Ulfkotte: Alleen een crash helpt nog tegen de islam

Felix Strüning heeft bij Udo Ulfkotte een interview afgenomen. Ulfkotte ziet geen kans meer om de islam en de armoede-immigratie hier bij ons te bestrijden. Hij zou niets meer doen, ook Sarrazin zou niets uitgehaald hebben. En de islamkritische scene van Duitsland, in de ruimste zin van het woord, van de PRO-beweging en verenigingen zoals BPE? Zij halen allemaal niets uit. Er bestaat niet één groepering, die, als je het nuchter en realistisch bekijkt, iets teweeg zou kunnen brengen of teweeg gebracht heeft. Ja, daar zit wat in, ook bij PI maakt men zich hier zorgen over! Ulfkotte ziet maar één uitweg, die echter zeker zou komen:

Ik persoonlijk ben er niet bang meer voor, ik probeer ook niet langer op dit gebied politiek iets te veranderen. Want de pendel van de geschiedenis gaat weldra weer een andere kant uit. Vanwege een heel eenvoudige reden: De faillissementen van landen komen overal in de EU op ons af. En voor al die landen hebben wij een financieel noodfonds, alleen niet voor onszelf. Uiteindelijk betalen wij. En daar verheug ik me op. Want dan kunnen van de pensioenen tot de sociale uitkeringen alles alleen nog maar sterk terugdraaien. En dan is er ook gewoon geen geld meer voor miljoenen van een uitkering levende moslims, die overal financieel ondersteund willen worden. Dan ontbrandt de verdelingsstrijd. En uiterlijk dan zullen de burgers alle politieke correctheid vergeten en zich afvragen of ze nog steeds voor sociale dienst van de wereld willen spelen en de vruchten van hun arbeid willen delen met mensen, die hen, behalve kosten, niets hebben opgeleverd. Dan wordt het pas echt leuk.

Hier het volledige interview met Udo Ulfkotte:

“De meerderheid van de moslims lijdt aan islamofobie”

Islamcriticus Udo Ulfkotte in een interview over de islam, de economische crisis en waarom de laatste de oplossing is. Hij is in zekere zin de uitvinder van het islamkritisch populairwetenschappelijke boek en vermoedelijk de meest provocatieve tegenstander van de islam in Duitsland: Udo Ulfkotte legt in een interview uit, waarom islamofobie vooral bij moslims overheerst, waarom de Duitse islamcritici niets veranderen, wat Mohammed en Hitler gemeenschappelijk hadden en wat hij dringend zou adviseren aan de Duitse Minister van Binnenlandse Zaken Friedrich.

Citizen Times: Meneer Ulfkotte, ongeveer negen jaar geleden verscheen uw eerste boek over de islam, “De oorlog in onze steden”. Hoe heeft het debat over de islam in Duitsland zich sindsdien ontwikkeld?

Udo Ulfkotte: We hebben ons sindsdien steeds meer zelf opgegeven. Laten we mijn boeken even buiten beschouwing laten en naar Thilo Sarrazin toegaan. Dan moeten we gewoon inzien: Ook als een auteur veel meer dan 1 miljoen boeken over dit thema verkoopt, in alle media wordt geciteerd – er verandert absoluut niets. We zijn nu weer op hetzelfde punt als voor Sarrazin. Nee, we worden steeds erger op het gebied van de politieke correctheid. Het debat over de islam ontwikkelt zich niet. Het wordt steeds weer onderdrukt. Daarmee onderdrukken we echter zo langzamerhand onszelf.

Citizen Times: Daarvoor is immers zelfs een breed front van zogenaamde onderzoekers naar vooroordelen geopend om islamkritiek als islamofobie te classificeren. Zit er iets van waarheid in deze beschuldiging?

Udo Ulfkotte: Ik moet altijd weer glimlachen als dit begrip valt. Want islamofobie komt immers uit het islamitische gebied. De meerderheid van de moslims lijdt er aan. De soennitische moslims lijden aan islamofobie tegenover de sjiietische moslims, de soennieten en de sjiieten lijden aan islamofobie tegenover de moslims van de Ahmadiyya enz. In de 17 jaar, die ik overwegend onder moslims in islamitische landen geleefd heb, kon ik deze islamofobie bestuderen.

Ik ken geen andere groep mensen op de wereld, die zo door islamofobie beïnvloed is dan de moslims. En ik ken niet één onderzoeker van vooroordelen, die zich hiermee ooit heeft beziggehouden. Ook dat wordt onderdrukt. Het gaat dus helemaal niet om islamofobie, maar om politieke correctheid. Men ramt er iets in bij de domme Duitsers. En de hele domme geloven het zelfs.

Citizen Times: Hoe ziet u de verschillende spelers van de, in de ruimste zin van het woord, islamkritische scene van Duitsland, van de PRO-beweging tot aan verenigingen zoals BPE?

Udo Ulfkotte: Zij halen allemaal niets uit. Er bestaat niet één groepering, die, als je het nuchter en realistisch bekijkt, iets teweeg zou kunnen brengen of teweeg gebracht heeft. Dat is geen beschuldiging, maar een vaststelling. De spelers zijn vervangbaar en willekeurig. Ze hebben geen charisma, anders zouden ze verder zijn op dit gebied. Het vacuüm is er. Maar er is nog niemand in zich, die het opvult. Dat was in Nederland immers precies net zo – totdat Wilders kwam. Toen gin alles heel snel.

Citizen Times: Laten we geen blad voor de mond nemen. Wat is de islam: religie, cultuur of politieke ideologie?

Udo Ulfkotte: U hebt het net gezegd. De islam is religie en politieke ideologie en cultuur. Maar hij is ook een economisch model, een rechtssysteem, een staatsorde en een maatschappijmodel. De islam is dus niet alleen een religie.

Heel nuchter bekeken, heeft de islamuitvinder Mohammed datgene gedaan wat Adolf Hitler in de vorige eeuw deed om macht te krijgen. Wat bij Hitler “Mein Kampf” is, dat is bij de moslims de koran. Een neutrale lezer zal hierin op meer dan 200 plaatsen oproepen tot de strijd tegen de “ongelovigen” vinden. Het knoeiwerk koran zou bij ons net zo op de verboden lijst moeten staan als “Mein Kampf”. Mohammed en Adolf Hitler lijken op veel gebieden heel erg op elkaar.

Mohammed heeft immers in de stad Yatrib, tegenwoordig heet deze Medina, meer dan 500 joden onthoofd. Meer kon gewoon niet. Destijds waren er niet meer mannelijke joden in Yatrib. De nazi-ideologie en de islam zijn gewoon zeer zielsverwant. Niet voor niets hebben de leiders van de islam ten tijde van het nationaalsocialisme eigen islamitische SS-brigades opgebouwd om Hitler bij zijn vernietigingsstrijd tegen de joden te ondersteunen. Allah´s groene nazi´s worden nu door de politiek gevleid. Een mislukte grap van de wereldgeschiedenis.

Citizen Times: Stel, dat het kantoor van Minister van Binnenlandse Zaken Friedrich u zou bellen en om advies vragen. Welke drie concrete stappen zou u hem aanbevelen?

Udo Ulfkotte: Ik zou hem de waarheid vertellen: De tijd werkt razendsnel tegen hem en tegen alle in het parlement vertegenwoordigde politieke partijen. Vergeet u eens één minuut de islam en de problemen die we met moslims hebben. Ik persoonlijk ben er niet bang meer voor, ik probeer ook niet langer op dit gebied politiek iets te veranderen. Want de pendel van de geschiedenis gaat weldra weer een andere kant uit. Vanwege een heel eenvoudige reden: De faillissementen van landen komen overal in de EU op ons af. En voor al die landen hebben wij een financieel noodfonds, alleen niet voor onszelf. Uiteindelijk betalen wij. En daar verheug ik me op. Want dan kunnen van de pensioenen tot de sociale uitkeringen alles alleen nog maar sterk terugdraaien. En dan is er ook gewoon geen geld meer voor miljoenen van een uitkering levende moslims, die overal financieel ondersteund willen worden.

Dan ontbrandt de verdelingsstrijd. En uiterlijk dan zullen de burgers alle politieke correctheid vergeten en zich afvragen of ze nog steeds voor sociale dienst van de wereld willen spelen en de vruchten van hun arbeid willen delen met mensen, die hen, behalve kosten, niets hebben opgeleverd. Dan wordt het pas echt leuk.

Citizen Times: Een these, die u al in 2010 in aansluiting op de Amerikaanse toekomstonderzoeker Gerald Celente hebt geuit…

Udo Ulfkotte: Dat klopt. In ieder geval zullen er uiterlijk dan enorme stromen vluchtelingen van moslims uit Europa naar hun landen van herkomst zijn. Dat is allemaal te overzien. Tegen deze achtergrond mijn drie adviezen aan Minister van binnenlandse Zaken Friedrich:

1. Wijst u vandaag nog met inachtneming van onze wetten alle moslims Duitsland uit, die geen werk hebben en ook niet het Duitse staatsburgerschap.

2. Neemt u van alle moslims met terugwerkende kracht het staatsburgerschap af en wijs ze uit, als ze achteraf niet waardig zijn gebleken het Duitse staatsburgerschap te bezitten – de VS doen dat immers al lange tijd precies zo, bijvoorbeeld bij islamisten en criminelen.

3. Zorg landelijk voor islamonderwijs op Duitse scholen. En informeert u daar de kinderen over de nazi-achtige ideologie van moslims. Wie nazi´s wil bestrijden, moet ook de ideologie van de islamuitvinder Mohammed bestrijden.

Meneer Friedrich zal dit alles niet doen. Dus is het af te zien, dat alle moslims op een bepaald moment uit Europa verdreven worden. Ik wil dat zeer zeker niet. Maar het tekent zich af aan de horizon. Geschiedenis betekent verandering. En we zullen al snel grote veranderingen meemaken. Heel eenvoudig, omdat wij onze financiële fundamenten geruïneerd hebben. Ooit komt de grote knal, die ook ons moslimprobleem oplost.

Citizen Times: De politieke wetenschapper Dr. Thomas Tartsch heeft u een keer de uitvinder van het islamkritische populairwetenschappelijke boek genoemd. Inderdaad bent u publicistisch zeer actief. Welk boek kunnen we de komende zomer verwachten?

Udo Ulfkotte: Ik schrijf immers niet alleen onder mijn eigen naam, maar vooral ook als ghostwriter voor grote uitgeverijen autobiografieën. En ik ben op dit moment bezig met een autobiografie van een bekende SPD-politicus. U zult begrijpen dat ik zijn naam niet noem. Hij deelt overigens mijn mening met het oog op de islam. Alleen op televisie en voor publiek spreekt hij volledig anders. Dat levert hem kiezersstemmen op. Hij is, in tegenstelling tot mij, een echte moslimhater. In een boek zal hij heel anders overkomen. Hij hecht er waarde aan, dat hij op zoveel mogelijk plaatsen in het boek genoemd wordt in verband met moskeebezoeken en interculturele bijeenkomsten. Dat is dan de kant, die de lezers mee zullen krijgen. Zo gaat dat met de politieke correctheid.

Bronnen:

http://www.pi-news.net/2012/03/ulfkotte-nur-crash-hilft-gegen-islam/#more-247062

http://www.citizentimes.eu/2012/03/28/die-mehrheit-der-muslime-leidet-an-islamophobie/

Interview: Felix Strüning

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Duitsland, Eurocrisis, Europa, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Moslims, political correctness. Bookmark de permalink .

32 reacties op Ulfkotte: Alleen een crash helpt nog tegen de islam

 1. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met zijn visie.~
  Wij moeten echter bezig blijven ter voorkoming van onze eigen frustratie zodat we onszelf niet kunnen verwijten dat we niets gedaan hebben.

  Merkel met Schauble hebben eurobonds en ESM enkele maanden tegengehouden inmiddels zijn ze om en er komt een fonds van 800 miljard terwijl het minstens 2000 miljard moet zijn.
  Alle €-landen samen moeten ongeveer 500 miljard aan rente betalen en komen ook ongeveer 500 miljard tekort op hun BNP´s dat is samen 1000 miljard per jaar. Wat is 800 miljard dan????
  Er staat een opmerking bij dat ESM nl. dat de PIIGS moeten gaan uitkomen met het geld dat binnenkomt.
  Als ik om me heen zie wat er in Portugal gebeurt met het staatsinkomen en massas bedrijfjes en bedrijven waaronder zeer oude over de kop gaan wordt de recessie erg groot en gaat lang duren.
  De PIIGS komen als ze binnen de € blijven naar mijn overtuiging nooit uit de problemen.
  Als ik dan nog zie hoe moeilijk het is om in Nederland wat te bezuiniggen geloof ik er helemaal niet meer in.

  Ik ben het daarom met Udo eens en dat blog ik allang dat de islam op den duur wordt bestreden omdat we geen geld meer hebben om die massa weinig presterende moslims aan het eten te houden met auto , tv. enz.
  Het volk moet telkens meer inleveren en zien dat er mensen zijn die niets doen.
  De kruik gaat zolang te water dat hij beekt.
  Alleen is moeilijk te zien wanneer dat ogenblik bereikt is.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  sorry totdat hij breekt

  Like

 3. vederso zegt:

  Een somber beeld wordt hier door Ulfkotte geschetst en misschien zal het ook zo gaan. De reacties op pi-news.net gaan soms met Ulfkotte mee, maar vaak ook niet! Deze mensen willen niet bij de pakken neerzitten en vinden het bestaan van site’s als PI of ejbron van groot belang. Naast het artikel zijn ook de reacties op PI een aanrader. (grappig vind ik de nick van # 4 Jizyaberater.)

  Like

 4. Als Je een islamiet tegen komt moet eens vragen waarom al dat remoer door jullie kinderen en Hun opvoeding klopt van geen kant ,jongens zijn de baas thuis meiden zijn slaaf ,En iedereen haat ze, en alleen uit hun geloof uitingen.

  Like

 5. En in stilte voeren zij hun oorlogen in europa uit waar wij niets tegen doen kunnen .
  met name alles overnemen van ons .Met nu en dan demonstraties tot zij hun zin krijgen.
  En omdat wij er niet tegenin durven te gaan. winnen ze grond nemen onze Kerken over verkrachten je dochters en wat meer ..
  En Ja een goee zware Crach tegen hun allen .
  Zij weten drommels goed dat wij ze haten en daarom houden ze zich stil .

  Like

 6. G.DFeckzeijl zegt:

  @Vederso:ik vind de reactie van Jzyaberater op pi-news eerder cynisch dan grappig, maar da’s een kwestie van smaak. Hij zegt dat we nu al verloren hebben. Onjuist! Niet-moslims in de EU zijn nog steeds veruit in de meerderheid. We hebben alleen verloren als we ritueel geslacht zijn.

  Like

 7. Jan zegt:

  Ulfkotte heeft volkomen gelijk. Gisteravond weer eens naar de NOS gekeken, maar niets over Israël, over het bestormen van de grens, ook niet op de Belgische tv, de Duitse tv, niets op teletekst. Het bestaat gewoon niet. Wat overigens ook bijzonder was is dat geen melding werd gemaakt van de marathon van Jeruzalem, waar meer bekijks bij was dan bij de relschoppers.

  Wat ook niet ter sprake is gekomen in het nieuws terwijl dit heel de VS bezig houdt is de dood van Trayvon Martin die door George Zimmerman werd doodgeschoten omdat Martin Zimmerman bijna doodsloeg. Zimmerman pakte uiteindelijk een pistool en schoot Martin dood.
  Martin is zwart en Zimmerman een Latino en dus is Martin onschuldig en om Martin onschuldig te tonen in de pers werd een snoezige foto getoond en van Zimmerman en foto alsof hij bajesklant was.
  Alle zwarte terroristische groeperingen, zoals de Black Panthers en het uitschot rondom Sharpton, Spike Lee, Jesse jackson hebben een beloning uitgeloofd van een paar honderd duizend dollar wie Zimmerman vermoordt. Mocht Zimmerman niet snel uitgeleverd worden aldus Sharpton (schuldig aan rassenmoord, Joden- en blankenhater) dan gaat men, zijn bende, over tot ‘economische boycot’.
  Aangezien het verkiezingstijd is neemt links zijn kans waar en doet ijverig mee aan de hetze.
  Beide partijen spelen de racistenkaart uit en inmiddels bemoeien Opoe Winphrey zich met de ‘racistische moord’ en natuurlijk grootmufti Obama.
  http://weaselzippers.us/2012/03/30/sharpton-says-he-will-call-for-an-escalation-in-civil-disobedience-until-zimmerman-is-arrested/

  (Een beetje door de pagina’s scrollen)

  Like

 8. Linsky zegt:

  Nou, lekker is dat!
  De ethiek viert hoogtij!

  Ik heb eerst eens 10 reacties afgewacht tot de eerste die las wat er staat en uiting zou geven aan het ongerijmde waar ’t artikel mee eindigt….
  Kennelijk is Ulfkotte zo heilig en onaantastbaar dat niemand kritisch leest en beseft wat hij letterlijk zegt en schrijft.

  Met alle respect voor Ulfkotte als schrijver, moet mij dan toch wel wat van het hart. Hij klaagt en schrijft wel erg gedreven en vaak enthousiast over de onrechtvaardigheid, islamisering en politieke correctheid in de wereld, maar draagt dus zelf zijn niet geringe steen bij om deze valsheid en misleidingen door middel van boeken in stand te houden! In feite dus geen haar beter dan al de mensen waar hij zo fel tegen ageert.
  ———————
  Quote;
  En ik ben op dit moment bezig met een autobiografie van een bekende SPD-politicus. U zult begrijpen dat ik zijn naam niet noem. Hij deelt overigens mijn mening met het oog op de islam. Alleen op televisie en voor publiek spreekt hij volledig anders. Dat levert hem kiezersstemmen op. Hij is, in tegenstelling tot mij, een echte moslimhater. In een boek zal hij heel anders overkomen. Hij hecht er waarde aan, dat hij op zoveel mogelijk plaatsen in het boek genoemd wordt in verband met moskeebezoeken en interculturele bijeenkomsten. Dat is dan de kant, die de lezers mee zullen krijgen.
  ————————————-
  De openheid van deze ontboezeming op de valreep, siert hem …..misschien….
  Maar leugens onder een andere naam mogen dus WEL….?

  Per slot moet je toch ergens je geld mee verdienen………..!
  Het is mede aan mensen als hij zelf dus te danken dat er een vals beeld en misleidende informatie in druk verschijnt.

  Hij hoeft het mij niet uit te leggen…maar misschien dat ie zijn lezers toch eens kan vertellen hoe hij het een en ander dan voor zijn eigen geweten en integriteit verantwoord….?
  Of het namelijk zijn eigen echte naam is onder de tekst of een pseudoniem, doet van de waarheid of leugen toch geen flikker af!
  Mede door zijn persoon blijft de leugen dus in stand!

  Waaruit moeten we dan op kunnen maken wat waar is en wat de leugen is in artikelen onder zijn eigen naam?

  Like

 9. vederso zegt:

  @ Linsky. Ik had het ook opgemerkt en ik ben het met je eens.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Vederso,
  waarom maakte je er zelf dan geen opmerking over in je eerdere comment?

  Is het soms de regel om kritische noten maar aan Linsky over te laten?
  Die wordt toch al van alles op de nek geschoven…zelfs dat ie de strijd tegen de islam in gevaar brengt, evenals kennelijk te heftige bewoordingen waardoor guru Pennings zelfs rode oortjes krijgt en eist dat die subversieve artikelen van Linsky verwijdert dienen te worden!

  Als Linsky te kritisch wordt is het ten slotte makkelijker om die er af te flikkeren, niet waar?

  Like

 11. vederso zegt:

  @ Linsky. Ik was blij met je terugkomst, vraag maar aan Bert. *out*

  Like

 12. Linsky zegt:

  Vederso, ik bedoel er niks verkeerds of persoonlijks mee.

  Maar ik heb geen zin meer in discussies en schrijf maar gewoon over wat me op ’t hart ligt.
  Misschien is het wel m’n zwakke punt he, ..
  Zoals de weinige aandacht van de reaguurders, voor een man als Mannheimer en later E.j. zelf toen zij aangevallen werden, voor mij een onbedwingbare aanzet vormde om maar weer eens in de pen te klimmen.

  Like

 13. Kafir Harby zegt:

  De burgeroorlogen – bloedige conflicten zoals we nooit eerder hebben meegemaakt – zitten eraan te komen, een kwestie van tijd. De Linkse rukkers moet zich ervan bewust zijn: er zullen ooit volkstribunalen worden opgericht die de apologeten van de islam (zij het pers, overheid, verenigingen, politiek…) zullen berechten en vonnissen, en ik wil dan niet in hun schoenen staan.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Linsky je lult weer ouderwets.
  Udo U. schrijft op verzoek van iemand over hem een boek dat zeker niet als pennevrucht van U.U. wordt uitgegeven of weet jij beter???

  Als een architect een gebouw moet tekenen voor een opdrachtgever dat tegen zijn zin is denk je dan dat hij de opdracht weigert???
  Ik ben er veel tegen gekomen maar die nog niet.

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  @louis

  Quote: “Linsky je lult weer ouderwets”. Niet persoonlijk worden. Pik ik niet!!!

  E.J.

  Like

 16. Linsky zegt:

  L. portugal, ….gelul??

  We hebben het hier niet over een gebouwtje zetten of een werkplek in de normale branche.
  Hier gaat het om een fundamentele stellingname in de strijd tegen de totale islamisering van het hele vrij westen. De ergste oorlog die vrije mensen ooit hebben moeten voeren. Niet alleen namelijk tegen die verderfelijke islam, maar zelfs tegen hun eigen overheden!!
  Daarbij kunnen dat soort aanvallen in de rug echt wel gemist worden.

  Als iemand als Ulfkotte, die zich principieel laat voorstaan op inzicht, verstand van zaken, een uitgesproken afkeer van dit soort zaken, en dagelijks de verkeerde kanten van het moslim gebeuren belicht, dan mogen wij als lezers toch wel op z’n minst verwachten dat er een bepaalde integriteit aan zijn pennevruchten ten grondslag ligt!
  —————————–
  Quote: Dat is dan de kant, die de lezers mee zullen krijgen.!!!!
  —————————-
  Dat is wat ie zelf schrijft en gepubliceerd is. daarmee geeft ie, net als jij zelf dus, te kennen dat als het om geld, status, macht gaat je best je integriteit, je geloofwaardigheid en je moraal kunt aanpassen, vooral als dat door een pseudoniem mogelijk is. De man is echt niet dom, maar hier heeft ie zich toch even in de kaart laten kijken.

  Maar je bent al net als een aantal anderen…omdat het hier gaat om een van de ‘groten’, een van de islamkritische guru’s, is eerlijkheid en ethiek ineens ver te zoeken en wordt het teloor gaan van moraal, en principes compleet gebagatelliseerd. Niemand moet het wagen het grote idool te bekritiseren!
  Door dit soort slappe, verraderlijke gedoe is de hele islamitische tsunami nou net mogelijk. Hij, Ulfkotte helpt met die biografie, een zieke geest aan bekendheid en macht.
  De macht om gekozen te worden en mee te heulen met de islamitische wolven.

  Als die bekende SPD-politicus dus dankzij het boek wat Ulfkotte voor hem schrijft genoeg stemmen weet te vergaren, hoop ik wel dat Ulfkotte en jij de eerste zijn die door die man wegens een of andere duistere vage aanklacht worden vastgezet.

  Daarna kunnen jullie niet zeggen ‘Wir haben es nicht gewusst!’
  Maar ons verstand werkte niet en ‘Befehl ist befehl’

  Voor een militair is nog te begrijpen dat het enorm bezwaarlijik kan zijn, maar voor een zogenaamd vrij mens is het volslagen onbegrijpelijk dat ie uit vrije wil, een smerige huichelaar helpt aan bekendheid en aan de nodige stemmen!!!

  Dank je voor je openheid, evenals die van Ulfkotte…daardoor snap ik nu dat door mensen als jullie de islam nog sterker zal worden, maar ook wie ik in de gaten moet houden!

  Like

 17. marijke. zegt:

  linsky ik heb een bericht achter gelaten op je face book..volg ej nog steeds van uit de states.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @Marijke: hebben ze waar jij woont niet zoiets als de zgn Patriot Act..???
  Is het niet al jaren zo – en zeker na 9/11- dat de NSA alle communicatie met het buitenland monitort..???

  Like

 19. E.J. Bron zegt:

  Hé Marijke. Fijn een reactie van je te zien. Ik zou het heel fijn vinden dat je dat weer vaker gaat doen!! 😉

  Groetjes,

  E.J.

  Like

 20. louis-portugal zegt:

  Linsky ik had al een voorbeeld gegeven over een wereld die ik kende nl. architecten.
  Ik vrees dat er heel veel mensen zijn die dingen moeten doen tegen hun gevoel alleen al om te overleven, dus geld verdienen.
  En dat gebeurt ook met dingen die essentieel kunnen zijn.

  Like

 21. louis-portugal zegt:

  Bert ik vind die laatste alinea van Linsky veel grover dan mijn gelul of mag hij dat wel zeggen????

  Like

 22. E.J. Bron zegt:

  @louis

  Ik wil graag dat ALLE reaguurders hier op een zakelijke en, indien mogelijk, prettige manier met elkaar omgaan. Elkaar bestrijden? Graag! Op basis van zakelijke argumenten. Nogmaals louis, dat geldt voor IEDEREEN, dus ook voor linsky.

  Like

 23. Linsky zegt:

  louis-portugal op 13:46
  Dat is verdomme nou net het probleem!

  Door dat mensen denken en echt geloven dat ze “MOETEN” …verraden zij hun zogenaamde principes.
  Een ethiek, moraal wat ze kennelijk dan toch nooit hebben bezeten.

  Onder het mom van “Nou ja, ik moet mijn geld toch verdienen, we moeten toch overleven…” schijnt alles te mogen en te kunnen.
  Ik gaf zelf ook al aan dat er best wel omstandigheden zijn waarin het een enorme controverse kan worden voor een mens.
  Maar we hebben het hier niet over het naspeuren van waar de koffie vandaan komt die ik elke dag met liters zuip. Het zal me eerlijk gezegd worst wezen….

  Hier gaat het om een enorme voorbeeldfunctie van hen die pretenderen ons voor te gaan en te informeren over de meest gevaarlijke doctrine die de mensheid ooit heeft bedreigd!

  Maar als de mens zichzelf al verraad, hoeveel problemen zou ie er dan mee hebben om dat ook anderen te doen………..?

  PS:
  Het doet voor mij echter niks af aan de waarde van Ulfkotte’s artikelen,…ik bezie ze nu echter wel met meer reserve en zelfs extra aandacht…..

  Like

 24. Linsky zegt:

  Hé, Marijke. 🙂

  Fijn dat je mee blijft lezen, hoor!
  Nou zit je zeker lekker in het zonnetje, op het terrasje, met een laptop op schoot, onder het genot van een koel wijntje te lezen.
  Enne, ja hoor ik zag je berichtjes.. 🙂
  Let zelf ook even op je FB-chat en de e-mail…

  Like

 25. Linsky zegt:

  E.J., ik ben niet boos over de term ‘gelul’ hoor.
  Dat moet wat mij betreft wel kunnen.
  Als dan de repliek ook maar verwacht wordt… 🙂

  Like

 26. mwright zegt:

  The patroit act was strengthen after 9/11 and yes it does include restriction/monotering communication as well as financial transfers bvetween foreign countries or foreign nationals and the USA, however, it does not particularly apply ..
  to an individuals movements unless suspicions of that individuals is involved

  Like

 27. koddebeier zegt:

  Udo Ulfkotte: Dat klopt. In ieder geval zullen er uiterlijk dan enorme stromen vluchtelingen van moslims uit Europa naar hun landen van herkomst zijn.
  Dat zou mij wel een feestje waard zijn !!!
  Misschien kunnen we er wel een Nationale Feestdag van maken.

  Like

 28. louis-portugal zegt:

  Bert ik probeer niet meer te reageren op Linsky en begrijp echt wel wat hij zegt.
  Ik vind wel dat je mij nauwelijks hoeft te vragen om Zakelijk te reageren maar ik zal er verder op letten zoals altijd

  Like

 29. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier; als deze mensen massaal remigreren naar hun landen van oorsprong, dan mag er vreugde en feest zijn, want dan kunnen we weer normaal vreedzaam samenleven in Europa en Nederland. Maar… dat vinden de ” rode horden “, nooit goed, want volgens hen zijn deze mensen een enorme verrijking, jawel hoor! Maar toch voor Henk en Ingrid een enorme verarming!

  Like

 30. Linsky zegt:

  Wat een slap gehouwehoer allemaal zeg!
  Het lijkt goddomme wel een geconformeerd kleuterklasje voorts hier.
  Meester…Linsky doet ’t weer! 😦

  Ik wijs ergens op wat recht in het zicht ligt, maar waar niemand z’n vingers aan wil of durft te branden. Da’s nou precies waar alles altijd om draait. Als er al ooit ‘verlichte geesten’ zijn in die verdoemde linkse kerk, durven ze ook nergens voor uit te komen en op misstanden te wijzen, want dat laten zij daar even zo goed liever aan anderen over….de lafaards!

  Met veel loze kreten, en ‘t ontbreken van inhoudelijke argumenten wordt dan getracht mijn stellingen te ondergraven en als daarna blijkt dat ik mijn zaak goed weet te verdedigen wordt er vervolgens klaaglijk gejankt.
  Als er mensen zijn die menen dat ik waar dan ook ongelijk heb, wil ik dat graag verwoord zien in een inhoudelijke, steekhoudend en ter zake doend commentaar.

  Vraag gewoon aan E.J. of ie me ook van het forum af flikkert, da’s toch veel makkelijker.

  Dan hoeft niemand zich meer kwaad te maken en is het ook niet meer nodig zelf eens na te denken, want kritisch lezen en denken is kennelijk wel erg veel gevraagd aan een aantal reaguurders alhier.
  Jammer voor sommigen dat mijn zwakke punt tegelijk ook mijn sterkste is; als ik een antwoord heb, kan ik het namelijk niet nalaten dat ook te laten weten!

  Eén ding is in ieder geval wel duidelijk; als het rechtse blok de macht ooit verkrijgt, is er nog geen barst veranderd. Iedereen die het niet met ze eens is of met de wolven mee wenst te huilen, moet het zwijgen worden opgelegd en anders kan ie oprotten….!

  Like

 31. E.J. Bron zegt:

  Uitstekend comment Linsky!!!! 😀

  Like

 32. Linsky zegt:

  Dank je E.J. 🙂

  Ik moest ook denken aan een beroemde uitspraak van – Thomas Jefferson;
  Met nadruk op regel 3………

  “­Trade liberty for safety or money and you’ll end up with neither.­

  Liberty, like a grain of salt, easily dissolves.

  ­The power of questioning – not simply believing – has no friends.­

  Yet liberty depends on it.”­

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s