Het zwijgen van de media over de tweede Holocaust

Screenshot_57

Opinie-artikel van Likoed Nederland op De Dagelijkse Standaard, 13 mei 2013.

Elk snippertje negatief nieuws over Israël wordt door de Nederlandse media met graagte gebracht. Wat onze politiek-correcte media echter verzwijgen is het echte nieuws, namelijk in wat voor omgeving Israël zich moet handhaven. Een omgeving die geregeld het verlangen naar een tweede Holocaust uitspreekt.

Arabische leiders praten – meestal in naam van de islam – openlijker over de gewenste uitroeiing van de Joden dan Hitler ooit deed. Maar de Nederlandse media zwijgen het dood.

Enkele voorbeelden van Arabische televisiezenders:

Hamas

De islamitische religieuze leider Wael Al-Zarad:

“Wij vragen Allah om ons samen te laten werken om deze verzameling kankerbacteriën – dat ons volk zo kwelt – uit te roeien.”

Hamas televisie, 26 februari 2013.

Yunis Al-Astal – parlementslid voor Hamas:

“De Joden werden in groten getale naar Palestina gebracht zodat de Palestijnen – met de steun van de hele islamitische natie – de eer zouden hebben om deze kwaadaardige bende uit te roeien.”

Hamas televisie, 11 mei 2011.

De Hamas vice-voorzitter van het Palestijnse parlement Ahmad Bahr:

“Een vrouw mag zelfs [op Jihad] gaan zonder toestemming van haar man, en een dienaar zonder toestemming van zijn meester. Waarom? Om die Joden te verdelgen. ….

Oh Allah, roei de Joden en hun aanhangers uit. Oh Allah, roei de Amerikanen en hun aanhangers uit. Oh Allah, tel ze een voor een, en dood ze allemaal, zonder er een over te laten.”

Hamas televisie, 10 augustus 2012.

Palestijnse Autoriteit

De door Palestijnse Autoriteit benoemde Moefti Muhammad Hussein – de hoogste Islamitische geestelijke op de Westbank:

“De dag des Oordeels zal niet komen totdat jij de Joden bevecht. De Joden zullen schuilen achter rotsen en bomen, maar zij zullen roepen: ‘Oh Moslim, dienaar van Allah, er is een Jood achter mij, kom en dood hem.”

Staatstelevisie van de Palestijnse Autoriteit, 9 januari 2012.

Jibril Rajoub, voormalig Nationale Veiligheidsadviseur van de Palestijnse Autoriteit, hoofd van de Palestijnse voetbalfederatie, voorzitter van het Palestijns Olympisch Comité en lid van het Centrale Comité van Fatah (de ‘partij’ van president Abbas):

“Wij hebben nog geen atoombom, maar ik zweer dat als wij wel een atoombom zouden hebben, zouden wij hem meteen vanmorgen [tegen Israël] gebruikt hebben.”

Al-Mayadeen televisie (Libanon), 30 april 2013.

Egypte

De Egyptische minister van Religieuze Zaken Ali Afifi:

“Maar wij hopen dat de woorden van de profeet Mohammed vervuld zal worden: ‘De dag des Oordeels zal niet komen voordat de moslims de Joden hebben bestreden, en de Joden zullen zich dan achter de rotsen en de bomen verbergen, maar de rotsen en de bomen zullen zeggen: ‘O moslim, o dienaar van Allah, er is een Jood achter mij, kom en dood hem.”

Egyptische Sada al-Balad TV, 14 maart 2013.

De Egyptische islamitische geestelijke Mahmoud Al-Masri:

“Met de hulp van Allah zal Israël worden vernietigd, omdat de Profeet Mohammed dat gezegd heeft. Geloof dit niet, omdat ik het zeg. Geloof het omdat ik zeg dat de profeet Mohammed aldus gesproken heeft. ….Uiteindelijk zal geen enkele Jood overblijven op aarde.”

Egyptische Al-Nas TV, 16 november 2012.

De Egyptische president Morsi bidt mee met het gebed:

“O Allah, reken af met de Joden en degenen die hen steunen.
O Allah, verspreid hen, scheur hen aan stukken.
O Allah, laat Uw macht en grootheid aan hen zien.
O Allah, toon ons uw almachtigheid.”

Kanaal 1 van de Egyptische staatsomroep, 19 oktober 2012.

Het is vreemd dat vrijwel geen enkel Nederlands medium over bovenstaande bericht. Terwijl de bedreigingen zeer evident zijn: belangrijke islamitische leiders roepen op om Israël te vernietigen, en de daar wonende Joden te verdelgen. Nu in de naam van een andere ideologie, maar net als zeventig jaar geleden.

Screenshot_56

Bron:

Likoed Nederland

LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het zwijgen van de media over de tweede Holocaust

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Maar denkt Likoed .Nl, dart de afgesloten deal tussen Rusland en BIBI de definitie oplossing is of een tijdelijke ??

  Is BIBI een boodschapper ??

  Deze mind games zijn best grappig maar wat over de werkelijke toekomst van Israël, ??

  Like

 2. Jean zegt:

  Het is walgelijk om dagelijks te moeten vaststellen dan een bondgenoot, Israël als zowel ons eigen Europa zó verraden en verkwanselt wordt door én aan een stelletje lafaards resp. barbaren puur uit machtswellust én eigen gewin dus eigen profitariaat.
  In een ‘beschaafd’ land mag die achterlijke gewelddadige barbaarse waanzin islam NOOIT getolereerd noch aanvaard noch gerespecteerd worden, integendeel, het MOET verdreven worden tot en met de laatste kiem willen wij nog enige welvaart, veiligheid en leefbaarheid overdragen aan ONZE kinderen en ONZE kleinkinderen.
  laten we de politieke lafaards aanpakken bij de eerstvolgende verkiezingen door ze weg te stemmen zodat ze NOOIT meer in de gelegenheid kunnen komen nog meer verraad aan ONZE Europese samenleving te plegen.
  Laten we de handen in mekaar slaan over de grenzen heen door Europese democratie toe te passen. Elke partij die dergelijk barbaars achterlijk gedoe steunt of door zo een idioot op een lijst te plaatsen MOET vernietigd worden.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het is opmerkelijk zoals het kan verkeren: In de jaren ’60 en ’70 had Nederland zijn mond vol over wat de oden in de oorlog was aangedaan -daar kreeg je bijvoorbeeld ook op school over te horen- en onderhield Nederland uit-ste-ken-de betrekkingen met Israël -Zó uitstekend dat het ons op een olie-boycot kwam te staan. En nu, zo’n veertig à vijftig jaar later wordt alles wat datzelfde Israël aangaat doodgezwegen of in een negatief daglicht gesteld. De bordjes zijn volkomen verhangen. Generatiekloof of zo? Kan zijn, natuurlijk. Ik geloof eerlijk gezegd niet, dat de generatie van onze ouders ooit zo’n warm gevoel voor de Palestijnen aangepraat had kunnen worden of dat moslims, hadden ze het al geprobeerd, in die tijd hadden kunnen flikken wat ze nú flikken. Maar ja, juist omdat alle oude normen en waarden rond Mei ’68 op de schop moesten, ging de nieuwe generatie daar natuurlijk dwars tegenin. Met de huidige denkbeelden tot gevolg. Ook geloof ik nog steeds dat er meespeelde, wat ik in een eerder comment al eens naar voren gebracht heb: De na-oorlogse Joden aanvaardden de slachtofferrol niet, die hen stilzwijgend werd opgelegd. Dat kan, kleinzielig als de mensen soms zijn, onbewust voor wrevel gezorgd hebben. Met als gevolg dus het doodknuffelen van de tegenpartij -zonder gegronde reden.

  Like

 4. De tweede Holocaust is namelijk al aan de Gang!
  Wij hebben onze aarde bijna vernietigd met onze wereld- en atoomoorlogen! We hebben hiervan nog steeds niets geleerd! Want nu we eindelijk na jaren alles weer hebben opgebouwd, laten wij alles wederom vernietigen door de islam onze wereld volledig te laten overheersen! Alleen deze keer zal er geen redding en geen wederopbouw meer zijn!
  http://eunmask.wordpress.com/2013/05/13/ik-ben-al-die-domme-leugens-spuugzat/

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Eens met voorgaande reacties! En natuurlijk zullen de RODEN / Socialisten en hun MEELOPERS alles doen, om de ISLAM in het zadel te helpen. Ben het tevens zeer eens met @ Jean 20.02.uur,dat we de handen in elkaar moeten slaan, in heel EUROPA om de RODEN, de CHRISTEN-DEMOCRATEN, de LIBERALEN en de LINKS-LIBERALEN uit de regering te verdrijven! EENHEID MAAKT MACHT. Mijn hoop is dan ook gevestigd op iemand als NIGEL FARAGE!

  Like

 6. 2Crazy2bTrue zegt:

  Een prachtige logo overigens van die “Religion of Peace”.
  Ik heb hem meteen maar even gekopieerd.

  Like

 7. Jean zegt:

  Valt het u ook op dat als een moslim de klepper opent hij het altijd heeft over “vernietiging”?
  Neen? dan staat u aan de verkeerde kant van deze maatschappij, hebt u het wel gehoord dan zit u goed.
  Laten wij die steeds die waanzinnigen bezighoren ons samenvoegen en die barbaren verdrijven uit onze westerse samenleving en laten wij ELKE politieker die het opneemt voor die achterlijke barbaren politiek elimineren zodat die niet meer ‘nog meer’ schade kan berokkenen aan ONZE westerse beschaving & cultuur. Sommige partijen zetten zelfs van die barbaren op hun lijsten!!! Is nog te volgen???
  Het is niet moeilijk want het zijn steeds linkse ratten die onze samenleving verraden voor eigen gewin, dat hun eigen kinderen ook de vernieling ingaan deert hun geen zak, uiteraard zullen ze trachten hun kinderen binnen te loodsen in het misdadig profitariaat waar zij nu van graaien, wij noemen dat ‘nepotisme’, de gevolgen zijn dagelijks te merken, oerdomme wezens doen aan politiek.
  In België tiert deze walgelijke smerige ziekte welig, kijk maar naar Deguchts, Decroos, Deklerks, Toebaks, Michels, Daerdens, Oncelinxs, Detieiges, Coburgers enz. enz. enz. een pot nat om van te walgen.
  (namen zijn bewust fout geschreven omdat ongedierte geen respect verdiend).
  De gevaarlijkste van alleemaal zijn die EU huichelaars, die willen tegen onze wil in het profitariaatstoerisme promoten, dat een land de totale vernietiging ingaat a.g.v. dat misdadig profitariaat én parasitisme is hun laatste zorg; Dat EU gedrocht is een verzameling van overjaarse mei68ers die het in hun eigen respectievelijke landen verknoeid hebben, een dik gefinancierd rusthuis voor politiekers die verbrand of niet verkozen werden wegens incompetentie…
  Zo snel mogelijk uitroeien is de boodschap.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s