VIDEO: Achter de boerka – onderdrukking van islamitische vrouwen


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Achter de boerka – onderdrukking van islamitische vrouwen

 1. D.DAY zegt:

  Als moslimvrouw zo gekleed te moeten gaan, dan ben je toch levenslang veroordeeld om alleen als een “ding” te zijn en niet als een volwaardig mens gezien te worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Exact! Dat is het ‘m nou juist!
   Dat vind je ook terug in hun argumenten wanneer ze weer eens willen bewijzen hoeveel respect de islam wel niet voor de vrouw heeft:
   Dan komen ze onder andere weer met de vergelijking : “De vrouw is als een diamant en een diamant laat je ook niet aan iedereen zien. Die berg je heel zorgvuldig op in een doosje en je past er goed op.” Daarmee, denken z i j dan, hebben ze het ontzettende respect voor de vrouw aangetoond.
   Dat kan echter zó ontzenuwd worden, want een diamant, hoe mooi ook, is een zielloos ding. Daarom heeft hij ook hàndelswaarde: Hij kan een bezitter hebben, éigendom zijn.
   Het is een belediging om een vrouw als een diamant te beschouwen: Zij moet als een mèns beschouwd worden! Een mens, dat niemands eigendom is.
   Als ze dat deden, waren al die hijabs, niqaabs en boerka ’s niet nodig.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ D.Day: 12.34. uur. Precies, maar volgens VVD,CDA,PvdA en D66 is dat een VERRIJKING voor ONS!

   Like

 2. bigljohn zegt:

  Mogen ze hun ogen wel laten zien ? Krijgen die muzelmannen daar geen erectie van ? Ik zag wel eens boerka’s waar voor die opening van de ogen een ondoorzichtig gaasje zat.
  Wat hebben ze toch voor tuig Nederland binnengehaald, en wij zitten er mee !

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Als je daarna dan deze videop nog bekijkt, WEET JE HELEMAAL WAT ISLAM INHOUDT !
  ( op you-tube in , t Engels )

  Like

 4. Cathja zegt:

  Deze kleding vind ik een zware belediging van de vrouw! We zijn als mens niet geschapen om alle dagen van ons leven onder doeken te lopen. We mogen er zijn en onszelf laten zien, ook al vinden moslims precies het tegenovergestelde.
  Jammer dat de moslimvrouwen vaak net zo denken als hun mannen….!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “failing to give birth to a male child”

  Ze zijn dus zelfs te stom om te weten dat een man het geslacht van een kind bepaalt!
  En stel dat er alleen maar jongens geboren worden? Dan valt er in de toekomst -uiteraard op een plekje in het ‘paradijs’ na- toch helemaal niks meer te wippen?
  Nou ja, er zijn dan natuurlijk wél genoeg kleine jongetjes en voldoende lekkere geiten, maar ik bedoel maar…

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Allah is Durga de Vrouw van Shiva ; ze wil alleen door mannen worden vereerd en gun het geen andere vrouwen toe om ook door mannen vereerd te worden.Pech gehad had maar een profeet gekozen die tenminste lezen kan.

  Like

 7. Jean zegt:

  In die achterlijke moslimwereld lopen de hoeren en de vrouwen die dagelijks in mekaar getimmerd worden door een perverse eikel in boerka, met vrouwen mogen die perverse eikels toch doen wat ze willen een vrouw heeft geen waarde.
  En deze barbaarse smeerlapperij willen lafaards onder eigen volk introduceren en fiancieel onderhouden ”tegen” de wil van het eigen volk.
  Wie moet dan als eerste aangepakt worden? Juist, de lafaards van d66, pvda, groen links en nog van die vuile troep.
  Hopelijk haalt PVV in maart een absolute meerderheid zodat er een einde komt aan die smeerlapperij op Nederlands grondgebied, Vlaanderen zal snel volgen want ook hierbheeft de meerderheid een gruwelijk walging voor die perverse smeerlapperij.

  Like

 8. Lis zegt:

  Toch bekruipt me sterk het gevoel/de idee dat het niet alleen de mannen zijn die vrouwen zo onderdrukken. Ook vrouwen zelf onderdrukken andere vrouwen door beestachtige gebruiken als besnijdenis in stand te houden, andere vrouwen aan te vallen op het niet dragen van een hoofddoek of sluier en hun dochters te onderdrukken. De zedenpolitie in Iran heeft ook genoeg vrouwen in dienst. Als een islamitische vrouw werkelijk vrij wil zijn, dan strijdt ze voor het afleggen van de sluiers, zeker als ze in het westen leven. Een vrouw die in het westen de ‘vrijheid’ wil om een hoofddoek te dragen, is geen haar beter dan een man die in een islamitisch land zijn vrouw en dochters onderdrukt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad, Lis! Die islamitische vrouwen hebben in arren moede iets, waar in feite alle vrouwen overal ter wereld min of meer aan lijden, ontwikkeld in optima forma: De Krabbenmand-mentaliteit.
   Zoals je misschien weet, zijn krabben, die bij elkaar in een mand gestopt zijn, meestal niet bij machte om daar op eigen beweging uit te klimmen. Meestàl. Want héél af en toe wil het één wel eens lukken om een begin te maken met de klimpartij……waarop de andere krabben hem weer terugtrekken, in plaats van hem te helpen, zijn doel te bereiken.
   Mànnen kennen in deze nog wel eens de sportieve wedijver, maar vróuwen……Niente!
   Die kunnen vaak niet veel verder denken dan: ‘Ik er in, dan jij ook.’ En Moslimvrouwen, in hun machteloosheid helemaal!
   Ja, ja, Móslims bedenken de wreedheden en moslimá ’s houden ze in stand.
   Je kunt de krengen dan ook maar het beste in hun eigen, zelf in stand gehouden shit laten zitten -en zien dat je er zelf buiten blijft!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Niet helemaal met U eens. Er [zullen] in die M-landen echt wel vrouwen zijn die voor hun rechten op (willen) komen. Maar als je bedenkt hoe zij onderdrukt worden, daar heeft men in het westen geen idee van.( kunnen ze zich haast niet voorstellen ).
    Daarom vind ik het des te erger dat er o.a in NL moslim-vrouwen zijn die EISEN dat ze in een burqa MOGEN lopen. Die zijn niet goed wijs.
    Zo vond ik het ook heel erg, dat de keunigin ( die een voorbeeldfunctie heeft ! !~ ! ), als een pinguïn vermomt in die “upstart” -landen rondliep, enige jaren geleden.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, Delamontagne, daar geeft U dan zèlf al een paar voorbeelden van die krabbenmandmentaliteit. Tot Bea aan toe!
    Natuurlijk zijn er wel moslimvrouwen, die voor hun rechten op proberen te komen. Des te erger voor hen, want je zult maar ingesloten zitten met dat soort serpenten!
    Juist omdat die serpenten er in zo grote getale aanwezig zijn, schiet het in die contreien met de vrouwenrechten niet op!

    Like

 9. Giny zegt:

  Zo zijn ze inderdaad gekleed, ze hebben mazzel in huis hoeft het niet, mits er geen
  vreemde mannen aanwezig zijn!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wees daar maar niet zeker van: In het huis van de schoonfamilie van Betty Mahmoody moest het wèl, zeker als (schoon)vader en zwagers/broers aanwezig waren!
   En niet alleen zij, maar ook de schoonzuster en de nichten -dus EIGEN dochters!
   Dat van die VREEMDE mannen gaat dus ook niet eens altijd op!

   Like

   • Giny zegt:

    In ben er zo zeker van dat ik er toch echt zelf bij heb gezeten!
    De vrouwen zitten wel in een aparte kamer, daar kun je zo naar binnen kijken!
    Maar ook daar heeft elk gezin zijn eigen regels!!!

    Like

 10. anna zegt:

  dit is geen boerka maar een niqaab ….. maar beiden een teken van onderdrukking, al deze vrouwen hebben een vitamine D tekort …..

  Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  En die ‘trotse’ moslima’s dan, de ‘meiden van halal’, die fijne kuffar bekeerlingen??
  Gek toch dat je van hèn altijd hoort hoe FIJN het is om moslima te zijn… dat ‘de vrouw de weg naar het paradijs’ is toch?
  En zo nog meer van die heerlijke zaken waardoor je eigenlijk wel GEK bent als je geen moslima bent…

  Daarbij als je iets niet krijgt, en al hele tijden niet krijgt waar je rècht op hebt als autochtoon, een uitkering of zo en ‘men’ pest je bij de gemeente waar je toe hoort…
  wonderen gebeuren wanneer je hen belt en zegt dat je je bekeerd hebt en nu een gelukkige moslima bent en waar je uitkering blijft!!!

  BINNEN het uur is het overgeschreven… maar een dergelijk vreemd bedrag en veeel minder dàn de uitkering bedroeg, dus zij belde weer op en zei ‘jij stomme kuffar, dit is mijn uitkering niet, en als je niet binnen t uur mijn uitkering hebt gestort op mijn bankrekening dan kom ik met mijn imam en de media naar t gemeentehuis en dan zul je eens wat meemaken…

  ja maar mevrouw dat zult u ook hèbben binnen t uur, u hebt dit bedrag €90 gekregen als extraatje vanwege de Feestdagen (Kerstmis en O&N) en ja hoor, binnen het uur had zij ook haar uitkering….

  geloof me of niet maar IK heb zelf de bankafschriften gezien… met bèide bedragen op die datum dat het gebeurde….

  dus…. ut hep so sun foordeelluh om een ‘blije moslima’ te zijn… LOL

  Like

 12. ildiko zegt:

  de westerse landen dragen ook een steentje bij, bij deze monstrueuse onderdrukking. Er zijn genoeg lagere scholen, middelbare scholen, hoge scholen, universiteiten, waar van jonge kinderen tot volwassen vrouwen onder zwarte lappen lopen in de naam van de vrijheid! Maar pas op als je iets van zegt, dan ben je gelijk RACIST.

  Like

 13. Giny zegt:

  anna

  Een niqaab is alleen de hoofdbedekking, maar bij een boerka is het een geheel!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s