VIDEO CBN-News: Génération Identitaire verklaart de oorlog aan de islamisering van Frankrijk

 

Zie eveneens:
https://ejbron.wordpress.com/2013/08/14/de-identitaire-generatie-een-oorlogsverklaring/

https://ejbron.wordpress.com/2013/11/28/video-reprise-oorlogsverklaring-van-de-generation-identitaire/

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO CBN-News: Génération Identitaire verklaart de oorlog aan de islamisering van Frankrijk

  1. realist zegt:

    dit filmpje heeft momenteel 475 likes en 17 dislikes,we leven toch in een democratie als ik mij niet vergis?in een democratie moet de wil van de meerderheid uitgevoerd worden en niet de minderheid hun grillen ingewilligd worden.

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Echt geweldig! Maar tja…..Hoeveel NEDERLANDSE jongeren hebben zich inmiddels al aangesloten, bijvoorbeeld?
    Het vervelende is, dat onder je jongelui híer, ook al zijn ze niet eens dol op verschijnselen als de Islam, nog steeds het idee leeft, dat “dàt toch ook weer niet nodig is” of zoiets.
    Ik heb mijn zoon inmiddels in ieder geval al wèl zo ver, dat-ie tegen de monarchie is. Hè, hè, èrgens van overtuigd…..
    Maar als ik over het Identitair Verzet zou beginnen, vrees ik dat ik vooralsnog slechts als reactie zou krijgen: “Húh…….?

    Like

    • bigljohn zegt:

      Nederlanders beoefenen de cultuur van de dialoog met de Islam (totaal zinloos), maar gaan nooit de barricaden op. Om nog maar te zwijgen over gerichte acties tegen de indringer, zoals bijvoorbeeld in Frankrijk gebeurt. Geef je als voorbeeld de verzetsstrijders uit de tweede wereld oorlog, dan is hun reactie; Och dat is al zolang geleden, al die kletskoek en oude mannen verhalen, verteld achter de tapkast van het cafe. Ze lachen je dan gewoon uit !

      Like

  3. Urbanus zegt:

    Geweldig initiatief, maar ik ben dan weer te oud 😉 Hulde aan GI

    Like

  4. roger catrysse zegt:

    Maar helaas is het een kleine minderheid die de moed heeft om daarvoor op te komen maar beter een kleine minderheid dan helemaal niets

    Like

  5. Thomasson zegt:

    Geweldig om zo iets te horen. Eindelijk komt de generatie jonge Fransen in opstand. Het heeft heel lang geduurd. Maar nu is het hek van de dam en de storm (andere soort storm dat wij nu hebben) zal in omvang enkel toenemen. Eerlijk gezegd op gegeven moment zouden de leiders van ‘Generatie ‘68’ terecht moeten staan voor een tribunaal zoals degene die na de oorlog in Nürnberg werd gehouden. Deze mensen plegen al 40 jaar lang misdaden en verraad tegen hun eigen volk. Génération Identitaire zijn de Jacobijnen, de zeegeuzen of de ondergrondse van deze tijd.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Thomasson: 13.18. uur. Ik zie het precies zoals U het zegt! Respect voor deze jongeren, die in feite ONZE VOORHOEDE zijn. Zij, zij komen in actie voor hetgeen wij al tijden betogen op dit waardevol blog van Heer Bron. Zij knokken voor onze CULTURELE ZEDELIJKE en DEMOCRATISCHE WAARDEN! En inderdaad het is een gevecht om te OVERLEVEN. Vive le Generation Identitaire!

      Like

  6. Bewoners van de Spaanse stad Sevilla, die zich verzetten tegen de bouw van een moskee in hun stad, begraven de dood varken op de plats waar de ​​moskee gebouwt moet worden….. In Armenië[de stad Agdam] is een moskee waar iemand houdt koeien en varkens. Zie hieronder de foto:http://srbin.info/2013/12/04/spanija-uz-pomoc-mrtve-svinje-sprecili-izgradnju-dzamije-foto/

    Like

  7. tjonge zegt:

    het verzet vind ik mooi en steun ik, maar om nou weer de babyboomers hier de schuld van te geven ?
    kom op zeg, het is de politiek/5e colonne die verantwoordelijk is !!!

    Like

Plaats een reactie