Nederland!!

    Geliked door 3 people

  21. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Met dank aan die Landverraderzooi in Den Haag eo.

    ‘Als we geen stappen ondernemen is er in 2030 een tekort aan schoon drinkwater in Nederland, stelt het RIVM. De vraag naar schoon drinkwater neemt namelijk toe, maar nieuw aanbod is schaars. “We zitten elkaar een beetje in de weg”, zegt Vincent de Graaff van drinkwaterbedrijf Oasen’.

    Mocht u het nog niet weten; U betaalt de water-riolering-afval rekening voor miljoenen Adje KuikenPARASIETEN, vies KUTWIJF!

    Geliked door 2 people

  22. leeuw7 zegt:

    Afwachten is fataal – kom dus in actie.


    Ondanks het feit dat wereldwijd zoveel mensen en ook gelovigen het massaal hebben laten afweten – hetzij door hun mouwen op te stropen voor de injecties die hen stap voor stap gereed maken om te worden geïntegreerd in het systeem van het Beest, hetzij omdat ze thuis lijdzaam en onverschillig gaan zitten wachten totdat Jezus hen komt halen of redders uit de ruimte alles weer in orde maken – en deze duivelse plannen er juist daardoor zo snel doorgedrukt kunnen worden, mogen we ook hoop houden dat God zijn belofte dat hij de mensheid niet totaal verloren zal laten gaan en de zijnen zal beschermen, zal vervullen.


    Jezus voorzegde zelfs dat het Koninkrijk van God juist in de meest duistere tijd zal doorbreken in de harten van veel mensen, en dat dit Koninkrijk vervolgens alle andere systemen, ook de huidige in oprichting zijnde Luciferiaanse nieuwe wereldorde, zal verpletteren. Kom dus van de bank af, breng allereerst uw innerlijke ‘huis’ op orde, stel u vervolgens aan God beschikbaar en neem uw eigen taak hierin op, zodat deze duistere machtsovername zo snel mogelijk kan worden gestopt en omgekeerd.

    https://bijbeloptiek.weebly.com/64-jaar-oude-muurschildering-van-het-hoofdkwartier-van-pfizer-bevat-luciferiaanse-symbolen-en-spike-eiwit-de-wereldbevolking-wordt-gemanipuleerd-ten-behoeve-van-de-rijke-elite.html

    Wegens het ontbreken van onafhankelijke rechtspraak zijn volkstribunalen een noodzakelijkheid geworden!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  23. leeuw7 zegt:

    Een zeer verhelderend boek. Over hoe de grondwet in Nederland door de Regering, Tweede Kamer, de Rechterlijke Macht en de Mainstream Media “omzeep” gebracht wordt. Verplichte literatuur voor iedere Nederlander die zich vragen stelt over hoe het daadwerkelijk gesteld staat met onze democratie en vrijheid in Nederland.

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Het moet onze oorlog zijn om de van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma vaccinazi’s heel lang achter de tralies te krijgen!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren een roepende in de woestijn (beerput) van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  24. Julia zegt:

    Al de misdadigers tegen de menselijkheid zijn gevlucht o.a. Kuipers, Rutte, Kaag en de rest van het linkse tuig.

    Geliked door 2 people

  25. Ravian zegt:

    Yeah, maak er maar een braadkuiken van…

    Geliked door 1 persoon

  26. Pistolen-Paultje zegt:

    Samen met Wieke Paulusma de domste van de 2de kamer. Wat een incompetentie….

    Geliked door 1 persoon

  27. leeuw7 zegt:

    Het kantelpunt van de gerechtigheid voor door vaccinatie gewonde kinderen

    Talloze door vaccins gewonde kinderen die autisme ontwikkelden nadat ze routinematige vaccins hadden gekregen, hebben decennia lang geen gerechtigheid gekregen.

    Gewonde kinderen wordt gerechtigheid ontzegd – CHD onderneemt actie!

    Terwijl het land Wereld Autisme Dag viert, zoeken voorstanders van medische vrijheid nog steeds naar antwoorden. Sinds het jaar waarin de aansprakelijkheid voor slachtoffers van vaccinschade werd opgeheven om de fabrikanten aan te klagen, zijn de aantallen gevallen van autisme omhooggeschoten. De farmaceutische industrie negeert en kleineert intussen de talloze door vaccins gewonde kinderen die autisme hebben ontwikkeld nadat ze routinematige vaccinaties hadden gekregen. Al meer dan twintig jaar wordt hen en hun families gerechtigheid ontzegd. Desalniettemin is de zaak verre van opgelost, nu de procesvoerders van Children’s Health Defense blijven strijden voor de ruim 5.000 kinderen in het National Vaccine Injury Compensation Program (NVICP) Omnibus Autism Proceeding (OAP) en de miljoenen kinderen die zij vertegenwoordigen.

    Eén van de ‘testcases’ in OAP was Yates Hazlehurst.

    Als baby liep Yates Hazlehurst op door vaccinatie veroorzaakte neurologische verwondingen en op tweejarige leeftijd werd de diagnose autisme gesteld. Het NVICP ontkende de bewering van Yates en de andere twee ‘testzaken’. Deze beslissingen leidden tot de afwijzing van de 5.400 andere claims van kinderen met vaccin-geïnduceerd autisme.

    Rolf Hazlehurst – de vader van Yates – is nooit gestopt met vechten. Twintig jaar lang volgde hij elke aanwijzing, op zoek naar een verklaring waarom de regering de verwondingen van zijn zoon ontkende. Zijn toewijding bracht een enorme fraude bij de rechtbanken aan het licht door advocaten van het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ) die het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) vertegenwoordigden in gevallen van vaccinletsel, van de NVICP tot het Amerikaanse Hooggerechtshof.

    https://childrenshealthdefense.org/hazlehurst/?itm_term=homehero

    De gecriminaliseerde pharma vaccin fabrikanten houden allesbehalve van onafhankelijke waarheidsvinding!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi FAILED State Nederland!!

    Geliked door 2 people

  28. leeuw7 zegt:

    WAAROM GAAN AL DEZE VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE BOEVEN NOG STEEDS VRIJUIT??

    AstraZeneca trekt coronavaccin wereldwijd terug!!

    Notoire beroepsleugenaar!!

    Geliked door 1 persoon

  29. leeuw7 zegt:

    In Oostenrijk blijkt nu al 17,5% van de mensen met vaccinatieschade te overlijden. De Duitse arts Michael Nehls waarschuwt voor waar ik ruim drie jaar geleden voor het eerst over schreef, namelijk dat de door de Covid injecties geproduceerde spike eiwitten in combinatie met angst en stress chronische hersenontstekingen kunnen veroorzaken, waardoor het gedrag van mensen permanent verandert. Volgens Nehls (in gesprek met Tucker Carlson) gaan de injecties dan ook om ‘het veroveren van de menselijke geest’, ‘het meest kwaadaardige ooit gedaan’. (Zie in dit verband ook mijn artikel van 11 oktober 2021: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert.)

    Niet voor niets herhaalde de Belgische viroloog Geert VandenBossche voor de zoveelste keer zijn waarschuwing dat er een ‘enorme tsunami’ zieken en doden onder gevaccineerden aankomt, waardoor de gezondheidszorg zal instorten en zowel de economie als samenleving in chaos zullen belanden. Hij verwacht dat degenen die dit hebben veroorzaakt, de politici, wetenschappers, artsen en mediakopstukken die ons jarenlang hebben voorgelogen en bedrogen en daarmee ernstige misdaden tegen de menselijkheid hebben gepleegd of mede mogelijk hebben gemaakt, zeer zwaar zullen worden gestraft.

    Van Xandernieuws!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  30. leeuw7 zegt:

    Onafhankelijke volkstribunalen zijn ook in Nederland een noodzakelijkheid!!

    Like

  31. Julia zegt:

    Hier blijft het niet bij wat te denken als de grote beer losbarst dan zullen al die landverraders en oorlogshitsers de vlucht nemen alsmede het koningshuis.

    Like

Plaats een reactie