De lijdensweg van de jonge W. (+ video)

Walid Bin Attash is een vrome moslim, die de aanwijzingen van de profeet uit zijn heilige boek altijd stipt probeerde op te volgen. Vooral ook soera 9, vers 111 (“Voorzeker, God heeft van de gelovigen hun persoon en hun bezittingen gekocht in ruil voor het paradijs – zij vechten voor de zaak van Allah en zij doden en worden gedood – een onfeilbare belofte in de Torah en het Evangelie en de Koran. En wie is getrouwer aan zijn belofte, dan Allah? – Verheugt u dan in de verbintenis, die je met Hem hebt gesloten en dat is de grote zegepraal.”), wat heel consequent tot enkele duizenden doden bij 9/11 leidde.

De Amerikaanse ongelovigen hadden echter weinig begrip voor deze religieuze plichtsbetrachting en sleepten hem nu onverbiddelijk voor de rechtbank. Zijn advocate Cheryl Borman beviel de beste Walid echter helemaal niet, want zij ging toch daadwerkelijk als een kafir gekleed. Dat veroorzaakte bij de zielige moslim enorm veel leed en daarom eiste hij van haar dat zij zich toch alsjeblieft als een gehoorzame islamitische vrouw zou moeten aankleden. Je mag raden wat er toen gebeurde…

Cheryl Borman bezit uiteraard genoeg interculturele competentie, begrip voor bonte veelvoud, enorm veel tolerantie en de juiste dosis consideratie, zodat haar metamorfose het goddelijk gewenste verloop nam:

Voorbeeldig. Zo lukt het ook met de integratie. En het leed van de jonge Walid was voorbij. Op deze manier kon hij zich ook eindelijk gerespecteerd en geaccepteerd voelen. Het Amerikaanse blog “The Gateway Pundit” bericht over de verdedigster van de vanwege deelname aan de aanslagen van 9/11 aangeklaagde en haar bereidwillige vervulling van de eis van haar cliënt om tijdens zijn proces in hidjab op te treden.

Maar daarmee niet genoeg dhimmitude, ze appelleerde ook aan alle andere vrouwen, die op enige wijze aan het proces deelnemen, hetzelfde te doen als zij. De aanblik van onvolledig verhulde vrouwen is voor de arme Walid namelijk een zonde.

En dat zou nu eenmaal ook gewoon zijn religieuze gevoelens beledigen, wat en van het vermoorden van 3000 ongelovigen blijkbaar niet kan beweren. Maar hiervoor ontbreekt ons dhimmi´s immers ook het cultuurgevoelige inlevingsvermogen van linkse “goedmenschen”, zodat wij ons maar moeilijk kunnen verplaatsen in de hersenspinsels van de arme Walid.

Dat vinden kafirs aan beide kanten van de Atlantische Oceaan blijkbaar moeilijk, wat bleek uit de commentaren bij “The Gateway Pundit”. Zo eiste bijvoorbeeld een van de vrouwelijke proceswaarnemers om in bikini op te treden. Dit voorstel zou vermoedelijk echter ook in het Westen aan onze ideeën van de waardigheid van een rechtbank mislukken, maar het zou – uiteraard alleen gezien vanuit integratie/pedagogische aspecten – de moeite waard zijn om bij processen tegen ware gelovigen uitzonderingen in het protocol toe te staan.

Het zou in ieder geval een humanere vorm van afschrikking zijn dan de toepassing van het Amerikaanse strafrecht met zo´n extra middel. Eén leze roept de advocate zelfs op om in plaats van de hidjab een bikini van spek te dragen. De commentaren wekken de indruk, dat de lezers van “The Gateway Pundit” tijdens hun laatste party een lekker kopje thee hebben gedronken…

Het toont echter vooral ook een gezond en verfrissende moed over de om zich heen grijpende toenadering tot een moorddadige ideologie, die getuigt van aanzienlijke storingen in het morele kompas. Om begrip op te brengen voor een cultuur, voor de aanblik van onbedekte haren, armen en benen van vrouwen is erger dan het levend verbranden van duizenden onschuldige mensen in vliegtuigen en gebouwen, is niet alleen vreselijk immoreel. Het is culturele zelfmoord.

Maar we willen de Cheryl Borman´s in de VS en de rest van het Westen niet overhaast veroordelen. Hand in hand met hun salafistische bondgenoten van het slag Pierre Vogel of Anjem Choudary dragen ze ertoe bij, dat er steeds meer mensen in het Westen wakker worden om zich te verzetten tegen de linkse multicultiwaan, die dit islamitische handelen mogelijk maakt.

Video:

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/05/die-leiden-des-jungen-w/#more-254013

Auteurs: Florain Euring & Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Moslims, political correctness, VS. Bookmark de permalink .

5 reacties op De lijdensweg van de jonge W. (+ video)

 1. Linsky zegt:

  Je kunt ’t haast niet geloven! 😦

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Facilliteren van die rommel noemen we dat i.p.v. aanpakken.
  De eerste stap heeft hij gewonnen in hun ogen en het verdorven westen geeft weer toe cq. verliest weer.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Baardmans W.Attash is met hetzelfde sop van vrouwenhaat overgoten als zijn te pletter gevlogen “brother in arms” M.Atta, iedereen wel bekend neem ik aan. Deze massamoordenaar had voorafgaand aan 9/11 in zijn testament bedongen dat er geen vrouwen op zijn begrafenis aanwezig mochten zijn en al helemaal geen zwangere of ongestelde vrouiwen, want die zijn onrein. Zoals bekend is, zijn M.Atta en zijn gore companen op 9/11 stuk voor stuk verdampt, nog geen haar van dat UITSCHOT is overgebleven.

  Like

 4. Columnist zegt:

  Deze man gewoon aanmerken als mohareb, en zijn armen en benen afhakken. Islamiseren, het kan ook op een GOEDE manier.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Imams adviseren: doe geen aangifte bij misbruik door echtgenoot en accepteer polygamie.
  http://www.thelocal.se/40866/20120516/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s