Gewapende “religietolerante” moslims overvallen Koptische bruiloft en moorden

Screenshot_16

De Koptische kerk in de voorstad Waraak van Cairo

Het gebeurde gisteren in Caïro  Een jong Koptisch christelijk paar vierde zijn bruiloft. Toen kwamen ze. De moslims! Ze kwamen op motoren, waren gemaskerd, wat de linkse activisten en de moslims altijd zijn als ze geweld tegen christenen willen plegen. Ze begonnen op het bruiloftsgezelschap voor de kerk van de Heilige Maagd in Waraak te schieten. Daarbij vielen meerdere doden en raakten veel mensen gewond. Eén van de doden is een 8-jarig meisje:

Twee gewapende daders hebben zondag minstens drie gasten op een Koptisch bruiloftsfeest in Caïro doodgeschoten. De mannen kwamen aanrijden op een motor en begonnen willekeurig in de groep te schieten. Inmiddels is er al sprake van 6 dodelijke slachtoffers.

De priester van de kerk in de voorstad Waraak van Caïro, Thomas Daoud Ibrahim, vertelde dat hij in zich in de kerk bevond toen hij de schoten hoorde. Toen hij naar buiten liep, zag hij een dode man en een dode vrouw. Er werden minstens 12 gewonden overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens informatie van het Egyptische staatspersbureau “Mena” bevond zich ook een 8-jarig kind onder de doden.

N-TV

Natuurlijk komt daarna de schijnheilige verklaring van de moslimpolitici, zoals altijd na zulke aanslagen, dat ze hiermee niets te maken hebben en bij hoog en bij laag beloven de moslimdaders te bestraffen. Maar ze wakkeren deze moorden aan, omdat ze profiteren van de genocide op de christenen. Daarom moet niet de individuele islamitische moordenaar aan de schandpaal genageld worden, maar de hele “religie”, die deze genocide aanwakkert en ervan profiteert.

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/21/bewaffnete-religionstolerante-muslime-ueberfallen-koptische-hochzeit-und-toeten/#more-49671
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Christenvervolging, Egypte, Islam, Kopten, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Gewapende “religietolerante” moslims overvallen Koptische bruiloft en moorden

 1. Cathja zegt:

  Altijd weer die verrekte rotmoslims! Niemand is zijn leven meer zeker als je zo’n stel moordenaars tegenkomt!
  Wereldwijd verbannen!!!

  Like

 2. Pingback: Moslims vermoorden Kopten op bruiloft, w.o. kind van 8 jaar. Egypte moet “niet-moslim rein zijn” | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hoor je dan naderhand nog wel eens, dat moslims door moslim-autoriteiten metterdaad voor zulke slachtpartijen gestraft ZIJN?
  Als bijvoorbeeld de MSM dààr bewijs van konden overleggen, zouden ze dat immers enthousiast dóen, blij dat ze die lieve moslims in een goed daglicht konden stellen.
  Maar helaas voor hèn, dat kunnen ze nooit.
  Daarom herhalen ze maar schaapachtig die opgedreunde Taqiyya, die ze per gratie Gods wordt aangereikt.
  Je moet toch wàt……

  Like

  • Tiny zegt:

   De MSM willen daar niet eens bewijzen van vinden, noch zien, noch erover berichten al zouden ze er zijn.
   Lijkt me dat er bewijzen genoeg zijn eigenlijk.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, dat wel, maar wat ik dus al zei: Dat die daders nu eens metterdaad door MOSLIM-instanties voor hun misdaden gestraft zouden worden!
    Geef toe, dat de MSM zo’n soort bericht grààg zouden overnemen!
    Helaas voor hen kunnen ze wel vergeten, dat dat ooit gebeurt.

    Like

 4. louis-portugal zegt:

  Er zijn er idd maar weinig die zo´n ravage aanrichten.
  9-11 in New York waren er ook maar 19 die er ongeveer 3000 ombrachten waarvan heel veel op een afschuwelijke manier.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  De islam is geen religie, maar een “perfide cultuur van de dood”. En allah, is een afgod. Maar geheel de rode pers en msm zullen hier natuurlijk geen aandacht aan besteden, want de slachtoffers zijn ” maar christenen”. Maar als in ons ABSURDISTAN/Nederland, een moslim ook maar 1 steen in de weg wordt gelegd, zit de RODE PERS en de hele LINKSE KERK er bovenop!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s