NOAH – een Hollywood-film werd verboden in islamitische landen


NOAH – de trailer. De film is nog helemaal niet op de markt, maar de moslims weten nu al dat het een blasfemische film is, dat het voor een moslim godslastering is om deze film te bekijken.

“NOAH”- verbanning uit islamitische bioscopen.

“NOAH” van Darren Aronofsky heeft het niet gemakkelijk. Na christelijke kritiek wordt nu de afwijzing vanuit de islam duidelijk. Enkele landen willen de film niet laten zien.

De censuurautoriteiten van meerdere landen hebben het Paramount afgeraden om het Bijbelse epos “Noah” te laten zien in islamitische landen. Tot deze landen behoren Bahrein, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten. Hier zal de film definitief niet in de bioscopen te zien zijn. Datzelfde verwacht men ook voor Egypte, Jordanië en Koeweit. Het probleem: de film laat een profeet zien en dat is strijdig met de islamitische wet.

In Egypte hebben de soennieten een statement gepubliceerd, waarin de film wordt veroordeeld en dat deze verbannen zou moeten worden: “Al-Azhar vernieuwt zijn afwijzing tegenover de uitzending van iedere productie die Allah´s profeet, boodschappers en de bondgenoten van de profeet (Mohammed) karakteriseert. Bovendien maakt Al-Azhar bekend dat de komende film over Allah´s boodschapper Noach – vrede zij met hem – verboden wordt.” De stem van Al-Azhar is weliswaar niet doorslaggevend in Egypte, maar diens “aanbevelingen” worden door de officials zeer serieus genomen, zodat kan worden uitgegaan van de afwijzing van de film.

IOFP

Welnu, wat moet je daar nu van zeggen? De moslims zijn bezig om alle goden, profeten en heiligen van andere religies in te lijven en zodoende de manier te bepalen hoe de desbetreffende religies of culturen met hun eigen traditie omgaan. Noach behoort namelijk in de eerste plaats bij de Joden. En wanneer de dames en heren in Hollywood van hun eigen mythologische figuren op de een of andere manier een film willen maken, is dat hun zaak en daar hebben de moslims niets over te vertellen.

De moslims zullen spoedig ook bepalen hoe men in Duitsland over de oude Germaanse goden, de keizers of de helden moet spreken en schrijven. Is dat niet een beetje aanmatigend?

Wat betreft Mohammed, vrede zij met hem en met alle pedofielen, massamoordenaars en krankzinnigen. Jawel! Vrede zij met hen!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op NOAH – een Hollywood-film werd verboden in islamitische landen

 1. Theresa Geissler zegt:

  “Is dat niet een beetje aanmatigend?” Een beetje boel! Maar zeker de laatste tijd is àlles, wat van Islam-kant vernomen wordt immers aanmatigend!
  Het wordt steeds erger! Ze wanen zich kennelijk nu al sterk genoeg om de hele wereld hún normen op te leggen!
  Eigenlijk zouden ze eens behoorlijk op hun donder moeten krijgen voor ze het ècht zijn, maar in ieder geval is hier maar één houding de juiste: Straal negeren, dat geblèr.

  Like

 2. manna zegt:

  dus alle jezus films , afbeeldingen etc. volgen dus ook…

  Like

 3. Bij de baard van de ‘profeet’… de ‘christenen’ worden ook steeds benauwder voor de islam. In plaats van dat ze zich verzetten… kruipen ze uit angst voor Allah (Satan) en zijn barbaren!? Ik heb gistermiddag nog met mijn streng christelijke oude tante gesproken. Op zondag wil ze alles dicht zelfs terrasjes en musea. Ze moet niks van Geert Wilders hebben want hij zet andere PVV-ers die hun mond opendoen ook af. Ik heb netjes mijn gedachten erover gezegd. Ik ben ook lid van een politieke partij in dat christelijke dorp die voor versoepeling van de zondagsrust staat en mijn tante kan op mij stemmen maar dat wil ze niet want anders moet ze haar christelijke geloof verloochenen en dat doet ze niet!? Bij de baard van de profeet!!!

  Like

 4. Die film over Noach wil ik zien!

  Like

 5. Trouwens… mijn christelijke buurvrouw heeft een hondje die Noah heet. Ik laat dat hondje de laatste tijd steeds uit omdat mijn buurvrouw momenteel ziek is. Mijn buurvrouw en Noah ken ik al veel langer. Ik loop al jaren met Noah omdat ik zelf ook een hond (wolf) heb. Mijn buurvrouw en ik zijn goed bevriend.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is leuk. De honden ook,neem ik aan….?

   Like

   • Ja Theresa, die honden zijn natuurlijk leuk en lief. Ik bid regelmatig voor ze dat het ze goed mag gaan en dat ze bij ons blijven. Bijna alle moslims lopen met een grote boog om ze heen. Die hebben een ongegronde angst voor honden. Want honden zijn namelijk onrein volgens het kutboek, de koran. Moslims zijn zelf onrein, Ik (Allah) heb gesproken!!!

    Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik heb de film nog niet gezien,dus kan ik geen commentaar leveren, maar ik ga het bekijken.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Mag NIET van de KOTS-ISLAM! Misselijk ben ik van het gedrein, gedreig en het gezeik van de volgers van deze waanzinnige IDEOLOGIE! Maar let maar op, deze haatbaarden krijgen het voor elkaar! De BILDERBERGMAFFIA is op hun hand, evenals de RODEN, LIBERALEN, en de CHRISTEN-DEMOCRATEN in heel Europa!

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Lol. Als het dus heel hard gaat regenen, weten we waarom de haatbaard de film niet mag zien?!

  Like

 9. Schijtsaucijs zegt:

  Misschien moesten we dat hier ook maar eens gaan doen, Hollywood films verbieden, ik kan die idioten van narcistische Hollywood acteurs niet meer zien ! Wie zit er nu te wachten op een film die over Noah gaat ? Amerikanen hebben een dik paar schroeven los !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Wie zit er nu te wachten op een film, die……”
   Oh, en daarom moet-ie maar verboden worden? Omdat volgens U niemand er op zit te wachten?
   Stalin had het U niet verbeterd!

   Like

   • Schijtsaucijs zegt:

    Achterlijke puriteinse Amerikanen die een soort evangelische boodschap komen brengen door een zgn. profeet van het christendom op te voeren in een stommekloten film die waarschijnlijk geen enkel niveau haalt filmisch. Sorry dat ik het zeg madammetje, maar dat jullie dat soort flauwekul zitten op te hemelen als de “flavor of the month” enkel en alleen omdat die film door moslims verboden wordt, (wat wel te verwachten was, ik haal daar gewoon mijn schouders bij op) is voor mij geen criterium om naar zo’n bullshit te gaan kijken !! Iedereen zit hier bezig alsof het bijna een verplichting gaat worden om naar die shit te gaan kijken, omdat dat het enige geldige criterium zou zijn om ernaar toe te gaan ! Dat is dan al ! Voor de rest is er dan goeie reden voor ? Hahaha ! Zielig !

    Moet je ernstig blijven ! En dat komt dan nog uit de mond van secularisten zoals ik ! Ik ben zo crypto-religieus niet, hoor ! Jullie blijkbaar wel.

    Like

 10. Schijtsaucijs zegt:

  voor de rest is er dan GEEN goeie reden voor

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s