Saoedi-Arabië verbreekt eigen record

Screenshot_34

(Door: Daniel Greenfield)

Terwijl andere landen uitblinken in de wetenschap en de Schone Kunsten, weet het kerngebied van de islam waar het goed in is en blijft daarbij. Sinds de tijd van Mohammed heeft het één ding gehad waar het echt goed in is. Het afhakken van hoofden van mensen. En dit jaar liggen de Saoedi’s op koers om hun eigen record van onthoofdingen te breken.

De laatste onthoofding brengt het aantal in Saoedi-Arabië uitgevoerde executies dit jaar op 74, volgens een AFP-telling. In 2012 voerde het land 76 executies uit, volgens een telling op basis van officiële cijfers.

De vraag is nu, kunnen de Saoedi’s hun eigen record van 2012 verslaan, voordat het jaar eindigt?

In 2013 hebben de Saoedi’s het aantal onthoofdingen van mensen in een tempo van twee per week volgehouden. Maar ze hebben niet veel tijd meer over en er is vertraging opgetreden door een tekort aan zwaarddragers.

Een ambtenaar van het ultraconservatieve koninkrijk zei dat zwaard dragende beulen “niet overal direct beschikbaar zijn en in sommige gevallen werden executies ontsierd door verwarring als de beul laat op de aangewezen openbare plaats kwam opdagen”. De naamloze bureaucraat vertelde de krant Al Youm dat in het tijdperk van eenvoudige digitale communicatie het laat komen van de beulen “verwarring veroorzaakt en speculaties en geruchten via moderne technologie doet ontstaan”.

Het is gewoon een schande wanneer uw barbaarse wijze van uitvoering botst met alle Japanse en Amerikaanse hardware die u hebt geïmporteerd. Hadden ze maar zo iemand als de beul van Egypte, die houdt echt van zijn werk (video!).

“In alle eerlijkheid, ik hou van mijn werk. Ik vind het gewoon leuk! Ik zeg nooit “nee”  als ze me op het werk nodig hebben. Dit is mijn werk en mijn levensonderhoud. Wurgen was mijn hobby. Toen ik voor de job heb gesolliciteerd en het goed deed op de tests – door te bewijzen dat ik de psychologische druk aan zou kunnen en ga zo maar door – zeiden ze: ´Gefeliciteerd. Laat nu een snor groeien´.”

De islamitische wet. Hoe hebben ze ooit zonder kunnen leven? Oh ja, ze “leefden” zonder.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

3 reacties op Saoedi-Arabië verbreekt eigen record

 1. delamontagne zegt:

  Tijdens het kijken en luisteren naar het “Nieuwjaars-concert”(in vele EU-landen uitgezonden , bedacht ik ineens (ook naar aanleiding van de 2 vorige artikelen:
  “Feest van de ongelovigen” – EN Saoedische prins ter dood veroordeeld’
  :: het was in vroeger eeuwen in europe toch zo dat die terechtstellingen ook een soort öpenbaar”vertier waren.
  Wel die terechtstellingen in moslim-landen (S.A), zijn dat nu in wezen ook nog. Altijd op vrijdag [ na het middag-gebed ] op een openbaar plein. Trekt vele toeschouwers ( in eu in middle ages ook ). Ook bedacht ik onder ,t luisteren naar de muziek ( en kijken ballet ). WAT ZOU DE NL-KONINGIN nou in dat soort landen bij bezoek aan voorstelling aanbieden.????????????
  Haar favoriete “ballet”, de GEDACHTE alleen al doet je in lachen uitbarsten. Concert ? ! ? = ongehoord, weten waarschijnlijk niet eens wat ,t is.
  Dan te bedenken dat aantal jaren geleden er in Wenen die Israelische Gast-dirigent was.
  Ja, Israel en omringende landen ::: Een wereld van verschil.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Ze kunnen toch gewoon een westerse ingenieur aantrekken om een onthoofdingsmachine te ontwerpen en dan tig van die machines laten bouwen en die overal neer zetten waar ze maar nodig zijn een mobiele versie kan ook van pas komen. Pislamieten zijn nu eenmaal slecht in technologie ze scoren toch al hun technologie in het westen of het verre oosten.

  Like

 3. Trucker zegt:

  Ik dacht deze psychopaat al eens zien voorbijkomen hebben op Heer Bron’s blog, misschien ben ik mis maar twee gelijken zijn raar in de sociopaten afdeling.
  Deze is wat in de Westerse wereld een seriemoordenaar wordt gehten, loepzuiver en archetype.
  Shrinks zouden met deze een hoogst interesant studieobject hebben.
  In feite gewoon een stukje lood in de schedel blazen hoeft echt niet heel groot te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s