De stiekeme Jihad door islamitische immigratie

Screenshot_37

(Door: Allen B. West)

Vaak wordt gezegd dat Amerika het land van de migranten is, vooral door diegenen die voorstander zijn van het staatsburgerschap voor mensen die ons rechtssysteem verachten en hier illegaal verblijven.

De voormalige luitenant-kolonel Allen B. West schrijft op zijn blog dat hij zich nog heel goed kan herinneren aan de woorden van president Roosevelt, die erin geloofde dat men niemand mag discrimineren, omdat hij ergens anders werd geboren en hij adviseerde dat iedere migrant Amerikaan zou moeten worden m.b.t. geloof, loyaliteit en taal.

Het huidige Amerika ziet er echter compleet anders uit, schrijft West, die citeert uit een artikel van Daniel Greenfield. In Brooklyn verdwijnt de traditionele arbeidersklasse en neemt het aantal moskeeën en kruidenierswinkeltjes toe. De moskeeën schieten als paddenstoelen uit de grond en je ziet de ene telefoonwinkel naast de andere.

Heel stilletjes is de sharia Amerika binnengeslopen en verspreidt zich nu als een kankergezwel dat bezig is zijn “gastheer” te overwinnen. Maar de islam is meer dan alleen maar een andere cultuur. In Chinatown stonden boeddhistische tempels zij aan zij met protestantse kerken, Adventisten naast katholieke gebouwen, daarnaast synagogen of hindoeïstische of zoroastrische tempels.

Diegenen, die niet betoverd zijn door de toverspreuk van de politieke correctheid, weten dat de islam niet kan co-existeren. De immigratie of “Al Hijra” is de vorm van een gemanifesteerde hegemonie ter kolonisering van de “Dar al-Harb”, de niet-islamitische wereld, om deze puur getalsmatig te onderwerpen. Kijk maar naar Europa, zegt West, als je bewijzen zoekt.

Helaas probeert de hoofdofficier van justitie Eric Holder op dit moment religie en nationale herkomst uit terreuronderzoek te verbannen, ook als het om de nationale veiligheid gaat. Tot slot waarschuwt West dat wanneer tolerantie eenrichtingsverkeer wordt, dit zal leiden tot culturele zelfmoord.

Screenshot_38

Allen B. West

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

20 reacties op De stiekeme Jihad door islamitische immigratie

 1. Fred zegt:

  Als de VS nu hard ingrijpen, hebben ze nog een kans. Enfin, vermits de islam een parasiet is die zich vooral in grote concentraties goed ontwikkelt, zullen er in de VS, gezien de uitgestrektheid van het land en het weerbaardere karakter van zijn inwoners, plaatsen zijn waar hij door lokale omstandigheden geen wortel kan schieten. Europa daarentegen, is nu al verloren. Wanneer de financiën van de brede lagen van de bevolking die nu aangesproken worden om de vrede te financieren, zullen opgrebruikt zijn, zal het geweld losbreken. Gewoon een kwestie van tijd.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Fred: 17.09. uur. Inderdaad, Europa lijkt verloren aan de islam! Maar dat heeft te maken met de draak eussr, en de rode kerk, die massaal moslims hebben toegelaten, en nog toelaten als gevolg van ” de Resolutie van Straatsburg”. En Allan West, dat is de man die het beste overkomt als kandidaat voor de Republikeinen!

   Like

   • Driek zegt:

    @Meneer Tom Hendrix: Europa lijkt niet verloren aan de islam, maar is al verloren aan de islam. En de rode kerk blijft maar doorgaan moslims te importeren, alsof het ongelooflijk waardevolle lieden zijn, die onmisbaar zijn voor ons land. De grote eindslag tegen de Mohammedanen zal ik niet meer meemaken. Maar ik blijf me maar afvragen: waarom doen wij ons zelf dit allemaal aan? Waarom laten onze bewindslieden deze verschrikkelijke vernietiging van onze beschaving, – waarom laten die dat toe? Onze levensvreugde wordt met de dag minder, want er gaat geen dag voorbij zonder ellendige berichten over de islam. Nou ja, het zal wel het ‘Project’ zijn, en daar zijn we dan mooi klaar mee.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het zou ideaal zijn, Tom: Republikein èn Afro-Amerikaans.
    Heb je meteen alles in één.

    Like

 2. Maandag nog met een moslim gesproken op mijn werk en die noemde Amerika de Grote Duivel… die talloze oorlogen voert en gestraft wordt door Allah.

  Like

 3. jans zegt:

  Zo doet de islam dat ja, als de kanker. De islam moet verboden worden.

  Like

 4. doornroosje zegt:

  Het is zo duidelijk, maar het lijkt of de gezaghebbenden het niet willen zien. Waar zijn ze bang voor?

  Like

 5. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Ik beneid Amerika om hun wapenwet !
  Die kunnen wanneer de Moslimrommel
  losbarst, zich verdedigen !
  Maar als het in Europa zo doorgaat
  geloof ik dat Europa hun wapenwet
  daar heen kunnen stoppen waar de
  zon niet heenkomt !

  Like

 6. Jan zegt:

  Voormalig adviseur van het Min van Binnenlandze Zaken van de VS adviseert vriendschap te sluiten met Al Qaida

  William McCants was a U.S. State Department senior adviser for countering violent extremism and is a director of the Project on U.S. Relations with the Islamic World at the Brookings liberal think tank.

  At the CFR’s Foreign Affairs, McCants joined together with two others to argue that Ahrar al-Sham is, and I quote, “an al Qaeda–Linked Group Worth Befriending.”

  With the collapse of the Free Syrian Army, the Islamic Front is now the only game in town for the people who insist that we should counter Al Qaeda by supporting Al Qaeda.
  http://www.frontpagemag.com/2014/dgreenfield/state-department-adviser-on-extremism-urges-us-to-befriend-al-qaeda/

  Like

 7. Jean zegt:

  Misschien is het al te laat maar desalnietemin moeten we starten met die smeerlapperij islam genaamd te verdrijven van ons grondgebied willen we niet kapot gaan aan geweld en waanzin.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Zoals ze hier zeggen: Paris is natuurlijk niet Fr. Op het NOS-journal laten ze het niet zien! ! !. Wat ZE wel laten zien is hetzelfder soort: canaille, als zich dat in kleiner aantal bij een betoging, georganiseerd door Wilders, aansluit.
  Een aantal jaren terug was er een betoging in A,dam waarin een volksvertegenwoordiger, t.w de Heer Bommel meeliep.Toen waren er toch ook van die fraaie leuzen te horen.
  POSITIEF IN FR:: die “god-(ver)[ge]geven” komiek is gearresteerd.

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Ik raad iedereen die het Engels machtig is om zich te abonneren op de nieuwsbrief van deze man.
  Hij is niet heel erg ruim bij kas en hij zal het misschien -bij gebrek aan voldoende sponsors- niet schoppen tot presidents kandidaat bij de Republikeinese partij, maar de man is een sterke persoonlijkheid, hij is intelligent,heeft karakter en hij beschikt over een scherp politiek inzicht.
  Na de nachtmerrie van het bewind van Obama zou hij beslist voor een verfrissend effect kunnen zorgen in de wereld en ons het vertrouwingwekkende, stabiele gezicht van de Verenigde States weer laten zien.
  Ik hoop dat hij WEL de kans krijgt om Amerika te leiden.

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Net zoals in Amerika het een bijna gelopen race is, en de Bilderberg plannen punt voor punt voltooid worden is het in Europa niet anders gesteld. O nog maar eens enkele citaten van Jean Claude Juncker te herhalen “We beslissen iets. We brengen dat dan naar voren en wachten af wat er gebeurt. Als er geen protest is of opstand uitbreekt – want de meesten begrijpen toch niet wat er beslist werd – dat gaan we wat verder, stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is.” En de meest tot verbeelding sprekende citaat van de Luxemburgse rat is “Wanneer het serieus wordt dan moeten we gaan liegen” dat is precies wat het huidige kabinet Rutte II alleen maar doet, op een paar kleinigheidjes na.

  Like

 11. Pingback: Alle Mohammedanen moeten verwijderd worden uit functies waarin ze ons land kunnen schaden | De Vrije Chroniqueurs

 12. Pingback: Alle Mohammedanen moeten verwijderd worden uit functies waarin ze ons land kunnen schaden | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s