Net om ISIS Nederland sluit zich

Screenshot_4

(Door: Joost Niemöller)

Justitie is tien verdachte ronselaars op het spoor. De ISIS-gangers werden vooral geronseld via de As-Soennah moskee in Den Haag.

Dat meldt de NOS:

Veel jihadisten komen uit Den Haag. In de Haagse As-Soennah moskee zou de kiem zijn gelegd voor het toenemend aantal Syriëgangers. In het verleden preekte daar de orthodoxe imam Fawaz Jneid, die orthodoxe moslimjongeren erg aansprak.

Laat dit nu ook de moskee zijn waar ex-PVV´er Arnoud van Doorn bekeerd werd tot de islam.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Net om ISIS Nederland sluit zich

 1. Trucker zegt:

  Oke weet ik dat het gelezen zal worden —————–> ik plaats gen berichten meer gericht naar meneertje want blijkbaar krijgt hij spasmen van mijn schrijfsels <——————-
  Best mogelijk dat het ligt aan het feit dat ik geen twee zinnen foutloos kan schrijven dat die pennings met zijn zelfstudie wel kon.
  Ik geef er geen ene fuck om.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, Man, daar heeft het totaal niet mee te maken!
   Het heeft te maken met dat U te pas en te onpas maar van alles uitbraakt!
   Wat des te opmerkelijk is, daar U nu zelf zwaar beledigd lijkt te zijn. Terwijl niemand een onvertogen woord tegen U heeft geuit!
   En er nu op een nieuw topic nog eens op terug komen! God, God, wat laat U Uzelf kennen, Trucker!

   Like

 2. Jean zegt:

  En….die haat en geweldzaaiend mosselkot is nog steeds niet gesloten en di baardaap in vodden gewikkeld nog niet het land uit geflikkerd?
  Blijkbaar moeten toch eerst doden vallen in Vlaanderen en of Nederland voor de politieke slapers hun ogen opengaan?
  Nog even wachten op het eerste lijk in het corrupt politiek rijk.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Direct opblazen die moskee!!!!!!!!!!!1

  Like

 4. roger catrysse zegt:

  Ik denk dat we al veel te laat zijn Het gespuis is al in te grote mate aanwezig in het land en de gevolgen zijn niet te overzien

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @roger catrysse: 20.06. uur, op 28/6. Roger daar denk ik ook vaak aan, is het niet te laat? En dat ik/wij ons deze vraag moeten stellen, verwijt ik met name de Haagse kaasstolp, waar politieke partijen, door hun handelwijze vanaf 1972, de instroom van horden moslims geen strobreed in de weg hebben gelegd. Met name de politieke elite van PvdA,CDA,VVD enD66, dragen HIERVOOR DE VERANTWOORDELIJKHEID. En het wrange is, dat dus deze kliek het ook moet gaan oplossen, ik geloof er geen moer van.

   Like

 5. BertG. zegt:

  Ik vind ‘m wel erg optimistisch. De grenzen staan nog nog steeds open.
  Ze zullen vast wel wat vermoeden maar dat kunnen wij ook bedenken.
  Voorlopig lees ik alleen openlijke plannen wat ze van plan zijn en zie dat dat geheel straffeloos blijkbaar klopt volgens 1 of andere wet. Alles is vrijheid van godsdienst en dan schijn je alles te mogen beweren.
  Onze ex-generaal is trots op zoveel moed van deze vrijheidsstrijders.
  Dus voorlopig zie ik het nog niet veranderen. Misschien wat rechtszaakjes met taakstrafjes.

  Like

 6. windwens zegt:

  Ja hoor het net sluit zich en ben propaganda moe aan het worden.

  Like

 7. vrijheidsduif zegt:

  Kut gasten als ze vanuit nederland naar syrie ofzo willen laat se gaan maar op schiphol of andere vluchthavens van nederland gewoon de paspoorten afnemen en regristreren dat ze niet meer welkom zijn in nederland

  Like

  • BertG. zegt:

   Dan moet je wel eerst gesloten grenzen hebben, anders heeft registreren ook niet zoveel zin als ze zo naar binnen komen met een auto of een bus.
   Ze komen niet allemaal met het vliegtuig. Ze kunnen nu met een complete wapen arsenaal opgehaald uit Oost Europa zo naar binnen rijden zonder controle.

   Like

  • windwens zegt:

   @vrijheidsduif vergeet er niet bij te zetten dat ze ook dat kleine pasje de identiteitskaart in moeten leveren. Zo niet dan komen We technisch en staatkundig nooit onder dit tuig uit. Men moet de gehele Nederlandse identiteit ontnemen. Zodat er qa identiteit totaal de deur op die lui de neus valt. Met deze truck probeert mr. opstelten mooie sier te maken om dit te roepen maar het snijdt geen enkel hout. Hou de boefjes in de gaten.

   Like

 8. Mowdes zegt:

  Mijn opa zei altijd, als je van iemand af wilt zijn.
  Prijs hem/haar de hemel in.
  Wat let ons dat te doen en uit de hemel is nog niemand terug gekeerd.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Moet je horen Mowdes; Vroeger grapte men wel eens over bepaalde oude mensen die heel taai waren. Dan zeiden ze; Dat oud wijf gaat niet uit d’r eigen dood, die moeten ze nog eens doodslaan. Dat is hetzelfde wat onze regering nu zo’n beetje met onze bejaarden aan het doen is. Die radicalen echter, die verdienen het om doodgeslagen te worden. Maar die worden door vadertje Staat met rust gelaten, terwijl de nationale heilige van de PvdA ,Frans Timmermans, de (schijn) heilige probeert uit te hangen.

   Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Voorlopig zit die haatbaard Fawaz weer in Den Haag en kan hij ongestoord doorgaan met ronselen;die moslimjongeren hangen aan zijn lippen!En de overheid en inlichtingendienst?Staan er bij en kijken er naar!Overduidelijk dat ze maling aan ons hebben!Ik kots op de roverheid!

  Like

 10. BertG. zegt:

  Dit komt echt nooit meer goed. Ze zien het niet eens.
  Een vergelijking maken met drinkers die gematigd drinken en de echte zuiplappen. Als of de gematigde drinkers dan ook verantwoordelijk zouden zijn voor alle alcohol slachtoffers van de echte zuipers.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3679206/2014/06/28/Spreek-niet-alle-moslims-aan-op-de-djihad-van-Isis.dhtml

  Like

  • Driek zegt:

   BertG. Zojuist dat van u artikel aangeklikt, en u heeft gelijk, dit komt echt nooit meer goed, die belachelijke vergelijking met gematigde drinkers en echte zuiplappen, het slaat nergens meer op. Een alcoholist kan aardig tekeer gaan, maar als ik die bloedige slachtpartijen lees van dat Mohammedaanse schorem, er gaat nu geen dag meer voorbij zonder dat er ergens een hoofd wordt afgehakt, dus ik snap dat hele artikel niet. Maar die klootzakken blijven die verderfelijke islam maar goedpraten, is het niet linksom dan maar rechtsom, of hun ziel en zaligheid er vanaf hangt, het is werkelijk onbegrijpelijk, wat gaat er in hemelsnaam in die hoofden om.

   Like

 11. lucky bee zegt:

  Waren er geen moslims in Nederland dan moeten wij ook niet op ze oppassen, niets oppassen kost geloof ik ook niets.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s