Daniel Pipes over NRC-berichtgeving Wilders: Schande!

Screenshot_8

Daniel Pipes

(Door: Joost Niemöller)

NRC Handelsblad journalist Tom-Jan Meeus  liet onlangs weten in het programma Buitenhof dat hij geen objectieve journalistiek wenst te bedrijven, maar dat hij namens ‘wij, de traditionele partijen’ een politiek activist was geworden. Het ging hem er om ‘de populisten’  te laten radicaliseren, door ze in een slecht daglicht te zetten en niet meer de inhoudelijke discussie aan te gaan. Dit, zei hij, had hij geleerd van Obama. Toen die nog probeerde om met The Tea Party in discussie te gaan, kon hij de groei niet stuiten, maar door ze in een radicale hoek te plaatsen, ze te demoniseren, en te weigeren hun standpunten serieus te nemen, schrompelde The Tea Party ineen. Meeus is, net als de rest van zijn krant, bezig die politieke agenda uit te voeren, en schrijft het ene na het andere Wilders bash artikel.

Feiten zijn daarbij kennelijk niet interessant meer.

Zo schreef hij nu een artikel over de Amerikaanse historicus en geldschieter Daniel Pipes, gebaseerd op een mail van Pipes. Aan de hand van die mail concludeerde Meeus dat Pipes Wilders liet schieten: “Amerikaans geldschieter neemt afstand van Wilders.”

Pipes reageerde hier zojuist op met een woedend bericht. Hierin stelt hij dat zijn standpunt ten aanzien van Wilders helemaal niet veranderd is: Hij is het oneens met de tactieken die Wilders hanteert. Hij is het ook oneens met het standpunt van Wilders over de islam.  Maar hij staat nog steeds helemaal achter diens  doelstellingen.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

2 reacties op Daniel Pipes over NRC-berichtgeving Wilders: Schande!

 1. Henk.V zegt:

  De eerste alinea is ALLESZEGGEND; opzettelijk- buiten elke waarheidstoetsing om- Wilders en zijn aanhangers- als steeds meer radicaliserend , ja zelfs als demonisch af te schilderen om op die manier deze ”politiek incorrecte” beweging in ons land in elkaar te laten donderen.

  Dat is nu precies wat men over de hele linie al tijden lang doet: je afsluiten voor de waarheid en er maar op los roddelen.

  De les voor Wilders is dan ook duidelijk:

  Als het hem er WERKELIJK om te doen is om de meerderheid van de bevolking voor zijn opvatting te winnen, dan laat hij de kwaadwillende, politiek correcte elites links liggen en geeft ze geen enkele kans hem op zijn woorden te pakken!! De waarheid zal dan gaan spreken:
  HELDER, DUIDELIJK, ONWEERLEGBAAR.

  Degenen die niet WILLEN luisteren zullen blijven mekkeren, maar zij die willen WETEN zullen de kans krijgen dat hun de ogen worden geopend.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Ik ben nu veel minder TV gaan kijken zo veel leugens die daar verspreidt wordt is mij toch een beetje te veel.Ik ben voor het verdere bestaan van Nederland daar om kies ik voor Wilders egaal wat de elite en TV ook ons probeerden te verleiden.Ze verstoten duidelijk tegen de 10 Geboden, die ik iedere zondag in de Kerk hoor ,opgezegd te worden voor de preek begin.Daar om ben ik een trouwe bezoeker van deze kerk. aan de Singel te Dordrecht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s