Waarom Groot-Brittannië onze bondgenoot is en moet blijven

Screenshot_2

(Door: trias politica)

Nederland heeft de zijde van Duitsland gekozen en Groot-Brittannië de rug toegekeerd. Het is de vraag of dat zo handig en verstandig is geweest.

De gang van zaken rondom de benoeming van Juncker als nieuwe voorzitter van de Commissie is door velen al gekenschetst als een politieke klucht, waaronder de uitstekende bijdrage van onze eigen Hans Roodenburg op dit forum vandaag. Slechts Groot-Brittannië en Hongarije steunden de kandidatuur van de Luxemburger niet. De Britse premier Cameron stelde vervolgens ontgoocheld vast dat zijn land een slag had verloren, maar niet de oorlog. Belangrijker is evenwel, wat dit gaat betekenen voor de nieuwe verhoudingen in Europa en, meer in het bijzonder, wat dit betekent voor de Nederlandse invloed in de EU.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Groot-Brittannië, Nederland. Bookmark de permalink .

4 reacties op Waarom Groot-Brittannië onze bondgenoot is en moet blijven

 1. lucky bee zegt:

  Ze waren niet altijd onze bondgenoten, denk aan de Boeren oorlog in Zuid Afrika, toen waren ze onze vijanden.

  Like

 2. Ahava zegt:

  Maar in dit geval hebben ze het gelijk aan hun zijde, Luckybee. Eerst zij uit de verderfelijke EU, dan wij!

  Like

 3. Igor zegt:

  Duitsland heeft WO II verloren en op datzelfde moment werden de Nederlanden een provincie van Duitsland, niet openlijk natuurlijk maar binnenskamers bij de geallieerde herverdelers.
  Daarom ging onze wederopbouw ook zo snel. Daarnaast werd onze gulden gekoppeld aan de Deutschmark. Dit was het geval tot aan de invoering van die door mij verachtte Euro, waarbij de gulden met zeker 10% werd ondergewaardeerd ten gunste van de Mark.
  Alle besluiten vanaf 1945 werden en worden geheel volgens Bilderberg gebruiken (de Duitsers zijn 100 % gecharmeerd van ons [Duitse]koningshuis)gesynchroniseerd met de Duitsers. Alleen in naam zijn wij nog een onafhankelijk land.
  Maar de werkelijkheid is dat wij geen donder te vertellen hebben (note: luchtmobiele brigade onder Duits commando) en in feite als er iets besloten wordt, Rutte al op zijn rug met de pootjes omhoog ligt, luisterend naar de commando’s van Obersturmführer Frau Merkel.
  DAT is de realiteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s