De strijd om de vrijheid in de straten van Stockholm

(Door: Pamela Geller)

De dag van vandaag kondigde het aanbreken van een nieuw tijdperk aan, waarin de samenwerking tussen de groeperingen voor de vrijheid in Europa, de Verenigde Staten, Australië en elders begon. Vrijheidsstrijders uit de hele wereld kwamen samen in Stockholm om zich unaniem te verzetten tegen onderdrukking, tirannie en fascisme. En het fascistische tuig was in groten getale verschenen; de politie vond op een gegeven moment een verdacht pakketje van de linksen en onderzocht het, omdat zij dacht dat het een bom was. Het bleek een groot stuk vuurwerk te zijn, maar het is duidelijk dat de linkse fascisten, die het achter lieten, wilden dat de politie dacht dat het een bom was en om een sfeer van dreiging en terreur te creëren, zodat de mensen te bang zouden zijn om ons evenement bij te wonen. 

De Zweedse oproerpolitie zette het gebied van onze protestbijeenkomst aan beide zijden af en blokkeerde de toegang met politiebusjes. Maar terwijl de linkse media, die rond ons evenement zwermden als jakhalzen, zullen beweren dat wij de bedreiging zijn, werd de politie alleen maar geconfronteerd met geweld van de linkse demonstranten. Omdat ze verschrikkelijk graag wilden dat onze boodschap van vrijheid niet zou worden gehoord, bliezen ze op vuvuzela’s, schreeuwden moord en brand, scandeerden: “EDL, ga naar de hel” en bleven voortdurend kabaal maken – terwijl zij eieren en vuurwerk naar de politie en naar iedere pro vrijheid activist die te dicht bij hen kwam, gooiden. Een rotje ontplofte in het gezicht van een politieman, hij moest afgevoerd worden in een ambulance.

Toch trotseerden een paar honderd mensen het linkse tuig en de politiebarricades en voegden zich bij ons, niet verslagen en absoluut vastbesloten om op te komen ​​voor de vrijheid en de waarheid. Toen Robert Spencer en ik uit de auto stapten, begon het publiek te applaudisseren, en heel veel mensen kwamen naar ons toe om hun dankbaarheid te uiten voor ons werk – dit maakte ons bescheiden en dankbaar. De vijandige media waren eveneens in groten getale aanwezig, terwijl ze honderden en honderden foto’s van ons maakten, ongetwijfeld in een poging om de aller slechtste opnames te vinden, en ze overstelpten Robert en mij met suggestieve vragen in een hopeloze poging om ons van racisme en aanzetters tot moord te beschuldigen. Maar het was op zich al opmerkelijk dat de media er in elk geval waren; in Europa was er grote belangstelling voor (zelfs de Turkse media waren aanwezig), terwijl in de VS de media vastbesloten lijken om de kwestie van de islamitische racistische inbreuk op onze vrijheden te negeren.

Er was een aantal sprekers uit de hele wereld. Ik legde de vrijheidsstrijders, die kwamen om ons te horen spreken, uit dat de strijd nodig is om individuele rechten te verdedigen. Het is geen religieuze oorlog, het is een strijd die gevoerd wordt voor de kleinste minderheid in de wereld, het individu, en we vechten voor wat goed en rechtvaardig is. Wij hebben gelijk, zij zijn fout en fout is slecht en tegen het leven (= anderen geen keuze laten). Nadat ik het evenement inluidde en Robert sprak over “tolerantie voor diegenen die intolerant zijn is suïcidaal”, hield Tommy Robinson een spetterende toespraak over onze behoefte om vrije samenlevingen te verdedigen. Hij werd opgevolgd door vertegenwoordigers van Defensie Liga’s uit heel Europa, alsook van de Q Society in Australië, en Paul Weston van de Britse Freedom Party. In de menigte waren mensen uit heel Europa en de wereld – met inbegrip van een liefhebber van de vrijheid, die onze Jessica Mokdad conferentie in april over eerwraak in Dearborn had bijgewoond, en die voor dit evenement uit Polen naar Stockholm kwam, en een hartelijke groep van ex-moslims uit Iran, die me vertelden dat een groot aantal mensen in Iran hun buik vol hadden van de Islamitische Republiek en de islam in het algemeen – maar Barack Obama liet hen in 2009 in de steek.

Al met al was vandaag een belangrijk keerpunt in deze afschuwelijke en wrede oorlog, waarin wij betrokken zijn geraakt. Voor één keer toonden de linkse knokploegen hun ware gezicht, net als wij dat deden. We zullen ons niet laten intimideren en we zullen staan ​​voor de vrijheid, wat er ook gebeurt. We hebben grote vooruitgang geboekt bij het smeden van een ware en blijvende trans-Atlantische, Counterjihad alliantie, die zich zelfs uitstrekt tot over de Stille Zuidzee. Dit is nog maar het begin!

Bron:

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/08/the-war-for-freedom-on-the-streets-of-stockholm.html

Auteur: Pamela Geller

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op De strijd om de vrijheid in de straten van Stockholm

 1. Tom Hendrix zegt:

  De linkse fascisten laten hun ware aard zien. Het zijn deze vileine mensen waar Winston Churchill voor waarschuwde, toen hij zei: ” De fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen”.
  Hoe waar zijn deze woorden nu geworden.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Voor ik het vergeet, Wachteres bedankt voor dit goede werk.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Inderdaad, Tom, het is belangrijk om zowel je vrienden als je ware vijanden te kennen.
  Wat de laatsten betreft: die werden door Pamela glashelder beschreven.Te zien en te horen in hun ware gedaante.
  Beteugel die club vuilspuitende landverraders en je kunt elk land gezond houden.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  O ja, lees net op http://www.elsevier.nl een stuk van afshin ellian, onder de kop brutale immigranten, zet ze eruit! De commentaren zijn overwegend, dat het de islamieten zijn die het grote probleem vormen. Nou, daar sta ik toch zo van te kijken (Proest).

  Like

 5. Wachteres, wederom bedankt voor je tijd en moeite voor dit goede artikel!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Bedankt voor het goede artikel !!
  Een goede constatering linkse Fascisten. Hitler was links, hij zei zelf dat hij een socialist was.
  Iets wat links altijd hevig ontkend, want Hiltler en fascisme zou rechts zijn. Hij zal toch zelf wel het beste geweten hebben of die links of rechts was ????

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Graag gedaan, Boys.We kunnen trots zijn op mensen als Pamela Geller en haar medestanders.

  Een jonge vrouw die, met gevaar voor haar leven, zich inzet om de islamisering tegen te gaan.

  Links in Amerika doet alle moeite om haar zo zwart mogelijk af te schilderen. Natuurlijk weten wij beter. Als je haar hoort praten en leest wat ze schrijft dan weet je, hier is en goed mens bezig, Ze zet haar tijd en haar leven in voor onze vrijheid.Net als veel anderen die daar aanwezig waren.

  Zij hebben geen haat en geweld nodig, wat de zogenaamde antifascisten blijkbaar wel moeten gebruiken om te laten zien wie zij echt zijn.

  Like

 8. vederso zegt:

  Mimosa Koiranen was er ook. Een opvallende verschijning die zich niet laat intimideren door een willekeurige Finse interviewer. Zie Finnish Defence Leaugue op Youtube (aanrader)

  Like

 9. Wachteres zegt:

  DRINGEND! DRINGEND! DRINGEND!

  http://britishfreedom.org/urgent-sdl-members-attacked-information-needed/

  En ….. het is al zo ver! Dit bericht kreeg ik van Vederso doorgestuurd!

  Information urgently needed on Swedish Defence League members with forenames beginning with “I” and “P”. Paul Weston and the two Swedish Defence League members were attacked by a gang of presumed Swedish Antifa members outside a restaurant on Saturday night after the Stockholm rally. It is rumoured the two SDL members were abducted and badly beaten.

  Please mirror this message across all allied websites.

  Paul Weston en twee leden van de Zweedse Defence League zijn aangevallen door Zweedse Antifa leden op za avond voor een restaurant. Naar verluidt zijn de twee SDL leden zwaar mishandeld.

  Like

 10. Geloof van de vrede? ja vast!
  Schandalig gewoon!

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Er is een verzoek om dit bericht, zie link, op zoveel mogelijk websites te plaatsen!

  Like

 12. marijke zegt:

  Ik schreef het gisteren al,dat ik zo veel respect voor hun allen heb om dat ze nog eens hun leven niet zeker zijn.En nu zie je maar weer.dat linskse tuig,waar het toe in staat is.bewaar me als dat linkse tuig weer aan de macht komt.Moet er niet aan denken.bedankt Wachteres.Ik begin een beetje de mood te verliesen.Als ik dit allemaal zo lees.Hoe triest.

  Like

 13. Inmiddels gedaan. Ze dienen zoveel mogelijk ondersteund te worden, maakt niet uit op wat voor manier!

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten zegt:
  6 augustus 2012 om 19:56

  @16 En direct daaronder in de comments:

  Swedish Defence League
  There is some incorrect info in this article. I wasn’t beaten at all and P was beaten but not badly(?). P is from PDL. I was robbed on mobile phone and a hat. P wasn’t robbed at all. It wasn’t Antifa. It was The Revolutionary Front (almost like Antifa though).

  Het schijnt dus mee te vallen!

  Like

 15. vederso zegt:

  @ Wachteres. Deze keer lijkt het goed af te lopen, maar je wilt niet weten wat voor haat deze Antifa in Zweden aan de dag legt. Dat was in Aarhus ook al zo, waar ze ook waren. Zij hebben geen enkele boodschap aan Free Speech of parlementaire democratie. Zoals Ned May zei: daarover heeft Winston Churchill het laatste woord gehad.

  Like

 16. Offtopic: @vederso: Check artikel over Sofie Peeters – Terzake 26-07-2012 veiliggesteld \(^_^)/

  Like

 17. Wachteres zegt:

  Vederso, niets verbaast mij, wat dat linkse tuig betreft. Ongetwijfeld zullen we nog wel van ergere dingen horen, als het verzet zich uitbreidt.

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Dat islamistische pressie een aantasting van onze vrijheden inhoudt zou ieder logisch denkend mens moeten kunnen begrijpen.
  Degenen die ons echter rechtstreeks verbaal of anderszins aanvallen (sinds Fortuyn ) zijn echter de doorgeslagen strijdgroepen van links, waaronder de zogenaamde Antifa (anti fascistische )
  organisaties.
  Wachteres publiceerde zo net op AmsterdamPost en ook hier op deze site het wat alarmerend bericht dat Vederso haar stuurde en dat ik toch nog maar even herhaal, omdat het een omslagpunt in de ontwikkelingen aangeeft:
  ”Paul Weston en twee leden van de Zweedse Defence League zijn aangevallen door Zweedse Antifa leden op zaterdag avond voor een restaurant. Naar verluidt zijn de twee SDL leden mishandeld”

  Nu blijkt het laatste nog al mee te vallen, maar de symptomen dienen zich aan.

  Let er wel even op dat dit incident gebeurde na de bijeenkomst die Pamela Geller beschreef.
  Deze uiting van misnoegdheid over het gegeven dat er mensen punten van kritiek plaatsten bij politiek correcte gedachten is erg veelzeggend…!

  Ik wijs op het ” Antifa verschijnsel ”, omdat de lieden die tot deze richting behoren tot de ergste stokebranden en destructieve types moeten worden gerekend die links ooit heeft voorgebracht.
  Pim Fortuyn is door een sympathisant uit deze hoek omgebracht.
  Leden van krakersbewegingen en ”vredes activisten” behoren ertoe en zoals wij weten bestaat er geen ”vreedzamer” groepering dan deze. De vernielingen die deze ”idealisten” in diverse Britse hoofdkantoren van bedrijven hebben aangericht ten einde hun misnoegen over verkeerde beleidsbeslissingen duidelijk te maken zijn uitvoerig in Britse politie verslagen opgetekend.
  Ook dieren bevrijdingsactivisten behoren tot deze illustere richting.

  De nasleep van de vredesbetoging van de Pro Vrijheid organisaties laat zien dat Antifa’s, indien hun geschreeuw en getier niets uitricht ,ogenblikkelijk overgaan tot het gebruik van ”meer doorslag gevende’ argumenten” : geweld dus.

  Politiek bezien hebben deze extreme types nogal wat affiniteit tot Groen linkse stromingen in Europa.. Hoe het heden ten dage staat met de aanwezigheid van de Antifa’s in de Nederlandse Groen Links partij is mij niet bekend, hoewel ik zo mijn voorzichtige vermoedens heb..

  Om kort te gaan: links houdt er knokploegen op na. Ik zeg het maar even voor de goede verstaander.
  Pim Fortuyn werd pas min of meer heilig verklaard NADAT hij was vermoord.
  Houd altijd in gedachten hoe schandalig deze visionaire analyticus VOORDIEN werd behandeld.
  En helaas: het politiek correcte denken heeft NIETS willen bijleren sindsdien en de blinde koers is dan ook niet veranderd.

  Mijn intrigeert de band tussen links en de latente geneigdheid tot geweld al heel lang.

  Eigenlijk is, voor zo ver ik weet, er zelden onderzoek gedaan naar de uiterst vreemde oplossing die men heeft bedacht voor het probleem van ontspoorde, naar gewelddadig gedrag neigende allochtone jongeren.
  Werden deze jongeren overgehaald tot het gratis uitdelen van… “De Strijdkreet”??Onder het zingen van stichtelijke liederen? Nou, nee.
  Uiteraard is de enige weg:JE LEERT ZE EEN VECHTSPORT!!
  In de hoop dat al deze jongelui sporters worden met een grote zelfdiscipline?
  En wat dan, indien een fundamentalistische religieuze inspiratiebron hen doet inzien dat men de verworven vecht technieken voor een HOGER DOEL mag inzetten?
  Getraind in vechtsporten?Ten dienste van wat of wie? En dat allemaal op kosten van de gemeenschap?
  Ik ben helaas mijn idealistisch rozige bril in de loop der jaren kwijtgeraakt.

  Wees allemaal bij de les, graag.

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Alles is alweer gezegd.
  Ik wil even laten weten dat ik het volkomen eens ben met alle mensen die op allerlei manieren tegen die smeerlapperij van de islam met al zijn uitwassen te vechten.
  Zeker die de bekende mensen in Stockholm.
  Mijn petje af voor hun moed.
  En natuurlijk Wachteres voor het vertalen.

  Like

 20. lucky9 zegt:

  RT Londen wentelt zich in leedvermaak maar verzuimt de oorzaken bij hun naam te noemen.

  Like

 21. vederso zegt:

  @ Pieter Veenstra, sorry, vanwege al het rumoer om Stockholm schoot het er bij in.
  Ik heb alle mirrors doorgestuurd aan het grote archief van MRCTV, waar de ondertitels ook zijn gemaakt. Ik heb de comments met de links gekopieerd en Pieter Veenstra krijgt dus de credits! Ik bedoel, bedankt dus nog!

  Like

 22. vederso zegt:

  Dit is dus de berichtgeving door Aftonbladet, de grootste krant van Zweden, zie Snaphanen.

  Like

 23. lucky9 zegt:

  Ja vooral de man met de geluidsversterkende toeter, de man met het rode topje en de vrouw met de witte bolletjes op haar outfit boven de gordel genoten mijn aandacht.

  Altijd hetzelfde. De geschiedenis herhaalt zich. Uit het fascistisch vaatje komt steeds hetzelfde luchtje: een fascistisch luchtje. Mutatis mutandis. (surf naar Wikipedia idioten!) dat luchtje stinkt!

  Like

 24. Wachteres zegt:

  Deze onbeschaafde protesten zou ik wel eens willen horen in de tijd dat de joden weggejaagd werden uit Malmö of als Zweedse meisjes en en masse verkracht worden door moslims.

  Waarschijnlijk schreeuwen ze op die manier om hun eigen geweten te overschreeuwen. Als zij dat nog hebben, wat ik betwijfel.

  Like

 25. Wachteres zegt:

  Het tuig doet mij denken aan de hippies uit de jaren ’70 met wat overjarigen die duidelijk niet uit de periode zijn gekomen.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  Henk V 20.40. uur, helemaal eens met uw betoog. Het is typisch dat de islam en het communisme/socialisme zoveel raakpunten hebben. Beiden zijn ze TEGEN de vrijheid van meningsuiting, en ze haten andersdenkenden, en streven/ streefden naar de wereldheerschappij.
  En dan dat onnozele achterlijke schreeuwen en gillen, dat is het enigste wat deze “linkse idioten” en hun meelopers kunnen.

  Like

 27. Kafir Harby zegt:

  Het “Links Tuig” heeft dan nog het lef om zichzelf “anti-fascisten” te noemen… De harde kern van useful idiots loopt meestal gemaskerd rond. Iemand die recht in zijn schoenen staat, hoeft zijn gezicht niet te verbergen. Ook hebben ze hun lessen uit de geschiedenis niet geleerd. Toen Khomeiny terugkeerde naar Teheran, heeft hij meteen alle linkse supporters hetzij laten ophangen, hetzij het land uitgedreven. Linkse Rukkers aller landen, ook jullie staat dit lot te wachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s