Christenen trekken ten strijde tegen de “Islamitische Staat”

Screenshot 17

(Vertaling: E.J. Bron)

De dagelijkse gruweldaden van radicale islamieten van de terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS) tegen christenen in het Nabije Oosten worden door diezelfde christenen in toenemende mate niet meer passief geaccepteerd. In Syrië is enkele tijd geleden al een eigen christelijke militie gevormd, de militaire tak van de “Syriac Military Council (SMC)”, om de lokale christenen militair te verdedigen tegen gewelddadige overvallen. Nu sluiten zich talrijke christenen uit de hele wereld zich aan bij de militie.

Tien Zwitsers in Syrië

Zoals al in augustus bekend werd, staan er vermoedelijk tien Zwitserse christenen onder het commando van de SMC die tegen de “islamisten” vechten. In eerste instantie echter alleen om christenen tegen aanvallen te beschermen, aldus een van de strijders tegenover een Zwitserse nieuwssite. In tegenstelling tot Syrische politici en kerkvertegenwoordigers steunen Zwitserse officials de achtenswaardige strijd tegen de terreurmilitie openlijk. De EDU-politicus Daniel Zingg zei bijvoorbeeld in een interview: “Ik zou ten strijde trekken en dat zelfs als mijn christelijke plicht beschouwen.”

Van andere Europeanen in de strijd tegen IS bestaan tot nu toe alleen nog maar onbevestigde ooggetuigenberichten. Vanuit de VS zijn vermoedelijk ook enkele strijdvaardige christenen naar het Nabije Oosten getrokken om hulp te bieden aan de laatste christenen van de regio. De overkoepelende christelijke organisatie “Syriac Military Council” maakt op dit moment op internet een golf van solidariteit mee voor haar dappere strijd. Veel christenen uit de hele wereld willen geld schenken aan de organisatie of zelfs voor haar vechten.

Christenen in Libanon bewapenen zich

In het buurland van Syrië, Libanon, grijpt de grote christelijke gemeenschap eveneens naar de wapens om zich tegen aanvallen door moslims te beschermen. Vooral in het grensgebied is men bang voor aanvallen van IS. Op talrijke kerken staat “De Islamitische Staat komt” geschreven, een deel van de psychologische oorlogvoering. Als de terroristen over de christelijke dorpen heen vallen, dan rest de bewoners alleen nog de mogelijkheid zich te bekeren, te vluchten of te sterven.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Libanon, Midden-Oosten, Moslims, Rotzakken, Syrië, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op Christenen trekken ten strijde tegen de “Islamitische Staat”

 1. Crusader78 zegt:

  Wordt eens tijd dat we hier in Europa ook eens ten strijde gaan trekken om de bevolking te verdedigen tegen islamitisch gespuis

  Like

 2. Tempelier. zegt:

  Eindelijk !!

  Like

 3. Jan Van zegt:

  “Nu sluiten zich talrijke christenen uit de hele wereld zich aan bij de militie”.
  Dus nieuwe kruistochten?
  Mooi, wel goed organiseren dan…..

  Like

 4. cat zegt:

  He, he…het werd’s tijd. Eindelijk.
  Walid Shoebat, besteedde verschillende artikelen hierover. Het is niet zo van:”andere wang toe keren”, wat de algemene mainstream Christianity suggereerd. Vechten is rechtvaardig als je jezelf, je gezin en volk moet beschermen!
  Obama had de Christenen en Yazidi’s moeten bewapenen. Niet de moslims!! Uiteindelijk zullen alle moslims die hij bewapend, ook de Pesmerga Koerden ! tegen alle niet moslims richten!! Zo vaak gebeurt. Moslims zijn onbetrouwbaar.

  God bless Christians.

  Like

 5. Zilvermeeuw zegt:

  Goed zo! Beter laat dan nooit.

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Batter late than never … !!!

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Batter moet zijn ” Better “

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Re Cat,

  Obama is een moslim van de moslimbrotherhood en heeft een verborgen agenda. Stel je voor een moslim in het witte huis wat zal hij de usa aandoen en waarschijnlijk helemaal kapot maken!

  Like

 9. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Nu de Christenen nog even arm in arm met Israel met z’n kernwapens, en klaar is kees.

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Hier en alleen hier gaat het om:
  http://nageltjes.be/wp/?p=13834
  Dit lijkt bijna de enige reden waarom de islam orks zo tekeer gaan in Irak en Syrie, waar bedenk bij alles: niet is wat het lijkt enm alles is anders dan u denkt

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Wordt het langzaam duidelijk? Ook in het verleden werden de kruistochten alleen dan georganiseerd als het geweld van de islam niet meer te harden was. Na eeuwen islamitisch geweld in de onderbuik van Europa startte de eerste kruistocht in 1096. Het is alsof de geschiedenis zich herhaald. Het genocidale imperialisme van de islam is alleen dan te stuitten als deze een grote vernietigende klap in zijn gezicht krijgt…… maar dan zijn we er nog lang niet. Na een rustpauze zal de islam opnieuw van zich doen spreken. Onder een andere naam en met nieuw fris bloed vol van haat tegen alle ongelovigen. Om de wereld van morgen enige kans te geven op meer humaniteit, meer rechtsgelijkheid en meer vrije kansen voor iedereen is het onvoorwaardelijk noodzakelijk de islam in zijn totaliteit te vernietigen. Deze vernietiging kan niet alleen gebeuren door goedwillende krachten buiten de islamitische wereld. De islam zal ook van binnenuit afgebroken moeten worden door moslims die na 1400 jaar duisternis eindelijk het licht van de rede zien en de smaak van vrijheid in de mond gekregen hebben zich te ontwikkelen tot fatsoenlijk lid van de grote familie mensheid. Zolang dat niet gebeurd blijft de wereld opgescheept met dit kwaadaardig maatschappelijk gezwel vol haat, vol achteruitgang en een niet te stoppen orgie van geweld.

  http://ifthenisnow.nl/nl/gebeurtenissen/de-eerste-kruistocht

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  Re guusvelraeds

  Verwacht geen verlichting in de islam, want daar staat zeker de doodstraf op.
  Ik heb een Maroc collega die precies heeft geleerd waarom de Bijbel niet waar is en de koran wel.

  De Bijbel is geschreven door de apostelen en niet direct door God geinspireerd. De koran is direct door allah geinspireerd aan de profeet en is het laatste en ook de vervanger van alles daarvoor.

  Dit leert men van jongs af aan van de imam en ik viel bijna van mijn stoel van deze indoctrinatie.

  Als we het goed beschouwen door ons verlichtingsoog, dan staat er in een of ander boek of wordt verteld in de mosk dat je ongelovigen mag/moet vermoorden en dan ga je dat gewoon doen?? Deze mensen zijn totaal ongevoelig voor onze zelfreflectie en alle slechte verhalen betreffende de profeet is westerse propaganda en is niets van waar !! Ga er maar aan staan om dat te veranderen, gaat je niet lukken!!

  Like

  • cat zegt:

   Nee, praten en discussieren is voorbij. Ze zijn niet voor rede vatbaar. 1 optie: islam verbieden, moslims deporteren en/of ja…vernietigen. ik zie anders geen oplossing.
   anders zullen zijn ons vernietigen.

   Like

  • oud-marinier zegt:

   Blijkbaar hebben die imams dan toch NIET zo goed de Bijbel bestudeerd. Want de 66 Boeken waaruit de Bijbel bestaat , is idd geschreven door de Apostelen , maar WELDEGELIJK geinspireerd en in OPDRACHT van GOD onze Hemelse Vader.

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Mooi gesproken oud-marinier!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Dank je Meeuw !!! Was zelfs vergeten te vermelden dat AL deze profeten van het Christendom waaronder ook schrijvers van de GESCHRIFTEN , door de Islam erkend worden als zijnde profeten van het Islamitische geloof . DUS men weet wel degelijk hoe de zaak in elkaar steekt. Echter de Islamieten “wensen” dit NIET te erkennen als zijnde WAARHEID . Hun waarheid is dat ene “profeet” Mo, “het beter weet .”

    Like

 13. Furry zegt:

  Westerse (Christelijke) vrouwen kunnen ook gebruikt worden. Naast kogels in varkensvet, zorgt de doden van een moslim door een vrouw, dat ze niet in de hemel komen.

  Als hun hemel hun alles is, waarom zullen ze er volgens hun eigen ideologie voorzorgen dat geen van de moordenaars 72 maagden en 8 jonge jongetje krijg.

  Like

  • Harry zegt:

   Nou weet ik ineens waar dat gezegde : één vrouw is duizend mannen te erg , vandaan komt .
   Kom op dames , jaag ze weg !
   Helaas zijn er ook nog vrouwen die regelmatig met zo’n moslim in bed liggen te spartelen , de landverraadsters . Zo komen we er natuurlijk nooit van af .
   Ze nemen hier alvast een voorschotje op die 72 , die rotmossels .

   Nee , ik hou het maar op kogels , dan voorkom je dat ze ooit nog terugkomen .
   Of dat ze zich nog verder vermenigvuldigen . Geen betere oplossing dan een definitieve .
   En die hollow points met reuzel vullen vind ik ook een prima idee , je kunt ze niet hard genoeg treffen .

   Like

   • cat zegt:

    Die vrouwen kaal scheren !!

    Moslims moeten angst hebben, en dat hebben ze nog niet. Te arrogant zijn ze.
    daarom ik ga de straat op…om ze te laten oprotten.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Daar heb je cat ook weer!
    Er wordt hier niks kaalgeschoren, Godverdomme! Daar hebben we na WO II al genoeg mee te maken gehad! Ik ben in bepaalde gevallen ook niet vies van vergelding, maar er zijn grenzen, zeker bij sancties van dit soort!
    Over dit thema heb ik met iemand anders hier al eens een hele woordenwisseling gehad en ik waarschuw je: Ik ben er zo wéér toe in staat als iemand hier mee begint!
    Denk liever eens wat beter na voor je iets intikt!

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, en ook met de minuut agressiever in taalgebruik waarvoor je een jaar geleden nog bijna een ban voor te pakken had of in ieder voor gemodereerd werd wegens aanzetten tot moord of iets in die richting.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 13.18u.: Ik weet het: Die kretologie van haar hangt me langzamerhand de keel uit!
    En dat werpt zich dan ook nog op ter verdediging van het christendom; Om met Pa (uit de cartoon Vader en Zoon) te spreken: Ha, ha en nog eens ha!

    Like

 14. windwens zegt:

  Ik vrees dat het toch een heel bloederig gevecht gaat worden het aantal Christen in deze gebieden vs moslims is toch wel een tikkeltje 1 tegen 3 of zo, dit is dan wel kinderlijk uitgelegd maar ik heb zo idee dat er meer moslims gaan uitreizen dan Christenen. Het zal worden tegen gehouden door wetgeving of weet ik veel wat men verzint er nog wel wat op om dit gedrag te ontmoedigen. Gelijk is Europa zo gedemilitariseerd dat de wapens op pakken door christen van hieruit ook nog maar eens moet lukken niet iedereen is een geboren soldaat.

  Like

 15. Avidia zegt:

  Drs.P. Mohamed leefde in de woestijn en kreeg z.g. teksten van Allah die hij moest opschrijven, maar Mohamed kon niet schrijven nog lezen.

  Like

 16. Frerik zegt:

  Ik zie nu de NOS en ANP en RTL met Grote koppen in het nieuws. “”Christenen gaan hun boekje te buiten en hebben honderden onschuldige moslims vermoord””
  Is er ook een rekeningnr. tbv wapens voor de christenen?

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @Frerik , ja zielig toch he ..die “onschuldige Moslims” , vermoord door Christenen die hun boekje te buiten gaan ….!? Nou ze gaan nog niet VER genoeg ! En ik denk dat u dit wel met me eens bent ? Vraag me overigens af , of het OOK illegaal is om me bij deze mensen aan te sluiten om de ISLAM TERREUR te bestrijden ?

   Like

 17. BertG. zegt:

  Waarschijnlijk beginnen ze het nou door te krijgen dat ze, van dat kereltje daarboven, ze toch echt geen hulp gaan krijgen. Verstand komt niet met de jaren bij christenen, daar hebben ze blijkbaar eeuwen voor nodig.
  Hadden ze maar wat vriendelijker moeten wezen voor die kerel die ze aan het kruis genageld hebben. (zo las ik hier last nog)

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Las je dat HIER?! Oh, twijfel er niet aan; kan me alleen zelf niet herinneren…..
   Het is toch ook……Grrrrrrr…Met dàt soort redeneringen krijg je nou al die ruzies!

   Like

   • BertG. zegt:

    https://ejbron.wordpress.com/2014/09/09/honderden-kerkgangers-dood-na-islamterreur-nigeria/
    jitskesez zegt:
    10 september 2014 om 15:17

    Die uitleg staat al in Mattheus 5. De volgeling zal net zo worden behandeld als zijn Heer, en Hem hebben ze gemarteld en gekruisigd. Zo ook de discipelen, Johannes alleen is aan de marteldood ontsnapt, het vuur wou niet aan blijven. Zo ook vele christenen door vervolging van de Romeinen, en later door verovering door de Islam van het voormalige christelijke midden oosten en N. afrika. Zo ook nu. God ZAL ingrijpen, als de maat vol is. Christenen hebben ondertussen het eeuwige leven en het maakt niet uit hoe hun aardse lichaam sterft, zij hebben wederopstanding net als Jezus Christus uit de doden is opgestaan.

    Like

  • oud-marinier zegt:

   @BertG : Waren toch ECHT wel de Joden die Christus aan het kruis hebben laten nagelen door de Romeinen en GEEN Christenen.

   Like

 18. wouteenhoorn zegt:

  Ik ben niet christelijk. Ik mag toch wel meedoen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s