Aanslag op boeddhistische monnik in Myanmar/Birma

Screenshot_15

Hier hebben we opnieuw zo´n schoolvoorbeeld betreffende de modus operandi van de islam. Net zoals ze vorig jaar een aanslag op de EDL of in het jaar daarvoor op Markus Beisicht van PRO-NRW planden, pleegden ze gisteren een aanslag op de boeddhistische monnik, die in Myanmar de anti-islamitische beweging aanvoert. Het was de bedoeling dat de aanslag hem tijdens een islamkritische manifestatie zou doden.

Myanmars radicale boeddhistische monnik Wirathu overleefde nipt een aanslag op zijn leven, toen er slechts enkele meters verderop een autobom explodeerde terwijl hij zondagavond laat een toespraak hield.

Hij beschuldigde de islamitische extremisten van de aanslag in Mandalay en zei dat men hem vermoedelijk tot zwijgen wilde brengen.

De politie zei dat het nog te vroeg zou zijn om te speculeren naar het motief. Bij de aanslag raakten 5 mensen gewond, waarschijnlijk veroorzaakt door een zelfgemaakte bom.

Global Post

Screenshot_13

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/22/anschlag-gegen-buddhistischen-monch-in-burma/#more-47054

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Moslims, Myanmar (Birma), Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aanslag op boeddhistische monnik in Myanmar/Birma

 1. Tiny zegt:

  Radicale monnik? Wie was er nu eigenlijk radicaal?

  Like

  • Freija zegt:

   Zo erg is het dus gesteld met de cultureel marxistische indoctrinatie in het Westen.
   Mensen in het Westen hebben ieder vermogen tot het kritisch kijken naar de islam verloren.
   In een volslagen foute reflex wordt steeds de dader tot slachtoffer gemaakt, vermoedelijk een vorm van het stockholmsyndroom.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Radicale monnik? Omdat hij kritisch is t.o.v. de islam? Noem mij een land, een gebied waar de islam over een lange periode ooit in vrede, zonder onderdrukking en met “”gelijke rechten”” voor iedereen heeft geleefd. Ik nodig elke “”islam lover”” uit hier antwoord op te geven.

  http://www.pomonieuws.nl/2013/04/we-verliezen-de-oorlog-tegen-islam.html

  Like

 3. catherine zegt:

  Deze monnik verwoordt even haarscherp wat er in de gehele wereld aan de hand is (al 1400 jaar) en wat de politiek correcte meute overal ter wereld wil blijven ontkennen. tegelijkertijd geeft hij ook de oplossing aan: radicale grenzen stellen om dat wat liefdevol is in stand te houden. Totnutoe hebben de z.g. gutmenschen het kwaad alleen maar bevoordeeld en aangejaagd. Tijd voor een andere tactiek.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Ik vind de TERRORISTEN van MO de PEDO PROFEET, RADICAAL. Dag na dag blijft deze perverse satanische ideologie haar slachtoffers eisen, terwijl de socialisten gemene zaak met de islam maken.

  Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik heb ooit eens tussen de mantra zingende monniken gezeten , ze waren zo erg radicaal, echt waar .

  om mani padme hum

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  In principe zou er geen probleem mogen zijn met het idee dat je je mag verdedigen tegen een groep mensen die systematisch heel de gemeenschap met geweld ontwrichten. Tegenwoordig is de logica omgekeerd: je moet je gewoon als schapen laten afslachten !

  Je moet niet vragen hoe ver ze Boeddhisten eigenlijk het bloed van onder de nagels hebben gehaald !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Luchtpint 13.53. uur. Beste Luchtpint, ik weet wel zeker, dat de islam geiteneukers, deze op zich vreedzame mensen, volledig over hun toeren hebben gejaagd. Overal waar dat grafvolk is of komt, is het gedaan met de normale samenleving. Dit MOSLIMGEBROED is erger dan de PEST. En wat het ergste is, deze muzelmannen worden ook weer gebruikt door politiek, NWO en Bilderberg, om ons eronder te krijgen. Maar de kruik gaat zolang te water tot hij barst!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s