Armoede in Nederland, wat is er met ons land gebeurd?

Screenshot_6

(Door: trias politica)

Terwijl we in de internationale sportarena het ene succes na het andere behalen valt er verder niet zo veel te juichen in ons land. 

De Nederlandse voetballers vernederen de huidige wereldkampioen, onze hockeydames winnen op hun sloffen de wereldtitel, je zou zeggen dat het goed gaat met Nederland, maar niets is minder waar. Steeds meer mensen komen in uitzichtloze financiële moeilijkheden; verpleeghuizen worden gesloten en ouderen uit elkaar gehaald; we staan voor honderden miljarden (ongedekt) garant voor verre Zuid-Europese landen; vluchtelingen uit de hele wereld weten de weg naar ons land te vinden, niet om hier te integreren, maar voor het gratis geld. Hoelang kan dit nog blijven doorgaan zo?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

28 reacties op Armoede in Nederland, wat is er met ons land gebeurd?

 1. Tom Hendrix zegt:

  Trias, U vraagt: ” Hoe lang kan dit nog blijven doorgaan, zo?” Nou, nog heel lang Trias, want onze Zombie bevolking, is helemaal in de roze hemel, van KONING VOETBAL. Hun hele verstand is uitgeschakeld en ze zitten, met BIER,CHIPS en WORSTJES voor de KWELBUIS, helemaal afgesloten van de REALITEIT. Maar dat zijn tegenwoordig de MEESTE NEDERLANDERS. Zelf nadenken is veuls te moeilijk voor deze groep mensen. Daarom STEMMEN ze ofwel NIET, of ze stemmen als kuddedieren op de PvdA,CDA,VVD en D66. Met deze bevolking hoeft RUTTE en zijn BANDIETENBENDE niets te vrezen. We gaan gewoon naar de kloten!

  Like

  • roger catrysse zegt:

   Spijtig genoeg daar zit veel waarheid in Voetbal en muziek dat is belangrijk de rest telt helaas niet

   Like

  • bigljohn zegt:

   Je vergeet nog wat, beste Tom. De juichpakken en juich-petten van toddenhandelaar Roy Donders. Welk een normaal denkend mens wil toch met die armoedige todden gezien worden. Ze schijnen ook behoorlijk snel te verslijten. Alles wordt (ook door RTL4) uit de kast getrokken om de mensen in een zombie staat te houden.

   Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Is toch logisch? Geef ze brood en spelen….

   Like

 2. BertG. zegt:

  Wij hebben geen regering meer, alle verdragen en wetten zijn al getekend, elke soevereiniteit is verkocht. Ons land doet al jaren niets meer zelfstandig. De eu is de baas.
  Dat moeten mensen nou toch zo langzamer wel weten.
  Alles wat er in en met NL gebeurt, wordt al jaren niet meer in NL bedacht.
  Dat lijkt alleen nog maar zo, we hoeven niet alles te weten wat er precies gebeurt.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar hebben ze die bilderberg vergaderingen ook voor.
   Dat zie je aan de poppetjes die mogen komen. Om nieuwe instructies over te brengen die daarna braaf uitgevoerd worden.
   En het NOS om ons voor te lichten.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 21.29. uur. Inderdaad Bert. Door het ondertekenen van het ESM Verdrag, heeft Nederland in feite opgehouden te bestaan! We kunnen dat “praathuis”, 2e kamer wel opdoeken, evenals de regering, en het zgn. koningshuis. We zitten in dezelfde situatie als tussen 1940 en 1945, we zijn BEZET maar nu door de EUSSR.

   Like

   • BertG. zegt:

    Je kan toch ook niet meer over een eigen regering praten als je bij elk onderwerp de eu er bij moet of kan betrekken. Als we een regering hadden, waarom hebben ze ’t dan steeds over de eu. Open grenzen, allochtonen verdeling, bank tegoeden, controle, verkeersregels, enz….Niets hebben we hier te vertellen meer.
    Alles wordt daar bedacht, ook hoe krom een komkommer mag zijn.
    Van de 766 zetels mag NL plaats nemen op 26 zetels (3,4%), 4 daarvan voor de PVV.
    Als je dat zelfstandig kan noemen, ja dan zijn we zelfstandig.

    Like

   • BertG. zegt:

    Het zijn de Nederlanders zelf die maar om de hete brij heen blijven draaien in een ontkenning face. Hopende dat ze Den Haag enige veranderingen kunnen aanbrengen.
    En zij daar blijven dat natuurlijk ook volhouden, kamerverkiezingen, gemeenteraadsverkiezingen en dan ineens……….eu verkiezingen, waar je eigenlijk niets kan kiezen. En nog gaat er bij niemand een lichtje branden.
    Maar ik zal het wel helemaal verkeerd zien en er grandioos naast zitten. NWO.

    Like

 3. Harry zegt:

  Het antwoord op de vraag staat eigenlijk al grotendeels op de foto . Een volgevreten negerin met uiteraard nazaten en verderop een hoofddoek die ook nooit aan werken toe zal komen , vreten ons helemaal kaal , net als een rupsenplaag .
  En een slappe overheid , met als exponent Rutte , die er tijdens zijn “regeer”periode niks aan zal doen . De klootzak laat het hele land naar de verdommenis gaan uit eigenbelang t.w. een volgend baantje bij de Navo , de Eu of iets dergelijks .
  Tegen de tijd dat er wél iemand verkozen zal worden die de moed heeft om hier een eind aan te maken , is het mogelijk te laat en zijn we hopeloos failliet .

  Like

 4. Jean zegt:

  Het zal helaas nog erger worden als niet snel gestart wordt met al dat vreemdelingengedoe te stoppen incl. die parasiterende clubjes die ervan leven.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   @Jean. Inderdaad! Over ‘parasiterende clubjes’te spreken: Wat dacht je van het zogenaamde “koningshuis’?
   Zij krijgen nog steeds elk jaar hogere uitkeringen en hoeven daar ook GÉÉN belastingen over te betalen. Dat zooitje criminele uitvreters!!! Ik zal pas tevreden zijn als ik een foto zie waarop die hele familie langs de voedselbank loopt om te bedelen!!!!
   Wat vindt je daarvan?

   Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Immigratie lijkt nog de enige oplossing,alleen:ik ben afhankelijk van een weduwenuitkering en kan dus niet weg!Wat een rot gevoel,met je rug tegen de muur!

  Like

 6. Syrier/assyrier zegt:

  Ik heb het eerder gezegd: bestuurders ,specialiste en politici die miljoenen in hun zakken steken.
  Kijk naar de huren en de zorg ,die gaan elk jaar omhoog en waar gaat al dat geld naar toe?
  De CBR neemt elk jaar meer dan 600.000 examens ,als elk 100 euro kost,dan ziiten wij op 6 miljard.waar aat dat geld naar toe?Er zijn honderden van zulks organisaties.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ze zijn hier “bijna” allemaal gekomen voor een gratis huis, inrichting, en verzorging. Nooit EEN dag steken ze een hand uit om zichzelf te voorzien van wat ze nodig hebben. En onze ouderen moeten de verzorgingshuizen uit omdat er geen geld is, terwijl het met bakken uitgekeerd wordt aan dit soort mensen en eigen mensen die ook liever lui dan rijk zijn, ze krijgen toch wel alles. En wij maar werken, belastingen zijn nog niet hoog genoeg, er komen weer verhogingen, om al die bedelaars te verwennen. Het is EEN grote schande!!!!! We zouden met z’n allen moeten protesteren door geen belasting meer te betalen en de staat aanklagen, wie weet een gelijkgezinde advocaat, die een aanklacht tegen de regering kan maken?

  Like

 8. Monalisa zegt:

  Dit schreef ik bij Realpredictor want daar staat dit stuk ook.

  Realpredictor dit heb ik zo’n 40 jaar geleden al verteld dat dit ging gebeuren wat dacht je al die buitenlanders eten ons sociaal stelsel op 4 jaar werken en toen 2 jaar ziek zijn en 30 jaar in de WAO lopen en dan voor elk jaar AOW op bouwen hoe krom was dit, ik kan de worden van lubber nog goed herinneren als er 1 miljoen in de WW kommen dan treed ik af! nee ze werden ziek en gingen automatisch de WAO in, daar zaten 1 miljoen mensen in maar dat kost geld, dus Lubbers bleef zitten, maar als joop den Uyl die wet had aangenomen (die Zwitserland ook heeft) in zijn periode van het jaar 1974 dan zaten we NU niet deze ellende ,maar die wet mocht niet aangenomen worden door de VVD goedkopere krachten voor de rijken VVD’ers, want zo is het. Dat we nu 2,5 miljoen ouderen hebben das normaal er gaan ook oudere dood en zelf een kwart haalt het niet om 65 jaar te worden, deze 2,5 miljoen van nu dat zijn mensen in die tijd van de babyboomers maar in 1952 waren er maar 10,382 miljoen mensen, en nu tot 2010 16,615 miljoen dus er komt premie zat binnen, zelf het SVB houd elk jaar tussen de 6/8 miljard over die gaat naar de pot algehele middelen gaat net zo als de wegenbelasting maar je kan mooi leven in Nederland, de regering heeft geen gat in haar hand ze hebben helemaal geen hand die miljarden vallen zo in een bodeloze put, hier ka je uren over tikken beging bij hun eens om die mooie salaris af te romen ik doe het voor minder geld en luxe. .kijk om u heen de buitenlander werk en de Nederlander zit thuis ik kan genoeg bedrijven op noemen waar dit gebeurt maar dan breng ik mijn kinderen en klein kinderen in gevaar dat zij hun baan niet houden maar het is wel zo ga maar eens rijden bij grot bedrijven kijk allen maar naar het uiterlijk dat verteld al genoeg maar Realpredictor ik zeg grenzen dicht zeg dat Schengen verdrag op geeft ook weer werkverschaffing aan de grens, ik heb niks te verbergen.

  Verbijsterende antwoorden minister Timmermans – geen rem op salarissen voor Palestijnse terroristen en thuiszittende ambtenaren Realpredictor dit had ik nog niet gelezen van je, maar dit zegt al genoeg waarom die armoe er is, het moet wel betaald worden.

  Realpredictor ik ga nog verder gewoon weer werken 40 uur in de week schaft al die papadagen en mama dagen en oma dagen af, die wel betaald worden uit een mooie pot waar iedereen aan meebetaald, schaft al subsidie af die je krijgt maar dan moet de zorg aan gepakt (minder afdracht per maand) worden niks meer gratis ook niet voor de vluchteling en de hypotheek naar een normale rente duitsland nu voor 10 jaar 2,4% dan kan die HRA er ook af. waarom betalen mensen minder rente met een NHG dan mensen die zonder dat systeem betalen en op safe gaan, maar dat moet gewoon gelijk zijn als het mis gaat met dat huis met NHG draaien de belasting betaler er voor op afschaffen dat NHG je kan een huis kopen of niet, maar velen die dit lezen zullen het niet met mij eens zijn het gaat te makkelijk in Nederland, hier waar ik woon werken zij harder dan in Nederland, maar ook zij hebben het moeilijk alles gaat om hoog en je krijgt minder in je hand bij van de bron heeft al een stukje gestaan over dat systeem, het wort harder werken en minder krijgen! en je lasten gaan elk jaar met 5% omhoog dus op een gegeven moment kan je niks meer opbouwen, maar als ik nu de Oranje gekte kijkt in Nederland dan denk ik het valt met die Armoe wel mee, het is een bepaalde Categorie die daar last van heeft.. zoals de jan met de pet en de jan met de pet ouderen.

  En dan weer zo’n luchtballon van onze minister.

  Kabinet wil zelfrijdende auto
  Van onze parlementaire redactie
  DEN HAAG –
  Nederland moet nummer één in de wereld worden op het gebied van zelfrijdende auto’s. Dat vindt minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu), die snel wil beginnen aan proeven op de weg met de robots.
  Dit is echt heel belangrijk in de huidige tijd!! En ja, het file probleem is opgelost in de toekomst, omdat Jan met de Pet dit onmogelijk zal kunnen betalen, mevrouw de VVD-ster!!Er zijn al zo veel ministers geweest die iets hadden bedacht, kijk naar de carpoolstrook en het carpoolen enz. enz. het lijkt op prestige en bijna alle projecten zijn gedoemd om te floppen. Ik vrees dat dit er ook zo een gaat worden. en dan nog maar niet te spreken over de verkeers-veiligheid met al die al in de lucht hangende data signalen!!!!!
  We zijn al nummer 1. In alles afbreken.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Wat met Nederland is gebeurd? wij laten te veel moslims binnen die ons bakken geld kost dat is wat er met Nederland gebeurd.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ons land is overvallen door hordes Sprinkhanen die alle sociale voorzieningen die ons land kende hebben leeg gevreten. De regering en de christelijke, de socialistische, de liberalen en de zogenaamde gutmenschen keken ernaar en moedigde het zelfs aan.
  De grootste Sprinkhanen horde bleek de Europese Unie te zijn die voor miljarden onze schatkist plunderden, uiteraard met goed vinden van de zelfde groep mensen.
  Nu staat het water tot aan onze lippen, met de economie gaat het goed kraait ‘onze’ regering, duizenden worden ontslagen en meerdere ontslaggolven dreigen.
  Maar het plunderen, graaien en leegvreten gaat door en U betaald de rekening !!

  Like

 11. realist zegt:

  “wat is er met ons land gebeurd?”,het is verplicht multicultureel geworden.daarmee is alles gezegd en dit geld trouwens voor vele eu lidstaten

  Like

 12. Jean zegt:

  Trias,
  Een magere troost maar “het is nog maar het begin” de echte ellende en miserie zal snel volgen met al die vreemdelingen die hier rondlopen op onze kosten die onze veiligheid en leefbaarheid de nek omwringen, letterlijk en figuurlijk.

  Like

 13. Monalisa zegt:

  Ik kom op iets anders terug onze webmaster wort in mijn ogen hier vals beschuldig, dit staat op de telegraaf WUZ.

  Andreas_Toinfen
  Overigens Kathryn: je hebt hier een artikel van E.J. Bron van enkele dagen geleden herschreven. Bron is een omstreden Vlaamse Publicist die artikelen uit bepaalde Duitse media haalt en ze vertaalt naar het Nederlands. Vorig jaar kwam hij nog in opspraak omdat hij een artikel schreef waarin hij opriep tot het vermoorden van 6 miljoen Moslims op milieuvriendelijke wijze. Bron ontsprong (juridische) de dans door te stellen dan hij slechts een artikel had vertaald uit het Duits. Gewoon walgelijk wat Bron allemaal schrijft.

  http://www.telegraaf.nl/wuz/profiel/7319/blogs/de-volksrepubliek-europa

  du s van de brom word in de gaten gehouden door de telegraaf want deze man werkt voor de telegraaf is ook afgestudeerd aan de telegraaf academie te minste dat schrijft hij zelf. het is jammer dat ik er niet kan reageren op de telegraaf hij en die blije burger hebben een mooie ban voor mij bezorgt daar,maar als het te heet word bij de telegraaf is de ban de makkelijkste oplossing

  E.J Bron ga zo door ik blijf u steunen. @ Monalisa

  Like

 14. Monalisa zegt:

  Andreas_Toinfen Lees dit even heer Bron k ben geen Vlaming! Ik ben een rasechte Nederlander!!!
  Andreas_Toinfen je kijkt hier mee, dus je huiswerk over doen maar je hebt het wel meer mis op WUZ.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s