Toespraak Filip Dewinter – Nationale Vlaams Belang-meeting – 23 maart 2014

Screenshot_7

(Door: Filip Dewinter)

Beste vrienden,

Kameraden-nationalisten,

Ik ben niet naar hier gekomen om u de hemel op aarde te beloven. Ik ben niet naar hier gekomen om u te beliegen en te bedriegen met allerlei valse verkiezingsbeloftes. Ik ben niet naar hier gekomen om u te vertellen dat de dag na de verkiezingen alle problemen plotseling opgelost  zullen zijn. Ik ben naar hier gekomen om u de waarheid te vertellen. Ik ben naar hier gekomen om te zeggen dat de toekomst moeilijk en hard wordt voor vele Vlamingen. Ik ben naar hier gekomen om u duidelijk te maken dat de massa-immigratie ons boven het hoofd groeit; dat de islam onze steden overneemt; dat de criminaliteit de pan uit swingt; dat de Walen met de PS op kop, Vlaanderen leegroven en dat deze regering geleid door socialisten, liberalen en christendemocraten de slechtste is die we ooit in dit land hebben gehad.

Beste vrienden,

Ik ben naar hier gekomen om u te vertellen dat de weg moeilijk is; dat de tegenstand – zoals gebleken is de voorbije dagen – heftig en gemeen zal zijn; dat de kans op succes niet gegarandeerd is. Maar ik ben ook naar hier gekomen om u te laten weten dat we niet van plan zijn om ons te laten kisten; dat we niet van plan zijn om bij de pakken te blijven zitten maar dat we beseffen dat er maar één middel is om het tij te keren en dat is in het verzet gaan tegen de multicultuur, tegen de islamisering, tegen de criminaliteit, tegen België en tegen de Parti Socialiste en haar slippendragers.  En tenslotte ben ik naar hier gekomen om u te zeggen dat er maar één partij is die dat verzet kan leiden en dat zijn wij; dat is dé Vlaams-nationale partij, dat is de partij van het ‘Eigen volk eerst’, het Vlaams Belang!

Wij staan niet alleen in onze strijd voor een Europees Europa. Wij staan niet alleen in onze strijd voor het Europa aan de Europeanen. Onze identitaire beweging groeit overal in Europa. Wij vormen een tegenmacht die aan de kant staat van het volk.

Inderdaad, het kamp van het volk tegen de multicultuur. Aan de kant van de burger tegen de Eurocratie; aan de kant van de kleine man tegen de immigratie-invasie en islamisering; aan de kant van de Vlamingen tegen België en de EU. Inderdaad, met hand en tand aan uw kant voor ons eigen land!

Beste vrienden,

Dit jaar viert de overheid  “50 jaar immigratie in ons land”. Ik vraag me op zo’n moment af wat er feitelijk te vieren valt? De verloedering van onze volkswijken? De islamisering van onze steden? De toenemende werkloosheid ten gevolge van de immigratie-invasie? De stijgende overlast en de onveiligheid die het gevolg zijn van alsmaar meer illegalen en vreemdelingen?

De lange wachtrijen van vreemde gelukzoekers aan de VDAB, de sociale huisvesting en het OCMW? 50 jaar immigratie moet niet gevierd worden, want rampen worden niet gevierd maar herdacht! 50 jaar immigratie is uitgedraaid op een vijandelijke overname van onze steden en het leegplunderen van onze sociale zekerheidskassen.

In ruil voor 50 jaar autochtone gastvrijheid, vrijgevigheid, tolerantie, solidariteit, onderwijs, tewerkstelling, sociale huisvesting, handenvol belastinggeld en massa’s subsidies en faciliteiten allerhande krijgen we allochtone arrogantie, geklaag, verwijten en erger naar ons hoofd geslingerd. Telkens opnieuw hetzelfde verhaal over een gebrek aan kansen, over racistische werkgevers, over onverdraagzame Vlamingen en onvoldoende aandacht op school, in de politiek en elders… Het is altijd wat met die allochtonen. Het is hier te koud, het regent, het is altijd slecht weer. Onze Westerse samenleving is decadent en verdorven. We drinken alcohol en eten varkensvlees. De decolletés van de vrouwen zijn te diep en de rokken te kort en zo blijft het maar duren.

Ik ben het geklaag en het gezaag, de verwijten en de beledigingen meer dan beu. Als het hier niet goed is, als het elders beter is ga dan terug naar uw land van herkomst. Oost west, thuis best!

Beste vrienden,

De immigratie-invasie van miljoenen Noord-Afrikanen en Afrikanen, van onaangepaste moslims, andere vreemdelingen, illegalen en asielbedriegers betekent voor Europa geen enkele meerwaarde. Als Wilders het niet kan of mag zeggen, dan zeggen wij het in zijn plaats. De sluizen moeten toe, kranen dicht, de grenzen moeten op slot. Kortom, de immigratie moet stoppen!

Beste vrienden,

Dierenrechtenorganisaties voeren acties en lanceren campagnes om het uitsterven van walvissen, panda’s, ijsberen, dolfijnen en noem maar op tegen te gaan.

Naast het opstellen van lijsten van uitstervende diersoorten, zou het misschien nuttig zijn om een lijst van uitstervende volkeren op te maken. 1 op 6 van de inwoners van ons land zijn van vreemde afkomst, 1 op 3 van de peuters jonger dan 5 jaar zijn eveneens van vreemde afkomst. In deze stad, Antwerpen, is meer dan 50% van de leerlingen in het lager onderwijs, moslim. Langzaam maar zeker worden wij een minderheid in onze eigen steden, in ons eigen land. Wij, Vlamingen, zijn gastvrij en nodigen graag gasten uit bij ons thuis, maar de gasten hebben het huis overgenomen, hebben zich genesteld in het salon en eten onze ijskast leeg. Wij willen het huis terug en – wanneer de gasten zich niet langer als gast maar als gastheer gedragen – dan gooien we de gasten eruit.

Beste vrienden,

Ik heb me deze week dood geërgerd aan de VRT. Dat gebeurt wel eens meer zult u zeggen. Dat klopt, het lag niet aan de eindeloze herhalingen van TV-programma’s, aan Ben Crabbé of aan FC De Kampioenen, maar aan het feit dat de VRT-directie een journalist sanctioneerde die tijdens het radiojournaal de opmerking had gemaakt dat Saoedi-Arabië één van de achterlijkste vormen van de islam belijdt. “Hij erkent dat dergelijke woordkeuze niet past in een bulletin van het VRT Nieuws en dat dit niet had mogen gebeuren en dat het zich niet meer zal herhalen”, liet de VRT weten. Dames en heren van de VRT, ik stel voor om een woordspelletje te doen, niet Blokken met Ben Crabbé maar Vlaams Blok met Filip Dewinter. Laten we beginnen met de woorden Saoedi-Arabië door Zuid-Afrika te vervangen, vrouw door zwarten en islam door apartheid.

Stel u voor dat in plaats van mannen en vrouwen van elkaar te scheiden, blanken en zwarten van elkaar worden gescheiden. Dat niet vrouwen maar zwarten geen auto mogen rijden. Dat niet vrouwen maar zwarten een boerka moeten dragen. Zou de VRT dan ook zijn journalisten op de vingers tikken indien hij het politiek systeem in Zuid-Afrika achterlijk zou noemen? Als het over de islam gaat, gaat het over cultuur, religie en traditie, als het over apartheid gaat, gaat het terecht over racisme, discriminatie en onderdrukking. U had het al begrepen, 2 maten en 2 gewichten.

Heeft de VRT ooit een journalist die het apartheidsregime in Zuid-Afrika achterlijk noemde gesanctioneerd of tot excuses gedwongen? Natuurlijk niet! Integendeel zelfs. Nochtans staan racisme, discriminatie, onderdrukking en apartheid vandaag synoniem voor de islam! De enige vorm van apartheid die vandaag onze westerse samenleving bedreigd is de islam!

Beste vrienden,

Men probeert u wijs te maken dat de massa-immigratie gestopt is. Maggie De Block zou als Staatssecretaris voor Asiel en Migratie de immigratie gestopt hebben. Althans dat probeert men u op de mouw te spelden. Niets is minder waar. De maatregelen die werden genomen wijzigen ten gronde niets. Een zondvloed wordt niet gekeerd met zandzakjes. Het is niet omdat ons land in het verleden voor asiel- en migratiebeleid 1 op 10 kreeg en vandaag geëvolueerd is naar 3 op 10 dat het beleid daarom niet grandioos gebuisd is. Wij hebben geen nood aan halfslachtige maatregelen maar aan een doortastend asiel- en migratiebeleid.

Dus pleiten wij vandaag meer dan ooit voor een echte immigratiestop, voor een actieve opsporing en repatriëring van illegalen, voor de oprichting van gesloten centra voor illegalen en uitgeprocedeerde asielzoekers, voor het niet langer toelaten van asielzoekers uit niet EU-landen, voor het afschaffen van de gezinshereniging, voor een strenge nationaliteitenwetgeving op basis van afkomst, voor een echte terugkeerpolitiek op basis van het duidelijke principe ‘aanpassen of opkrassen’.  Geen ‘pleisters op een houten beenoplossingen’ maar een kordaat immigratiebeleid. Wij hebben niet meer Maggie De Block maar meer Vlaams Blok nodig!

Beste vrienden,

Ik ben ervan overtuigd dat wij het tij kunnen keren. Napoleon zei ooit: “Wat mijn soldaten nodig hebben is brood, munitie en hoop.” Inderdaad, zonder hoop is er geen toekomst. Wat de Vlamingen, Europeanen nodig hebben is hoop.

Hoop op een veilige, vrije en welvarende toekomst in een Vlaams en vrij Vlaanderen en in een sterk en een Europees Europa. Helemaal op het einde van zijn boek “Marked for death, Islams war against the West and me”, citeert Geert Wilders  Winston Churchill die ooit zei: “Never give in. Never, never, never, never – in nothing, great or small, large or petty – never give in, except to convictions of honour and good sense. Never yield to force. Never yield to the apparently overwhelming might of the enemy.” Inderdaad vrienden, nooit toegeven, nooit plooien, nooit terugtrekken, nooit de hoop verliezen. Want wij zijn de enige ‘Stok achter de deur’. Met het Vlaams Belang erop en erover.

Eigen volk eerst!

Filip Dewinter

Screenshot_8

Bron:
Persdienst Vlaams Belang

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Vlaams Belang. Bookmark de permalink .

33 reacties op Toespraak Filip Dewinter – Nationale Vlaams Belang-meeting – 23 maart 2014

 1. Tom Hendrix zegt:

  Leve het VB! Leve de ware Patriotten, de Nationalisten!

  Like

 2. Jade zegt:

  Prima toespraak… Ik hoop dat er overal in Europa
  de ogen open gaan voor deze import-waanzin.

  Like

 3. Mooi gesproken, Filip de Winter!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  WOORD VOOR WOORD OP HEEL
  EUROPA OVERDRAAGBAAR !
  TOP ! FUCK THE EU !
  GRENZEN DICHT !
  NIET MEER GEZWICHT !

  Like

 5. rakkertje zegt:

  Ik heb het (congres) life mogen meemaken. Het was fantastisch !

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Europa is een verloren continent !!

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  Zo verschrikkelijk jàmmer dat ik nèt een 5 minuutjes te laat van een weekje in Nederland terug kwam in België, ondanks dat de bus zelf 5 minuten vertraging al had voor ze in Leuven zou arriveren, kon er niet op mij gewacht worden… helaas… en in Antwerpen afzwenken hàd ik al aan gedacht maar ik had allerlei waardevolle spullen in de auto van die week in Nederland, dus ik dacht, als ik goed doorrijd dan hààl ik t precies op tijd…. NOT… jammer hoor ik was er graag bij geweest, misschien dan volgende week zondag naar het Jubelpark en binnenkort is er weer een meeting in Antwerpen, dàn gebeuren wat gebeuren moge, ik zorg dat er niets tussen komt dan!

  Like

  • rakkertje zegt:

   ,,, en vergeet 1 mei niet Scarlatti … 😉

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    eventjes een ‘leermomentje’, ik had België geschreven en heb zo even dankzij de toespraak video ‘geleerd’ dat ik niet ‘België’ moet schrijven maar Vlaanderen, iets wat Geert als Noord-Nederlander als eerste liet zien dat hij dat verschil begrepen had…
    dus hier, bij deze dan; ‘Zo verschrikkelijk jàmmer dat ik nèt een 5 minuutjes te laat van een weekje in Nederland terug kwam in VLAANDEREN!

    Like

 8. alidas1 zegt:

  Dit moet hier in de kranten komen .
  Mijn petje af Filip de Winter mooi gesproken.

  Like

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Zoals bij velen bekend hier is mijn ex Vriendin een Bulgaarse waar Ik nog steeds zeer goed contact mee heb.
  Gisteren was ze bij me op bezoek en legde me uit hoe het gaat met asielzoekers in Bulgarije en met name Syrische asielzoekers.
  Die komen via Turkije het land binnen en komen dan in kampen terecht, waar ze proberen eisen te stellen.
  Nou vergeet het maar, eisen worden per definitie niet ingewilligd dus gooien ze het over een andere boeg. nl. doorreizen naar een ander Europees land.
  Werkt ook niet gewoon in de kampen blijven.
  Wie denkt als asielzoeker in Bulgarije een huis te krijgen komt zwaar bescheten uit, omdat huurhuizen naar Bulgaren gaan en verder geen poespas.
  Mischien dat er enig verschil op valt tussen Bulgarije en wast Europa.

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  Gewèldig die video! Ook heel mooi hoe ze Geert Wilders erin hebben toegepast! Vanaf 55.56 beginnen zijn quotes maar ook zijn toespraak van zàterdag! Groot respect ook voor het Vlaams Belang en @rakkertje, kunnen we niet iets afspreken om samen te reizen? Ik woon in de gemeente Huldenberg bij Leuven…

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Een uitstekende boodschap in heldere taal gesproken, Filip.
  U en de uwen strijden voor een goede zaak!!! Bezie deze Nederlander maar als een sympathisant 🙂

  Like

 12. dgneree zegt:

  en hier modderen we maar aan. het duurt allemaal veel te lang. De regeringspartijen verliezen voortdurend vaste grond, maar schieten in hun wanhoop opr Geert Wilders terwijl ze in het moeras wegzakken.
  De demonstratie van zaterdag en de absurde hetze tegen de PVV toont hoe wanhopig de strijd is. De EU die Nazi’s steunt, jihadvlaggen bij de dokwerker en opstelten die Wilders al veroordeelt. De PvdA die zich afsluit van 1,5 nederlanders en op ondemocratische wijze besluit iedere motie van de PVV te blokkeren. Linkse journo’s die zich hardop afvragen waar Volkert van der Graaf is als ‘we’ hem nodig hebben.

  Filip de Winter heeft gelijk: bereid u voor op een zware, moeilijke en gemene strijd. Als woordenstrijd verandert in afsluiting van de argumenten, dan rest er alleen echte strijd en dat betekent, dat men bereid is om Nederland te vernietigen voor hun gelijk.

  Like

 13. lucky9 zegt:

  De waarheid kwetst alleen de leugenaars.

  Like

 14. jantjeuitnl zegt:

  Minder, minder, minder!

  Like

 15. Yvonne van Cleef zegt:

  Fantastische speech van Flip.en fijn dat hij achter Geert blijft staan!Ik las net dat Marine Le Penn het ook heel goed heeft gedaan.Als dat in mei geen overwinning oplevert,ben ik een boon!Hopelijk zijn we eindelijk op de goede weg om de Eu af te breken;daarna kunnen we puin ruimen en opnieuw beginnen!Ik stik nou de moord van de armoe,en voor wat?Dan weet ik tenminste waarvoor!

  Like

 16. Henk der Niederländer zegt:

  Even een kleine rechtzetting naar aanleiding van het bericht dat Daniel Pipes, Geert Wilders zou laten vallen.
  Maar het verhaaltje steekt anders in elkaar zoals Frans Groenendijk laat weten.

  http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/wilders_pipes_NRC/#.Uy9e4vn5oGM.facebook

  Like

 17. Jan Van zegt:

  Ben serieus, voel er veel voor 30 maart aanwezig te zijn. Gaat iemand mee? Ik kan 6 mensen vervoeren, inclusief koffie en soep. (Camper)
  Mvg.

  Like

 18. Avidia zegt:

  Zet hem op Vlaams belang, net zoals hier onze Geert, wij zijn vrienden in de strijd!

  Like

 19. lucky bee zegt:

  Wij hebben geen interpreter nodig om Fillips de Winter te begrijpen, hij spreek Nederlands.Wat hij wil is de zelfde als wat wij willen.

  Like

 20. de 13de imam zegt:

  Ik ben minder gecharmeerd van de aanhef “Kameraden-nationalisten”: zelf voel ik me noch communist, noch Feyenoorder en noch uitgesproken nationalist. Maar verder een uitstekend betoog. Schitterend vooral hoe hij de hypocretie rond de VRT verslaggever blootlegt.

  Like

 21. Jean zegt:

  Bij deze een heel diepe buiging en respect voor Filip De Winter.
  Europa zal zegevieren en die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij zal verdreven worden, zeker weten.
  Hopelijk zonder een druppel bloed maar als het moet….

  Like

 22. R. Huijsman zegt:

  Oké hoor Philip. Wij Nederlanders steunen je.

  Like

 23. Smet zegt:

  Prachtige loeiharde beatmuziek die tussen de toespraken uit de boxen galmt. Ik was aanwezig en kreeg er kippevel van. Spijtig dat er zo weinig van te horen is. Kan iemand mij zeggen om welk nummer het gaat of wie de uitvoerder is ??

  Like

 24. Philou zegt:

  “I have a dream that one day little black boys and girls will be holding hands with little white boys and girls.”
  ― Martin Luther King Jr., I Have A Dream

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s