Mazzeltov! 12 Provinciën Tour 2013

Screenshot_10

Israël 65: Mazzeltov!

Op 14 mei van dit jaar is het precies 65 jaar geleden dat de staat Israël werd geboren. Naar aanleiding van deze 65e verjaardag organiseert Stichting Christenen voor Israël in de maanden april en mei 12 feestelijke concerten door het hele land: elke provincie deelt mee in de feestvreugde. Met muzikale medewerking van onder meer het Hineni Orkest, het Holland Koor en Gerald Troost, de beste artiesten uit Israël èn de aanwezigheid van vele duizenden Israëlvrienden feliciteren we Israël met deze bijzondere mijlpaal.

Kaarten bestellen

Bestel kaarten voor deze concertavonden à € 5,- via onderstaande knop of telefonisch via 033-422 0404 (maandag – zaterdag 09 – 22 uur).

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

3 reacties op Mazzeltov! 12 Provinciën Tour 2013

  1. Henk.V zegt:

    Wachteres en ik zullen een van deze feestelijke evenementen zeker bijwonen en we gaan proberen ook familieleden mee te nemen. Dit is een uitstekende gelegenheid om de steun voor de Joden en Israël die we hier allemaal zo terecht op schrift belijden, vergezeld te doen gaan met een daad van praktische betrokkenheid: Je woont het jubileum feest van Israël bij!
    Vanzelfsprekend, dacht ik.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Shalom Israel, van harte gefeliciteerd. Ik ondersteun Israel doordat ik geabonneerd ben op Christenen voor Israel. Dat dappere volk, zo omringt door haatbaardlanden, een wonder en respect hoe Israel er zich doorheen slaat.

    Like

  3. jowitteroos zegt:

    Mazeltov Israel, ברכותי

    Ik ga er zeker heen met mijn man en misschien nog wat mensen, moet even kijken of het Nijkerk of Veenendaal wordt.

    Like

Plaats een reactie