IS-moslims bouwen een kinderleger op

Screenshot_44

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Die aardige “goed geïntegreerde” moslims, die vanuit West-Europa naar de Oriënt getrokken zijn om daar voor de islam te vechten en over wie onze politici zoals Ralf Jäger (SPD-minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen) en De Maizière (CDU-minister van Binnenlandse Zaken van Duitsland) zich zo bezorgd maken dat zij ze graag direct zouden willen terughalen, zijn er nu mee begonnen een leger van kindsoldaten op te bouwen.

De kinderen van het kalifaat

IS bouwt een leger van kindsoldaten op en het Westen zou hier wel eens generaties lang tegen moeten kunnen gaan vechten.

Tenminste, als we eens een keer zouden beginnen tegen ze te vechten! Ook diegenen wier taak het zou zijn, dus De Maizière en Ralf Jäger.

Er zijn geen concrete cijfers bekend over het aantal kinderen dat hierbij betrokken is, maar vluchtelingen vertellen en de VN en mensenrechtenorganisaties en journalisten hebben bewijzen geleverd dat de militaire opleiding van kinderen wijdverbreid zou zijn.

Foreign Policy

Men zou al deze kinderen als “vluchtelingen” kunnen opnemen en voor de slaapkamerdeur van de verantwoordelijke politici kunnen neerzetten, opdat deze zich van hun “vredelievendheid” kunnen overtuigen. ´s Morgens zouden we dan kunnen beginnen te tellen hoeveel van onze naïeve politici met doorgesneden keel wakker worden (pardon: niet wakker worden).

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op IS-moslims bouwen een kinderleger op

 1. Vederso zegt:

  Via Vlad Tepes;

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is de PEST voor onze wereld. En de BOOSBAARDEN zullen alles uit de kast halen, om ONS te overwinnen! En dankzij de VERRADERS van socialisten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten, zitten WIJ in NEDERLAND en Europa opgescheept met deze MOORDENAARS van het GRUWELBOEK Koran!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Hier kun je dat “kinderleger” zien oefenen.

  http://euro-jihad.com/blog/?p=22497

  Like

 4. fleckie zegt:

  BIJNA NET ZOALS DE…’HITLER-JUGEND’ GETRAIND WERD? Nog heel even, en identiek aan de NAZI-LEBENS -BORN, wordt die dan OPGESTART?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nazi-Lebens-Born? Zie ik hier op de één of andere manier niet gebeuren.
   Daarvoor missen ze de structuur en de discipline. Begrijp me goed: Ik bedoel beide in dit verband absoluut niet positief, maar ik stel wèl vast dat moslims ze in dit verband missen.
   In tijden van Oorlog pakken ze gewoon àlles, zonder ook maar ergens acht op te slaan en om daarnaast een gereguleerd-seksueel actieplan op te zetten met het oog op genetische voortplanting…..Nee, daartoe acht ik ze niet in staat.
   Zulke aardse planningen tellen ook niet voor ze; alleen onderwerping telt.

   Like

 5. Breget zegt:

  Ze offeren alleen wat ze gezaaid hebben en laten ze gevoelloos ten ondergaan ,en het zaaien gaat gewoon door ,hebben niets geleerd en zullen niets leren deze beesten zijn enkelt brengers van dood en verderf op deze aarde

  Like

 6. JCC zegt:

  Wist je dan nog niet dat dat qua geboortegolven allang is opgestart? In tegenstelling tot bij de nazi’s gaat het ze niet zo om ras maar meer om kwantiteit. Een van de grotere wapens van de Islam is de demografische oorlogsvoering. Daar hebben bv Bill Warner en Anders Breivik het een en ander over gezegd. En het dient gezegd, er valt geen speld tussen te krijgen.
  Stel dat IS wordt opgerold, dan gaan een heleboel mensen weer fijn slapen. Er zou een periode van relatieve rust kunnen komen. En men zal zogenaamd vaststellen dat ze nu allemaal lief en gematigd zijn. En Femke Halalsema zal weer kirren van genoegen en ze zal die zogenaamd domme islamcritici zelfgenoegzaam haar standpuntjes inpeperen. Maar wanneer de percentages in de bevolkingssamenstelling oplopen en de demografische oorlogsvoering verder gevoerd is dan laait de boel weer op. En dan is het – of concessies doen of een burgeroorlog. Demografie is een wezenlijk onderdeel van de overheersingsstrategie van de Islam. Daarom moeten we ook helemaal geen nieuwe Halve Maan meer binnenlaten!

  Like

 7. Maria zegt:

  bouw maar offer je kinderen maar op, soon satan islam worden jullie UITGEROEID van de planeet!!! 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000% garantie

  Like

 8. Avidia zegt:

  Het is verontrustend, onbegrijpelijk eigenlijk, welk intelligent persoon waagt zich om hieraan deel te nemen. Dit zegt mij, onontwikkelde personen, mensen die geen enkele ontwikkeling hebben doorgemaakt, domme mensen dus, gemakkelijk te manupaleren.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Jong geleerd worden de beste meesters toch?

  Like

 10. Lis zegt:

  Goed artikel, alleen geloof ik niet meer in naïeve politici. Ik denk dat ze exact weten waar ze mee bezig zijn en willens en wetens hun kwaadaardige plannen uitvoeren. Ze blijven maar doen alsof ze niet weten wat er gaande is.

  Like

 11. JCC zegt:

  Op enig moment zal het heersende bewind gaan samenwerken met de Jihadisten om het verzet te onderdrukken. Het OM kan nu al deals sluiten met ze. Ga er maar vanuit dat de NL regering niet terug zal deinzen voor intimidaties, bedreigingen, financiële malversaties, mishandeling en als klap op de vuurpijl – MOORD!

  Like

 12. Tempelier zegt:

  Een kind leger, zijn de volwassene op ? Doet me ergens aan denken ( Hitler). Of willen ze een hamasje doen, en schreeuwen ze straks moord en brand als er een paar lek geschoten worden.

  Like

 13. Th.M. van Baarle zegt:

  De video over de GAZA-jeugd toont glashelder aan hoe de HERSENSPOELING plaats vindt. Ook elders in de Islamitische weredl, en die is erg groot, worden kinderen van jongsaf aan in de haatcultuur groot gebracht. Tel dat op bij de grote geboortecijfers en je kunt nagaan wat ons te wachten staat als dat allemaal onze kant (Europa) op komt. Arme kinderen en kleinkinderen van ons. Dat dwingt ons toch tot revolutionaire gedachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s