Frankrijk arresteert vijf extremisten vanwege aanslag Brussel

Screenshot_11

Mehdi Nemmouche

(Door: Michael van der Galien)

Een hele terroristische cel is opgepakt.

Er is dus duidelijk sprake van een terroristische cel. Mehdi Nemmouche was géén losgeslagen individu die helemaal op eigen houtje opereerde. Hoe anders te verklaren dat Frankrijk gisteren maar liefst vijf moslimradicalen heeft opgepakt in verband met de aanslag op een Brussels museum in mei van dit jaar waarbij vier onschuldige mensen werden vermoord?

De Franse autoriteiten hebben dinsdag vijf mensen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij bij het Joods Museum in Brussel, afgelopen mei. Volgens het Openbaar Ministerie in Parijs werd het vijftal – twee vrouwen en drie mannen – opgepakt in Marseille. Verder werden geen details bekendgemaakt.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Frankrijk arresteert vijf extremisten vanwege aanslag Brussel

  1. E.J. Bron zegt:

    Ik heb onderstaand comment onder het originele artikel op DDS geplaatst:

    “Eens met de strekking van het artikel, op de laatste zin na. Sarkozy maakt deel uit van het gevestigde Franse politieke systeem en van dat van de EUSSR. De enige redding voor Frankrijk is een volledige koerswijziging. En er is er maar eentje die daarvoor kan zorgen. Marine Le Pen.”

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Ja, en ze hèbben het laten staan; dat gaat dus de goede kant uit.

      Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @ E.J. Bron: 20.35. uur. Geheel waar Bert. Sarkozy, een grote hypocriet. Eerst dikke maatjes met Khadaffy, en daarna doet hij met de USA en Engeland mee, door Franse vliegtuigen mee te laten bombarderen in Lybië. Van je vrienden moet je het maar hebben. Voor mij is Mw. Marine Le Pen, de enige die Frankrijk kan redden van het EUSSR gedrocht en de Islam.

      Like

  2. Vederso zegt:

    Sarkozy? Was dat niet degeen die zich liet ompraten en met een bombardement op Libië begon?

    Like

  3. Hijfoezer zegt:

    sacrosi in de sachristie – he’s holier than thou

    Like

Plaats een reactie