MOSKEE EN JIHAD

Screenshot_8

De moskee als de belangrijkste basis voor de Jihad rijst overal de grond uit. In de moskeeën opgevoede en getrainde nieuwe generaties die een plekje willen veroveren, nemen deel aan de islamitische jihad! Veel moskeeën in Nederland vallen één voor één in handen van ISIS, Al-Nusra, Al-Qaida, Milli Görüs, salafistische bewegingen.

Na het Irakese succes van Jihadisten worden deze bewegingen in Nederland populairder dan ooit. Veel imams en moskeeën kiezen de kant van de hardere lijn. Stop de bouw van nieuwe moskeeën in Nederland. Moskeebouw is een belangrijke voorbereidende fase van Jihad zelf. Met nog 700 nieuwe moskeeën kunnen de Jihadisten hun strijd eerder beginnen. De geplande bouw van 674 nieuwe moskeeën zal de kern gaan vormen van de totstandkoming van een nieuwe, parallelle islamitische samenleving in Nederland. De geplande bouw van een enorme moskee in Amsterdam zou een soort nieuwe kernreactor worden tegen de Nederlanders die zich niet willen bekeren tot de islam. Als we naar het ontwerp kijken, zien we dat de minaretten op raketten lijken! De koepel van de Westermoskee van Job Cohen lijkt echt op een kernreactor.

Lees verder>>>
(h/t José)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Jihad, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op MOSKEE EN JIHAD

 1. Tom Hendrix zegt:

  En de VERRADERS van de PvdA,CDA,VVD en DEMONEN66, zagen dat het goed was!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Jammer dat de naam van de inzender er niet bij staat, maar wat een ongelovige goede samenvatting is dit. Van het begin tot het end.
  Hoe meer mosketen, hoe groter de macht.
  Mede mogelijk gemaakt door iedereen die nog elke dag naar ze werk toe gaat.

  Like

  • Monalisa zegt:

   BertG. de naam is van een zekere Viktor
   Citaat Het zit nog steeds in de pipeline, maar de aanzet ligt er al een tijdje en ik ben er al vaker over begonnen. Voor zover de politie en het leger inmiddels niet islamitisch is bestaat ze uit angehauchten, gutmenschelijke medestanders. Maak je geen illusies.
   Remember Von Riessen?

   Like

 3. roger catrysse zegt:

  Hoe erg het ook is we verliezen de strijd tegen de Islam

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  “Oh nee, alweer een moskee……”
  Zonder gekheid, we doen er goed aan om dat liedje in gedachten te houden.
  Het is meer dan een carnavalskraker: het is de volledige waarheid, al heeft het het dan nog niet eens expliciet over deze levensgevaarlijke extra dimensie: Broedhaarden voor de Jihad!
  Niet dat het mij persoonlijk echt verbaast: Ik vind dat net wat voor die Imams.

  Like

 5. fleckie zegt:

  uit ISRAEL NIEUWSBRIEF NO 4,JUNI 2014, van CIDI: …………..DODENCULTUS……………
  O.A.OP PAG.4: Het grootste probleem is de botsing tussen twee totaal tegenovergestelde culturen,een essentieel verschil van inzicht tussen de jihadi’s en het westen. Het valt goed te illustreren met het feit dat Israel destijds 1027 palestijnse gevangenen ruilde voor het ene leven v.d.soldaat Gilad Shalit.In het Westen achten we het leven heilig.We doen er alles voor om EEN leven te redden.Met die eerbied voor het leven moeten we het hoofd bieden aan een DODENCULTUS,want dat is de jihadistische beweging.Het is een cultuur waarin het martelaarschap wordt verheerlijkt en waarin de dood het wint van het leven.Zoals iemand bij wie het in de bovenkamer niet helemaal pluis is, zei:”Wanneer leert het Westen dat wij de dood meer liefhebben dan jullie het leven”. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het leven wint. [EV]
  ############################################################################

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  ELKE MOSKEE IS EEN BROEDPLAATS VOOR TERRORISTEN!

  Like

 7. fleckie zegt:

  NIW 27.6.2014. VRIJGELATEN gevangene weer vast………..Een v.d.twee Palestijnse mannen die afgelopen week werden aangeklaagd voor de moord op politiechef Baruch Mizrahi, ..is een v.d.gevangenen die vrijgelaten is in ruil voor Gilad Shalit. De twee werden al eerder deze maand gearresteerd,maar de veiligheidsdiensten geboden dit geheim te houden. Mizrahi werd op seideravond gedood,toen er op zijn auto geschoten werd. zijn vrouw raakte lichtgewond.Het stel was op weg naar Kiryat Arba,op de Westelijke Jordaanoever,om feest te vieren.De twee verdachten zijn vader en zoon. De schutter,Ziad Awadh werd in oktober 2011 vrijgelaten als onderdeel v.d.deal die ervoor moest zorgen dat soldaat Gilad Shalit vrijgelaten zou worden door HAMAS. Awadh had levenslang gekregen voor de moord op verschillende Palestijnen die verdacht werden van collaboratie met de Israeli’s.Zijn zoon Az Adin Awadh was vermoedelijk de chauffeur v.d.auto waarin ze zich uit de voeten maakten.
  ##############################################################################

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Goed zo multiecultie in Nederland is gelukt, wat willen julie nog meer?

  Like

 9. Monalisa zegt:

  Er zijnen velen reacties die zeggen dat het een slegt stuk is, en niet onder bouwt is, maar als je deze link goed beluistert en kijkt weet je genoeg hier over. Een pracht stuk naar waarheid je blijft altijd Nederlanders houden die met deze mensen meehuilen. dat hadden we in de oorlog ook die noemden men toen de NSB’er

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s