Radicale islamieten wilden Koptische kerken opblazen

Screenshot_17

Radicale islamieten hebben in de periode voor het Koptische kerstfeest op 7 januari 2014 talrijke bomaanslagen gepland. Dit werd ontdekt door de Egyptische geheime dienst. Radicale aanhangers van de Moslimbroederschap, die steeds meer in het kielzog van de Egyptische Al-Qaida geraakt, wilden blijkbaar met Kerst een groot bloedbad aanrichten onder de christenen. Ongeveer 10% van de Egyptische burgers behoort tot de Koptische kerk.

Sinds de machtsovername door de intussen ten val gebrachte staatspresident Mohammed Morsi en zijn Moslimbroeders kwam het steeds opnieuw tot overvallen op Kopten en brandaanslagen op hun kerken.

Afgeluisterde radioberichten

Afgeluisterde radioberichten tussen radicale Moslimbroeders en de Al-Qaida-militie uit het Sinaï-gebied brachten de Egyptische geheime dienst op het spoor van de terroristen. Volgens informatie van de Egyptische politie werden er wapens en explosieven door geheime tunnels vanuit de door Hamas gecontroleerde Gazastrook naar Egypte gesmokkeld. Nu willen de autoriteiten de veiligheidsmaatregelen voor de 7e januari nog verder opvoeren. Rondom de Koptische kerken werden strenge personencontroles ingesteld, tegelijkertijd worden radicale islamitische groeperingen nog strenger in de gaten gehouden dan daarvoor.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Egypte, Gazastrook, Hamas, Islam, islamofascisme, Kopten, Krankzinnigheid, Moslimbroederschap, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Radicale islamieten wilden Koptische kerken opblazen

 1. Pingback: Moslims willem met Koptisch kerstfeest 7 jan. zoveel mogelijk christenen vermoorden, aldus Egyptische geheime dienst. | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. Azraël zegt:

  Wat een verrotte toestand; Eerst moeten de wapens door de tunnels richting Gaza voor de strijd tegen Israël en nu moeten ze weer return voor de 7e.
  Hoe houden ratten zichzelf bezig….

  Mag het misschien niet zeggen maar zo’n ondergrondse kernproef zal toch een paar tunneltjes dichtgooien van dat gespuis.

  Like

  • Azraël zegt:

   Edit

   -de foto-
   Wel mooi om te zien dat er daar ook groepen mensen bijeen kunnen komen zonder wapens en vlaggen met leuzen die gaan over de dood.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou? Dat heeft de interim-regering toch maar ontdekt! Als je het mij vraagt, moet Egypte nog maar een tijdje onder militair bewind blijven; dat brengt althans nog wàt rust in de tent, voor zover mogelijk. Stel je toch voor dat het land nu nog onder het bewind van Morsi had gestaan: Mogelijk waren alle Kopten dan allang uitgeroeid!
  Arabische Lente…..Laat me niet héél hard lachen…!

  Like

 4. Wie zwijgt stemt toe !
  Is dat de houding van de moslims in Nederland ten opzichte van het islamitische, DODELIJKE geweld in het Midden Oosten en in Afrika.
  Dat geweld verhevigt met de dag. Nederlandse militairen naar Mali is een druppel op een gloeiende plaat. Het is een ongelijke strijd tegen vijanden die liever dood gaan om van de 72 maagden te mogen gaan genieten dan in die zandbak door te ploeteren. Het zijn gewetenloze en gevoelloze schurken die niet schromen om ‘christenkinderen’ te onthoofden.
  Waarom tolereren we aanhangers van een dergelijke onmenselijke ideologie zich binnen onze cultuur op te houden? Wanneer houden wij op dit waangeloof als religie te accepteren?

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik accepteer dat geloof niet hoor! En velen van ons niet.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Een bloederig geloof is onaanvaardbaar maar past nog steeds bij mensen zolang de gekozenen het aanvaardbaar vinden.
   Neem de motie Halsema, neem de houding van de Nederlandse christelijke partijen en de kerken, het overgrote deel van zij die invloed uit kunnen oefenen vinden het allemaal OK. Ook de staatsradio laat geen geluid horen van afkeuring, sterker nog samen met de PvdA en de Vara timmeren ze aan de weg om het oorspronkelijke volk te hervormen tot een weg met ons mentaliteit hetgeen ook zo prominent aanwezig is bij de Scandinavische volkeren.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Maar onze correcte politici, maken zich liever heel druk over een paar varkenskoppen op een hek bij een moskee! Over het meten met 2 maten gesproken. Maar ook onze rode pers en het hoernaal hoor je hier niet over! Ach, het zijn maar christenen, toch PvdA?

  Like

 7. Jean zegt:

  2014 is nog maar net bezig en de teller staat al op tietallen doden steeds veroorzaakt door moslim barbaren, hopelijk zal die rotzooi uit Europa verdreven worden in 2014 zodat Europa bespaard wordt van dergelijke moslim barbarij.

  Like

 8. De benoemde ongekozen hoeders van de raad van Europa bedachten meneer Morsi en zijn club nog wel met 5 miljard Euro aan subsidies. En ook de grote vriend van de moslimbroederschap Barack Obama heeft flink wat Amerikaans belastinggeld in promotie en ondersteuning van dezelfde moorddadige broeders besteed. Vanuit dezelfde mensen gingen er nog eens miljoenen aan belastinggeld naar de gekozen islamiserende Turkse dictator Erdogan en de moordeskaders in Syrië die daar een genocide op de Christenen vormgeven.

  Daarom wordt het tijd voor een gecombineerde contrajihad waarin praktijken, getallen namen en rugnummers gedossierd en bekendgemaakt worden. Ik vind het al erg genoeg dat belastinggeld verspild wordt, maar dat er ook nog een financiering van moord op andersgelovigen in Dar es islam mee plaatsvindt vind ik toch al te grijs.

  Like

 9. Zeker is dat later de volgelingen die geloofden in Jezus’ opstanding, (veelal) ook geloofden dat Jezus de messias was. De titel messias werd al snel tot een tweede naam voor Jezus en hij staat daarom onder christenen bekend als Jezus Christus of Christus Jezus.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Laat er in 2014 veel varkens losgelaten worden in de moskeeën! Ik ben het spuugzat met die perversie islam! Leve de varkens!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s