“Illegale infiltranten” stromen uit Afrika Israël binnen en verkrachten daar vrouwen en kinderen

Screenshot_7

De aardige vluchteling in het grijze shirt wilde alleen maar een beetje seks. Maar de “racistische” kleine 8-jarige Jodin wilde niets met de zwarte man te maken hebben – zou de taz-Dötzer jammeren

Hiermee hebben we voor het eerst een nieuwe – politiek correcte – voor de afgezaagde begrippen “vluchtelingen”, “illegale immigranten” of “asielzoekers”. Ynet (Israëlische nieuwssite) noemt ze “illegale infiltranten”. En het volk van de joden protesteert tegen ze, omdat ze het land binnenkomen waar ze massaal verkrachtingen plegen:

Tientallen demonstranten in Tel Aviv tegen illegale infiltranten.

Tientallen mensen demonstreerden in Tel Aviv tegen de passiviteit van de regering tegenover de vreemde infiltranten in de omgeving.

De demonstranten droegen opschriften bij zich zoals: “Mensenrechtengroeperingen zijn schuldig aan de verkrachtingen” en: “De rechtbank begraaft ons levend”.

Ynet

Wat er in Israël aan de hand is, kan men in het volgende bericht het best begrijpen:

De Soedanese staatsburger, die ervan worden verdacht in een woning in Tel Aviv ingebroken, een vrouw neergestoken en haar 8-jarige dochter daarna seksueel misbruikt te hebben, werd 5 dagen geleden gearresteerd.

De delicten die men hem ten laste legt, zijn: verkrachting, inbraak, diefstal en zware overval. De politie zegt dat de Soedanees van de verkrachting beschuldigd wordt, hoewel hij zijn misdaad niet helemaal kon voltooien. Zijn identiteit werd om redenen van privacy niet gepubliceerd.

Ynet

In principe is het niets anders dan wat de “illegale infiltranten” in heel Europa doen. Met dat verschil dat dit bij ons wordt verzwegen door de media.

Waarom de beste “illegale immigrant” – geen mens is illegaal vertelt ons de evangelische predikant van Pro Asyl – dus waarom de Soedanees het kleine meisje niet meer kon verkrachten, komen we te weten in de Jewish Press: de vader van het meisje heeft hem op een bepaalde manier te pakken gekregen en bewusteloos geslagen:

Israeli Father Beats an African Rapist Unconscious:

De Afrikaan (infiltrant) ging de kamer van het 8-jarige meisje binnen en overviel haar om haar te verkrachten. De moeder werd wakker door het gehuil van het kind en rende weg om hulp te halen. De zwarte stak haar neer. Ze raakte gewond. Daarop werd haar man wakker, die al een paar gevechtssporten had “gestudeerd”. Hij pakte de “infiltrant” aan en liet hem volgens de regels van de “martial arts” alle hoeken van de kamer zien – een echte professional.

Er bestaat geen beter woord voor deze kerels dan “testosteronmigranten”. En ze komen op dit moment in scharen naar het Westen: jong, sekshongerig, zonder vrouwen. Alleen maar mannen! In de sekshongerige leeftijd.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/14/illegale-infiltratoren-stromen-aus-afrika-nach-israel-und-vergewaltigen-dort-frauen-und-kinder/#more-43244

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Criminaliteit, Immigratie, Israël. Bookmark de permalink .

32 reacties op “Illegale infiltranten” stromen uit Afrika Israël binnen en verkrachten daar vrouwen en kinderen

 1. daiyu-ninja zegt:

  Nou dames, dat wordt dan een kuisheidsgordel dragen.
  Het liefst een met VLIJMscherpe tandjes.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Binnen nu en 10 jaar een oorlog, let maar op…

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Gerrit ik weet niet of het pessimistisch of optimistisch is maar ik geloof niet dat het nog zolang gaat duren.
   We zitten er veel dichter bij.

   Like

 3. dutchess43 zegt:

  Het is om koud bij te worden….
  Had van de Israelische politiek kordater optreden verwacht. Eruit donderen die smeerlappen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Als een ‘goede’ media heb, zoals in Nederland dan worden dit soort dingen verzwegen.
  Je kan beter je eigen volk beliegen en bedriegen.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  @ dutchess43

  Hoe kom je op het idee, dutchess! Hoor je de moslims en links al schreeuwen tegen dat ellendige Israël, dat weer arme vluchtelingetjes discrimineert?

  Like

  • dutchess43 zegt:

   Tè triest voor woorden Wachteres…
   Wat moslims en links schreeuwen, deert mij, en mèt mij miljoenen anderen niet.
   Maar wat ik niet begrijp is dat Israel, dat zijn grenzen zo secuur bewaakt, die over de beste veiligheidsdienst ter wereld beschikt, zulke schoften niet kàn of wil weren.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Illegale worden hier gepamperd door de Landverraders van D66, Groen Links, de huigelachtige
  ChristenUnie en het schorriemorrie van de Partij v.d. Alochtonen.
  Illegaal het woord zegt het al —-is strafbaar !!!!.
  Allerhande tuig komt ongevraagd onze ‘grenzen’ overrennen, zogenaamd als vluchteling om te roven,stelen,verkrachten en als je pech hebt om te moorden en hangen gelijk aan de uitkerings slurf om flink wat van ‘onze’ belasting euro’s te tanken. Willen een huis en inrichting daarvan, hun gezin overlaten komen en gaan gebruik maken van allerlei voorzieningen,dokters,specialisten, ziekenhuizen enz, enz, maar willen uiteraard niet werken.

  Like

  • oogenhand zegt:

   “geen mens is illegaal vertelt ons de evangelische predikant van Pro Asyl”

   Ik neem aan dat deze man ook het evangelie volgt als hij een paar klappen krijgt: de andere wang!
   Nu is het meteen duidelijk waarom olielanden als Saoedi-Arabië en Iran het Christendom genadeloos vervolgen. Stel je voor dat hùn landen “evangelisch” worden!

   De drijvende kracht van de golf jonge mannen zijn uiteraard de oude mannen met veel vrouwen in die gebieden. Houdt dat goed voor ogen.

   Like

 7. Jan zegt:

  koddebeier zegt:
  14 maart 2013 om 17:32

  ChristenUnie start handtekeningenactie tegen selectief labelen Israel
  maandag 11 maart 2013 17:11 De ChristenUnie komt in opstand tegen het initiatief van minister Timmermans om producten uit de omstreden gebieden uit Joodse nederzettingen te voorzien van een speciaal label.
  http://www.christenunie.nl/k/nl/n28365/news/view/552794/454218/ChristenUnie-start-handtekeningenactie-tegen-selectief-labelen-Israel.html

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 17.32. uur. En van deze partijen beste koddebeier, is de Partij van de Allahtonen het allerergste. Deze RODEN zijn al 40 jaar bezig, om ons land finaal naar de kloten te helpen!

  Like

 9. gt zegt:

  Gelijk afknallen!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb ook ondertekend! Leve Israel, en haatbaarden val dood!

  Like

 11. Gt zegt:

  En natuurlijk heb ik ook ondertekend, wat denkt die Timmermans alla kakkerlak wt hij is.
  Ik ben voor totale vernietiging!!!!!

  Like

 12. felix zegt:

  Ondertekend ! en Laat de Partij van de Antisemieten maar doodvallen !!

  Like

 13. Kunnen die zwarten niet naar de hoeren gaan? Daar hebben ze zeker geen geld voor? Of dat vond ‘profeet’ Mohammed vies, onrein en des Duivels?

  Like

  • oogenhand zegt:

   Zwarten lijkt mij een ongelukkig gekozen woord. Daar hebben ze inderdaad geen geld voor. Eigenlijk is groepsverkrachting proletarisch sekstoerisme. Hoerenlopen is officieel verboden. Waarschijnlijk omdat de ongelovige vrouw niet voldoende beschadigd wordt, en er geen moslimkinderen gemaakt worden.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Nee Jack hij gebruikte ze gewoon nadat hij weer een influistering van gabriël gekregen had..

   Like

 14. Jade zegt:

  Ondertekenen lukt mij niet, de bevestigingsmail komt maar niet binnen…
  Is deze mail misschien groter als 1 Mb???

  Like

 15. Roni Thome zegt:

  Op een dag hoorde ik van een Israëlische vrouw over de illegale infiltranten uit Afrika. Zij steken de grens met Egypte over en stromen het land binnen. Overal deze infiltranten komen, veranderd de omgeving in een ware hel. Ze plegen alle mogelijke misdaden, verkrachten vrouwen enz. De stad Eilat is door hun komst veranderd in een soort ‘Barter town’ enz.
  Mijn reactie was, dat ze zich zorgen moet maken over de incompetentie van het Israëlische leger. Waarom? Vroeg ze mij verbaast en beledigd tegelijkertijd. Mijn antwoord was dat ik, via haar verhaal, de indruk krijg dat het leger toont tekens van zwakte. Sterk leger zorgt voor een potdichte grens. Iedereen die probeert over te steken, wordt direct met mitrailleurkogels doorzeeft. Soldaten moeten de grens bewaken en mitrailleurs zetten op iedere schim of schaduw die binnen wil komen. Dat gebeurt nu langs de grens tussen de VS en Mexico en vroeger tussen BRD en DDR of iedere andere Oostblok grens.

  Ik werd voor alles uitgemaakt: van Nazi tot lid van de Ku Klux Klan die graag op negers schiet. Ze kon niet voorstellen dat de bittere ervaringen met dergelijke mensen in Europa laten geen sprankel sentiment over. De berichten uit Scandinavische landen liegen er niet om. Als vliegtuig X cirkelt over de luchthaven van Arlanda (Stockholm), Castrup (Kopenhagen) of Gardermoen (Oslo) doen de reguliere passagiers hun gordels om. De zielige ‘nieuwe aanwinst’ uit Afrika is bezig met de gulp open te ritsen en hun geslacht voor te breiden op de vrouwen beneden. Scandinavische landen lijden nu aan massaverkrachtingen gepleegd door ‘zielige vluchtelingen’. Ook daar maakt het niets uit of de vrouw oud, jong of een kind beneden de tien jaar is. De overheid in de Scandinavische landen helpt haar bewoners niet. Noodkreten van locale vrouwen laat de overheid koud.
  Zelfbewuste mensen moeten voor zichzelf zorgen als de overheid dat niet wil doen. Met knokploegen kan men veel bereiken en baseballknuppels doen wonderen; in Israël, maar ook elders.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Die vluchtelingen zijn inderdaad zielig. Daarom moeten ze naar de Golfstaten en Saoedi-Arabië. Naar eigen land terugsturen werkt niet, ze planten zich voort en komen weer terug.

   Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Roni Thomé 16.53. uur. U heeft volkomen gelijk. Deze uitvreters, en primaten komen naar ons toe om hier en in Israel de democratie om zeep te helpen, de oorspronkelijke bevolking te terroriseren en de sociale zekerheid uit te wonen. Het zijn net sprinkhanen. Tenzij we niet harder ons gaan opstellen tegen moslims, en aso tuig uit noord-afrika zullen wij het onderspit delven. O ja op een groep uit eigen landen hoeven we niet te rekenen, namelijk de slinkse linkse rode kerk!

  Like

 17. Roni Thome zegt:

  @Tom Hendrix. Een week geleden heeft mijn zoon paar tegels verwijderd uit onze achtertuin. Hij wil daar graag kruisbessen, Frambozen en andere fruitstruiken planten. Direct onder de tegels bevond zich …zeezand!. Om het kleine stukje bruikbaar maken, moeten wij het zand uitgraven en zakken aarde brengen. Het verhaal is niets bijzonders. Zo is het bijna overal in Nederland gesteld. Wij leven op de bodem van de zee en worden door dijken en sluizen beschermd. Hier groeien prachtige bomen en bloemen bloeien. Op dezelfde zeebodem vindt een wereldbefaamde land- en tuinbouw plaats. De creatie, genaamd Nederland, is te danken aan de intelligentie, vindingrijkheid en het doorzettingsvermogen van de Nederlanders. Het is een som van honderden jaren bloed, zweet en tranen.
  De geïmporteerde sprinkhanen uit de derde wereld zijn ‘trojanen’ die de boel komen veroveren kaalvreten en vernietigen. Ze zijn gewend als bloedzuigers te leven. Ze komen naar plaatsen die anderen hebben gebouwd. Zo is het in Europa en zo is het ook in Israël. Toen Israël een woestijnland was, die gelijk stond aan de tegenwoordige Burkina Faso of Mali, hadden de Arabieren geen interesse in het land. Er was daar niets te halen. Toen anderen begonnen aan de boel te timmeren, kwamen ze in horden tegelijkertijd (begin jaren ’20 van de vorige eeuw).
  In Nederland hoefden de meeste indringers niet als zodanig te komen. Ze werden verwelkomd door een ‘Junta van heersers met politiek-correcte agenda’; die kans zag voor zichzelf rijk ervan te worden. Smerige deals betaald door ‘Petro-dollars’ op rekeningen in Belastingparadijzen, waren goed genoeg om een volk te verraden. In dat opzicht zijn deze mensen nog ’n grotere smeerlappen dan destijds de NSB. Mussert, Van Geelkerken en Rost van Toningen hebben de Duitsers geholpen bij het bezetten van Nederland. Maar de bezetting zelf was Duits werk. De ‘Junta’ van ‘de Schijn elite van de Valse Munters’ heeft (nog steeds) systematisch het land verraden door non stop binnenhalen van gevaarlijke (vooral moslim) elementen. Het leed dat ze aan hun eigen volk brengen laat ze koud. Hetzelfde lot geldt ook voor de rest van west- en noord Europa en zo ook de langdurige bezetting.

  Like

  • Mooi verhaal Roni over dat zeezand!
   Toen moest ik denken
   aan een Engels gedicht van mij:

   Spider-man

   There’s a great waterproblem
   in Africa.
   Now dig two canals
   from the North
   as far as the South,
   and from the East
   as far as the West.
   Right across Africa.
   And dig more canals
   like a Spider’s web.
   That will be the solution!!!

   Jack Terrible

   Like

  • oogenhand zegt:

   En wie heeft hen van “Petro-dollars” voorzien? Dat wordt een zeer interessante vraag. Maar goed, we weten wie er uiteindelijk voor verantwoordelijk is, en er voor op gaat draaien.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s