Een wereld met te weinig vrouwen is een wereld van brutaliteit. Hoe verhindert men het overschot aan migrantenmannen?

We hebben al een keer over gendercide bericht, over de trend om vrouwelijke foetussen te aborteren of nieuwgeboren meisjes te laten sterven, omdat de ouders vasthouden aan de patriarchale familieplanning en alleen mannelijke nakomelingen willen hebben. Het woord zelf is te vergelijken met genocide (volkerenmoord), alleen hierbij gaat het om de moord op vrouwen als groep.

Ook PI heeft in een artikel het thema aangesproken.

De vrouwenmoord wordt vooral in de islamitische landen, maar ook in Oost-Azië, vooral in China, India en ook in Korea gepraktiseerd. Deze landen konden al ongeveer 20-25 jaar lang dankzij Europese techniek en de gelijktijdige Oriëntaalse ethische onrijpheid al op zwangerschapsniveau een sterke selectie uitoefenen. Vrouwelijke foetussen konden tijdig door geluidsonderzoekingen vastgesteld en geaborteerd worden. Nu kan men de eerste gevolgen waarnemen, want de eerste generatie van het mannenoverschot heeft de volwassen leeftijd bereikt.

Miljoenen jonge mannen, vol Testosteron en bevleugeld door seksuele fantasieën, zonder vrouwen. In de desbetreffende Chinese provincies worden meisjes ontvoerd en gedwongen uitgehuwelijkt.

In de islamitische landen, vooral in Egypte en in Pakistan, is sprake van de ontvoering en gedwongen uithuwelijking van christelijke meisjes. Dit fenomeen zou ook verband kunnen houden met de geslachtsspecifieke abortussen, omdat wellicht veel christelijke families uit angst voor “doding” geen abortus hebben gepleegd. En daarom is bij de christelijke gemeenschappen het verschil tussen jongens en meisjes niet zo groot als bij de moslims, hoewel ook bij hen de jongens een voorkeursbehandeling krijgen, bijvoorbeeld in geval van ziekte, voeding, enz.

Tegelijkertijd stijgt het aantal verkrachtingen. In de door gendercide meest getroffen islamitische landen kunnen de vrouwen 100 sluiers over zich heen trekken, ze zijn niet meer veilig voor de van Testosteron overlopende jonge mannen, zoals de berichten uit Egypte laten zien. En in India nemen de massaverkrachtingen een alarmerende omvang aan: In de grote steden wordt dagelijks verkracht. Er vinden massaverkrachtingen plaats onder studenten, op straat, in het openbaar vervoer, overal. De verkrachtingsgolf is een zaak van politiek belang geworden:

Een vrouw onder de negen gearresteerden, die meegedaan hadden aan een massaverkrachting.

Buurtontvoering achter de massaverkrachting in Bidadi.

Zes personen aangeklaagd wegens massaverkrachting op 4 vrouwen in Ahmedabad, Viragam.

Tegelijkertijd in Bangalore, een man wegens deelname aan een massaverkrachting.

Bidadi – massaverkrachting. Elf arrestaties.

De opgenoemde gevallen hebben allemaal de afgelopen dagen plaatsgevonden – niet voor de 22e oktober. Zo kan men zich een voorstelling maken over de hoeveelheid en de omvang van het fenomeen.

Een “oudere” zaak vond in het begin van de maand plaats: Een minderjarige (16) in Haryana, in een Dalit-dorp genaamd Sacchakhera pleegde zelfmoord, nadat ze herhaaldelijk door 2 jongens brutaal was verkracht. Ze goor benzine over zich heen en stak zichzelf in brand.

De zaak zorgde voor grote ontsteltenis in de media. – India Express.

Een andere barbarij uit het Oost-Aziatische gebied – uit de wereld waar mannen teveel Testosteron en te weinig vrouwen hebben – kan men zich bij ons nauwelijks voorstellen: Minderjarige gedwongen prostituees worden dagelijks gevoed met steroïden, opdat ze er “fit” uitzien voor hun vrijers.

Het ontstellende lot van de prostituees, die gedwongen worden om steroïden te slikken, opdat ze er voor hun vrijers “gezonder” uitzien.

“Er is een groot verschil tussen hoe ik er nu uitzie en het ondervoede beeld uit mijn kinderjaren”, zegt Hashi, 17, die door een loverboy op 10-jarige leeftijd werd verleid en als prostituee aan het bordeel Kandapara verkocht werd, waar ze steroïden begon te nemen.

“Ik ben nu gezonder en fit om dagelijks vele klanten te bedienen. Vaak zijn het tot 15 per dag”, zegt ze en zet bij zichzelf een grote zwarte stip op haar voorhoofd, op de manier van de Hindoe-vrouwen.

Het thema zou iedereen van ons moeten interesseren, ook als het schijnbaar in het verre Oost-Azië plaatsvindt. Men zou altijd aan dit bericht moeten denken als men een boot vol jonge, mannelijke “vluchtelingen” ziet, die vanuit Afrika de kust van Europa nadert. Ze komen namelijk zonder vrouwen, vol Testosteron. Ze komen niet alleen, omdat ze de welvaart willen hebben, zoals de media en verheerlijkers langzaam beginnen toe te geven als ze het over “economische vluchtelingen” hebben. Een belangrijke reden van hun komst is, omdat ze uit een wereld van vrouwenschaarste komen en omdat ze jullie vrouwen en kinderen willen hebben. Met iedere vluchtelingencontainer of vluchtelingenboot vol met Testosteron beladen vluchtelingen komt de cultuur van de massaverkrachtingen mee. Het is een fenomeen dat berekenbaar is.

Als wij hier over 10 jaar Indische omstandigheden hebben, zal het te laat zijn. We moeten er nu alles tegen doen – enerzijds om te informeren en te waarschuwen tegen deze sociologische ontwikkeling. Anderzijds moeten we wetgeving eisen, die deze vorm van “geboortebeperking” streng bestraft. Op dit moment doen veel migrantenfamilies (Oost-Aziaten en moslims) aan gendercide midden in Europa door selectief hun meisjes te aborteren en jongens te houden. Dit gedrag moet met alle middelen afgestraft worden.

De wetgevers moeten aangesproken worden op het fenomeen gendercide. Ze moeten met wetten komen, die op tijd ieder mannenoverschot van migranten verhinderen. Mannen betekenen voor de nieuwkomers soldaten voor hun invasie. En ze betekenen voor de vrouwelijke kinderen van de autochtone Europeanen verkrachters en beulen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/25/eine-welt-mit-zu-wenig-frauen-ist-eine-welt-der-brutalitat-wie-verindert-man-den-uberschuss-an-migrantenmanner/#more-39061

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Europa, Immigratie, Jihad, Mensenrechten, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Racisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Een wereld met te weinig vrouwen is een wereld van brutaliteit. Hoe verhindert men het overschot aan migrantenmannen?

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ik heb de oplossing: minder neuken, minder spreuken. Trouwens… als er op een gegeven moment alleen maar mannelijke allahschreeuwers zijn, kunnen ze toch ook geen vrouwen meer stenigen? Mogen ze mekaar gaan stenigen, verkrachten, in mekaar slaan. Kijken hoe lang ze dat volhouden. Eerst maar eens afwachten wanneer die rot-euro in mekaar dondert, dan is er geen geld meer voor ons, voor hun ook niet, dan donderen ze vanzelf op, blijft er voor ONS meer over, toch? Weer een probleem opgelost. Mooi toch ofniettan?
  Enne… het is weer eens offerfeest. wat daar feestelijk aan is, is me een raadsel maar het zal wel weer aan mij liggen. Whatever. In de herhaling> http://tinyurl.com/6xrjyfb

  Like

 2. Jan zegt:

  Hoe verhindert men het overschot aan migrantenmannen?

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Gerrit teweldig he.
  Het gaat echt gebeuren dat ineenstorten van die €uro.
  Ook geweldig dat die chinezen en vooral arabieren nu vrouwen te weinig hebben om te misbruiken.
  Ik heb al nooit begrepen waarom ze die paar die ze hadden ook nog stenigden.
  Ze straffen zodoende zichzelf.
  Echt geweldig.
  We moeten natuurlijk wel opletten dat ze niet onze vrouwen roven zoals ze al eeuwenlang gedaan hebben door heel Europa.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Weet je wat, Louis: we schieten ze allemaal deaud met onze zaddoeken.

  Like

 5. Je zou zo’n boot ook gewoon kunnen laten zinken?

  Like

 6. toetssteen zegt:

  http://nos.nl/op3/video/376935-china-wil-meer-meisjes.html

  Bovendien heeft men in China nu ook bonussen voor meisjesbaby’s.
  Daarmee is natuurlijk niet de problematiek binnen een jaar verdwenen, maar men pakt het wel aan!

  Overigens denk ik niet dat het in de islamitische wereld nog te keren zal zijn gezien hun ideologie. Kijk maar eens naar een land als Afghanistan waar vrouwen schaars zijn en u zou menen dat ze er dan zuinig op zouden zijn. Nope.
  Egypte, zelfde verhaal.

  @Pieter Veenstra: 23:02
  Ik ben het helaas met u eens.
  Want natuurlijk komen deze problemen op twee benen niet om te werken.

  Like

 7. P.M. zegt:

  De enige manier om minder mannelijke bevolking te krijgen is ; i.p.v. meisjes te verminken de zaken om te draaien en dit met de jongens te doen. Laat hún nu maar eens merken wat dit betekend.
  Waarom worden in die landen altijd de vrouwen / meisjes als voetveeg en tweederangs burgers
  bekeken en gebruikt.

  Like

 8. @toetssteen: Nee ze komen alleen hun handje ophouden voor “kraties van alles” en om de samenleving te ontwrichten!

  Like

 9. Rufol zegt:

  Ik meende eerder toch te begrijpen dat veel moslims homo zijn. Dan hoeft er toch geen probleem te zijn. Nemen ze elkaar fijn en laten de vrouwen met rust.

  Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  Ach, ze hebben altijd hun geiten, schapen en kamelen nog, waar ze hun seksuele lusten op kunnen botvieren. Is daar heel normaal, hoor.

  Like

 11. oogenhand zegt:

  Na castratie kun je zelfs geen geitje nakken. Als bepaalde mannen, niet alleen moslims, vrouwen willen roven, kunnen zij een koekje van eigen deeg krijgen. Als dwepers met raszuiverheid daarmee een probleem hebben, hebben zij zelf een probleem.

  Like

 12. Pingback: “Illegale infiltranten” stromen uit Afrika Israël binnen en verkrachten daar vrouwen en kinderen | E.J. Bron

 13. Ronaldo zegt:

  Vind je het gek Westerse mannen hebben geen ballen meer , tegenwoordig. Als die vluchtelingen bootjes vol met ego’s testoronen, niet worden tegengehouden, vragen we er zelf ook om. Ondanks dat er geen werk is, voor mensen uit 3e wereld landen zegt, die criminele overheid: kom er maar in jongen. Uitgeprocedeerd of niet , ze blijven hier toch i.p.v van al dat tuig wat uit India, Afrika, Moslim landen komt op het vliegtuig terug te zetten. Zo’n heks , als Mallmstrom, of een Kyenge uit Congo(minister uit Italie) dat soort mensen bepalen, dat Emigratie goed, inderdaad mannelijke immigratie,voor nog meer verkrachtingen,haat, uitkeringen, minder kans op een vrouw. Wij mannen hadden allang al moeten ingrijpen tegen deze genocide. Rem: de man brengt agressie, oorlog, zijn ego. De vrouw is de vrucht van het leven. Laat ze zelf er voor op draaien, zij haten vrouwen in hun landen, vermoorden hun vrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s