Duitse Jihadisten: Met nachtkijker voor scherpschutters over de A8 naar Aleppo om te moorden

Screenshot_23

(Door: Michael Mannheimer)

De Jihad vormt als een van de fundamentele geboden van de islam van een aan alle moslims opgelegde plicht een van de belangrijkste geloofsprincipes van diezelfde islam. Veel soennitische geleerden beschouwen de Jihad als zesde van de “vijf zuilen van de islam.” De Jihad als heilige oorlog werd ook door Allah voorgeschreven tegen moslims, die als afvalligen gelden (zo worden de Alawieten in Syrië, waartoe Assad behoort, van de kant van de soennitische “rebellen” gezien). Moslims die sneuvelen in de Jihad worden rijkelijk beloond: ze komen rechtstreeks in het paradijs, zitten aan de rechterkant van Mohammed en krijgen voor eeuwig 72 maagden.

Duitse Jihadisten: Over de A8 naar Aleppo

De beide mannen wilden in een jachtwinkel in Stuttgart een nachtkijker voor scherpschutters kopen. De verkoper belde de politie. Echt waar: de beide wilden naar Syrië om te doden in de Jihad tegen Assad. Misschien was het hun fout dat zij de wapenwinkel zonder lodenmantel in kwamen. Want wie in de Kronprinzstraße 26 in Stuttgart jachtuitrusting koopt, draagt in de regel een loden mantel en grove schoenen.

Screenshot_24Toen op 11 november 2013 een 23-jarige Libanees uit Stuttgart en een 37-jarige oorspronkelijk uit Afghanistan afkomstige man uit Mönchengladbach de jachtwinkel binnen kwamen, begonnen bij de verkoper de alarmbellen te rinkelen. Wany het komt niet iedere dag voor dat zulke mensen in zo´n traditionele jachtwinkel nachtkijkers voor scherpschutters kopen. Nadat er een hightech apparaat voor € 4000,- over de toonbank was gegaan, waarschuwde een van de verkopers de politie.

De 23-jarige Libanees en de 37-jarige “Duitser” moeten zich nu verantwoorden voor de voorbereiding van een “zware staatsgevaarlijke gewelddaad.” Zegt men. Ik wil wedden dat het proces wordt gestaakt. Per slot van rekening bestaat er een decreet van de minister van Justitie om mededogen te hebben met moslims. Te lezen bij Kirsten Heisig in haar boek: “Het einde van het geduld: consequent tegen jeugdige geweldplegers” Misschien heeft dit tot haar vroegtijdige dood geleid: men vond de 49-jarige Berlijnse jeugdrechter in juni 2010 opgehangen in een boom.

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Duitsland, Islam, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitse Jihadisten: Met nachtkijker voor scherpschutters over de A8 naar Aleppo om te moorden

  1. Sjaak zegt:

    HET GEEFT GEEN DUITSE JIHADISTEN !
    DE BESCHRIJVING NA ZIJN HET EEN LYBANEES
    EN EEN DUITSER ! MAAR EEN DUITSER DIE
    VOOR DEZE MOORDENAARSVOLK KIEST
    IS GEEN DUITSER MEER !
    MAAR EEN PERSONA NON GRATA !
    ENDE VOM GELÄNDE !

    Like

    • fleckie zegt:

      Persona non grata, zonder gratie? (VOGELVRIJ verklaard, of STATENLOOS)?

      Like

    • Tiny zegt:

      Die gasten zijn inderdaad niet Duits, ze hebben alleen maar een Duitse pas. Er zijn inderdaad wel een flink aantal konvertiten, aangesloten bij de salafisten. Maar die kijken wel uit, die gaan dus niet. Heel misschien een geschifte enkeling.. Voor de rest zijn het allemaal alleen maar pas-Duitsers.

      Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Nou, dat wordt minstens 10 uur schoffelen voor deze HAATJURKEN! Dan kan ome Job (Cohen-PvdA) ondertussen wel thee zetten toch?

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Toch vind ik het alert van die verkoper. Het is weliswaar logisch, dat in zo’n soort zaak speciale instructies gegeven worden, maar in hoeverre wordt daar in de praktijk de hand aan gehouden?
    Hoe het ook verder gaat, hèm valt niets te verwijten, dat staat vast!

    Like

  4. Republikein zegt:

    Richting Aleppo! De wereld wordt steeds kleiner, en gekker volgens velen.
    Bij Schiphol op de A4 staat ook een bord voor Paris en London, binnenkort komt de naam Mekka er ook bij, wedden?

    Like

  5. bigljohn zegt:

    Moslims die in de hemel 72 maagden krijgen ? Maar wat hebben ze er aan. Ten eerste bestaat er in de hemel geen seks, en ten tweede zijn ze daarom juist in de hemel in de onmogelijkheid om deze maagden te ontmaagden ! Gezeten aan de rechterhand van Allah, die op zijn beurt weer niet bestaat ! Baarlijke nonsens deze stomme verzinsels. Alleen een jong kind en een Moslim geloven nog in sprookjes. Alleen de laatste vind het nodig omwille van die andere (gewelddadige) sprookjes uit de Koran, zowat de gehele wereldbevolking uit te roeien.

    Like

  6. bigljohn zegt:

    Herstel; Allah moet Mohammed zijn. Ook al zo’n sprookjes figuur.

    Like

Plaats een reactie