Oriëntaalse met Brits paspoort betrapt met geld in haar ondergoed voor Syrische terroristen

Screenshot_28

(Door: Kybeline)

Niet weinig mensen met een West-Europees paspoort zijn onderweg naar Syrië om daar in naam van Allah de Bloeddorstige de heilige oorlog te voeren. Velen willen zelf vechten, anderen echter ondersteunen logistiek de terreur, bijvoorbeeld door de terroristen financiële middelen te brengen. En dat noemen ze “humanitaire” hulp. Zo werd een 26 jarige Oriëntaalse met een Brits paspoort met geld in haar ondergoed betrapt.

Een 26-jarige moslima met een Brits paspoort werd gearresteerd wegens terroristische activiteiten toen ze probeerde € 20.000,- naar de terroristische rebellen in Syrië te smokkelen.
De vrouw, ene Nawal Msaad, werd samen met haar partner (niet haar man!), de 27-jarige Amal Elwahab, aangeklaagd. Ze is de eerste moslima in Groot-Brittannië die wegens terroristische activiteiten in verband met de Syrië-oorlog wordt aangeklaagd.

Israel National News

Hierbij dient opgemerkt te worden dat ook al worden zulke Oriëntalen “Britten”,  “Fransen”, “Duitsers”, “Denen” enz. genoemd, ze zijn en blijven Oriëntaalse indringers in het vlees van Europa! Ook over 1000 jaar. Daarom vechten ze altijd voor hun ellendige landen van herkomst en nooit voor ons. Hun hart ligt daar, om het even in de hoeveelste generatie ze hier leven!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

4 reacties op Oriëntaalse met Brits paspoort betrapt met geld in haar ondergoed voor Syrische terroristen

 1. Jean zegt:

  Het zoveelste bewijs dat vreemdelingen NOOIT 2 of meer paspoorten mogen krijgen en sowieso NOOIT een westers want het dient toch maar enkel om te parasiteren en zich gemakkelijk te kunnen verplaatsen, dat de eigen bevolking daar het slachtoffer van is interesseert die EU misdadigers geen flikker, “zij de poen wij mogen het met de ellende doen”.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Dit is het resultaat van de Britse Commonwealth politiek; iedere arabier kan Britanie binnen komen en een Brit worden.

  Like

 3. Napoleon Planta zegt:

  Hopelijk was ze niet vergeten remsporen te vermijden.

  😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s