Islam: Religie van Verkrachting

Screenshot_7

                                      (Door Pete Parker – Vertaling: Wans Horst)

Met dank aan de profeet Mohammed z’n gewelddadige afkeer van vrouwen is verkrachting in de islamitische wereld gemeengoed. Van Indonesië tot Egypte. Het onteren van meisjes zo jong als 2 jaar vindt overal ongestraft plaats. Moslims geloven (naar het voorbeeld van Mohammed) dat het hun taak is om vrouwen beestachtig te onderwerpen. Deze seksueel gestoorde schoften vinden het verkrachten, martelen en vervolgens onthoofden van hun onschuldige slachtoffers de normaalste zaak van de wereld.

Vorige week nog was er bij onze vrienden van Bare Naked Islam een hartverscheurend verhaal over een 15-jarig Syrisch meisje dat door een groep Syrische rebellen verkracht en vervolgens op de meest beestachtige manier afgeslacht werd. Haar misdaden: Ze was vrouw en christelijk.
(Trouwens, dit zijn precies de rebellen die president Obama en senator McCain herhaaldelijk hebben geprezen. En — dat je het weet — precies de rebellen die Obama voorzien heeft van wapentuig met ons belastinggeld)

Maar helaas — deze gestoorde vorm van gruwelijkheid is niet gelimiteerd tot de islamitische wereld.

Deense autoriteiten hebben gemeld dat 100% van de verkrachtingen in dat land in 2012 begaan is door islamitische immigranten. De pionnen van Mohamed gaven toe op “witte vrouwelijke ongelovigen” te jagen om te verkrachten en vernederen.

In het Verenigd Koninkrijk speuren pedofiele bendes de straten van grote steden af op zoek naar jonge Britse meisjes om te verkrachten. Sommige van deze meisjes worden ontvoerd en gedwongen te dienen als seksslaaf voor groepen moslims.

In Zweden hebben moslims 77% van de verkrachtingen in 2011 voor hun rekening genomen. Recentelijk is een Somaliër in Stockholm gearresteerd wegens het verkrachten en anaal penetreren van een stervende vrouw.

Belachelijk! Dit is slechts een topje van de barbarij die zich afspeelt door toedoen van de islamitische bezetters.

Terwijl al dit soort onrecht plaatsvindt, zijn Westerse leiders weggezakt in de waanbeelden van politieke correctheid. Deze lafaards hebben de ballen niet om de waarheid over de islam of de ongebreidelde en walgelijke vrouwenhaat te vertellen. Ze kunnen simpelweg het overduidelijke niet toegeven, namelijk dat de islam een religie van verkrachting is.

Als resultaat bovendien offeren zij beschaafde westerse vrouwen op het bebloede altaar van Allah. Hoe treurig!

Bron:
http://clashdaily.com
Auteur: Pete Parker

Vertaald uit het Engels door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com

Meer info:
Twee zusjes opgehangen na groepsverkrachting in India (AD)
http://www.ad.nl

VIDEO: BBC Investigates Muslim ‘Trojan Horse’ Plot, Students Taught Marital Rape Was OK
www.breitbart.com

Norway: 90% of all violent rapes in Oslo committed by Muslims
https://themuslimissue.wordpress.com

Finally! Veil lifted on Muslim rape epidemic
www.wnd.com

Schokkend protest na dood meisjes (NOS)
http://nos.nl

Groep moslims verkracht bejaarde Amerikaanse vrouw in Colorado
www.westernjournalism.com

Hoe India een land van groepsverkrachtingen werd (Knack)
http://www.knack.be

‘Verkrachting niet altijd erg’ (Spits)
www.spitsnieuws.nl

Deelstaatminister India over verkrachting: ‘Soms is het goed, soms is het verkeerd’ (The Guardian)
www.theguardian.com

Modi onthult ‘Vijf T’s’: Premierkandidaat BJP zegt dat Talent, Toerisme, Techniek, Trade en Traditie de sleutelwoorden voor de toekomst van India zijn (Daily Mail)
www.dailymail.co.uk

Politie Zet Waterkanonnen In Tegen Vrouwen In India Die Protesteren Tegen Verkrachting (Thinkprogress)
http://thinkprogress.org

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

63 reacties op Islam: Religie van Verkrachting

 1. BertG. zegt:

  In welk moslim land dan ook, ben je niet mee waard dan een kakkerlak als vrouw.
  En iedere mongool, wat ook in ‘m opkomt, kan doen en laten wat hij maar wil met der.
  Volledig rechteloos en machteloos ben je daar. Maar ze zullen ’t zelf moeten oplossen.
  Ze zijn ook nog eens zo opgroeit om er maar aan te wennen en je smoel te houden.

  Like

 2. Jean zegt:

  En hier in onze landen wordt die smeerlapperij massaal gesubsidieerd! Kan het nog walgelijker? Ja want ze halen ze tot ergernis van de eigen bevolking ook nog massaal naar hier…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 21.16. uur. En deze GEITENEUKERS, zijn naar Europa gehaald, Jean, door de volgende politieke ploerten van: socialistische, liberale, en christen-democratische “huize”.
   Ik krijg steeds meer bewondering, voor wijlen FRANCO, die wel wist hoe hij met VERRADERS en RODEN moest handelen. Tegen de muur ermee, allemaal!

   Like

   • Jean zegt:

    Beste Tom,
    I now it. Ik walg er ook gigantisch van. Ik kan die ploerten zelfs niet meer aanzien.
    Vind je ook dat het nogal stil is betreffende Samsommmmm? Leuk postje in het verschiet? Net zoals die hondsdrol uit Gent, vrhfstd, eerst het eigen land de vernieling inrijden om dan grote sier te gaan maken in die EU misdaadorganisatie uiteraard alles op kosten van de gemeenschap.
    Opknopen die bende lafaards en verraders van onze beschaving en samenlevings cultuur.

    Like

   • fleckie zegt:

    Franco heeft WEL met zijn o.a.’MAROKKAANSE soldaten, afkomstig uit de enclaves Ceuta, en Melilla, die Spanjaarden verslagen, die men gemakshalve (in de Spaanse Burgeroorlog 1936)communisten noemde, maar die in feite tegen de grootgrondbezitters vochten, [Falange:,Primo de Rivera?.] Met de hulp van Duitse luchtaanvallen op ‘rebellen’ [stad Guernica o.a.] werd ‘ het pleit beslecht’?

    Like

   • Mary Gijzen zegt:

    Juist Tom Hendrix mensen als Franco zouden hier wel raad mee geweten hebben. De huidige regeringen slapen niet zoals beweerd, maar zijn gewoon te laf om op te treden tegen het moslimvuilnis wat ze n.b. zelf binnen gehaald hebben! Men mag mij racist vinden, zelfs dat maakt me niet meer uiit, Mijn land is vele malen belangrijker dan alle moslims bij elkaar, Zo simpel ligt het!!

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Waarom zou iemand jou bestempelen als racist? Van wie moet je lijdzaam toekijken hoe je als onbedekte niet-moslima op straat hoer genoemd wordt of anderszins naar bejegend wordt. Van wie moet jij tolereren dat jij je niet prettig meer voelt in je eigen woonplaats. Wie oordeelt dat jij tolerant moet zijn voor lieden die jij openlijk dood wensen als jij je niet bekeerd tot de religie van verkrachting, puur omdat jij je niet aan regels van de barbaar en pedofiel Mohammed houdt? Welke minkukel zal jou vertellen dat de sharia feitelijk (op de straat) belangrijker is dan onze seculiere wetten? Wie handhaaft hier in Nederland de wetten? Wie zou zich tegen dergelijke praktijken moeten uitspreken in plaats van de weg van de minste weerstand te kiezen?

    Like

  • bigljohn zegt:

   Jean, je neemt de woorden uit mijn mond. Er lopen hier in Nederland al 2,5 miljoen van die neo Neanderthalers rond. Het is alleen nog wachten totdat de een of andere radicale de lont van het kruitvat hier in Nederland aansteekt. En dat zal heus niet lang meer duren. Islam, in feite een cultuur uit het stenen tijdperk, compleet met machetes en knuppels om iedere andersdenkende zijn harsens mee in te slaan, cq te onthoofden. Gelijk de koppensnellers uit andere delen van Afrika. Met als uitmaak dat Allah dat wil.

   Like

   • Theo van Ewald zegt:

    Ik neem aan dat je al maatregelen getroffen hebt. Ik bedoel, je bent je toch wel aan het bewapenen? Om jezelf en je familie te kunnen beschermen.

    Like

   • Jean zegt:

    Beste Bigljohn,
    En laat nu net “Het Kruitvat ” in Nederland liggen met filialen in Vlaanderen!
    Moet ik me zorgen maken? Uiteraard maak ik me zorgen, niet voor Het Kruitvat want dat is een leuke winkel maar ik maak mij enorm grote zorgen over dat rot stinkend mosselvat wat op ontploffen staat.
    Die haatbaarden kennen niets van mosselen klaarmaken zij maken daar explosieven van, wij doen normaal mosselen de baard af en koken ze dan gaar, lekker en onschadelijk.

    Like

 3. Vederso zegt:

  Is de laatste link van thinkprogress niet van een zeer twijfelachtige think tank?

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een artikel dat waarschijnlijk niet zonder gevolgen is, maar wel gepubliceerd dient te worden!

  Like

 5. roger catrysse zegt:

  Jullie begrijpen er niets van dat is juist de godsdienst van de vrede door verkrachtingen stenigingen uitmoorden enz. tonen zij aan ons wat de echte vrede is en dat is de islam

  Like

 6. BertG. zegt:

  In India heeft wederom een zeer brute groepsverkrachting plaatsgevonden. Een vrouw uit het Khandwa-district werd daar verkracht door tien mannen, inclusief haar echtgenoot. Ook werd zij aan diverse mishandelingen onderworpen.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/06/vrouw_in_india_verkracht_door.html

  Like

 7. Willie zegt:

  @webmaster : ik weet dat mn comment nogal aangebrand en hard was , maar ooit zullen we toch eens uit onze politiek correcte konijnepijp moeten komen hoor ! Of het object van dit topic steekt ons onder de grond , t is maar dat je het weet

  Like

 8. janfreak zegt:

  Ik vind het onbegrijpelijk dat die moslimvrouwen het gewoon pikken en niet massaal in opstand komen.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   janfreak zegt:
   16 juni 2014 om 00:31
   ————————————————————————————————————————
   Moslima’s zeggen:angst is sterker dan onze wil om vrij te zijn.

   Like

 9. janfreak zegt:

  Heb net een mail gestuurd naar het MDI met de vraag of ze ook moslimsites aanpakken waarop onze vrouwen voor hoeren uitgemaakt worden.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Het is gewoon een vreselijk volk, het komt volgen mij door incest, dat rommelt maar door elkaar heen, ze hebben een lage intelligentie, zien er uit of ze tot geen 10 kunnen tellen, als ik ze op straat zie schuifelen zie je meteen dat er niet veel geestelijke verrijking in zit. Wat moeten wij er in Godsnaam mee, dat vraag ik U af.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Zal wel een “domme”vraag zijn. Wat is het MDI. ?

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Mohammed de Rasul Allah heeft zelf de voorbeeld gegeven.
  SAHIH BUKHARI, BOEK 62: HUWELIJK.
  7.62.64: De profeet huwde Aisha toen zij zes jaar oud was en hij consumeerde het huwelijk toen zij negen jaar oud was. (Hij zelf was toen ruim 50 jaar oud en volgens de overleveringen een buitengewoon zwaar gebouwde man) Daarna bleef zij tot zijn dood negen jaar bij hem

  Like

  • delamontagne zegt:

   Allahoe akbar, God-al–lah,machtig. Laat ik nu altijd gedacht hebben, dat ze al vroegtijdig bij die proleet was weg-gelopen.
   Heb dat ooit in een-of-andere haddith ”
   Abdullah ibn Uma ” gelezen.

   Like

 13. Tempelier. zegt:

  Het MDI ? Is die er dan ook voor de ruimschootse discriminatie van de roomblanke niet moslim ? Dus joopers ,linksers en moslims zitten hier te lezen, kom we doen even met zijn allen zwaaien !

  Like

  • delamontagne zegt:

   Doet me denken aan de klacht van m,n vrouw +- 15 jaar geleden. Er was toen een meldpunt voor diskremenazie van o.a. leerlingen van buitenlandse afkomst.
   Kwam ze weleens MIN of MEER verbitterd thuis:” waaaar is er een meldpunt voor mij” ( nadat ze weer een-en-ander met o.a marocjes had meegemaakt.!

   Like

   • miranda zegt:

    Die is er niet want dan moet je je mond houden.mijn dochter van 14 word ook bedreigd op school door …….ja je raadt het al dat uitschot van moslims en dan mag je niet klagen en het aankaarten want ja ze zijn zo zielig.mijn man heeft gezegd ze moeten oprotten naar waar ze vandaan komen als je je niet kan aanpassen oprotten op je kameel bek houden en handen af van onze kinderen

    Like

 14. Theo van Ewald zegt:

  Wat ik me nu steeds maar weer afvraag is wat gaan wij, Nederlanders, Duitsers, Britten.. Europeanen, nu eigenlijk gaan doen?

  Als ik om me heen kijk hoor ik de politiek correcten nog steeds hetzelfde beweren als, pak em beet, 20 jaar geleden. Ik wordt in iedere TV of speelfilm, kwis of nieuwsbulletin overspoelt met multiculturele bagger. Bagger waarin ‘minderheden’en allochtonen altijd de goede zijn. Nooit opgevallen? Wel eens in een film negers als ‘fouten’ gezien? Ik zelden.

  Ik lach stiekem in mijn vuistje als ik die domme (blanke- autochtone) koeien door dat soort besneden spul gepakt zie worden. Hoe die roomblanke kereltjes, kroost van die politiek correcten door mocro’s of andere achterlijkheid in elkaar worden gemept. Beduusd als ze zijn.

  Ik koop zo min mogelijk ‘besmet’, lees halal, voedsel. Koop zo min mogelijk bij bedrijven waar dat soort werkt. Ga als ik nergens anders terecht kan niet in de rij van de kassa staan waarachter zo’n hoofddoek zit. En laat geen gelegenheid voorbij gaan uitbundig te genieten van het leed dat dit soort elkaar aan doet! Verkracht, hak en stenig er maar op los.
  En met een beetje geluk wordt zo’n cultuurverrader in een of ander vaag toeristenoord in Egypte of Tunesie flink ‘gepakt’.

  Ik doneer wat ik kan aan zo extreem mogelijke anti-allochtoon/islam/achterlijkheid groeperingen. En chroom niet om ook extreem rechts te financieren. Het is namelijk nu of nooit. Maar dat wisten jullie natuurlijk al.

  Dus zeg eens, wat doen jullie?

  Like

  • BertG. zegt:

   “Wel eens in een film negers als ‘fouten’ gezien? Ik zelden.”
   Ja zeker wel, als ghetto tuig, drugs dealers, roof bendes, verkrachters, nog meer voorbeelden……

   Like

   • Theo van Ewald zegt:

    Met alle respect, dan moet je maar even een paar titels van dergelijke films uit de laatste 20 jaar opnoemen, BertG.

    Ik wil de gekleurde medelanders die het met mij eens zijn niet op dezelfde multiculturele hoop gooien maar feit is wel dat de laatste 20-25 jaar er bijna geen (populaire) speel of TV film meer is gemaakt waarin iemand met een donkere huidskleur de slechterik is. Let maar eens op… het zijn slachtoffers van (blank!) geweld, politieagenten, advocaten, journalisten of zelfs ministers en presidenten. Zelfs Mozes heb ik al gekleurd gezien. En de daders van genocide. De lui die moorden, platbranden en verkrachten zijn bijna altijd blank, en blond!

    De ronduit schadelijke gevolgen zie je dagelijks in het journaal of in nieuwsprogramma’s. Latino’s worden steevast als ‘blank’ omschreven. Sterker, volgens de PC normering is heel Latijns Amerika blank! Alleen in Africa en een deel van het midden oosten en Azië wonen nog gekleurde mensen. Allemaal uit ‘arme’ landen. De Europese ‘arme’ landen die wel overwegend als blank worden aangemerkt worden volgens PC bewoond door een corrupte of fascistoïde bevolking. Kijk maar naar de ‘blanke’ Oost Europese landen.

    Het is mijn heilige overtuiging dat de PC elite doelbewust Europa laat verkleuren (white genocide) om zodoende de Europese volksheid te vernietigen. Nationaliteit mag er alleen nog toe doen in de commercie en tijdens sportevenementen…

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Volledig met je eens Theo!
   Ik steun en doneer aan de PVV en heb hen ook in mijn testament opgenomen.

   Daarnaast ben ik, met ànderen, steeds weer bezig om de onmetelijke ONWETENDHEID te verwijderen en hoop ik ooit een grote groep Nederlanders bij elkaar te krijgen om de revolutie uit te roepen en het in daden om te zetten,
   eerste doel is alle linxe d66 e.c. weg krijgen en hen laten vervangen door normaal denkenden, anders krijgen we al die lui nooit berecht en om over andere zaken zoals en masse, ons land terugkrijgen voor ONSZÈLF, maar niet eens te spreken!

   Like

  • Jean zegt:

   Theo,
   Alles maar dan ook alles wat met allochtonen te maken heeft “links laten liggen” de plaats waar dat thuis hoort. Restaurant met kopvod in aanwezig, bye bye, wnkel met kopvod aan de kassa kar volledig vol gewoon laten staan, enz.
   Niemand maar dan ook werkelijk niemand kan mij verplichten kontakt te maken met allochtonen, mijn veiligheid primeert boven alles idem dito de veiligheid van mijn gezin en mijn eigendom. Ik en niemand anders bepaald wie ik toelaat in mijn leven en daar zal NOOIT een moslim toe behoren.

   Like

   • Theo van Ewald zegt:

    Precies!

    En erg belangrijk tijdens een dergelijke actie: bewaar altijd je waardigheid!

    Like

  • Tempelier. zegt:

   Jouw stukje lezen.

   Like

  • Willie zegt:

   ” Dus zeg eens, wat doen jullie?” NIKS !! Keyboard nutteloos verslijten met oeverloos gelul (tot t te laat is )

   Like

   • Theo van Ewald zegt:

    Er zijn in deze draad al aardig wat voorbeelden gegeven die je zou kunnen (gaan) volgen Willie. Begin ermee om niets van dat volk te kopen of te verkopen. Kijk bij elke transactie om wie het gaat en kies daarna een ‘blank’ / Europees alternatief.

    Like

 15. Charles Martel zegt:

  De akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan, gruwelijker dan het nazisme; de Freudiaanse pychotische oerhorde .

  Like

 16. Theodoor zegt:

  Bovenstaand gelezen hebbende moet ik walgen van politici die machteloos de andere kant opkijken.
  Het is GEEN politieke correctheid waar zij zich proberen aan vast te houden nee het is MINACHTING voor de vrouwen en meisjes, zoiets van ‘dan moet je maar niet op straat komen’.
  Wanneer komt het volk, mannen en vrouwen, nu eens een keer in opstand vraag ik mij af om het kankergezwel de islam/moslims nu een daadkrachtig het leven zuur te maken als ze in de fout zijn gegaan.
  Zal van Riessen en Samsom hiermee nu die andere wereld bedoeld hebben waar de PVV niet in thuis hoort?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theodoor: 13.07. uur, op 16/6. U zegt: “Zal van Riessen en Samsom hiermee nu die andere wereld bedoeld hebben waar de PVV niet thuis hoort?” Ja, dat denk ik, Theodoor.
   En de bevolking in beweging krijgen, ik vrees Theodoor dat de NEDERLANDER daartoe pas overgaat, als er NIKS MEER TE VRETEN IS. Helaas, pindakaas!

   Like

 17. treintrien zegt:

  Theo van Ewald:
  Ik denk dat iedereen die hier op regelmatige basis komt wel door heeft dat het menens is.

  Mijn bijdrage is voornamelijk gelegen in het praten met (autochtone) mensen.
  Ik heb een heel lief uiterlijk, zie er niet extreem uit, ben welopgevoed.
  Dus als ik in niet mis te verstane bewoordingen aangeef hoe ik denk over de islam én waarom, dan maakt dat wel indruk. En dan spreek ik ook nog heul veul mensen 😉 Ik probeer iedereen een beetje wakker te houden.
  En de heer Bron is daarbij van onmisbare hulp: dankzij hem/ jullie weten wij dingen, die de msn angstvallig buiten beeld houdt.

  En mijn leestips he 😉
  Aan iedereen die wel of niet wil horen!
  Deze week:
  De Woede en de Trots- Oriana Fallaci
  Ik heb gehuild en gelachen bij het lezen van dit boek, weergaloos en adembenemend.
  Ik heb eén boek, staat op een speciale plek in de boekenkast, die móet mee als er brand is of zoiets: ‘wit is altijd schoon’ van Leo Pleysier. Deze komt daar naast te staan. Ik bedoel maar.

  Like

 18. Pingback: Jihadganger ! | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 19. Charles Martel zegt:

  Hoogste tijd dat we onze politici verplichten die godsdienst van het onreine varken te verbieden.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @fleckie: 07.23. uur. Fleckie, ik begrijp uw punt. Laat ik voorop stellen, dat Franco, inderdaad geen democraat was, en ook geen koorknaap. Maar laten we dan eens naar onze zgn. democratische politici kijken van bijvoorbeeld CDA,VVD,D66,PvdA,GL, die ons VERRADEN dag aan dag aan de ISLAM, daar word ik nou ook niet echt vrolijk van. En het is een feit, in mijn optiek, dat de COMMUNISTEN in Spanje de zaak hadden overgenomen, als Franco was verslagen geworden. Stalin had dat scenario in gedachten. Uiteraard is het bombardement op Guernica een SMERIGE OORLOGSMISDAAD, daaraan twijfel ook ik niet. Maar kijkend naar het huidige Europa, waarde fleckie, moet ik helaas constateren dat in BRUSSEL bij de EUSSR een ROOD FASCISME heerst.

  Like

  • fleckie zegt:

   FRANCO, (de Caudillo,) steunde feitelijk het groot-kapitaal,de rk ‘.FALANGE’.[,herstelde naderhand ook de monarchie in Spanje.]…..[lijfde hij ook niet BASKENLAND in bij Spanje? [, waardoor later de IRA,de verzetsbeweging[terroristisch],die de inlijving bij Spanje teniet wou laten doen?,ontstond?]
   Wat ook verwonderlijk is:in Beiroet(Libanon) noemt men de Maronieten, ook Falangisten,en misschien is er nog steeds de [Frans-sprekende] Jezuieten-universiteit? die zodoende OOK arabisch kunnen verstaan en spreken[men denke a.h vertalen arabisch gebed v.d.imam ten tijde van Abbas,met zijn koppensnellers-meute in het vaticaan.

   Like

 21. fleckie zegt:

  ik had er ook nog bij kunnen vermelden, de AANGEWORVEN MAROKKAANSE soldaten van Franco waren wel MOSLEMS!. ….[Bij [moslems]koppensnellers, kan men denken’ oweh, wenn sie losgelassen werden’]

  Like

 22. Jan zegt:

  Leroy vindt meisjes slaan en uitbuiten heel normaal

  Die meisjes zijn toch al sletten, ze wilden zelf geld verdienen. Ik was zo aardig om ze te helpen en nu zit ik hier te brommen. Onterecht.
  Leroy (15)
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3758401/2014/09/29/Leroy-vindt-meisjes-slaan-en-uitbuiten-heel-normaal.dhtml

  Ja, moeilijke jeugd, man. Ik kan er dus niks aan doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s